Юнкер: Отваряме Европа за туристите, не за терористите

Отпадането на границите в ЕС не е покана към терористите, правим го в полза на европейците. Премахваме границите за туристите, не за терористите, заяви Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Отваряме Европа за туристите, не за терористите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ОНИЯ С ЧАЛМИТЕ ВЕЧЕ ТУРИСТИ ЛИ ИМ Е НОВОТО ПАРТИЗАНСКО ИМЕ?! ЗНАЧИ ВЕЧЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ?!

WOOLFA, Русия е пряка заплаха, ама Меркел и компания са по-пряка.

Лъжеш бе Юнкер, Ти и Меркел поканихте терористите в Европа. Ти и Меркел сте на практика по-еврофоби от рашистите. А съвсем друг е въпроса, кой съсипа сатрапските мюсли-държави и предизвика нашествието в Европа...

Таакаааа... Значи, от 16 коментара до тук, 16 са написани от россофили-евро(българо)фоби! За-бе-ле-жи-тел-но!!! Инак, Россия не представлява никаква опасност за нашата национална сигурност! Откъде-накъде?! Хич и не помисляйте такива работи! ЕС ше го бъде и пребъде, защото няма разумна алтернатива! Разбираемо е, че Россия би искала раздробена Европа, с 50 държавици, на които, поотделно, лесно можеш да размахаш гьостерица и да им диктуваш всичко, като почнеш от цената на природния газ! Е, да, ама не!

Благодаря за твоето обяснение на нещата. Подсили допълнително омразата ми към евролицемерщината , за която Русия никога не е играла никаква роля.

Думи, типични за платен оригинален российски трол, управляван и платен от централата на ул. "Савушкина" в гр. Ленинг... опссс... Петербург май беше... Няма значение дали е свят или не, защото... ами защото така.

този трол, дето поства глупости не по темата, защо не е затрит? Къде видя Русия в тази тема? Аз видях само, че ние струваме по-малко от терористите и бурките.

Всеки вижда разни работи. Някои дори привиждат. Обикновено това са евро-българофоби от азиатски произход. Първият абзац от горният ми коментар е констатация, а вторият - убеденост в правотата Юнкер и вяра, че ЕС ще продължи да съществува, по съвсем обективни причини, независещи от желанието на вонящите ватенки!

Само че красивите рускини на морето представляват опасност.

Не си спомням да съм гласувал за този- откога той ще ми казва за Европа???

Политически проститутки. ,,уж,,не ги иска,а дава работа на жена с бурка.Само не правете европейските граждани на глупаци.Както Вишеградката четворка е осъзната и се съпротивява,тъка многонстрани който сме били под османско робство ненавиждаме тези хора.Не са желани и нас ,при първа възможност да ни забиват нож в гърба..Защо Този Юнкер,не се загрижи за бедните българи,а за бурките.Както не искаме да ни натрапвате хора паразити,тъка и ние ще дойде време да ни писне от ,,ВАШАТА ДИКТАТУРА,,/Та вие ще излезете като Путин,Ким еднолично решавате съдбите на целият ЕС.Хората отдавна са се усетили какъв капан ни готвите.

Ояден бюрократичен търтей...

Евроценностен.

Значи според Юнкер мигрантите са туристи.Браво, Ю. ако следваме тези псевдодемократични "идеали" до 10 години Европа ще стане част от Азия, а европейската култура ще бъде подземен културен слой. Благодарим, но НЕ, това не е европейска, а азиатската визия за бъдещето на Европа.

Гений ненагледен ! С тези терористи ще си мечтаете за туристи !

Да, г-н Юнкер, необходима е проява на повече европейска солидарност. Преди всичко от европейските страни, които, без солидарно да вземат съгласието на другите държави в ЕС (а дори и несъобразявайки се с несъгласието им) заедно със САЩ бомбардираха, стреляха и сваляха правителства в Ирак, Либия Сирия Афганистан,...С което докараха тези страни до гражданска война, която генерира бежанските и мигрантски потоци към Еврапа. Та тези агресивни европейски страни да проявят сега солидарност към потърпевшите други европейски страни, вкл. тези от Вишеградската четворка, и да ги освободят от несправедливите последици на своите военни действия, като...поемат на своя територия всички предизвикани от тях бежански потоци.

Я го питайте какво мисли за факта, че почти всички БГ депутати са гласували против разследването на ЕП за "Азербайджанската перачница". За новата еврокомисарка, която бивол разобличиха като доста корумпирана парашутистка с влиятелен съпруг. И която точно Юнкер хареса. Я питайте как се живее в страна, чиято мафия се финансира основно от европроекти и строи футболни игрища по селата с 5 полуживи баби. Точно Юнкер нищо добро няма да направи..и доказателствата са много. Жалко за ЕС..хубава идея, но тия корумпета я погребаха. Учете руски щото ония вече ни се точат. И сами сме си виновни..че търпим тия евродемагози.

Бе се си мислех , че идиотизмът не е заразен , но при тая епидемия в Брюксел започвам сериозно да се замислям.

papion

Аха, ясно, сега на "бежанците" ще им викаме туристи ли? Тия туристи ще имат ли срок на пребиваване в ЕС, ще продължим ли да си ги отглеждаме и размножаваме? Тия съвсем са изперкали!

"Никога не бих отказал на жена със забрадка работа в ЕК, каза Юнкер." Скоро ще почнат и бурките да му харесват.

тия издухаха яко

бравос !!! ставаме буферна зона за имигрантите ... с този ход ще прогоним и туристите , а за нас цените ще станат в евро ... демек 2 пъти по скъпо !!!

Ама терористите са ти под носа, разходи се малко в Брюксел, изкарай си носа от лимузината.

за терористите вече сте я отворили и я наводнихте с тези скрити лимонки. Туристите ще намалеят, защото никой не иска да го колят, газят и стрелят насред площада в някой европейски град

Г-н Юнкер, а как ще разпознаваме туристите от терористите (нека да оставим забрадките намира) - сигурно едните предпочитат повече щамповани артикули (като тениски, шапки, налонови пликове и т.н.) с щампи на зловещи черепи и скелети, еднооки джихадисти и прочие ужасии, а другите пък имат други предпочитания към щампите по разните продавани у нас и в чужбина артикули?

За терористите тя отдавна е отворена благодарения на мърши като теб.