ЕС постигна компромис за командированите работници

Министрите на труда на страните членки на ЕС постигнаха тази нощ споразумение за реформа на директивата за командированите работници.

Обратно в новината

Коментари - ЕС постигна компромис за командированите работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция Евросъюза продължава с простотиите и никога няма да е една държава просто ще си бръмчиме свободно из европа

Тактично решение. Ако беше влязло в сила за международния транспорт,източно европейците не могат финансово да издържат и решението щеше да е монополно в полза на западно европейците ,което реално разделя Е.С.

Пич ти за да натрупаш дневната бройка постове и себе си ли почна да репликираш?

Франция, която настояваше за реформата на директивата за командированите работници, трябваше да отстъпи относно сектора за транспортните фирми, една особено деликатна тема, защото страните от Вишеградската група, както и Испания и Португалия се притесняваха за негативните последици от реформата върху техните шофьори хахах само Боко се е съгласил с Макарон

Това е като да пръднеш на голо поле- кого касае това решение? Шофьорите са аут от играта, освен еврогражданите от бедни държави, командировани в богати държави. Колко са те? Почти 100 % от такива работници не са командировани, а имат договор директно с работодателя! А турските " специалисти" у нас какво ще ги правят? Нищо не е свършила поредната комисия! Така, че и тази комисия да се строи и да се хвърли от някъде, по от височко да е!

боклуците кога ще си оправите, дето ни лъжете и в цената,маскари европейски?