5200 български предприятия получават пари по плана ”Юнкер”

България е третият най-голям бенефициент от плана "Юнкер". 5200 наши малки и средни предприятия вече получават финансиране по тази линия.

Обратно в новината

Коментари - 5200 български предприятия получават пари по плана ”Юнкер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че и безработицата е на много ниско ниво!#БравоБойко #БалканскиТигър

Ехх чета надолу и всички се оплакват. Като има лоши новини, мърморите. Като има добри новини, пак мърморите. Манталитета от комунистическо трудно ще се промени, трябва явно няколко поколения за да се изчисти мърморещия матриал:)

Браво Бойко! Само при теб процъфтява страната. Ние сме балканския тигър:)

Колко български предприятия получават руски пари?

5200?

Планът щеше да бъде успешен, ако парите наистина се харчеха за бизнес, вместо за джипове, екскурзии до Дубай и силиконови предници и задници на държанките.

Харчат ги само за заплати и наеми, защото бизнесът е ушит с бели конци и е в постоянен гърч. Нещо като спукан спасителен пояс. Когато парите свършат "бизнесът" по най-естествен начин си потъва, както би станало без тези пари.

"Българската икономика става по-силна с всеки изминал ден, ако погледнем държавния дълг или дефицита, или растежа". A ако погледнем доходите и жизненото равнище, как ви се струва българската икономика, господине ?

имат нашите, така наречени журналисти ? След като ЕС унищожи България демографски и икономически, сега ще се радваме на огризките от господарската трапеза ... Земята на Ботев и Лески, отново е робска земя ...

Стига се оплаквахте! Не разбра ли че никой няама да ти дойде вкъщи за да ти даде пари накуп. Излез от тоя коптор и направи нещо накрая вместо да се оплакваш

"През изминалите няколко години властите направиха някои много трудни и тежки реформи" Некой да е забелезал Реформи? Навсичкото отгоре и тежки. Освен увеличаването годините за Пенсиониране?

парите ги получава БЪЛГАРСКАТА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ която е основен донор на ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, получил от нея 160 мил. лв с които е изкупил заложените и ОБЕЗЦЕНЕНИ ОТ КВЕСТОРИТЕ активи от негови дружества намиращи се в КТБ

персонала нищо не знае освен да си трае

Срамота!!! Пак ще се налапат чорбаджии и изедници, а за народеца - нищо! Пенцийките кога ще вдигнете?!

Ти не разбра ли ,че това правителтво няма пари за пенсий,не че при комунягите е имало.Боко мрази пенсионерите,а повече пенсионери сме мазохисти,патили сме от комунистите,а тоя ще излезе по лош и от тях.Чрез едно прасенце всичко минава,а тъпите българи плащаме дългове,без да имаме вина.За пари и циганията ,,ни вопъл ни стон,,