Габриел: Съдържание в интернет подстрекава към тероризъм

Темата за сигурността вече има ново измерение, което е свързано с киберсигурността. Нито една държава не може да се справи сама с проблема.

Обратно в новината

Коментари - Габриел: Съдържание в интернет подстрекава към тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая дано се задави с храната купена с тая заплата от всички нормални млади хора и пенсионери и мутрите шефовете и !!!!!

Габриелчето получава оргазъм като чете коментарите за себе си за нейно добро свърши ли и мандата да не се връща!!!

Тая не училата и първи клас взима 40 хил евро заплата ако работи за 460 лева ще и трябват 7/8 години да чисти тоалетни ,дано скоро като я изритат от Евро парламента да иде където и е мястото да чисти тоалетни.

Освен за едно нещо, за друго не става !

Тая ако се разходи по ценъра по-време на поредния протест няма да и се иска да се е разхождала.

Taя трябва да я еба за да и плата заплатата 40 бона и да ми роди отбори деца иначе може само да прислужва на тикви

Габриелке, ако ограничиш изявленията на Плюнката в интернет, ще повишиш значително сигурността в мрежата и ще запазиш младите от глупостите , които публикува в нета !

Г-жо Габриел , защо управниците и политиците в България ПОДСТРЕКАВАТ ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ , И ОСТАНАЛИТЕ МЕДИИ , КЪМ ВСЕ ПО-ГОЛЯМО ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАРОДА , ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ЧАК ДО ТАМ , ОТ МО ДА ОБЯВЯВАТ ЕДВАЛИ НЕ КАТО ''ГЕРОЙСТВО'' , ЧЕ ВСЕКИ 2-РИ В БЪЛГАРИЯ Е НЕГРАМОТЕН ? И накрая , какъв е крайният резултат : ---БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ... Мерси!

Най-глупавата селянка Габриел дет не е учила и първи клас и защитаващите я проклети да сте идиоти такива.

И твоето също ,предвид "правописа" ти и огромната липса на такъв.Нямаш завършен и предучилищна ,еби си мамата хермафродит прост/а малоумен/на.Имам степен академик а ти имаш степен да събираш боклуците от кофите с камиона всеки ден жалкар/ка.

Фъф ГЕРБ няма българи , в ДПС няма пък турци ! Всичко в Бг е наопаки !

Габриел, Патрик, Никол, ха ха

Интелектуалното и ниво е на нивото на шефа и ББ но подобно на Ангелкова,Захариева,Павлова и тнт работата и е да мъ кляка и да злобее по всеки нормален човек с образование висше и нагоре които и казва истината в очите .Няма толкова нагло лакоко мутренско правителство няма ден без протести, а те още държат властта. Не я ли е срам от стотици коментари само 2/3 ще са положителни за нея .Май май дир бг се кефят на обидите за нея или тя самата се кефи и си мисли,че като взима големите пари е по-умна от нормалните хора .Грешка голяма.

Твоето "образование" явно не е засегнато, защото нямаш завършен и първи клас, предвид "правописа" ти, т.е. пълната липса на такъв!

И твоето също ,предвид "правописа" ти и огромната липса на такъв.Нямаш завършен и предучилищна ,е.. си мамата хермафродит прост/а малоумен/на.Имам степен академик а ти имаш степен да събираш боклуците от кофите с камиона всеки ден жалкар/ка.

С издигането на М. Габриел за европейски комисар, Европейският съюз премина през една голяма преломна точка, за съжаление...

Намерете му това булче някаква друга скъпоплатена работа, или комисариат по цензурата, да не съсипва голямата идея на офиса о дигитализацията, създаден от г-жа Нели Крус. За тази работа трябва сериозен човек с добро образование и пространен житейски опит, който изключително добре да познава много добре поне Европа. Тая дори английски не знае.

Баби с 390 заплата и 50 г трудов стаж и млади завършващи работещи в Бан за 460 заплата с по няколко езика и образования.Всеки ден протести.А тази с 40 хил евро заплата и 50 пенсия скоро ще настане революция и тази я очаква томахавката.И всички останали мутри.

Заплата 30 /40 хил евро и 50 пенсия тази аз ако стана премиер и за чистачка в мс няма да я назнача.Споко края и идва всеки ден има протести бб 3 скоро пада и тя пада скоро.Не съм от партията на Кристалина Георгиева но поне беше умна жената а не такава амбициозна курва като тая.

Мария Габриел е много умна, но незнам как може да бъде заставена да работи за интересите на България. В момента тя защитава единствено еврейски интереси. Откровено не е за този пост. Добре ще е да и се даде някакъв ръководен пост в България. Не е хубаво да я унижаваш така, като я сравняваш с чистачка.

Тя и английски незнае а чистачки има с по 2/3 езика. Но те поне си изработват парите а тая заплатата я изработва като я помпат французи и въпреки това французойка няма да стане.

Тази като се изкаже хората се сещат за 40 те хиляди заплатата и и за 50 те хиляди доживотна пенсия.

Тази никаквица не си е заслужила и една десета от огромната заплата, която получава!

Марийке да не съм чул да затваряш повече сайтове, защото ще те напляскам по дупето. НЕ НА ЦЕНЗУРАТА!

друг път да не допускаме такива неща

Какви неща?

балъци като 345 например

българките като се омъжат за чужденец първо му вземат името

България няма комисар. Тази представлява всеки друг, но не и нас. Поредната гербаджийска издънка!

Таксите на бългагрските "банки" са далеч по-скандални от роуминга. Явно в чужбина държи парите си.

Абсолютно прав си! Никой БГ не може да ми отговори защо на превод в и от чужбина ми удържат 20-30 евро, а в западните държави само 5 евро.

Еврейска мома, налагаща цензура под благовидни претексти и развиваща киберфашизъм срещу инакомислието.

Много е компетентна нашта Габи. Мен ме радва че има такива хубави и умни българки, които да работят за доброто на родината. Габи действа по планът 'рън-даун' - нашето забиване на кама в сърцето на ЕС. Планът е прост - пращаме 'габи'-та там, наши оперативни агенти. Те могат да забременяват от сФирка - професионална техника, заучена с цел максимално вертикално издигане. До 45г. максимум 'наши' деца ще го въртят тоя ЕС - родът на Габитата ще управлява Европата. Язък че изпуснахме англичаните...

Клатенето на еврокомисарки забранено ли е ?? Щото имат нужда от малко очовечаване!!

Тази от липса на секс започват да и се въртят разни глупости из иначе красивата главица.

Тази, в името на толерантността , би ли участвала в групов секс с ислямска банда ?

киберсигурност + ЦРУ = 1984-та от Оруел. Честито роби на демокрацията, които сами дадохте свободата си, а те ви лъжат, че ви защитават.

ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА Е ЧАСТ ОТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ! ВИЕ ИМАТЕ СВОБОДАТА ДА НИ УБИВАТЕ, А НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ГОВОРИМ ЗА УБИЙЦИТЕ СИ !!! МАЙНАТА ВИ !!!

На фона на факта, че мои познати са с незабавно блокирани профили във ФБ заради "език на омразата" (?!?), не мога да си обясня как така съдържание, подстрекаващо към тероризъм виси с дни в мрежата!?! Значи тази ку.ха ле.йка не върши никаква работа, освен да цензурира хората, оплакващи се от либерал-фашистката диктатура в ЕС!!

Чест и прави, че не се крие като повечето евреи под българско име, а си е оставила еврейското име.

Ооо тя забегна в европарламента, за да си намири в Бюксел мъж. Това е някаква женска стратегия. Не че се е родила Габриел - това е името на съпруга и.

Уж имала съпруг, пък отишла в Брюксел да си търси мъж. Нещо си противоречиш.

Мария Иванова Габриел (по баща Неделчева) тия все нещо се крият

Не е случайно еврейка да ръководи цензурата в ЕС. Това, което ни се демонстрира е жива цензура и ограничаване на демократичното свободно слово. Поредната крачка за установяване на диктатура в Европа. За това бяха нужни едни малко фалшиви терористични актове. За да се приемат такива закони. И за напред, на всяка неудобна идея и инакомислия, лесно може да се сложи етикет, че е тероризъм, радикализъм. И да бъде елиминирано и ограничено. Както разбираме от новината, такава чистка и контрол е в ход. Някои хора решават какво да четем и слушаме вместо нас. И ни пропускат информация, която те преценят, че им е изгодна. За начина, по който ще ни въздейства по желания от тях начин. Или вече това се прави върху нас. Живеем вече в диктатура и ново робство, както се разбира.

Браво. Точно така е. По добре и аз неможех да го кажа. Тази гадина се опитва да налага цензура. Не на цензурата в интернет и навсякъде другаде!

Честито! Точно българите са експеримента - да бъдат СЛЕДЕНИ 24 ЧАСА, БЕЗ ДА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА БЪДАТ 24 ЧАСА МАНИПУЛИРАНИ ЗОМБИТА. В друга държава на тази ще и прочетат правата за лично пространство и лично мнение

Комисар Мария Габриел трябва да знае арабски, за да е наясно с действителните мисли и чувства на хората. Тя не е наясно, нито някога ще бъде, но с изявлението си единствено създава основа за преследване на хора, които са достатъчно прозорливи, за да видят какво се случва с европейците? Ислямски учебник е издаден в нарушение към българската Конституция и промотира възпитание в неравенство към жените. Въпреки всички закони , една религия настоява всички закони да бъдат нарушавани, обществото да приеме дневен ред от времето на дивия феодализъм. Какво е отношението на Мария Габриел към ценност като равенството между половете? И то ценност, която се погазва масово в интернет? Ама тероризмът бил по- страшен! Страшно е онова, което тероризмът иска да наложи , от което обществото ни се е отрекло. Ние сме въвели равенството между хората и живеем в 21 век. Несъвместимостта на исляма с обществото ни изисква безусловен отказ от неравенството, дискириминацията и насилието над различните. Това означава публично изявление на мюфтии, ходжи, имами и всякакви духовници, че не признават повече постулатите указващи дискриминация, неравенсто, насилие. Без такъв безусловен отказ ние имаме проблем, а Мария Гарбиел направо си няма представа за какво говори. Топката е в изповядващите ислям и те трябва ясно да проговорят за това. Интернет е само повърхността на подлостта на тези хора, които избиват невинни, а мълчанието днес е много по- голям проблем утре. Тогава някой ще бъде заставен да се откаже от религията си в името на мира, защото религия, която убива мирните хора е отречена от съвременното общество. Какво ще правите тогава? Терорът, който ни залива е в името на средновековни ценности, които изискват човешка жертва , но за тях се мълчи. За истината се мълчи, но да се говори, че има призиви за тероризъм в интернет било лошо! Политиците трябва да вземат отношение, а не да мълчат. Истината, че една религия предполага дискриминация не може да се скрие с нищо.

МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗБРАНО И ОСЪЗНАТО ОТ МИСЛЕЩИ ХОРА ! ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ, В ИМЕТО НА СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОДЕНСТВИЕ И ПАРИ СА ФОРМАТИРАЛИ МОЗЪЦИТЕ СИ ДА НЕ МИСЛЯТ ! ВСЪЩНОСТ, ТЕ ВЕЧЕ СА МУТАНТИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ ! ЕТО ЗАЩО, МИСЛЕЩИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ В СВОИ РЪЦЕ БЪДЕЩЕТО СИ, АКО ИСКАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ С ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ !!!!

Много симпатична жена. Обаче е еврейка и като такава със сигурност има някакви задни мисли. Със сигурност много трябва да се внимава с тази змия.

деер

Тероризмът е средство на обикновения човек срещу престъпността в държавна униформа. А, от друга страна , терористичните актове през 21 век са планирани от самите Велики сили , за да оправдаят своите политики. На всеки несъгласен с втората теза, задавам въпрос защо няма терористичен акт с дрон от " терористична групировка" !!!? Нямат 500 долара ли?

гениално съждение браво!!!!!!!

тази е много "умна" :) Направо отри другата планета.

ко доживях неква куха фитка да ни поучава

деер

Тя не е фитка, а човек с "късмет" хванал скоростния влак към върховете. Такива хора не изказват собствено мнение, защото нямат. ....

вече неофициялно му викат Ютюрк.Масово що е антитурско и антиислямистко се трие и се оставят антихристиянските коментари.Така че Габито да не се прави на много интересна.

Като ти гледам правописа,са ми ясни познанията ти и съм сигурен,че гласуваш за ГЕРБ.Всичките им "симпатизанти" са такива недоучили,тъпи и прости измекяри като водача си!Ти си абсолютен тъпак и невежа!!!Тъпанарът затова е тъпанар, защото е толкова тъп,че даже и това не може да проумее и дори продължава да сее простотиите си наляво и надясно с убеждението у себе си,че е много учен."О,свещенна простота!".Понеже е видно,че не си чел дори и "Винету",ще ти поясня,че това е цитат,изречен заради такива като тебе.Съжалявам те искрено! Проклевам те,децата ти да пораснат тъпи,прости и неуки като теб,до такава степен,че и пожарникари да не може да стане от тях.Да останат толкова необразовани,че да не могат да си намерят сносна работа цял живот,а да бачкат като хамали на гарата,а вие да ги храните с мизерните си пенсии,определени от реформите на Кунева и Калфин.

Не знам за правописа, но мен лично ме ужасява това което си написал. Тук сме за да коментираме, а не да проклинаме и обиждаме хората с различно мнение.

нека позная - възхищаваш се от "октор" Хелоуин.....

Колко кадърн и компетентна еврокомисарка си имаме! Ето как с посредственост и нагаждачество се прогресира в службата и те набеждават за специалист. Достатъчно е просто да си избрал точната политическа лоялност. Талантът е без значение. ГЕРБ = СДС = БКП = ДС в порочен и омагьосан кръг. Официално за симпатизантската маса политическата философия е различна, но похватите са идентични. Промяна не съществува.

На това комсомолче като не можаха друго да му дадат сега през седмица ще ни пуска по някоя "дигитална" мъдрост да се види, че го има. Добре, че не го сложиха да отговаря за щастливите кокошки. Всяка седмица щеше да ни снася по някой запъртък.

Абе и това недоразумение ли стана експерт по тероризъм и киберсигурност??? Тъпигьозлъкът на тези калинки без образование и елементарна култура е поразителен!!! Как не зе замислят, че глупостите които ръсят впечатляват народа?

е има да догонва "експертът" пенкилер ( той и бивш посланик, той и "икономически анаЛЛизатор, той и енергиен експерт, преводач и ...всчико каквото се сетите) Илиянчо Василев ама знае ли човек

Сложете на всеки човек полицай в реалният живот и в интернет простраството могат вашите господари да се почустват като богове преди да дойде свършекът на този паднал в грях свят. Нали затова е цялата тази нелепа вакханалия. Защото мимолетните страсти на тлената плът са враждебни на Бога.

Дали интернетът е по-голяма опасност, или, например, изгубените от германските власти 30 хил. бежанци, на които преди това са отказали убежище, само Марийка знае... Експертката оценява рискът най-добре. Да й се доверим...

КАЛИНКА ПИНОКИЕВА