Коментари - ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген | Днес.dir.bg

ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген

Приемането на България и Румъния в Шенген е не само политически честно, но е и необходимо от гледна точка на сигурността.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

ЗАПАДНАЛИТЕ ЕВРО БЮРОКРАТИ,НЕ ПОЗНАВАТ ЧЕСНОСТТА!!!

Изобщо не е наложително. Даже е пагубно. Даже вече не искаме, не искаме и еврото ви, не искаме отровните ви храни и препарати, не ви искаме банките и старите коли ! Много се оядохте и искате да си раздуете още администрацията. Няма как да стане !

пипе,да не говоря за IQ,щом морето за теб е постижение.Свещенна простота.

По принцип ми е малко трудно да поддържам ниското нива на пишещите в този форум и е възможно да изглеждат елементарни примерите, които давам. Обаче се съмнявам, че нивото ви е достатъчно високо за да оцените други примери за ползите от влизането в Шенген.

За да влезе в Шенген, България трябва да се демократизира. Това означава да възтановим закоността. Демократичната Държава се управлява със закони. А не с този или онзи/оная, Герб или БСП или филанкишията. Задачата на управляващите е да спазват и прилагат законите чрез институциите Парламент, Правителство, Съдебна система. Е как да стане това когато цялия политически елит и съдебна система (Съд, Прокуратура, Адвокатура, Нотариат, ЧСИ) са пълни с корумпирани престъпници. И този начин на мислене и действие върви надолу по държавна администрация и местна власт. И за каква готовност за Шенген парадират тези хора. С какви очи гледат Европейските лидери и се опитват да ги излъжат. Безсрамни андрешковци не разбират, че всъщност лъжат себе си. Хората от Запад много добре виждат за какво иде реч. Всъщност главната цел на андрешковците е да смучат колкото се може повече средства от ЕС. За тях България, българския народ - кучета ги яли.

Бедняци и мутрокомунисти не са желани от цивилизованите страни

Какво им е цивилизованото на тези грабители?

Клатят борда и да вземаме €. Немаме работа в Шенген.

На мен Шенген ми осигурява по-бързо преминаване на Кулата като ходя на море. А който не излиза от колибата си, наистина не го интересува. Всъщност си против Шенген просто за да ми е зле на мен, а не , че на теб ще ти е по-добре. Дребни душици сте.

ТИ ДЛЪЖНА ДА ТИ ОСИГУРАВАМ НА ТЕБЕ БЪРЗ ДОСТЪП ДО КАКВОТО И ДА Е!МАЛОУМНИК! ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ПИТАМЕ!

Каквото си искат ,това правят и дори не ни питат.За евроатлантическите"ценители"ние сме отпадък,а и никой не им го оспорва,имам предвид управляващите от кол и въже.Трябва им територията ни,пазарите ни,евтината работна ръка.Превърнаха ни в клоака.Пълно е с гринговци с тежка артилерия ,танкове - хиляди.Територията ни им трябва за плацдарм.И сега шенген.Никой не ни пита искаме ли или не.Аз например ги мразя,не ги искам и да ви кажа винаги съм знаел,че сме по-умни от тях,но те за жалост са по-силни.

И откъде накъде реши, че сме по-умни? Моите наблюдения са , че българинът е изключително неграмотен. Не се интересува от тенденциите в неговата професия, огромна част от населението категорично отказват да учат чужди езици. А относно политиката - примерно ти плюеш по ЕС, но ен си си направил труда да се поинтересуваш как действа в момента. Четеш някаква пропаганда за кривите краставици и правата на хомосексуалистите и вече си решил, че си наясно с Европа.

Лекари отказват помощ на блъснат пред Пирогов, да звънял на 112, учител блудства с ученичка, въоръжен грабеж, ученик спука далака на друг в побой, шофьори се биха на кръстовище, извадени зъби, министри с фалшиви дипломи, премиер участвал в организирани престъпни групи и т. н. Не ви искам ни демокрацията, ни Шенгена.

Всичко това, което си описал е дело на умния и велик български народ. Не на демокрацията и Шенген. Обаче това, че огромна част от българите не са дорасли да живеят свободно НЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ОГРАНИЧАВАТЕ СВОБОДАТА НА НАС, КОИТО СМЕ ДОРАСЛИ!

Никога не сме били част от европейската общност не бива и да се натискаме зорлем да станем част от тях , на сила хубост не става .Хубави са богати са умни са но не сме желани там .Според мен и нез тях ще се оправим както сме го правилии досега.

...ехеиии...много ни заслилихте нещо ?!!....няма такива филми !!!...ние се чудим как да се измакнем от това блато EC и терористичната организацiя HATO...тои шенген балнува...?!?...драще си го !!!...не ви го щем !..искаме си дарjaвата и границите !!!

И защо да е наложително? От какъв зор и кой има интерес оъ това? Щом е наложително,значи нещо не е наред.

Първо референдум за минималната заплата в евро и тогава. Поне 700 евро минимална заплата и 500 евро минимална пенсия

Трябва да влезнем в Шенген! И да им пратим циганите с каруците, аз съм за!

Какво бе значението за обикновените хора от влизането или не в Шенген?

Всичко ще стане от един лев на едно евро умножиго по два лева и резбереш колко ще бъдем ,,добре,,бедните,ще станем по бедни.

Наложително е да си загубим независимостта. Педалите и грабителите сън не ги хваща да измислят начини за пъклените си планове.

Първия закон , който прие английският парламент , беше за възстановяване СУВЕРЕНИТЕТА на британия. Ерго с членството си в хазарската , лихварска групировка всяка страна го губи . Какъв шенген , каква евро зона , обща отбрана и прочие малоумия ?! Да не отварям приказка за набутването ни в усарската терористична шайка . Въпросът пред България е , как елегантно да се измъкнем и от двата хомота. Не е невъзможно !

Става въпрос за първия закон след брекзита .

Наблюдавам как лицемерният език на Брюксел обърна другата страна. От една страна след толкова увъртания и протакания изведнъж много се забързаха да ни приемат в Шенген. От друга младежът Макрон е запретнат ръкави да прави революционни промени в ЕС. От трета Меркел като защитничка на заселването на емигранти от третият свят в Европа е избрана за четвърти път на поста канцлер, което мисля че е прецедент в новата история на тази окупирана от американски войски страна. От четвърта папата говори за глобално затопляне на климата предизвикано от човешката стопанска дейност, и всички известни политици му пригласят, въпреки че учените никак не са единодушни по този въпрос. И е доста настоятелен по този въпрос, прави политичекси совалки, въпркеи че Господ: . "Отдайте кесаревото кесарю, а Божието Богу". Тоест не е работа на духовният човек да се заминава със светски дела и политика. По наблюдателните ще се запитат какво става тук? И са прави защото международните събития следват планиран преди десетилетия ход на зидарите на вавилонската кула. Няма нищо случайно в политиката и тактиката две напред една назад при нужда върши своята работа, зашото хората не обичат да си спомнят поуките. Изглежда че мнозинството не обичат и истината, която е от Господа и са избрали да бъдат доброволни слепци, сякаш това ще им помогне в идващите тежки дни. И понеже мнозина от тях са положили съкровищата си на Земята, ще се лъжат и ще бъдат лъгани, докато търсят отчаяно спасители сред хората за да намеря едисвено вълци надянали овчи кожи. Защото спасители сред хората няма, а истинското спасение не е от физически или емоционален дискомфорт, а от греха.

СТРАХОТЕН КОМЕНТАР,СВЪРЗВАЩ РАЗЛИЧНИ СЪБИТИЯ В ЕДНА КАРТИНА!КОМЕНТАР НА ГРАМОТЕН ЧОВЕК!ЧУВАТЕЛИ СОРОСЧЕТА НЕДОПРАВЕНИ?!

че е наложително, нали трябва да ни оберат за пореден път. Вижте колко милиарда са спестяванията на българите, разделете ги на две, и ще получите колко ще лапнат нашите и европейските "демократи", и с колко милиарда ще обеднеят за пореден път българите.

поправка( годината не е 2221, а 2021- за разлагането на Ес

Някой спешно трябва да вади горешите кестени от огъня с голи ръце и евродебилните по вековна традиция решиха , че това ще сме пак ние . Много пъти сме ги спасявали от всякаква сган , ама сега потомците на велият хан Тервел им казваме в прав текст : Оправяйте се сами ! Не ви щем нито ислямските главорези , нито радиоактивните отпадъци , нито отровните храни , нито гейските " ценности " , нито петорния аршин , нито лицемерието , нито корпорациите -кръвопийци , нито концесиите - грабители , нито монополистите - кожодери . Видяхме уродливото ви лице ! БУЛекзит !

С негодуване по форумите не става. Не става и с глобален капитализъм. А с какво ще стсне, и сами ще се сетите, когато му дойде времето. Всеки случай, системата Биг Брадър, с нищо няма да ви е от полза.

Като погледнем кои са ни VIP-овете във VIP Brother ни става ясно къде сме ние и що за наорд сме. То и в Шенген е пълно с отпадък, но VIP-овете не са им чалга звезди и мутреси...

Вие разбиратели, че на никоя страна от Европа не и пука за България?!? Феодалите и Либералните отрепки, така страстно обичат Ес, сякаш все едно той е техния господ бог-(както за циганите е Аллах)! Нали вие същите либерали, вярвахте в Ес и крещяхте , колко обединен е бил и силен.....само, че да не ви споменавам Брекзит и много други неща.....Ес се разпада до 2221 година е мъртав, ама лошото е че ние никога няма да влезем в Ес, защото и сега ние сме извън този съюз ! Продадохте си Страната България за един Ес!? Искам да ви питам какво спечелихте от този Ес в които евролидерите на страните не гледат на Българите , като хора?

2221 е грешно, годината е 2021

ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген От Холандия с любов- вие сте луди.

ама холандците не мислят така, германските либерали пък съвсем не мислят така. А като почнат да гласуват трябва всичките 28 да са ЗА

България или трябва веднага да бъде приета в Шенген и еврозоната и да и бъдат приложени шокови целебни мерки или да бъде изхварлена от ЕС. За какво са им на ЕС нашите зомбирани русофили, местните ни феодали, крадци и измамници всякакви?

Зомбираните американофили са далеч по-опасни от русофилите.

Само за справка: " местните ни феодали, крадци и измамници всякакви? " не са русофили мило мое момиченце! Краварофили са и мечтаят да владеят света, като бащицата Ой Бма Мама (понастоящем Трампи), само дето не им стига мозък да зхванат, че чичо им Сам реже главите на тези, които преди това е фаворизирал. За справка -Осама Ладена, Саддамчо Хусейни, Мумарчо Кадифе, разни Идилчета миндилчета и всеки друг, дето им се е натягал за подаяния. Аха!

правят се уж че не ни искат, а догодина ще кажат айде от нас да мине и ще ни набутат вътре. Българите и румънците ще се почустват щастливи, ще подскочат от радост и ония мазно мазно ще ни го набутат... цените в евро двойни и веднага 50% от спестяванията олекват.

Вече е разбрал, защо в източните немски провинции спечели националистическата партия. Помните ли как ГДР се превърна в част от Германия? Марката на половина, 50% обедняване за сметка на обогатяването на ФРГ. С нас ще е още по зле. Ние дори не сме германци.

Ачик го казват, че докато властва държавна мафия с подвластен и съд, не се зачита частната собственост и дребния бизнес, няма реална конкуренция и икономика няма ,Шенген.

Най-накрая да видя коментар! Писна ми от зомбирани комунисти ръсещи безсмислици и игнорирайки факта че България е в това състояние заради техните олигарси!

Ние не искаме Шенген, защото заплатите ще се изчислят в евро, а цените просто ще запазят цифрите си в евро без да се преизчисляват.

Мечтата на бандитите и руските подводници - достъп до шенгенските бази данни и своводно придвижване на рубладжии с купени паспорти.

Каква по-категорична и ясна позиция от Германия, Холандия и Австрия по отношение дейността на властите у нас! Да се самозалъгваме, че така било и другаде в ЕС е трагично - белезите на престъпност и корупция са очевадни и навсякъде около нас. Тоталното отсъствие на решителни мерки и действия срещу корупция и престъпници няма как да се скрие от Европа.

Да не би да мислиш, че при тях няма.

Прекалено много хора разбират от политика в тоя дир ! Правете буркани с компот и туршия бе, зимата може и да е много студена и ше ви пукат ушите на гола попара и ракия без мезе! А за чалгата в главите ви немам думи така сте възпитани не сте само слушатели. Без ЕС и Шенген бг ще изчезне и като нация и като граница до 50г

По темата Холандия прати БАЙ ЮНКЕР на психопреглед.

На този грък трябва да са му кешили яко, за да лобира така неистово за България и Румъния.

като седим и чакаме на гръцката граница и чакаме не харчим пари, които инак ще дадеш на гърците- човекът е заинтересован- патриот е даже и мисли за Гърция

М-да...необходими са донори...

Свършиха ли граничните проверки край Франция?

Не мога да разбера защо в половината коментари се намесва общата валута, при положение, че няма никаква връзка м/у приемането в еврозоната и Шенген?Дания е в Шенген, без да е в Еврозоната, например. Ма тва е щото са уредена държава с умни политици, които са наясно що за отрова е еврото.

тоз е грък и нарочно сега бъзика немците- нали ще правят правителство и като истински двуличници всички избягват темата за шенгена и БГ, а той им я нахаква директно както Юнкер- дни преди изборите ги попита кога ще ни приемат, така между другото и настана паника

"Приемането на България и Румъния в Шенген е не само политически честно, но е и необходимо от гледна точка на сигурността." България и Румъния бяха приети в ЕС, не защото отговаряха на условията за членство. Впрочем това важи за почти всички (без Словения) държави от Източна Европа. Бяха приети, за да се гарантира влиянието на Западна Европа над тях. И като се напълни с такива държави, ЕС тръгна надолу. Ако си беше останал с онези члени, които бяха в ЕИО или дори Общия пазар, днес щеше да бъде едно много по-могъщо обединение.

да бе, да- гърци, италианци и испанци не само фалираха барабар с португалци ами някои са даже и пред разпад... А задлъжнялостта им е като на Етиопия

Всичките тия гърци, италианци, испанци и португалци си бяха много добре откъм дълг, докато не се набутаха в еврозоната и почна голямото им падение. Което за Италия, която е страна от Г8, е особено плачевно.

Истината е, че всички са фалирали. Просто такава е финансовата система в света и тя нарочно е направена такава. Нито Гърция, нито САЩ, нито Германия, нито Япония биха могли някога да си върнат заемите. Всичко е направено с цел да бъдат контролирани от една върхушка, наречена Дълбока държава. Има няколко държави на планетата, които не са подвластни на тази Дълбока държава и има една, чийто президент (Доналд Тръмп) води жестока борба, да я изтръгне от властта и.

Аврам е усетил откъде ще им дойде на еврогейовете. Освен това е разбрал, че ако не ни оковат със шенгенски вериги можем скоростно цялостно да отплуваме в посока Кримл

Не го искаме вашия Шенген и еврото ви също не го искаме. Няма да ни талибанизирате, както и няма да ни управлявате банките и доходите. ЕС приключва, не искаме да сме булки :)

А какво искаш? 2% бивши ДС служители управляващи на база неграмотност и циганизация?

да станем буферна зона за всичкото циганин .... и да скочат цените 2 пъти ... анатема !

Със съдебна система, контролирана от мафията, която и служи и и съдейства при кражбите на бизнес и собственост?

Моят коментар: НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НА ЕВРОПА НЕ ИМ ТРЯБВАМЕ!? Време е да се запрятаме и да си свършим сами работата, какво ги чакаме тези и онези. Време е ние да започваме.

Ако под вършене на работа разбираме коментиране, вайкане, оплакване в нета и на ракийка със салатка, нямаме проблеми!

Рюте, Рютеее ..., Тя "Кукла на верига" не е писана за България, аланкоолу!

Не искаме да влизаме в Шенген и еврозоната.Някъде към 2023-4 може,но сега ни е рано.

Наложително е първо да се изравнят доходите!

Кво общо имат Шенген и еврозоната? Аз съм против еврото, но не виждам причина да не искаме да влезем в Шенген.Друг е въпросът, че на Запад са напълно наясно кви корумпета управляват у нас и напълно нормално не ни искат там.

влизането на България в Шенген щяло да подобри сигурността? абе тия от ЕК яко са изперкали!

Всички се изказват по темата, само нас не ни питат. Защото за сведущите е ясно, че цените ще скочат много, а ще се увеличават с по 2-3 лева, а на тия, дето не са работили с по 20. Във всички случаи работещият, и сега беден българин, ще рухне съвсем икономически. А ако се разпадне ЕС, което също не е изключено, ако продължава както досега, ще е пълна катастрофа.

И да ни молите , не щем Шенген, не щем НАТО, нещем Била, Не щем кравари, не щем ф17, не щем евро - да го духте !

качвай се на железницата и право в Масква. Пък там като искаш духай, прави каквото искаш..или каквото каже Путя..все тая. Само не говори от името на цели държави, ок?

За съжаление това е самата реалност и изчерпва темата: "Холандският премиер Марк Рюте нарече Юнкер романтик и каза лаконично: "Не сега. Противопоставяме се. Има твърде много опасения за контрола на границите и корупцията"." Останалото е самозаблуда.

Абе тия от ЕС се гъбаркат с нас, както се гъбаркат с турция !!! Едните казват, приемете България, другите - няма да я приемем... Това се прави както приказката за "доброто и лошото ченге" - да не се отчайваме и да не се сърдим, демек, абе ние искаме, ама някои се дърпат. То и тиквата така ни прекарва - "ние ги хващаме, те ги пускаме" ...

ти гласувай още за партиите на ДС и клонингите и, а после мрънкай, че някой се бил ''гъбаркал'' с нас. Цацатурата е частна институция от години, и ако не си разбрал функцията и би трябвало да е съвсем друга !

Коментари - ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген | Днес.dir.bg

ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген

Приемането на България и Румъния в Шенген е не само политически честно, но е и необходимо от гледна точка на сигурността.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

ЗАПАДНАЛИТЕ ЕВРО БЮРОКРАТИ,НЕ ПОЗНАВАТ ЧЕСНОСТТА!!!

Изобщо не е наложително. Даже е пагубно. Даже вече не искаме, не искаме и еврото ви, не искаме отровните ви храни и препарати, не ви искаме банките и старите коли ! Много се оядохте и искате да си раздуете още администрацията. Няма как да стане !

пипе,да не говоря за IQ,щом морето за теб е постижение.Свещенна простота.

По принцип ми е малко трудно да поддържам ниското нива на пишещите в този форум и е възможно да изглеждат елементарни примерите, които давам. Обаче се съмнявам, че нивото ви е достатъчно високо за да оцените други примери за ползите от влизането в Шенген.

За да влезе в Шенген, България трябва да се демократизира. Това означава да възтановим закоността. Демократичната Държава се управлява със закони. А не с този или онзи/оная, Герб или БСП или филанкишията. Задачата на управляващите е да спазват и прилагат законите чрез институциите Парламент, Правителство, Съдебна система. Е как да стане това когато цялия политически елит и съдебна система (Съд, Прокуратура, Адвокатура, Нотариат, ЧСИ) са пълни с корумпирани престъпници. И този начин на мислене и действие върви надолу по държавна администрация и местна власт. И за каква готовност за Шенген парадират тези хора. С какви очи гледат Европейските лидери и се опитват да ги излъжат. Безсрамни андрешковци не разбират, че всъщност лъжат себе си. Хората от Запад много добре виждат за какво иде реч. Всъщност главната цел на андрешковците е да смучат колкото се може повече средства от ЕС. За тях България, българския народ - кучета ги яли.

Бедняци и мутрокомунисти не са желани от цивилизованите страни

Какво им е цивилизованото на тези грабители?

Клатят борда и да вземаме €. Немаме работа в Шенген.

На мен Шенген ми осигурява по-бързо преминаване на Кулата като ходя на море. А който не излиза от колибата си, наистина не го интересува. Всъщност си против Шенген просто за да ми е зле на мен, а не , че на теб ще ти е по-добре. Дребни душици сте.

ТИ ДЛЪЖНА ДА ТИ ОСИГУРАВАМ НА ТЕБЕ БЪРЗ ДОСТЪП ДО КАКВОТО И ДА Е!МАЛОУМНИК! ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ПИТАМЕ!

Каквото си искат ,това правят и дори не ни питат.За евроатлантическите"ценители"ние сме отпадък,а и никой не им го оспорва,имам предвид управляващите от кол и въже.Трябва им територията ни,пазарите ни,евтината работна ръка.Превърнаха ни в клоака.Пълно е с гринговци с тежка артилерия ,танкове - хиляди.Територията ни им трябва за плацдарм.И сега шенген.Никой не ни пита искаме ли или не.Аз например ги мразя,не ги искам и да ви кажа винаги съм знаел,че сме по-умни от тях,но те за жалост са по-силни.

И откъде накъде реши, че сме по-умни? Моите наблюдения са , че българинът е изключително неграмотен. Не се интересува от тенденциите в неговата професия, огромна част от населението категорично отказват да учат чужди езици. А относно политиката - примерно ти плюеш по ЕС, но ен си си направил труда да се поинтересуваш как действа в момента. Четеш някаква пропаганда за кривите краставици и правата на хомосексуалистите и вече си решил, че си наясно с Европа.

Лекари отказват помощ на блъснат пред Пирогов, да звънял на 112, учител блудства с ученичка, въоръжен грабеж, ученик спука далака на друг в побой, шофьори се биха на кръстовище, извадени зъби, министри с фалшиви дипломи, премиер участвал в организирани престъпни групи и т. н. Не ви искам ни демокрацията, ни Шенгена.

Всичко това, което си описал е дело на умния и велик български народ. Не на демокрацията и Шенген. Обаче това, че огромна част от българите не са дорасли да живеят свободно НЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ОГРАНИЧАВАТЕ СВОБОДАТА НА НАС, КОИТО СМЕ ДОРАСЛИ!

Никога не сме били част от европейската общност не бива и да се натискаме зорлем да станем част от тях , на сила хубост не става .Хубави са богати са умни са но не сме желани там .Според мен и нез тях ще се оправим както сме го правилии досега.

...ехеиии...много ни заслилихте нещо ?!!....няма такива филми !!!...ние се чудим как да се измакнем от това блато EC и терористичната организацiя HATO...тои шенген балнува...?!?...драще си го !!!...не ви го щем !..искаме си дарjaвата и границите !!!

И защо да е наложително? От какъв зор и кой има интерес оъ това? Щом е наложително,значи нещо не е наред.

Първо референдум за минималната заплата в евро и тогава. Поне 700 евро минимална заплата и 500 евро минимална пенсия

Трябва да влезнем в Шенген! И да им пратим циганите с каруците, аз съм за!

Какво бе значението за обикновените хора от влизането или не в Шенген?

Всичко ще стане от един лев на едно евро умножиго по два лева и резбереш колко ще бъдем ,,добре,,бедните,ще станем по бедни.

Наложително е да си загубим независимостта. Педалите и грабителите сън не ги хваща да измислят начини за пъклените си планове.

Първия закон , който прие английският парламент , беше за възстановяване СУВЕРЕНИТЕТА на британия. Ерго с членството си в хазарската , лихварска групировка всяка страна го губи . Какъв шенген , каква евро зона , обща отбрана и прочие малоумия ?! Да не отварям приказка за набутването ни в усарската терористична шайка . Въпросът пред България е , как елегантно да се измъкнем и от двата хомота. Не е невъзможно !

Става въпрос за първия закон след брекзита .

Наблюдавам как лицемерният език на Брюксел обърна другата страна. От една страна след толкова увъртания и протакания изведнъж много се забързаха да ни приемат в Шенген. От друга младежът Макрон е запретнат ръкави да прави революционни промени в ЕС. От трета Меркел като защитничка на заселването на емигранти от третият свят в Европа е избрана за четвърти път на поста канцлер, което мисля че е прецедент в новата история на тази окупирана от американски войски страна. От четвърта папата говори за глобално затопляне на климата предизвикано от човешката стопанска дейност, и всички известни политици му пригласят, въпреки че учените никак не са единодушни по този въпрос. И е доста настоятелен по този въпрос, прави политичекси совалки, въпркеи че Господ: . "Отдайте кесаревото кесарю, а Божието Богу". Тоест не е работа на духовният човек да се заминава със светски дела и политика. По наблюдателните ще се запитат какво става тук? И са прави защото международните събития следват планиран преди десетилетия ход на зидарите на вавилонската кула. Няма нищо случайно в политиката и тактиката две напред една назад при нужда върши своята работа, зашото хората не обичат да си спомнят поуките. Изглежда че мнозинството не обичат и истината, която е от Господа и са избрали да бъдат доброволни слепци, сякаш това ще им помогне в идващите тежки дни. И понеже мнозина от тях са положили съкровищата си на Земята, ще се лъжат и ще бъдат лъгани, докато търсят отчаяно спасители сред хората за да намеря едисвено вълци надянали овчи кожи. Защото спасители сред хората няма, а истинското спасение не е от физически или емоционален дискомфорт, а от греха.

СТРАХОТЕН КОМЕНТАР,СВЪРЗВАЩ РАЗЛИЧНИ СЪБИТИЯ В ЕДНА КАРТИНА!КОМЕНТАР НА ГРАМОТЕН ЧОВЕК!ЧУВАТЕЛИ СОРОСЧЕТА НЕДОПРАВЕНИ?!

че е наложително, нали трябва да ни оберат за пореден път. Вижте колко милиарда са спестяванията на българите, разделете ги на две, и ще получите колко ще лапнат нашите и европейските "демократи", и с колко милиарда ще обеднеят за пореден път българите.

поправка( годината не е 2221, а 2021- за разлагането на Ес

Някой спешно трябва да вади горешите кестени от огъня с голи ръце и евродебилните по вековна традиция решиха , че това ще сме пак ние . Много пъти сме ги спасявали от всякаква сган , ама сега потомците на велият хан Тервел им казваме в прав текст : Оправяйте се сами ! Не ви щем нито ислямските главорези , нито радиоактивните отпадъци , нито отровните храни , нито гейските " ценности " , нито петорния аршин , нито лицемерието , нито корпорациите -кръвопийци , нито концесиите - грабители , нито монополистите - кожодери . Видяхме уродливото ви лице ! БУЛекзит !

С негодуване по форумите не става. Не става и с глобален капитализъм. А с какво ще стсне, и сами ще се сетите, когато му дойде времето. Всеки случай, системата Биг Брадър, с нищо няма да ви е от полза.

Като погледнем кои са ни VIP-овете във VIP Brother ни става ясно къде сме ние и що за наорд сме. То и в Шенген е пълно с отпадък, но VIP-овете не са им чалга звезди и мутреси...

Вие разбиратели, че на никоя страна от Европа не и пука за България?!? Феодалите и Либералните отрепки, така страстно обичат Ес, сякаш все едно той е техния господ бог-(както за циганите е Аллах)! Нали вие същите либерали, вярвахте в Ес и крещяхте , колко обединен е бил и силен.....само, че да не ви споменавам Брекзит и много други неща.....Ес се разпада до 2221 година е мъртав, ама лошото е че ние никога няма да влезем в Ес, защото и сега ние сме извън този съюз ! Продадохте си Страната България за един Ес!? Искам да ви питам какво спечелихте от този Ес в които евролидерите на страните не гледат на Българите , като хора?

2221 е грешно, годината е 2021

ЕК: Наложително е България и Румъния да влязат в Шенген От Холандия с любов- вие сте луди.

ама холандците не мислят така, германските либерали пък съвсем не мислят така. А като почнат да гласуват трябва всичките 28 да са ЗА

България или трябва веднага да бъде приета в Шенген и еврозоната и да и бъдат приложени шокови целебни мерки или да бъде изхварлена от ЕС. За какво са им на ЕС нашите зомбирани русофили, местните ни феодали, крадци и измамници всякакви?

Зомбираните американофили са далеч по-опасни от русофилите.

Само за справка: " местните ни феодали, крадци и измамници всякакви? " не са русофили мило мое момиченце! Краварофили са и мечтаят да владеят света, като бащицата Ой Бма Мама (понастоящем Трампи), само дето не им стига мозък да зхванат, че чичо им Сам реже главите на тези, които преди това е фаворизирал. За справка -Осама Ладена, Саддамчо Хусейни, Мумарчо Кадифе, разни Идилчета миндилчета и всеки друг, дето им се е натягал за подаяния. Аха!

правят се уж че не ни искат, а догодина ще кажат айде от нас да мине и ще ни набутат вътре. Българите и румънците ще се почустват щастливи, ще подскочат от радост и ония мазно мазно ще ни го набутат... цените в евро двойни и веднага 50% от спестяванията олекват.

Вече е разбрал, защо в източните немски провинции спечели националистическата партия. Помните ли как ГДР се превърна в част от Германия? Марката на половина, 50% обедняване за сметка на обогатяването на ФРГ. С нас ще е още по зле. Ние дори не сме германци.

Ачик го казват, че докато властва държавна мафия с подвластен и съд, не се зачита частната собственост и дребния бизнес, няма реална конкуренция и икономика няма ,Шенген.

Най-накрая да видя коментар! Писна ми от зомбирани комунисти ръсещи безсмислици и игнорирайки факта че България е в това състояние заради техните олигарси!

Ние не искаме Шенген, защото заплатите ще се изчислят в евро, а цените просто ще запазят цифрите си в евро без да се преизчисляват.

Мечтата на бандитите и руските подводници - достъп до шенгенските бази данни и своводно придвижване на рубладжии с купени паспорти.

Каква по-категорична и ясна позиция от Германия, Холандия и Австрия по отношение дейността на властите у нас! Да се самозалъгваме, че така било и другаде в ЕС е трагично - белезите на престъпност и корупция са очевадни и навсякъде около нас. Тоталното отсъствие на решителни мерки и действия срещу корупция и престъпници няма как да се скрие от Европа.

Да не би да мислиш, че при тях няма.

Прекалено много хора разбират от политика в тоя дир ! Правете буркани с компот и туршия бе, зимата може и да е много студена и ше ви пукат ушите на гола попара и ракия без мезе! А за чалгата в главите ви немам думи така сте възпитани не сте само слушатели. Без ЕС и Шенген бг ще изчезне и като нация и като граница до 50г

По темата Холандия прати БАЙ ЮНКЕР на психопреглед.

На този грък трябва да са му кешили яко, за да лобира така неистово за България и Румъния.

като седим и чакаме на гръцката граница и чакаме не харчим пари, които инак ще дадеш на гърците- човекът е заинтересован- патриот е даже и мисли за Гърция

М-да...необходими са донори...

Свършиха ли граничните проверки край Франция?

Не мога да разбера защо в половината коментари се намесва общата валута, при положение, че няма никаква връзка м/у приемането в еврозоната и Шенген?Дания е в Шенген, без да е в Еврозоната, например. Ма тва е щото са уредена държава с умни политици, които са наясно що за отрова е еврото.

тоз е грък и нарочно сега бъзика немците- нали ще правят правителство и като истински двуличници всички избягват темата за шенгена и БГ, а той им я нахаква директно както Юнкер- дни преди изборите ги попита кога ще ни приемат, така между другото и настана паника

"Приемането на България и Румъния в Шенген е не само политически честно, но е и необходимо от гледна точка на сигурността." България и Румъния бяха приети в ЕС, не защото отговаряха на условията за членство. Впрочем това важи за почти всички (без Словения) държави от Източна Европа. Бяха приети, за да се гарантира влиянието на Западна Европа над тях. И като се напълни с такива държави, ЕС тръгна надолу. Ако си беше останал с онези члени, които бяха в ЕИО или дори Общия пазар, днес щеше да бъде едно много по-могъщо обединение.

да бе, да- гърци, италианци и испанци не само фалираха барабар с португалци ами някои са даже и пред разпад... А задлъжнялостта им е като на Етиопия

Всичките тия гърци, италианци, испанци и португалци си бяха много добре откъм дълг, докато не се набутаха в еврозоната и почна голямото им падение. Което за Италия, която е страна от Г8, е особено плачевно.

Истината е, че всички са фалирали. Просто такава е финансовата система в света и тя нарочно е направена такава. Нито Гърция, нито САЩ, нито Германия, нито Япония биха могли някога да си върнат заемите. Всичко е направено с цел да бъдат контролирани от една върхушка, наречена Дълбока държава. Има няколко държави на планетата, които не са подвластни на тази Дълбока държава и има една, чийто президент (Доналд Тръмп) води жестока борба, да я изтръгне от властта и.

Аврам е усетил откъде ще им дойде на еврогейовете. Освен това е разбрал, че ако не ни оковат със шенгенски вериги можем скоростно цялостно да отплуваме в посока Кримл

Не го искаме вашия Шенген и еврото ви също не го искаме. Няма да ни талибанизирате, както и няма да ни управлявате банките и доходите. ЕС приключва, не искаме да сме булки :)

А какво искаш? 2% бивши ДС служители управляващи на база неграмотност и циганизация?

да станем буферна зона за всичкото циганин .... и да скочат цените 2 пъти ... анатема !

Със съдебна система, контролирана от мафията, която и служи и и съдейства при кражбите на бизнес и собственост?

Моят коментар: НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НА ЕВРОПА НЕ ИМ ТРЯБВАМЕ!? Време е да се запрятаме и да си свършим сами работата, какво ги чакаме тези и онези. Време е ние да започваме.

Ако под вършене на работа разбираме коментиране, вайкане, оплакване в нета и на ракийка със салатка, нямаме проблеми!

Рюте, Рютеее ..., Тя "Кукла на верига" не е писана за България, аланкоолу!

Не искаме да влизаме в Шенген и еврозоната.Някъде към 2023-4 може,но сега ни е рано.

Наложително е първо да се изравнят доходите!

Кво общо имат Шенген и еврозоната? Аз съм против еврото, но не виждам причина да не искаме да влезем в Шенген.Друг е въпросът, че на Запад са напълно наясно кви корумпета управляват у нас и напълно нормално не ни искат там.

влизането на България в Шенген щяло да подобри сигурността? абе тия от ЕК яко са изперкали!

Всички се изказват по темата, само нас не ни питат. Защото за сведущите е ясно, че цените ще скочат много, а ще се увеличават с по 2-3 лева, а на тия, дето не са работили с по 20. Във всички случаи работещият, и сега беден българин, ще рухне съвсем икономически. А ако се разпадне ЕС, което също не е изключено, ако продължава както досега, ще е пълна катастрофа.

И да ни молите , не щем Шенген, не щем НАТО, нещем Била, Не щем кравари, не щем ф17, не щем евро - да го духте !

качвай се на железницата и право в Масква. Пък там като искаш духай, прави каквото искаш..или каквото каже Путя..все тая. Само не говори от името на цели държави, ок?

За съжаление това е самата реалност и изчерпва темата: "Холандският премиер Марк Рюте нарече Юнкер романтик и каза лаконично: "Не сега. Противопоставяме се. Има твърде много опасения за контрола на границите и корупцията"." Останалото е самозаблуда.

Абе тия от ЕС се гъбаркат с нас, както се гъбаркат с турция !!! Едните казват, приемете България, другите - няма да я приемем... Това се прави както приказката за "доброто и лошото ченге" - да не се отчайваме и да не се сърдим, демек, абе ние искаме, ама някои се дърпат. То и тиквата така ни прекарва - "ние ги хващаме, те ги пускаме" ...

ти гласувай още за партиите на ДС и клонингите и, а после мрънкай, че някой се бил ''гъбаркал'' с нас. Цацатурата е частна институция от години, и ако не си разбрал функцията и би трябвало да е съвсем друга !