Тричасови дебати и остри реплики в ЕП за Шенген

С размяна на остри реплики, но при слаб интерес преминаха днешните дебати в Европейския парламент за приемането на нова резолюция за присъединяването на България и Румъния към Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Тричасови дебати и остри реплики в ЕП за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой стои зад гърба на "неприкосновените"? Правя аналогия с Украйна: Тимошенко я грози присъда. В ареста е получавала "бележки от политици от Европа, включително от двама президенти, двама премиери и трима външни министри - " "Не губете дух, ние сме с Вас и няма да Ви изоставим!" Западният натиск върху съдопроизводството в Украйна може да стигне до международна изолация. По същия начин Западът се държи и у нас. Но това не им пречи да обвиняват неработещата съдебна система и корупцията в България. Държавите от "дисциплинирания и демократичен" Север имат своите търкания и междуособици заради надмощието на различни политически кръгове и отбрани фамилии. И си ги уреждат за сметка на други държави. В България е нужен обществен, открит дебат за ползите и вредите от членството в Шенген и РЕФЕРЕНДУМ!

Не харесвам БСП,но Илиана Йотова ме изпълни с репликата към Италиано!Не бих и простил!Става!

Точно пък Италия ли ще го каже.Що не си видят насраните задници,че страната им бъка от незаконни имигранти от северна Африка,че тунизийците пристигат на талази точно през техните граници.И още нещо,дано Италия не стане втора Гърция,че тогава жална ни майка.

Как ще имат, като им подписваме и изпълняваме всички щения като селски кмет!!! "С размяна на остри реплики, но при слаб интерес преминаха днешните дебати в Европейския парламент за приемането на нова резолюция за присъединяването на България и Румъния към Шенген."

Мара Капоне Корлеоне и тя с нова визия антимафия... еиу м-та...

да бе да гърция и италия имат страхна охрана на границите немам думи аре тя да се скрият някаде

Поне нямат бос на организираната престъпност за министър-председател!

да бе нямат,по9голем мафиоз от Берлускони няма!

Какво се чудят в ЕС с приемането ни,те не чуха ли, че си имаме вече Пантер? Като го въоръжим,ще действаме на принципа има имигрант има проблем-няма имигрант няма проблем!Който пусне повече,минава! Те без това в ГДГП останаха само тъпи войскари!!!

та това малко ли е? кои ги иска такива- корумпирани, престъпни и н а х а л н и - прочути с измами и убйоиства? ами стига приказки -работете и оправете нещата! боклука "на боклука"...всеки боклук - смърди отдалече!така ли на никого не е болно, че ни слагат "барабар" с румънците? та тях никои досега, за нищо не ги е похвалил...е и какво искаме??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

откакто Дилма Русефф беше в Брюксел и нещата се раздвижиха. Май в ЕС разбраха, че ако останат без пазарите на Бразилия, ще ядат само хляб и сол като нас . А Италия е направила толкова много в борбата с корупцията и организираната престъпност - справка - виж Сицилия :)

Не сме в Шенген защото нямаме мин. на външните работи!!Никито Младенов трябва да не излиза от двете страни противнички -Холандия и Финландия, а той ми се шматка ту в Израел ту в Сирия, но то е затова ,че Шенген не е туристическа дестинация....

Боко Тиквата големо напъване за тоз Шенген преди изборите да ни приемат.

Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...

Нещо не се получава? Нещо много си се настървил срещу "това племе"? С бягство нищо не се оправя! Доскоро някой ни принуждаваши да бягаме и работим на североизток! Дори и да сме слаби на футбол още обикалят мениджърите ви да купят нещо "ефтинко". Много от хората, към които отправяш посланията си наистина вече не работят за България, но все пак не престават да я обичат! Защо не се запиташ защо е така?! Освен финансовата мизерия, която ни мъчи има и много други фактори и предимства, които от хилядолетия ни задържат на това ветровито място! Когато е трябвало сме наказвали лошите управници, поробителите и всякакви други нашественици и навлеци! И сега ще се оправим някак си! Обещаваме ти!!! Изчезвай с тъпотийте си от българския форум! Имаме си много работа за вършене!

Ти смяташ ли , че от любов са напуснали родната си страна??

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват ит 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят.

А когато положението в твоя прехвален запад се сбръчка, (както е тръгнало - скоро), накъде ще бягаш, хлебарко нещастна?

Във всеки случай няма да дойде на червените килими на "Позитано". Никой не бяга от хубаво.

ЩЕ НИ ПРИЕМАТ - ТОВА Е РЕШЕНО ПРЕДИ 36 МИНУТИ В ПОЛИТБЮРОТО НА ЕС ОТ ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ И ПОЛША!!!!!! И В ПРИСЪСТВЕИЕТО НА "ПРОТИВНИЧКИТЕ" ХОЛАНДИЯ И ФИНЛАНДИЯ...!!!!!! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ШЕНГЕНЦИ!!!!!! Ха сега да видим, дали ще си вкараме поне върховете на мафиотската ни олигархия на партиите мафии БСП, ДПС r НДСВ и кръга на Гоце ДС-то...?!? И не както съдът ни е "осъдил" вечно "болната" Мургина...

Важното е бг, дупедавци да им гласуват резолюциите!!

Благодаря ЕК, благодаря господари от ЕП, благодаря еврокомиисари за загрижеността към условията на геноцид и дискриминация в които живея. Вашата АЛЧНОСТ и ЕГОИЗЪМ ще направят "палачинката" да се обърне. Тогава, когато започнете да получавате "българските настоящи доходи", ще Ви светне под шапката, че НЕ МОЖЕ ДА ИМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО, за това което сте сторили в последните години на българският етност с демагогските си политики.

?! Не можах да разбера какво искаш да кажеш..