Коментари - Връщат офшорките в обществените поръчки и концесии | Днес.dir.bg

Връщат офшорките в обществените поръчки и концесии

По искане на Брюксел връщат правото на офшорки да участват в обществени поръчки, в приватизация и в конкурси за концесии.

Обратно в новината

Коментари - Връщат офшорките в обществените поръчки и концесии | Днес.dir.bg

Коментари

Не трябва да ги слушаме и да се подчиняваме. Видя се и те колко са куромпирани и крадливи.

Тази поправка е за нашОто момче Д.Пеевски и за менторите му. А за назе - един гол XYZ.

Няма да ебточно за него,питането е от БГ и е 2014г.,а промяната е от 2013г.Освен това закона не е променен правилно,т.е. не ясен!Пише за държави с префенциален данъчен режим,а с такъв са и държави които не попадат в офшорни зони,а идеята беше конкретно офшорни с неизвестен собственик,което не е уточнено!Как ще дава обществена поръчка на неизвестно лице и не вярвам питането към ЕК да е било коректно!

С или без офшорки, кражбите по наще земи няма да спрът докато не се усетят хората, че няКОЙ ги води за носовете като циганин мечка.

Кои вярва още, че на "КОЙ" му пука дали има закон за или против офшорките. Та "КОЙ" в тази мафиотска държава е над всеки закон бил тои местен или еврогейски. За "КОЙ" закона е както е казал шопа "врата в равно поле"!!! и затова ако искаме "КОЙ" да не прави повече така при все че си го знаем КОЙ Е и КОИ СА трябва да ги съберем с малко примамка и да ги хванем тези тлъсти мушморочета партиини отрочета в една клетчица която да топнем в язовира строен от БАШ БАЙ ХИДРО ИНЖЕНЕРА НА НАЦИЯТА и да се свърши с цалата тази неразбория. ХАЙДЕ СТАВАЙ НАРОДЕ И ДА ДЕЙСТВАМЕ!

В политиката няма морал. Защо очаквате такива неща, като в цял свят управлява законът на джунглата - силният изяжда слабия. След като от приватиацията се очакваха над 30 милиарда, а влязоха в хазната под 2 ,значи е добре, офшорките с откраднатите пари да ги върнат тук. Защо сте против? И Путин това лято даде амнистия за изнесените пари, за да се върнат отново в руската икономика, но при определени условия.В политиката се избира по-малкото зло пред по-голямото. Тези пари трябва да дойдат тук, за да се развива нашата икономика, а не да се инвестират навън.

узаконяване на престъпленията

Кво ще върнат бе,не разбра ли че още ще точат!Участват в обществени поръчки,държавата им плаща,или ние данъкоплатците!Кой връща,че и за хората,ама глупости!

Еваллла...!Сега като секнат тия ти ми "ЧУЖДИ" инвестиции/ с крадени български пари..!?/-ще цъфнем..,та ..ще вържем.. и корупцията ще преборим,разбира се...!!!Пълна глупост..., затова Не ми се Вярва,че идва от Брюксел...!?

Тази "истина" трябва да се провери! Струва ми се, че доста често се оповаваме на някакви искания от страна на Брюксел, но дали те не са измислици, защото лобитата в страната не са си свършили работата?! Е, все пак предписанията, не са задължения за нашата страна и въпросите могат да се разглеждат независимо от нашия парламент. Ох, забравих само Острова и две три бивши соц държави могат да го направят, а ние не!

Често казвам, че с това или с онова си решение правителството просто убива малко по малко България. Но този път май няма никакво място за каквато и да било шега. Как офшорките, които даже нямат офис, който никой не знае как точно съществуват, ще ми изпълняват обществени поръчки? Това е толкова нелепо, все едно ми казахте, че в университета ще се учи приложна педофилия...

Не позволявайте това да се случи ? Интересно е и откъде идва това запитване -КОЙ го е внесъл в комисията ? Няма да се учудя ако е някой български евродепутат .

Брюксел видя докъде води "свободното" движение на хора и сега се е загрижил да осигури такова и за капиталите.Всъщност свободата не е била и никога няма да бъде абсолютна, защото в организираното човешко общество винаги трябва да съществуват разумни рамки, които да го отделят от хаоса. Явно лобитата на различни островчета около Великобритания са доста силни...Да не забравяме, че ИДИЛ може да нахлува в ЕС освен със свои прикрити членове, така също и със замаскирани капитали спечелени с кръв, а всякакви приказки за взети мерки от баба Европа след допускането на толкова кризи ще звучат наистина смехотворно.

Тоя свят съвсем се сбърка, дават се милиарди за борба с прането на пари, а същевременно узаконяват прането?! Зверски цинизъм!

Да се върнат офшорките означава да се върне корупцията и безотговорността. Една офшорка с 5 долара капитал не може да плати и възстанови вредите, които е нанесла с лошото си изпълнение и пострадалите хора. Борисов върви към изгонване с камъни този път!

Тогава и да върнем всички бандити (специално братя Галеви), по линията свободно движение на хора а не само на капитали.

такива поръчки...хммм - ще играе сопата

Затова ли откриха скоро представителство на Сейшелите в София,вече се подготвят!Отдалеко,че да е леко!Лошо,лошо!Ако няма здравомислещи хора ,няма да изплуваме,а офшорската ЕК,малко пък да се позаинтересова какъв ни е хала!На границата не можеш да изнесеш над определена сума,обаче с офшорка всичко може,нали не се вижда!

БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ние от възраждане останахме много доволни от поръчката

Ами публикувайте запитването и препоръката,началото е от 2013г. и сега се проектира "хармонизирането" за обществените поръчки и особено концесиите!Абе ние сме били най корумпираната държава,с нас си измиват ръцете и когато е решено да има промяна,ще ни връщат в тинята!

А спомняте ли си кой внесе този закон??? Да ви подсетя - Пеевски.

симо

Мдаа.Ето това се казва,,БРЮКСЕЛСКИ БИЗНЕС,,.......По подобие и по рецептите на Вашингтонгския.

Голямото крадене - сезон две! А да ни е честито!

А ще бъде ли публикувана кореспонденцията между Брюксел и София?

на капиталите е от????

Тия май насила ни насаждат корупцията в държавата! А ние чакахме да ни помагат! Егати и наивниците сме! Тая нашата корупция идеално устройва самозабравилите се еврочиновници!

симо

Разбира се.Корупцията по презумпция е желан,търсен компонент на управлението.И старателно поддържан на ниво.Така се прокарват интересите на когото трябва.А за демократична парлама все се борим срещу корупцията и разбира се никога не успяваме.Ако успеем малко - от Брюксел ни коригират и връщат в ,,правилния път,,.

приемане на квотите за "бежанци" срещу учатие на офшорки в държавни обществени поръчки. Кой каза, че сме щели да приемаме емигрантите "безусловно"? Явно условието е било договорено на друго място. И това условие е много по-изгодно финансово за някои от колкото борбата за някакъв си Шенген, дето няма смисъл да се напъваме.

СТИГА с тези простотии!!! От мътното време на Иван КОСТОВ ч/з офшорките и работническо-мениджърската "приватизация"/крадене/държавата ЗАГУБИ ДЪЛГОТРАЙНИ А К Т И В И за около 5 милиарда долара!?!?!ЗАЩО пак да се връща и узаконяват мафиотските сделки?!?!? НЕ Е Л О Г И Ч Н О !!!! Брюксел може да "предлага"--НО Н И Е решаваме!!!!

Герберастко-депесарска действителсност.Пленена държава сме.Бай Боко вече хептен заприлича на Бай Тошо.Герб,ДПС,БСП,АБВ - мафия окупирала държавата.

Пропусна РБ.

И ще ми се правят на борци срещу корупцията с офшорките. Цинизъм.

Дано да не е вярно, офшорките са прикритие на корупция и неплащане на данъци. Да не говорим, че не са свободно движение на капитали, а свободно източване.

Да, бе, по искане на Брюксел! Искам го черно на бяло написано! Само мутрите и мафията има полза от офшорките!

Докато не премахнат напълно т.нар. закон за обществени поръчки, който служи единствено за да не се пречкат не техни (техни, на мафията-държава) фирми няма нищо за коментиране, всичко е ясно. Ако остане всичко на пазарен принцип по има шанс тук-таме някоя реална и свястна фирма да пробие поне за по-дребни неща, сега всичко отива при мафията-държава.

Мутрите пак си измиха ръцете с Брюксел.

деер

Да живее ЕС !!!!! Ураааааа! Само тарикатите на обществените поръчки!!!

А то щото беше много различно досега, аха.

явно глобалистите в брюксел за изхвърляне а нашите ко ша ги праим:)

България си "хармонизира" Законодателството много избирателно: офшорки, семеен инцес и "бежански" квоти.

Брюксел искал ; Брюксел искал ; Брюксел искал ; Брюксел искал ; Брюксел искал .... ... ... А ние Брюкселски заплати КОГА ЩЕ ВИДИМ ???

Шило

айде бе, Брюксел искал. Дреме му на Брюксел за това, коя държава как ще организира обществените си поръчки.

Обществени поръчки = кражба на обществени и европейски средства от властта и близки до нея фирми.

Дупедавци!

Кой казва че е по искане на Брюксел - Пръмова ли? Тя и за Козлодуй така разправяше.

Стана ли ви ясно, че в Европа има свободно движение на капитали, но няма свободно движение на хора. Хората ги слагат зад телени мрежи!

да видим сега в колониалната тоалетна България кой балък ще празнува някакъв си ден на независимостта

симо

п р е з и д е н т а....

собственици на капитали ще се настаняват под различни форми в нашата земя и ще изсмукват кръвта и богтствата на този народ! И чии и на кои ще бъдат тези свободно движещи се капитали от офшорките?! Нима това не е цената на тази мюсюлманска инвазия в Европа?! Май някои получиха не доста, а прекомерно тлъсти суми за целия този цирк с "Добре дошли" и загрижеността за тези "бежанци" и сега трябва някъде да ги изперат и да ги вложат в нещо, че инак ще се девалвират и от тях няма да има никаква полза?! Това е факт, за много милиарди във всякаква валута няма ограничение да се намесват във вътрешните работи на която и да е страна и да налагат изменения в законите й в собствен интерес! Да не говрим за такава страна като нашата в която всяко държавно управление като това което сме имали и имаме е не само зависимо, но чрез изплащанете им в личните им сметки пари е напълно подчинено на всички други държави и правителства, та дори от отделни много богати индивиди!

Брюксел ни оправи със свободното движение на хора .Сега ще ни оправи свободното движение на капитали.

Ама няма нужда да ни обяснявате! То е ясно че финансовите престъпници са под протекцията на корумпираната администрация на ЕС, която ние хрантутим с тлъсти заплати и бонуси! "Хрантути корумпиран еврогейски чиновник , че да те краде" -нали така е новия вариант на поговорката за лаещото куче!?

ЕЕЕЕЕ довиждане България !!!!

Ами нека и българите си регистрират офшорки. Всеко кръчме - офшорка.

Щом финансовият аферист Юнкер е начело на ЕС, подобни новини не трябва да ни изненадват. Дали ще се намери някой журналист, който да отиде и вземе интервю от фр. посланик дьо Кабан по въпроса?

Що мълчи посланика,ама ха,де!Закон иска срещу корупцията,и ние го искаме,обаче Брюксел ,не ще!Обществени поръчки с участието на неизвестни собственици,а неизвестния човек,човек ли е,може да е куче!Вие за какви ни взехте,пак за баламурници,за пристан на пране,ама идиоти !!Един път данъчни облекчения,втори път скрито покрито,еее!Няма нужда от офшорни фирми,ние сме с едни от най ниските данъци!Промяна на закона не трябва,ще обвиним Брюксел в създаване на условия за корупционна практика!Още с КТБ не можем да се оправим,та пак обратно!

Да им п-я на евро-ценностите. Ще ме извиняват, но подобна диктатура не сме виждали до сега.

От къде идва корупцията и кой отгледа олигарсите , кой доведе Луцифер в Европа - Старците от Брюксел ! Сега третия Европейски Пол ще има кой да го опложда в тъмното - сами си изкопаха гроба. Жалко за нас, за останалите, които ги следваме безропотно !

Коментари - Връщат офшорките в обществените поръчки и концесии | Днес.dir.bg

Връщат офшорките в обществените поръчки и концесии

По искане на Брюксел връщат правото на офшорки да участват в обществени поръчки, в приватизация и в конкурси за концесии.

Обратно в новината

Коментари - Връщат офшорките в обществените поръчки и концесии | Днес.dir.bg

Коментари

Не трябва да ги слушаме и да се подчиняваме. Видя се и те колко са куромпирани и крадливи.

Тази поправка е за нашОто момче Д.Пеевски и за менторите му. А за назе - един гол XYZ.

Няма да ебточно за него,питането е от БГ и е 2014г.,а промяната е от 2013г.Освен това закона не е променен правилно,т.е. не ясен!Пише за държави с префенциален данъчен режим,а с такъв са и държави които не попадат в офшорни зони,а идеята беше конкретно офшорни с неизвестен собственик,което не е уточнено!Как ще дава обществена поръчка на неизвестно лице и не вярвам питането към ЕК да е било коректно!

С или без офшорки, кражбите по наще земи няма да спрът докато не се усетят хората, че няКОЙ ги води за носовете като циганин мечка.

Кои вярва още, че на "КОЙ" му пука дали има закон за или против офшорките. Та "КОЙ" в тази мафиотска държава е над всеки закон бил тои местен или еврогейски. За "КОЙ" закона е както е казал шопа "врата в равно поле"!!! и затова ако искаме "КОЙ" да не прави повече така при все че си го знаем КОЙ Е и КОИ СА трябва да ги съберем с малко примамка и да ги хванем тези тлъсти мушморочета партиини отрочета в една клетчица която да топнем в язовира строен от БАШ БАЙ ХИДРО ИНЖЕНЕРА НА НАЦИЯТА и да се свърши с цалата тази неразбория. ХАЙДЕ СТАВАЙ НАРОДЕ И ДА ДЕЙСТВАМЕ!

В политиката няма морал. Защо очаквате такива неща, като в цял свят управлява законът на джунглата - силният изяжда слабия. След като от приватиацията се очакваха над 30 милиарда, а влязоха в хазната под 2 ,значи е добре, офшорките с откраднатите пари да ги върнат тук. Защо сте против? И Путин това лято даде амнистия за изнесените пари, за да се върнат отново в руската икономика, но при определени условия.В политиката се избира по-малкото зло пред по-голямото. Тези пари трябва да дойдат тук, за да се развива нашата икономика, а не да се инвестират навън.

узаконяване на престъпленията

Кво ще върнат бе,не разбра ли че още ще точат!Участват в обществени поръчки,държавата им плаща,или ние данъкоплатците!Кой връща,че и за хората,ама глупости!

Еваллла...!Сега като секнат тия ти ми "ЧУЖДИ" инвестиции/ с крадени български пари..!?/-ще цъфнем..,та ..ще вържем.. и корупцията ще преборим,разбира се...!!!Пълна глупост..., затова Не ми се Вярва,че идва от Брюксел...!?

Тази "истина" трябва да се провери! Струва ми се, че доста често се оповаваме на някакви искания от страна на Брюксел, но дали те не са измислици, защото лобитата в страната не са си свършили работата?! Е, все пак предписанията, не са задължения за нашата страна и въпросите могат да се разглеждат независимо от нашия парламент. Ох, забравих само Острова и две три бивши соц държави могат да го направят, а ние не!

Често казвам, че с това или с онова си решение правителството просто убива малко по малко България. Но този път май няма никакво място за каквато и да било шега. Как офшорките, които даже нямат офис, който никой не знае как точно съществуват, ще ми изпълняват обществени поръчки? Това е толкова нелепо, все едно ми казахте, че в университета ще се учи приложна педофилия...

Не позволявайте това да се случи ? Интересно е и откъде идва това запитване -КОЙ го е внесъл в комисията ? Няма да се учудя ако е някой български евродепутат .

Брюксел видя докъде води "свободното" движение на хора и сега се е загрижил да осигури такова и за капиталите.Всъщност свободата не е била и никога няма да бъде абсолютна, защото в организираното човешко общество винаги трябва да съществуват разумни рамки, които да го отделят от хаоса. Явно лобитата на различни островчета около Великобритания са доста силни...Да не забравяме, че ИДИЛ може да нахлува в ЕС освен със свои прикрити членове, така също и със замаскирани капитали спечелени с кръв, а всякакви приказки за взети мерки от баба Европа след допускането на толкова кризи ще звучат наистина смехотворно.

Тоя свят съвсем се сбърка, дават се милиарди за борба с прането на пари, а същевременно узаконяват прането?! Зверски цинизъм!

Да се върнат офшорките означава да се върне корупцията и безотговорността. Една офшорка с 5 долара капитал не може да плати и възстанови вредите, които е нанесла с лошото си изпълнение и пострадалите хора. Борисов върви към изгонване с камъни този път!

Тогава и да върнем всички бандити (специално братя Галеви), по линията свободно движение на хора а не само на капитали.

такива поръчки...хммм - ще играе сопата

Затова ли откриха скоро представителство на Сейшелите в София,вече се подготвят!Отдалеко,че да е леко!Лошо,лошо!Ако няма здравомислещи хора ,няма да изплуваме,а офшорската ЕК,малко пък да се позаинтересова какъв ни е хала!На границата не можеш да изнесеш над определена сума,обаче с офшорка всичко може,нали не се вижда!

БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ние от възраждане останахме много доволни от поръчката

Ами публикувайте запитването и препоръката,началото е от 2013г. и сега се проектира "хармонизирането" за обществените поръчки и особено концесиите!Абе ние сме били най корумпираната държава,с нас си измиват ръцете и когато е решено да има промяна,ще ни връщат в тинята!

А спомняте ли си кой внесе този закон??? Да ви подсетя - Пеевски.

симо

Мдаа.Ето това се казва,,БРЮКСЕЛСКИ БИЗНЕС,,.......По подобие и по рецептите на Вашингтонгския.

Голямото крадене - сезон две! А да ни е честито!

А ще бъде ли публикувана кореспонденцията между Брюксел и София?

на капиталите е от????

Тия май насила ни насаждат корупцията в държавата! А ние чакахме да ни помагат! Егати и наивниците сме! Тая нашата корупция идеално устройва самозабравилите се еврочиновници!

симо

Разбира се.Корупцията по презумпция е желан,търсен компонент на управлението.И старателно поддържан на ниво.Така се прокарват интересите на когото трябва.А за демократична парлама все се борим срещу корупцията и разбира се никога не успяваме.Ако успеем малко - от Брюксел ни коригират и връщат в ,,правилния път,,.

приемане на квотите за "бежанци" срещу учатие на офшорки в държавни обществени поръчки. Кой каза, че сме щели да приемаме емигрантите "безусловно"? Явно условието е било договорено на друго място. И това условие е много по-изгодно финансово за някои от колкото борбата за някакъв си Шенген, дето няма смисъл да се напъваме.

СТИГА с тези простотии!!! От мътното време на Иван КОСТОВ ч/з офшорките и работническо-мениджърската "приватизация"/крадене/държавата ЗАГУБИ ДЪЛГОТРАЙНИ А К Т И В И за около 5 милиарда долара!?!?!ЗАЩО пак да се връща и узаконяват мафиотските сделки?!?!? НЕ Е Л О Г И Ч Н О !!!! Брюксел може да "предлага"--НО Н И Е решаваме!!!!

Герберастко-депесарска действителсност.Пленена държава сме.Бай Боко вече хептен заприлича на Бай Тошо.Герб,ДПС,БСП,АБВ - мафия окупирала държавата.

Пропусна РБ.

И ще ми се правят на борци срещу корупцията с офшорките. Цинизъм.

Дано да не е вярно, офшорките са прикритие на корупция и неплащане на данъци. Да не говорим, че не са свободно движение на капитали, а свободно източване.

Да, бе, по искане на Брюксел! Искам го черно на бяло написано! Само мутрите и мафията има полза от офшорките!

Докато не премахнат напълно т.нар. закон за обществени поръчки, който служи единствено за да не се пречкат не техни (техни, на мафията-държава) фирми няма нищо за коментиране, всичко е ясно. Ако остане всичко на пазарен принцип по има шанс тук-таме някоя реална и свястна фирма да пробие поне за по-дребни неща, сега всичко отива при мафията-държава.

Мутрите пак си измиха ръцете с Брюксел.

деер

Да живее ЕС !!!!! Ураааааа! Само тарикатите на обществените поръчки!!!

А то щото беше много различно досега, аха.

явно глобалистите в брюксел за изхвърляне а нашите ко ша ги праим:)

България си "хармонизира" Законодателството много избирателно: офшорки, семеен инцес и "бежански" квоти.

Брюксел искал ; Брюксел искал ; Брюксел искал ; Брюксел искал ; Брюксел искал .... ... ... А ние Брюкселски заплати КОГА ЩЕ ВИДИМ ???

Шило

айде бе, Брюксел искал. Дреме му на Брюксел за това, коя държава как ще организира обществените си поръчки.

Обществени поръчки = кражба на обществени и европейски средства от властта и близки до нея фирми.

Дупедавци!

Кой казва че е по искане на Брюксел - Пръмова ли? Тя и за Козлодуй така разправяше.

Стана ли ви ясно, че в Европа има свободно движение на капитали, но няма свободно движение на хора. Хората ги слагат зад телени мрежи!

да видим сега в колониалната тоалетна България кой балък ще празнува някакъв си ден на независимостта

симо

п р е з и д е н т а....

собственици на капитали ще се настаняват под различни форми в нашата земя и ще изсмукват кръвта и богтствата на този народ! И чии и на кои ще бъдат тези свободно движещи се капитали от офшорките?! Нима това не е цената на тази мюсюлманска инвазия в Европа?! Май някои получиха не доста, а прекомерно тлъсти суми за целия този цирк с "Добре дошли" и загрижеността за тези "бежанци" и сега трябва някъде да ги изперат и да ги вложат в нещо, че инак ще се девалвират и от тях няма да има никаква полза?! Това е факт, за много милиарди във всякаква валута няма ограничение да се намесват във вътрешните работи на която и да е страна и да налагат изменения в законите й в собствен интерес! Да не говрим за такава страна като нашата в която всяко държавно управление като това което сме имали и имаме е не само зависимо, но чрез изплащанете им в личните им сметки пари е напълно подчинено на всички други държави и правителства, та дори от отделни много богати индивиди!

Брюксел ни оправи със свободното движение на хора .Сега ще ни оправи свободното движение на капитали.

Ама няма нужда да ни обяснявате! То е ясно че финансовите престъпници са под протекцията на корумпираната администрация на ЕС, която ние хрантутим с тлъсти заплати и бонуси! "Хрантути корумпиран еврогейски чиновник , че да те краде" -нали така е новия вариант на поговорката за лаещото куче!?

ЕЕЕЕЕ довиждане България !!!!

Ами нека и българите си регистрират офшорки. Всеко кръчме - офшорка.

Щом финансовият аферист Юнкер е начело на ЕС, подобни новини не трябва да ни изненадват. Дали ще се намери някой журналист, който да отиде и вземе интервю от фр. посланик дьо Кабан по въпроса?

Що мълчи посланика,ама ха,де!Закон иска срещу корупцията,и ние го искаме,обаче Брюксел ,не ще!Обществени поръчки с участието на неизвестни собственици,а неизвестния човек,човек ли е,може да е куче!Вие за какви ни взехте,пак за баламурници,за пристан на пране,ама идиоти !!Един път данъчни облекчения,втори път скрито покрито,еее!Няма нужда от офшорни фирми,ние сме с едни от най ниските данъци!Промяна на закона не трябва,ще обвиним Брюксел в създаване на условия за корупционна практика!Още с КТБ не можем да се оправим,та пак обратно!

Да им п-я на евро-ценностите. Ще ме извиняват, но подобна диктатура не сме виждали до сега.

От къде идва корупцията и кой отгледа олигарсите , кой доведе Луцифер в Европа - Старците от Брюксел ! Сега третия Европейски Пол ще има кой да го опложда в тъмното - сами си изкопаха гроба. Жалко за нас, за останалите, които ги следваме безропотно !