Шулц предупреди за опасно засилване на национализма в Европа

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц предупреди за опасност от засилване на крайния национализъм в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Шулц предупреди за опасно засилване на национализма в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как след глупостите на Меркел и на еврогейовете да не се засилят националистите.

Фулц предупреждава за опасно засилване на глобализма в Европа.

кого предупреждава? Това някаква заплаха ли е към движенията които искат да спасят националните достойнства на християнските страни? ЗА радост трезво мислещите са повече и по смели и ще се противопоставят на ислямизацията налагана от германия.Шулц да си ги взима бежанците у тях!Може да си ги подели с Меркел и Юнкер!

По думите на шулц тези политически сили/ национализма/ "заплашват едно от най-важните цивилизационни достижения на континента" НЕЕЕ господине тези движения ще спасят европа от вашите анти европейски и античовешки решения!

Европа на нациите ,а не на хермафродитите ...!

Политиката на ЕС в последните шест години върви от провал на провал. Последният беше брекзита. А тези шулцовци, юнкерци и меркелци отказват да видят собствената си вина за провалите. Все някой друг им е й вонвен.

Толерантността в ущърб на лоялните граждани за сметка на всякакви паразити неизбежно ще доведе до национализъм. Тия хора биология не са ли учили. Всеки организъм, и социалният такъв трябва да се защити от паразитите, с всички средства, иначе те ще го убият.

Ами да, добър ден, с либералната помия и двойните стандарти към самите Ви членове до там се увлекохте, че забравихте колко милиони са загинАЛИ ЗА ТОЗИ КОНТИНЕНТ ЗА ДА СЕ НАРИЧА СОВОБОДЕН И СЕГА ДА ГО ПРОДАВАТЕ И ПРЕВРЪЩАТЕ В КЛОЗЕТ СРЕЩУ ВОЛЯТА НА ХОРАТА !!!!!!!!!

черна лента, ако останеш в ЕК!

Дълго време е неглижирана изключително опасната пропаганда на национализма и има доста промити мозъци. И продължава да е неглижирана. Даже сега едва ли не е модерно да си националист. В България никой не смее да каже , че възгледите са му либерални - дори в интернет форум ще бъде нападнат, че е евреин, циганин, родоотстъпник, подлога на Сорос. Явно това е изгодно на икономическия елит - национализмът е един от способите да накараш хората да работят за малко без да вдигат глава. Вместо да се гордеят със собствените си постижения се гордеят с постиженията на Държавата и то предимно в далечното минало или за нещо изключително глупаво в настоящето.

"Пропаганда " има само във вашите празни глави.Света се насити на толерастия либерализъм педерастия педофилия и каквото се сетиш все -либерално насите се, но вие не можете да го разберете това, защото вие самите сте от тях ??!!! Виновна ви е все някаква "пропаганда" все търсите някъде навън причината а тя е при вас но не я виждате ! И пресата да спрете / знаем кой я държи/ все тая все още интернет не можете това ви е болката все още не сте сложили ръка изцяло на него.И целия свят ли е зомбират та не вижда какно става ? Не, пробуждат се хората и това е ужаса за вас и затова виете до небето !

Конфликтът е между лоялните и работещите срещу паразитиращите. Ако държавата не го проумее и реши, неизбежно ще дойде някой като Хитлер.

Тези безумци назначени от строителите на Вавилон в сянка се опитват да изградят цивилизация за грешници в която светиите на Бога няма да имат място. Те са достатъчно глупави за да не разбират греха е несъвместим със живота в дългосрочен план и ефективно самоунищожение по страстите на сатана. И ако Божият Син не се намеси в точното време не би оцеляла и една жива душа. Но пред това благодатното време ще приключи и ще започната да падат язвите на Божият гняв в бърза последователност. И тежко на тези горделиви и суетни безумци, които са отхвърлили от своят живот Създателят и поддръжника на живота във вселената. Защото за тях няма да се намери повече място в Божието царство (цялата вселена).

И този господин е езуитски възпитаник и послушник на римокатолическата богоборник. Но Господ не сен съобразява с мнението на този парашутист и казва следното: Откровение глава 18 "След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. (Стихове 124) Пасаж в: Добрият живот, 4 май 1941 г. Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица; защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош. И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди. Въздайте й, както и тя е въздала, да! платете й двойно според делата й; с чашата, с която е черпила, почерпете я двойно. Колкото е прославила себе си и е живяла разкошно, толкоз мъки и печал й дайте; защото казва в сърцето си: Седя като царица, не съм вдовица, и печал никак няма да видя. Затова в един ден ще дойдат язвите й, мор, печал и глад, и тя ще изгори на огън; защото могъществен е Господ Бог, който я съди. И земните царе, които са блудствували и живели разкошно с нея ще заплачат и заридаят за нея, когато видят дима от изгарянето й. Отдалеч ще стоят поради страх от мъките й и ще казват: Горко, горко , велики граде Вавилоне, крепки граде, понеже в един час дойде съдбата ти!"

+ 1!

Oпасност !?! - Tова е необходимост, бе глупак!!! - Tова е спасение!!!

Типичен представител на истински националист от антихристиянската прокълната раса.Така говорят тези хора-самоуверено, мазно и подло когато ги посавят на върха и им дадат поле за изява.Вече на всички е ясно, че сегашното ръководство на ЕС е нагласено само и единствено да съсипе просперираща Европа.На всички нормални хора е ясно, че сегашните ръководители на ЕС се назначават оттатък океана.Президента с мюсюлмански корени видяхме какви ги забърка, а сега този пищи против хората които защитават нацията си от безполезните скакалци и хлебарки които пристигат в ЕС само и единствено да паразитират на гърба и за сметка на европееца.И накрая се питам дали истинското му име на този е Мартин Шулц,Защото на времето Артър Флегенхаймер също имаше фамилия Шулц.

опасност?засилване? още нищо не сте видели!

Ама от чие име говориш бре Шулц??? Кой си ти??? С какво си известен???

За какво си увели4ихте заплатите?

ТОЗИ МУШМОРОК КОЙТО НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА Е ОТ СЪЩИЯ ДОЛ ДРЕНКИ НА МЕРКЕЛ,ТОЙ,МЕРКЕЛ,ЮНКЕР И ТУСК СЪСИПАХА ЕВРОПА ,ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ ГНИДИ ЩЕ ДОКАРАТ НОВИЯ ХИТЛЕР,ШУЛЦ СЕ ГОТВИ ЗА МЯСТОТО НА ТЪПАТА БАБА ,РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ШАНС И МЕРКЕЛИЦА ЩЕ ДОРАСИПЕ ЕВРОПА ,ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО

И какво е това "краен национализъм" според тоя льольо и нему подобната брюкселска сган? - да обичаш Родината си, народа си, земята си; да уважаваш вярата и традициите на дедите си; да се съпротивляваш на обезличаването и глобализацията.

Унищожихте я!

Тоя мушморок бих го шамарил на почивки! Еврочичка либераст.

Глупак с глупак, ти с Юнкер и Меркел докарахте национализма. Вие сте толкова далеч от народите в Европа колкото от Берлинското метро! Глупак. Ей заради такива като вас ще дойде следващият Хитлер. А и тия джихадисти точно това искат и потриват доволно кървавите си ръце глупако!

Хората се събуждат. Защо това да е опасно? Промените в последно време са все хубави. Единствения проблем е , че ние - под шапката на Меркел и ЕП, оставаме извън позитивната вълна. Пак сме в страни от хубавото, пък като дойде лошо, все сме на топа на устата. Нещо по-мащабно ни трябва, за да се откъснем от тази нежелана гравитация. Или някой от вън да ни помогне поне малко.

те я защитават бе тъпак!

abasador

за, евросъюзниците има и добри новини, ето на, че и двамата алкохолици господин Шулц и господин Юнкер започнаха полека лека да изтрезняват... напоследък. От година та и повече голяма група колеги списвахме, че лявия завой на някои от основните управници на Европа допринесе за десните настроения между хората от Евросъюза! Дано след като изтрезнеят двамата господа, да бъдат прибрни в съответните клиники за лечение на зависими! Айде, лек ден.

"Шулц предупреди за опасно засилване на национализма в Европа." Тъй де, то наистина си е изненадващо! При такова заливане на Европа от другородци, друговерци и върли душмани на белите европейски християни най-естественото и логично нещо е да се засили пролетарският интернационализъм, спор няма...

този Мулц от Африка ли е като плюе против американските националисти?

RedHat

Германия не е суверенна държава от края на 2-рата световна.Тя все още е под съюзническа окупация.Руснаците се изтеглиха, другите съюзници не са. От гледна точка на поли технологията, американците казват кой одобряват за Канцлер и кой не, германците слушат. Не се учудвайте, че вече германците не са баш германци а сбирщина потребители без никакви инстинкти за самосъхранение. Те просто не знаят какво се случва с тях-гражданите, медиите им са изцяло собственост на НПО, всичките до една от Д Веле до Зюдойче цайтунг. Тази схема кой коя медия притежава на скоро я публикуваха в Германия и немците ах-наха, като разбраха кой/кои им формират мирогледа, и ги формира като "личности". Направо са ги направили на нищо. Така че какво казва Шулц не трябва да е изненада.Той така си е форматиран заедно с Станишев. Последния беше спонсориран от Сорос да си доучи, че не беше, както очевидно стана и фактически ясно, че Станишев няма един ден трудов стаж никъде. Това е една глобалистка мафия от либерали/лефтисти, повечето хазари/евреи, които прокарват плана за повече Европа по малко национализъм, следвайки заръките на сънародника си Куденхоф Калерги, който също е хазар/фалшив еврейин, както Станишев с майка си Дина - украинска хазарка/еврейка отличила се страшна "любов" към България, "доказвайки", че има такова чудо като "макьедонски язiк"за което феноменално постижение беше наградена с орден стара планина от друг либерал Първанов-агент Гоце простия доносник от сирищник, Георги Пирински, друг хазарин/евреин, Луканов и той хазарин,...., списъка е доста дълъг. Така че братя българи, не се чудете, трябва да ви е ясно кои са на власт, и кои са им слугите на национално ниво за да разберете какво си крои.Това се отнася за останалите европейски нации. За велик принос към "запазване" на етническия състав на нациите Фрау Меркел беше наградена със същия този приз на името на създателя и идеолога на пан европейския съюз и неговата еволюирала версия ЕУ, вездесъщия жид Куденхоф Калерги. Негова мечта била чрез този "съюз" да прокара идеите си за унищожаване на бялата раса/арийската раса премахвайки първо границите и после заливайки вече дезориентираната денационализирана биомаса с безкраен поток от мигранти/бежанци, наречете ги както искате. И това се случва още преди повече от 100 години, което доказва доста конспиративни теории превръщайки ги в конспиративни практики и факти, че глобалистите чертаят планове с един век напред и поставят в този времеви прозорец какво трябва да се случи задължително. Така бяха планирани и 2-те световни войни, и се чака последната. Сега всичко това се случва пред очите ни. Аз лично за себе си не виждам изход от тази ситуация в контекста на запазване на българската нация като такава. Всички виждаме и последните 25 години, как се влоши картината на българския етнос, а и предишните 50 години също бяха фундаметални за залагнето на процеси на българското отродяване. ПС: Меглена Кунева е също жид, папкайки редовно парични грантове от фондациите на Сорос "отворено общество" и "америка за България" Тя заедно с Николай Камов създателя на партия, която не знам дали още съществува и Петър Стоянов - потомъка на "велик" род от родопите? са членове на трилитералната комисия с почетен председател Давид/Дейвид Рокъфелер. Ето това са "истинските" "наши" представители на глобално ниво, които не си спомням някой от нас да ги е избирал в тази си роля.Те са наднационални. Така, че не се чудете какви задачи реално доскоро изпълняваше Кунева като министър на Образованието и Науката.Под това си прикритие на пост който не мотивиращ за нея имайки предвид къде е член тя, тя правеше всичко възможно да продължи да руши образованието и да провежда дори политиката на циганизация в образованието един от векторите на Сорос.

ТАКА Е, НО ИДИ ГО РАЗПРАВЯЙ НА ЗАБЛУДЕНИТЕ ТЪПАЦИ,ПРОМИЛИ СА ИМ МАЛКОТО МОЗЪК !

Тоя нямал дори и средно образование. Продавач на книги. Ама председател на Европарламента.

Тоя малко са го е...ли като малък! Иска да навксва като "голем", голем си задник фрау Мартинка!

Този идиот изпреварва дори председателя на СДС по олигофрения.

Предизборно-следизборния трик никой не може да го изпревари по идиотия. Поне никой чужденец. Някой нашенски пън може и да опита.

Под националисти, разбирай нормалните хора, които имат наглостта да мислят за доброто на страните си вместо за доброто на глобалистите окупатори! Как така няма да се съгласяват веднага с всяко едно идиотско решение взето в Брюксел, за какви се мислят те? Хем че ще ги прецакват отвсякъде, хем ще ги наричат и как ли не и ще подскачат даже, ако им кажат! Това е то, цивилизация и демокрация по европейски!

Ако спрете да приемате всякаква измет идваща от Арабския свят и Африка то и национализмът ще отстъпи,но докато ни докарвате ислямска измет от цял свят няма как да не се въздигне и национализмът!!!! Европа е за европейците и за християните,Европа не е за ислямистите!!!! Те си имат техен свят и нека си стоят там,не ни трябват тук докато не им се промени мисленето! Ние искаме християнска култура и християнско общество,а не мултикултури и подобни!!!! Вие европейските политици предизвиквате национализма в Европа,вие сте виновни за това,което се случва и не обвинявайте народите си,а се погледнете в огледалото!!!!!

xaxaxaxaxa

Такъв е вселенския закон за баланса. Колкото повече псевдолиберални дивотии ни натресат на главите, толкова повече национализъм ще има. Така че, решението не е в още по-крайна либерастия, а в точно обратното.

просто имаме 1300г. история другарчо не ни пука за либерализма и комунизма

ЕСТЕСТВЕН РЕЗУЛТАТ ОТ "ПОКАНАТА МЕРКЕЛ" НО ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО

либералната демокрация застрашава цивилизацията и всеки честен човек вижда това другото е проста лъжа

Ето това, мили хора, е дебил!

тaм ще прaтим неолиберaли,гейове,трaвестити,третополови мутaнти,толерaсти и всякaквa сaтaнинскa измет !

Сибир е едно от най-запазените/девствени и чисти кътчета в нашия свят...Белите дробове на Планетата ни...Откъде накъде ще го замърсявате с извратени човешки Боклуци! Боклуците се изгарят на Място!

От трибуната и право на бунището на историята като всички либерални буклуци

В САЩ американците си избраха национализма -Тръмп ще защитава национализма,Клинтън олицетворява глобализма.Националистите не са заплаха,а радикалният ислям ,мюсулманският фанатизъм Заплаха е и ислямиацията на Европа.Някои в днешно време не живеят в реалността.

На всяка толерастия има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

унищожават бавно НО сигурно Европа и ХРИСТИЯНСТВОТО! Те са проект на ционистите от фашистката неолиберална върхушка на Фашистките Марихуански щати. рокфелер,ротшилд и.т.н.

Немският народ засега подкрепя овчедушно сегашните си политици, които водят цялата европейска цивилизация към гибел,както постъпи навремето примиренчески спрямо възхода на Хитлер.

ВИЖДА ВИ СЕ КРАЯ , ШУЛЦЦЦ ЩЕ КВИЧИТЕ КТО ВИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, МАЙКАТА ЕБАХТЕ НА ВЕЛИКА ЕВРОПА.

ДА НАПРАВИТЕ ЗАКОН ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА КАТО В РУМЪНИЯ ПОНЕ. НЕ ИМИТИРАЙТЕ, ЧЕ СЕ БОРИТЕ С НЕЯ.

Поредното безумно, абсурдно изказване на ръководител на т.нар. "Европейски съюз": не безумните войни започвани и водени всеки знае от кого, не организираните пълчища от агресивни "бежанци", не тероризма и пр. застрашават цивилизацията, а "националистите", т.е. хората, които наричат случващите си неща с истинските им имена!

КОГАТО ПРЕЗ 1999 Фашистките Марихуански щати бомбандираха Югославия на ВРЪХ ВЕЛИК ДЕН със стотици ракети на които бе написано" Ние помним! "За вашия великден" НИЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!!!!!! МИСЛТЕ МУ всички НПО-шерпи гейци бегейци и посолството на Фашистките Марихуански щати!!!!! Амин.

Залъгват ни с думичката демокрация. А какво означавала тя всъщност - "транснационална демокрация". Що е то? Ликвидиране на националните държави, власт на транснационалните компании и банки, ограбване на по-бедните народи от по-богатите т.е. НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ. Да са ви халал стъклените мъниста (лъскавите западни джунджурии), огнената вода и ГМО вкусотиите.