ЕП налага строг контрол над кървавите минерали

Европейският парламент принуждава вносителите да следят за определени "кървави минерали" от конфликтни зони.

Обратно в новината

Коментари - ЕП налага строг контрол над кървавите минерали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕО отново си наложи санкции. Отсега ще купуваме тези минерали само като внос от САЩ или Китай, които не са луди да си налагат санкции.

зад комунизма и зад мафията у нас и по света се крият баш евреите ,т.е всички тия гадости са родени в сатанинските им вмирисани тикви .

А ЩО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ФИРМИТЕ КОИТО ИЗНАСЯТ КАМЪНИ И ЗЛАТО ОТ ЕВРОПА ... ЕЙ КАНАДСКАТА ДЪНДИ ПРЕШЪС КРАДЕ БЪЛГАРСКО ЗЛАТО , А АКЦИОНЕРИТЕ И В КАНАДА СЕМЕЙСТВО ЖИВКОВИ И ИГНАТ КЕНЕФ :))

Всички от ЕП са с кръв не само ръцете, ами и до шията и трябва да се пратят поне до живот в панделата!!!

идеята никак не е лоша, както и така изнесените аргументи, но едва ли ще проработи на практика. това е поредната популистка идея на еп за да могат предизборно да кажат: ама ние "направихме" нещо, а то ще се окаже поредното нищо. защо няма да проработи ли? ами защото концерните управляват еп, а не обратното.

Не, не са големите корпорации, ами куманиЗтите на власт. Големите корпорации ли гласуват в Брюксел и ядът народните парички? Що не провериш колко харчи брюкселската администрация, и да видиш цифрите, и тогава ела ми говори на ушенце за големите корпорации? ако още имаш език де..ше си глътнеш езика като видиш какво е откраднато... Ето затова британцията си изгласува Брекзит - защото беше доказано документално и проверено по банков път, какво правът брюкселските политици с парите на будалите.... И те са куманиЗти до един! от баба ти меркел, до дедо ти Стани шев.....и Шоибле, и Курц, и Оланд, и Саркози, и Могеринито....нема ни един да не е бъркал в кацата, типично за куманиЗти! Точно те продадаха Европа и пуснаха и поканиха ислама - кой друг? виж че всеки друг се дърпа, саму те натискат! На го и каваджиков - не минаха и 2 седмици на власт и заприглася, за нови Европейски щати...само дето не казва, че вие ше изчезнете, а африканците ше додат и ше земат сичко наготово.... Айде пак мецни де? Баш си е куманиЗам как си го знаем и познаваме.....и паричките изядаха, и нас подредиха да плащаме, и излезнаха сухи от водата, и никой не ги разследва, и колът и бесът, а вий лапайте муите .... будали! заробиха ви до 12 внуческо покуление, и вие още пеете одисеи на куманиЗти! ХАК ВИ Е БАИРБУДАЛИ! ПАДА ВИ СЕ!

световната банка управлява ЕС ч отиди пак да четеш бе кати*л и после пак се върни да коментираш....

си куманиз бе катил, иначе няма как да познаваш толкова куманизти, а и далаверите им да знаеш, ама като почнат да бесят куманизтите ти пръв ще намажеш въжето

ЗАТОВА КАКВО ИСКА-ДИКТАТУРААА И КОНЦЕРНИТЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ НИКОЙ ЗАЩОТО НЯМА ДА ГИ ИМААА ЩЕ ИМА ДЪРЖАВНА ВЛАААСТ.ПЪРВОБИТЕН НО ЦПОКОЕН ЖИВОТ И ПРАНАК КУЧЕТО КАКТО И ЧОВЕКА ИСКА САП

Сичко мара втасала. Оправиха границите, оправиха Украйна, оправиха Ердоган (изодзадзе), оправиха Брекзит, оправиха мигрантите (с наши данакоплатски пари), и оправиха и Тръмп, и Путин, и международното полужение. И стигнаха до минералите.... Има едно дарво пред мене, и кат очета новините от бюксел, бабата и сие, и ми иде да се метна там на най-долния клон, едно важенце, два ритника надоле, и едно блаженство после.... и покой!

МИ ДАВАЙ ВА

"Вервайте ми!" Европейска комисия по нам кво си

Тези евробюрократски нещастници направиха границите ни като швейцарско сирене, а сега се пенят за някакви кървави минерали. Решавайте първо непосредствените проблеми на своите граждани, а когато се справите и имате още време и средства, тогава се обърнете към вторични проблеми в други континенти. Иначе, както е тръгнало, следващото което ще четем ще е за създаване на пешеходни пътеки на Луната.

е това е целта, ти не си ли разбрал? куманиЗтите барнАха властта в ЕС и сега чарчът народна пара като за умрело...заупокойват ни, и то щедро, с нашите собствени пари и трут. сичките са лефтисти ака куманиЗти - баба ти меркел е стар кадар на Хонекер, стара комсомолска школа, препоръчана, работила е сащо в силите за сигурност....агентка е била де.... Тя тека стигна до властта....препоръчена...като нашта ЕленаПоптодорова, нагласена раута. Оланд и той соцялист. Лефтист. КуманиЗ. Сега и Рутето, и той лефтист. Баш куманиЗ. играят си на слепа баба с Ердоган и сие....тука има тука нема. Целата Скандинавия е лефтиска ака куманиЗка. Саму куманиЗмое така да подтисне народа , че да не смее да се обади на изнасилвания и убийства! Илатия, и тя лефтистка...и там иммислът преврати. Щото си знает куманистическата стока, баш па италянците. Каде нема куманиЗти? в Русия ги изгониха...саму там има рахат....

Ох забравих,и Гърция. Гърците се подредиха на тепсия откак избраха куманиЗти и на ся де са. А имаха страхотен военен режим и тека беха по-добре отсекога. Полша клима накам десното, и цел Брюксел я плуе с тежки плюнки. Забравих ли нещо? Австрия се опита да се измъкне, и там устроиха ''изборна победа" ..на своите хора...на лефтистите....ака куманиЗтите.... сичко де е й куманиЗ е про-ислам. Ислама влиза в балХар от куманиЗти. Б.Б. е куманиЗ, доказано. Охрана на бай Тошо, сили за сигурност и охранителна фирма, издигна се върху куаманиЗки рамене.... Курнелия, Елена Поптодорова, и г-жата йес - дето докараха странатадо руини...и те оставиха границата отворена, както им заповеда меркелката.... на го ся каварджиков, и той куманиЗ. и новия президон.....и той куманиЗ... и никой от тех не затваре границата...а каварджиков приказва за Съединени Европейски щати.... Какво боже да очекваш от куманиЗти? ето Стани Шев свикал конгрес да решава съдбините на Европа...кой, той ли??????? дето докара две нови национални катастрофи и измъкна над 3 мелярда (ама сте забравиле нале????? ето как ви работът куманиЗтите...) дето отмъкна мелиярди от банковата криза която докара.....и как загадъчно изчезват мелярди около куманиЗтите... европейските банки са в колапс, питайте международните институции, дълговете са текива, че и внуците ви не могат да ги изплатът...това е заробване на целио континент....а ни карат да пращаме помощи на Сомалия...как папопържах едни соламийци, викам не идвайте в балХар че ви колим....за да ви ядем! нема ко да ядем! И те, ах, как тека...вие богати? дайте пари! :)))))

Оня Пътник

Заблуждаваш се с комунистите, всичкото е от Торбалан./смея ти се/