Демонстранти и полиция се сблъскаха в Париж

Сблъсъци избухнаха снощи в Париж между неколкостотин демонстранти, представящи се за антифашисти, и полицията.

Обратно в новината

Коментари - Демонстранти и полиция се сблъскаха в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът ще се кротне като на всяка държава се наложи политика за раждане максимум на две деца на семейство/ двойка. И съвсем ша са кротне при политика за 1 дете. За всички страни, включително и за негри и мюсюлмани. Само страх и рестрикции са му майката на оправията.

Я кажете защо лидерите и най-вече лидерките на фашистките партии минаха да се отчетат на Путин и да му поискат едни пари. И кажете чували ли сте някой да даде пари и д ана е писка нсреща услуги. На Путин официално се отчитат Сидеров (той е ноемр 1 лизачка), австрийците крайно десни, гермнаката лидерка на фашистите им, преди седмици и Льо Пен. Звучи ми като педерастия, а не като патриотизъм и национализъм. На вас не ви ли звучи така?

Даже върху нас първо го изпробваха! Кой ти е мислил, че Тиква мутропожарникар ще ни управлява и то няколко мандата... Наредили само тикви в листата, па ти си избирай... Това ни предлагат, това избираме!

ами че пусни празна бе Бай Ганьо

Нормални са протестите. Французойките си искат рязаните карабини да ги праскат в евро-кАнала.

Макроооооооон!!!!!!!

Светът не върви към добро........ Няма спокойна точка на Земята.

Едва сега от rusvesna.su стана известно, че на 19 и 21 април руската авиация в Сирия разбила тренировъчни лагери на Ал Кайда в провинция Идлиб. За първия лагер конкурентната групировка Джейш ал-Изза предала координатите на сирийското разузнаване относно два комплекса сгради на терористите. Този лагер се намирал на десетина километра северозападно от град Хан Шейхун и принадлежал на коалицията Хайят Тахрир ал-Шам. Руски бомбардировач пуснал само няколко бомби и отлетял. Падналите бомби привлякло вниманието на терористите и те се втурнали да спасяват събратята си. Безпилотен самолет обаче наблюдавал района и когато бандитите се скупчили, гръмнал мощен взрив, който поразил множеството. Съобщава се, че втората база е считана като много важна за Хайят аш-Шам и затова била препълнена с терористи от Ал Кайда. Те също заминали при девиците. Прочети повече в Blitz

и накрая ги е посрещнала 1 на 71

Още едно доказателство, че комуноидна сволач има на всякъде. Просто у нас е над санитарния минимум.

ако комуноидите бяха над санитарния минимум нито Баце нито Курнелийка нито всичката сволач дето е сега щеше да вири глава и да се правят на велики! Българина е най-тъпото същество о Селената!

Ако комуноидите бяха над критичната точка, сега щеше да има концлагери и другаря Гергов да управлява.

Шило

Ще сеи събудите, ама ще е късно! Хора като льо Пен логично се появяват при наличие на сериозни кризи в обществото. Не търсете причината в льо Пен, уважаеми леви и десни франсета, а я вижте в себе си. Що се поява Марин? На този въпрос си отговорете.

Открадна партията от баща си - така се появи. И сега и тя претендира за морал, патриотизъм и прочие лъжи, които всички политици използват. Споко, както се е появила, така и ще изчезне, просто е част от шарения политически спектър. Нали и безработните лумпени трябва да си имат представляваща ги партия.

Щото ги мързи да работят и да мислят. Всичко друго е резултат.

Прочете "Подчинението" на Мишел Уелбек - действието е през 2022 г. Париж

французойци ....тия да си поиграят още двадесетина години на фашисти, антифашисти и ... че като им сложат чалмите няма да им е до игра

..."Всички кандидати, Макрон, Фийон, Льо Пен, са тук само за да увековечат господството на олигархията, която заграбва властта и богатствата на народа. Те нямат никаква легитимност и затова във Франция има сериозна криза на представителността", добави той.... --- ах ха ха! а кво да кайем у нас, а? и политиците и бизнесмените и работодателите са нелигитимни и неприети защото са назначени и поддържани само от европата! Всички уволнения и назначения у нас са политически, субективни, задгранични!!! Когато направим балканската федерация, тогава може и да станат и независими и приети!

Вече на всички е ясно, че Путин води необявена война с ЕС. Въпреки атентатите, които извърши чрез негови агенти и парите, които пахарчи поддържайки популистите, загуби. Тръмп му охлади мераците в Сирия, правейки ПВО то му за смях. Шамар в Холандия, шамар във Франция. Ще има шамари и в Германия. Там назоваха терориста с истинското му име - Сергей. Ще му стане тясно и в Русия на джуджака.

Леко с лигите и пяната колега , пести си нервите , за едните два лева ще получиш инфаркт. Хайде сега по-спокойно и на работа

На Запад вече всички са наясно кой е терориста - вашият любимец Пулер, както някои сполучливо го наричат. Сега се започва с неговите камъни по неговата глава. Ще берете още мхого ядове.

Визитацията е в 10,00 и болните са се разпълзели заради недобрата дисциплина на персонала.

Хората на Путин.

Но баш фашиста се крие в Москва

друго може да се очаква? Само простотии! ----- Пълно е с лумпенизирани олигофрита, които си нямат представа за смисъла на термините "фашизъм" и "национал-социализъм". Както и родството им със съветския "интернационал-социализъм".

е, то ясно се вижда кои са фашагите! феновете на еврогейските толерасти, спонсорирани от хазарския чичко шорош!

Или лумпените на путин и неговите тролове драскащи в мрежата

хаха краят на еврейогейскиот сащз се вижда и ще е кървав за съжаление:)

Ха ха, ха ха...и какво си мислиш, че ще дойде след Европейския съюз? И че ще бъде вече наистина кърваво...Ха ха, ха ха.. Важното е да хахаме, пък кой да мисли....

Тия са същите като в Унгария и Германия - платени боклуци. Бой по репата и никакви компромиси. Директно в пандиза за противодържавна дейност щом се определят като антифашисти. Това са комунистически терористи.

Сиреч антифашизмът е противодържавна дейност. а дали простестърското ти обло мозъче ще проумее, че от подобна теза следва автоматически, че държавата е фашистка?

следва извода, че антифашистите са престъпници, а на престъпниците държавата, каквато и да е тя, им пречи, на тях им трябва анархия, за да им е добре

Преди да почнеш да обиждаш, си помисли колко пъти животът е давал примери за хора, наричащи себе си по някакъв начин, но са нещо съвсем друго...Или като чуеш сигналната дума и реагираш....

Грешен избор направиха франсетата с този Макрон.Не че Льо Пен е правилния но както и в България така и в Европа не останаха свестни политици.