След 3 г. европейски прокурори ще разследват в България

Съветът на ЕС съобщи, че днес 18 държави, сред които и България, са постигнали съгласие по основаването на Европейска прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - След 3 г. европейски прокурори ще разследват в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ни трябват над 100000 нови затворнически места

Малей, сега нашите прокурори като тръгнат да разследват из Европа, жална й майка. Айде Филчев Европейски Главен прокурор. Май Великобритания се спаси овреме като напусна ЕС.

loyola

Значи обикновените хора си остават на произвола на КОЙ. Значи корупцията ще тръгне и по другите държави... бай-бай ЕС

Чета коментарите и се уверявам че не само сега завършващите а и тези през последните поне 15 години неразбират какво са прочели....Чакат завалиите еврогейски прокурори да дойдат да работят в българската прокуратура????

апоредните измишльотини на еврогейските дебили и поредния ентозиазъм на българските.. Това че ще се наричат ''еврогейски'' дали го приемате че няма да са българи, че ще дойдат някои от германия примерно да ви разследват нещата... От много приказки се видя до къде сме се докарали - кенефа на еврогейския дето си правят експеримент колко тъп и търпелив може да бъде индивид наречен човек живеещ на територия България.

Abu Talib

Трябва да проверят Решение 12 от 1998 хг. на конституционния съд.В него дословно е вписан следния мотив: . Установяването на противоречие с предходни конституционни разпоредби, които са били в сила при приемането на ЗОДС, не е в правомощията на съда. Това следва от 3 на преходните и заключителните разпоредби от Конституцията, който допуска проверка за конституционност на завареното право само с оглед на тази Конституция. Пита се в зъдачата, че как така този Конституция, приета през 1991г. е действала още през 1946-47 когато се издава този закон, атакуван от главния ни прокурор.Ето какво още изрично казва цитирания от Иван Григоров параграф 3 от КРБ: 3. (1) Разпоредбите на заварените закони се прилагат, ако не противоречат на Конституцията. Иванчо Григоров е бамбашка юрист от най-долно качество.Не е проумял да види, че вносителите проекта за конституция са тъпанари. Действащата може да се произнася само до момента, в който е отменена предната КНРБ от 1971 г., но не и назад във времето.Ето защо е нежун нов корпус на тази материя, която изрично да повелми, че решенията на КС нямат ретроактивно действие, но при положение, че преди това има отделна глава, който изрично ни посочва основните закони на РБ, а така също и изрично отменяне на издадените закони по време на действие на настоящата консктитуция.Иначе казано, да се почне на чисто. Като извод, не може със съвременен аршин да се отменят старите норми, неиздадени по силата на настоящата конституция, освен в теорията на конституционното право като казуси за студенти.

Abu Talib

Ако юристите си припомнят един изпитен въпрос за Тенденциите в Правото, едва ли ще достигнат единомислие по този крайно важен въпрос на правото.Явявал съм се на този изпит и мога да кажа, че за учебен материал беше учебник от СССР на Алексиев мисля че беше.Нищо важно не се каза, а само слама. А сега, нека споделя моето мнение за тези тенденции.Първата е най- силната, ако така мога да се изразя.Според нея, меродавно е решението на съд. Тази тенденция у нас е закрепена с нормата, че решение може да се атакува, само ако има нова страна по спора или ако със закон е отменено.Втората, тази на Закона е тенденцията, според която меродавни са нормите по време на действие на Основния закон.Третата, най-слабата е тази, че меродавни се считат само актовете на Министерския съвет. В един съдебен спор винаги всяка от страните може да се позове на една от горните тенденции, образно казано. Една страна ще се домогва да акцентира върху някой закон, другата - решение на съд или акт на МС.На практика, съдиите преписват от предишни дела с подобна претенция от страна.

не може да бъде...........ха дано,ама надали...............доказателствата пак ще се събират български следователи............т.е. нищо няма да се получи......поне в БГ....

Четете , бе хора ! Структурата ще разследва само измами и злоупотреби с еврофондовете , за престъпления срещу данъкоплатците на никой не му пука ! Пък и по Конституция правораздаването е изцяло в ръцете на Държавата , никакви чужденци нямат юрисдикция да повдигат обвинения и да решават дела. Друг е въпросът , че едни китайски магистрати ще сложат в ред цялата система за месец - два. Бързо и ефективно , без право на обжалване ;))) Един долу е написал : Сами трябва да се борим за справедливост . Абсолютно вярно!

И сега!!! Раданчо, Атанасчо и Ристьо за какво ще приказват???

И да ви приказват за жалост толкова ще разберете колкото сте разбрали и като сте прочели писаниятъе дето се опитвате да коментирате...

Освен прокурори да пратят и полицаи, и съдии.

Не само прокурори,ами трябва да дойдат и съдии,които да сменят сегашните"честни и неподкупни"служители на Темида.

А българската прокуратура спокойно може да бъде преименувана в Национална агенция по имитиране на дейност(срещу високи заплати и никаква отговорност).

Ако някой тай надежда , че тези европрокурори ще са честни и морални люде , е в голяма заблуда. Пък и те ще защитават единствено и само интересите на хазарската , лихварска мафия , дето държи и разпределя еврофондовете . Корупцията в еврейския съюз е в пъти по-голяма , отколкото у нас. За справка : " светлото " минало на барозу , юнкер и шайка . И на двамата са повдигани обвинения за финансови измами в особено големи размери , рано или късно в Португалия и Люксембург ще им намерят цаката. Ерго , ако искаме справедливост , трябва сами да си я извоюваме . Без намеса на външни фактори , които по вековна традиция са разрушителни за България. Добрата новина е , че след три години еврогейският съюз няма да е същия . Ако още съществува , де .. Със здраве :))

Невъзможно е да са по-неморални от нашите :)

ще ни клецат още по ефективно. Яестито ви еврейско Робство..

Да му мислят ГЕРБ, след 3 години. Те ще напуснат Континента.

И след три години ще има ли кой да иска да управлява?

Европейската прокуратура ще бъде разположена в Люксембург и ще бъде ръководена от главен прокурор на ЕС. Предложете Цацаров за Европейски Главен прокурор, белким тръгнат по-бързо делата , най-вече за корупция.

Цацата ще им стане дебел клиент.

Края на дерибестването на цацаратурата се вижда... Ето кой ще може да предяви обвинение срещу бг магистрат - убиец или корумпиран индивид!

тук официално ще управлява израел с помощта на ИД,то и сега си е така ,но не искам да ви развалям настроението все пак .

да бе.. пак замазват очите на "народа" .. ама той нали вярва.. мамините овчици

Хахаха;))) Само се питам - колко ли време ще отнеме "побългаряването" им;))

тоест, "прокуратура" но пък, ще обслужва само кеша и интересите на банката...!? ако някоя маймуна или мутра заколи, насили, обере или доизмами човек, човекът има запазеното право да потърси "помощ" от колегите на мутрите, от адвокатите им или дуг обслужващ ги персонал. мутристан 2020

от наши и чужди еврогейски идиоти, любители на ЕС и НАТО, а от враговете сами ще се опазим!

...за последен път чужди прокурори са управлявали съдбините на българите в България по време на Турското робство! Сега пак чужди велможи!

Подкупните майцепродавци, ама родни, с какво са по-добри от турските кадии?

нашите еврогейчета и продадоха България...

До три години мафията наречена парламент и правителство ще е опоскала напълно България.Гърция никога няма да фалира ,но България в най скоро време.

А бе тези евроидиоти забравиха и конституция и държава. Срам за всички политици и народен съд.

"След 3 г. европейски прокурори ще разследват в България" Ако дотогава остане нещо от България...

От ЕС видяха, че тук и децата са наясно, че мафията в БГ идеално ги обслужва и им помага да изсмукват ЕС бюджета като стрида. Та пробват друга залъгалка - Европейска прокуратура. Нали знаете как се варят жаби. Е, и в ЕС е така. На бавен огън. И докато тръпнем в очакване....и мигаме с надежда...всичко ще си продължи като с последните 10г. Даже по-зле.

Лъч светлина за прогнилата ни съдебна система.

Италия не участва. Там е голям батак.

Светлото бъдеще, другари! Този път е само на 3 години. Ама все още е бъдеще.

Една добра новина за България!

Прокуратурата европейска, ама съдът български.

абе те нека външни прокурори да разбутат гадориите пък нека съдът да не си върши работата! съдиите ще изпукат като пуканки!

Ще изпука данъкоплатеца, пука им на съдийте.

Колкото изпукват тези, заради които има осъдителни решения срещу България от съда в Страсбург.

това явно ни е надеждата за да бъде смачкана ДС мафията щото цацата както и предишните НИЩО не прави

Дерзайте другари, имате още три години!

..да не би да им вземат Панаира, БТК и другите имоти.. Просто ще им секнат бъдещите измами. Пак е тежък удар, де..