Орбан: Да бъдем европейска нация, а не националност в Европа

Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви, че неговата страна трябва да противостои на "съветизацията" на Европа и да защити границите си от масова миграция.

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Да бъдем европейска нация, а не националност в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОРБАН Е ДОСТОЕН ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ!!!НАЩЕ КАНДИДАТ ПОЛИТИЦИ ДА ПРАВЯТ РАВНИС ПО НЕГОВИТЕ ДЕЛА,И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТЛЕПИ ОТ ДЪНОТО!!!

Гении е Орбан защото вижда далеч в бъдещето, а евро бюрократите са омагьосани и си правят харакири? На какво основание ЕС трябва да приема млади хора вместо да воюват да ги издържа- НИКАКВО основание! Ако Някоя страна като Германия има желание никой не и пречи,Но да задължава другите е безумие! Виж САЩ приемат колко желаят и ги наблюдават няколко години.... Виж богатите арабски страни защо не приемат братята си мюсулмани? Явно това е провокация срещу ЕС - най-доброто случило се на света и злите сили действат и успяват...

да се прави на интересен..Май не е осъзнал събитията от 1956 година и въстанието.

Нали съветизацията беше нещо хубаво? Защо Орбан бяга от нея като от чума? Така стана. Вече не плашим децата с Дракула и замъка му , а със Сталин и Кремъл!

От ЕС ни е страх повече! Група бавноразвиващи се в ЕП + самозабравилата се евро администрация, извратени ценности и мнооого орковци... Не щем ЕС вече, свобода на европейските народи!

Качествените народи усещат кризата на личности и успяват да си намерят и изберат силни личности да ги представляват. В САЩ семействата Клинтън и Буш са взели страната на концесия и само един път пуснаха Обама просто така за цвят.

Тя съветизацията на ЕС е вече факт. Даже е по-лошо от СИВ, там поне се толерираха националните икономики. А сега само ти хвърлят едни пари, които успешно се крадат. И не само у нас. Да не говорим за програмата Конкурентноспособност, там взетите пари връщаш обратно, като си длъжен да купиш оборудване от ЕС. Гемания е днешният СССР, само че с по-засукани методи на натиск.

Като не ви харесва, напускате ЕС, отказвате се от парите и възможността да се движите свободно из Европа, събирате мигрантите по брега на Дунав разтрелвате ги като евреите през 44 година и проблема е решен.

"Хората, които обичат свободата, трябва да спасят Брюксел от съветизация". Дано не само той мисли така. Точно натам върви ЕС, и то в по уродлив вид. Тотална диктатура, която не води към добро.

Браво на Орбан, той май покани и нас във вишеградската четворка но нащиия Тиквун се дърпа.А розбира се че оня дедо е изкарал свиркаджиите си, иначе за какво им плаща !?

"няколкостотин опозиционни демонстранти свиркаха с реферски свирки и размахваха червени картони като на футболен мач" сещам се за знаковите боядисвания, чадърите в китай, курабийките в украина, подскачането, цветята подарявани на полицаите в сърбия и прочее разни 'спонтанни' народни артистични прояви.

Орабан е Сидеров^2 Голям мъж се изкара! Огради със съседите си издигна! Един популист нищо повече. Ама 2016 Явно им е година на популистите в цял свят.

ТАСС

Не забравяйте и помнете,че от Орбановска мисъл и похвати(в началото на миналия век) произлезе най-голямата касапница в света...до сега...!!!

Ако беше посочил мисълта да те вземат хората на сериозно, но ти си като шаман и нищо не излиза.

добре че се отървахме от простите недодялни руснаци и противните подлеци партийни секретри а и всякаква работническо-селска измет

От руснаци - да, отървал си се, ама от партийни секретари... Брюксел е пълен с тях, но костюмите им са други.

Унгарците помнят 1956-та, когато Западът им обещаваше "мед и масло", а после подло си подви опашката и ги остави сами да теглят последиците от въстанието. По същия подъл начин Западът постъпи и с Чехословакия през 1968-ма, така че вишеградци си имат "едно на ум" и не се возят на западняшката кола.

помнят как революцийте им бяха смазани с руските танкове и вмирисания болшевишки ботуш

Недей да манипулираш младите. Стой си зад руската подлога

Ама дъртите май са забравили, кой удави Будапеща в кръв, а това са руснаците!!!

Как да не се возят като Чехия, Полша и Унгария получиха милиарди инвестиции, бяха приети в ЕС десетилетие преди нас, пътуваха свободно и живеят в пъти по- богато от нас? Но е вярно, че Западът подведе Унгария и Чехия. А Полша победи, защото цялата нация застана солидарна срещу мизерията и лъжите на някои полски партийни председатели. Днес това предстои пред България с БСП, Пеевски и ББ. ДПС и РБ. Всичките повече да не се появяват.

ТАСС

Защо ли нещо не ме кефи Орбан?! Прекалено много го превъзнасят(някои 'наши'),като че ли той със своите възгледи за "мигрантите" открил правилното решение...ПЪЛНА ГЛУПОСТ! Който иска да подражава и прилича на Орбан е готов диктатор.

точно описание на един от страничните ефекти на култа към личността. вечен инструмент за контрол над масите. не започва и не свършва с орбан.

ТАСС

Това е до минусите: Да приемем,че политиката му за не(желание) приемане на т.н. мигранти е ОК,то следва ли,че всички негови решения са ОК....и да го превъзнасяме?! А когато закриват вестници и обичният ви Орбан и омразният ви Ердоган....то тогава кой е по-прав за вас минуси?!

по тази "логика" орбани сигурно и кюрди е убивал... но по-важното е, че една жена каза, как орбан закривал вестници, нали!? много ви е паднало нивото в "тасс".

В момента Орбан, Путин и област Волония са ПОСЛЕДНАТА ЗАЩИТНА линия за Европа от УНИЩОЖЕНИЕТО Й!!!!!!!!!!!!! Всичкото останало управник са абсолютни помиярчета на Шефовете оттатък Голямата вода............................

В момента Путбва трябва да последва Хитлер и всичко ще си дойде на мясрото.

И що? Да не е попречил на лудата ти бабичка на селфитата с бежанците?

Орбан и Полша - да! Но Поткин как можа да го вкараш в тоя списък?:)))) Орбан и Полша са надеждата, че Европа ще просъществува, а Поткин е най-големият враг на това!

HK ( нерегистриран ) 23.10.2016 23:14 . Задника! Орбан е един от малкото, които с гордост можем да наречем Патриот на своята страна. Той със сигурност ще бъде запомнен от историята. Нашият Бойко, както и "мама" Меркел са позор за Европа.

както и той! Ха хааа, хайде да не му кажа думичката.

за мелихата, разбирайте точно обратното на това,което четете !!!

Призивът на Орбан е типичен демагогски призив от 50-те. "Да бъдем европейска нация!?" А какви сте бре? Депресари с депресари. Сигурно от Дунава им идва малко повече влагата по червения пипер и от него като прекаляват и май им наклонява съзнанието в неадекватна посока. ама знае ли се не знае ли се? Само Старшията може да каже преди да си обърне мнението, което е подходящо за случая, ама за малко, че живее в динамично време.

евросъветския съюз е от Исландия до Владивосток ... спасение няма

Ехх и нашия дебел Бх. ББ да да мислеше така и да го каже на глас, а не да мънкира с тези визи, страхливия му каратист и плазмодий. Тогава можеше да се надяват и президентски мандат да спечелят. За съжаление в тези избори вотът на честните хора ще трябва да се противопоставя на корпоративния, купения мангалски и турски вотове.

В същото време богатите подготвят повишение на цените на петрола и по всякакъв начин искат да правят поредната спекула на фона на електрическия подем в автомобилостроенето.

глупости. мои познат (местен ) си купи тоиота приус и я кара 5-6 години докато се наложи да сменя акумулатори за ш000 долара. набързо а продаде. сега е със тоиота камри без хибдридно електричество. така че това сас електрическите автомобили ще има да чака. бг беше лидер във мотокарите. какво стана?

Орбанчо толерастите отдавна минахте номенклатурата на СССР , а ЕС още няма обща армия, космическа програма и т.н. Тоя е по-тъп и от нашият Батмън.

Фалшиф ЕКСКРЕМЕНТ вместо да вониш, закопай се някъде за да НАТОРИШ1

тоя е фалшив, значи истинския такъв вони в кремъл

Се оказаха гей парадите! Ще минем некак си без наредени демонстрации като на 1 май.

Нещо започвам да се разколебавам, да не си прихванал нещо от нашия...

Не е има избор. Нито ние.

Не съм го видял, няма да подпиша и толкоз.

Африка превзе Франция, Испания и скандинавия, Турция превзе Германия е къде са така наречените ЕВРОЦЕННОСТИ?

Думата "евpоценности" се употpебява пъpво от холандците, когато започват колонизиpането на дъpжави. Изнасяли са "демокpация" в колониите си!!! Сега те я вpъщат обpатно!

Ето тук Брюксел веднага може да отвърне с гей паради и ранобудни нпо-та :)

Получава се така че ние от Изт.Европа сме пазители на европейските и християнските ценности защото не сме обременени от миналото си. Колониални величия като Британия, Франция, Белгия, Холандия и др. за съжаление са се размекнали и наполовина превзети от африканци и азиатци.

Разбирам гордостта ти , но начело с Простия как ни виждаш като част от тези пазители.

е дошло време за разплата! Ограбените колонии идват да си вземат своето!!!!

В центъра на Европа с комшии Австрия,Чехия и Полша и баба знае да се прави на герой,Орбан да дойде вместо Бойко в държава с граница с Турция,където чакат 2 милиона а на другата и граница се води войната! ПОСЕРКОТО ОРБАН НА ВЕЛИКИЯ СТРАЖ И ДЪРЖАВНИК БОЙКО БОРИСОВ И ТРАНДАФОРИТЕ НЕ Е КАДЪРЕН ДА МУ НОСИ!

Кичо

Изв. тъпотата ти наследствена ли е или е придобита "гарантирано от ТЕРБ "....

ИИма такива изроди гледам, че страдат когато хората се радват. Мъка им е, че имало светлина в тунела. Ако не им се живее, защо искат децата и внуците им някога да ги тровят с боклуци? Що за болно животно може да иска ГМО и шисти...

Задника! Орбан е един от малкото, които с гордост можем да наречем Патриот на своята страна. Той със сигурност ще бъде запомнен от историята. Нашият Бойко, както и "мама" Меркел са позор за Европа.

Не може да бъде!!!!Две хубави заглавия само за един ден!!!Валония се изрепчи на педалите с мерак за СЕТА ,а сега и Орбан показва на еврогейците да хващат правият път ако ли не да го духат!!!! Деня е още по хубав и от факта ,че липсват просташките полюции на Тиквата главно-командваща шайката на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!

Казва им Орбан да си гледат работата, ама след подписа?

Орбане, висш психотроле, веднага затваряй скверната си уста, за да спрат шизоидно-циклофренните, нечленоразделни фрази, сипещи се като змийска отрова от там! Моли се на Аллах да не се налага представителите на стотиците малцинства в Европа да ти я затворят по канално-ординарния метод! Кой си ти да се противопоставяш на нестихващо-задъхания поток, на бурните вулканично-лавни тласъци от естествена глобализация по закона на Дарвин, от естетическо-еротичното сливане на нациите и монументалната европейско-атлантическа толерантност, достигнали огнен апогей под мъдрото ръководство на световния политик г-жа Ангела Меркел? (Дълбок метан пред светлата ѝ снажно-фиданчеста осанка!!!). Кой си ти да чертаеш разделителни бразди и да узурпираш територията на Европа само като християнска??? Европа, тази лелеяна от векове красива "Дулсинея", (извинявам се за красивото си лирическо отклонение), принадлежи всинца нам, представителите на стотиците малцинства, раси, религии и сексуално-полови разклонения!!! Веднага си прибирай вересиите и разните му там полски окаяни президентчета със срамотно-кончитското име "Дуда" (срам ме е дори да го произнеса, ох, оскверних се...), и се изнасяй от Европа към Сибир, щом толкова не ти харесва европеидно-възходящо-обединителната поанто-тенденция!!! Моментални спри да бръщолевиш за "съветизация" на Европа, защото бруталните ти постъпки достатъчно "съветизираха" бедните хорица, почукали на нашите вратици в пристъп на отчаяно търсене на няколко подхвърлени трошици чер хлебец, няколко обелени лучени люспици, твърда главица чесънче и блага ракийца-илач за духовни травми и прихически ексцесии!!! Нека всички въздигнем Непобедим Фронт срещу опитите да бъде откъсната фината главица на Майка-Толерантност или "Анне" Глобализация! Очаквам вашата небивала подкрепа и вечна признателност!!!

Ако може примати изпълзели от пещерите на Диарбекир да не ни учат на европейски ценности.

Кичо

Смени си дилъра третополовото виж ква дрога ти е набутал...

Чакам те. Не се бави.

Кичо

Ти па по миризливи 3 полове ли си падаш кажи и поне да се подвие мелихчето...

Славяните започват да проглеждат!

Не че нещо, ама уж всяка година човечеството се развива, за да живеем по-добре - а в същото време всеки ден се водят и започват нови битки на 200 или 2000 км. от България, на границата на Европа, САЩ и Русия се надпреварват да си правят собствени военни бази в Турция, Полша, Румъния, Белгия, Германия, Калининград, Египет, руснаците превзеха Украйна, САЩ смачкаха Сърбия, руснаците опитаха номера в Грузия и Чечня, но не им се получи, САЩ си прокарват политиката с война в Либия и Сирия, в Ирак и Кувейт.. Накъде отива този 'добър свят' ??

Дори съветите не правеха това,което ЕС прави.

Да, те разстрелваха недоволните

Щом си жив, значи си бил от доволните????? Сега защо мърмориш???

Хубави приказки за пред електората, ама ппдписа СЕТА. Клоун.

Кичо

Може да е подписал ам толкова и ще го изпълни колко за квотите и оградите...

толкова ли сляо вярвате,че даже си измисляте неща в одкреа на олитик

Защитници на Европа!

А бай Xyй мълчи, мълчи и се дупи на Ердоганя, явно му харесва повече от на Радана и Росица Помачката от Гоце Делчев ??

"САЩ и ЕС трябва да спрат да поддържат терористи в Сирия"

Май ще се емигрира в Унгария.. то даже унгарките са къде къде по-красиви от българките, които последните години са долу-горе добре като ученички и студентки, т.е. докато започнат да работят, после кофража се изсипва и започват паласки, баджаци, меки цици, погрозняване.. абе ужас.

Предполагам че имаш баби(дано да са живи), майка , сестри, лели, братовчедки, може би и дъщери - ами кажи и го това на тях - те ще ти се зарадват.

Ти не си българин, така че грозней си.

Да се надяваме така да говори бъдещият ни президент Каракачанов, от нас зависи!!!

В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ХОРАТА МИСЛЕХА ЧЕ ВЛИЗАТ В ОБЩНОСТ НА БРАТЯ ... А СЕ ОКАЗА ЧЕ СА ОВЦЕ НАПРАВИЛИ ОБЩА КОШАРА С ВЪЛЦИ :)))

За кошарата, си прав. Ние ядем децата на овчите майки, а рептилите се хранят с нашите.

важното е че болшевишките отрепки бяха позорно изгонени в Сибирските степи да гъбясват там със самагон ватенки и валенки

Браво!

Орбан казва това, което 80% от населението на ЕС мисли и желае да чуе. Дано да успее и на дела!

Приятелчето на Жужи.

по-добре млади рускини и унгарки, отколкото космати, чепати, миризливи и забулени приматки с разработени матки и 9 деца до 25 години..

Не сме ревниви. Да ти е сладка пластмасата.

Кичо

Латексово изделие .. къв приятел просто си гони интереса на страната за разлика от наще тиквони...

браво орбан -измиваш срама от нашия премиер и от европа в брюксел

Орбан не им спестява на Сорос и компания. Това е истината: Европейският съюз е модернизиран вариант на СССР. "Идеологията" и на СССР и на ЕС може да се проследи до собствениците на Уолстрийт. Интернационализъм (глобализъм), социализъм, дехристиянизация, унищожаване на народностите. Разбира се, всичко е в името на мира и "световния прогрес" (както по време на соца). Мислят се за непобедими, но БОГ има последната дума срещу сатана и слугите му. И тя е, че сатана е победен, независимо, че изглежда, че губим войната вече 2000 години. Наближава великият и страшен ден на Господа: велик за едни, страшен за други. От коя страна на барикадата си? Тази на Пътят, Истината и Животът или се намираш в някой от привидно-красивите окопи на луцифер? Може и да изглежда, че пътищата са милиони, но всъщност са два - истинския и фалшивия. Не може да има милион истини. Не може да има дори 2 истини. Истината е една и нейното име е Исус Христос!

"Искаме да сме европейска нация, а не националност вътре в Европа" И ние Българите искаме, ама надали...

ТО АНДЖЪК , МЕРКЕЛ Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА БРЕЖНЕВ :)) .. ЧУДЕСЕН ЕЗИК ... :)))

ВИЖТЕ И БУЗКИТЕ НА МЕРКЕЛ .. СЪЩИТЕ ВИСНАЛИ КАТО НА БРЕЖНЕВ ... И ВЕЖДИТЕ ИМ РУНТАВИ И НА ДВАМАТА :))

какво очакваш от една червена бабичка !?

Орбан стреля точно в десетката.Най-добре ние от бившите соц. страни знаем какво е това "съветизация".

Браво, Орбан!!! Набий им канчетата на смотаните европедали!!!

Съответните европедали удариха минуса, да им е....

Най после някой да им ж, че комундетата са в ЕП!