Евгения Банева се кандидатира за Европарламента

Съпругата на бизнесмена Николай Банев - Евгения, се кандидатира за евродепутат.

Обратно в новината

Коментари - Евгения Банева се кандидатира за Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евгения банева: ..."ние плачем не само за бедните българи но и за себе си плачем, защото всички сме бедни в тази държава..." Тази кандидатка на всеки въпрос само и най-вече за себе си говори, всичко до себе си довежда, като че иска да влезе и да работи в Европарламента само за себе си. Че и се нервира като и задават неудобни въпроси. Българите не са слепи, глухи и амнезици. Познават те много добре госпожо Банева.

ама така както е облечена ми е по приятна от някоя със селска носия! Мога да си представя и други неща!

Мале ,мале, мале олигарси от Руски тип в еврпейския парламент. Честито на Барозо! Нагли нагли..........

С какво тези са заслужили отврат

Вай,втасахме я...

Николай Банев този ли дето е съсипал и фабрика Изида???? Дето е строена и преуспявала век и половина? То тия и Европа ще ликвидират, няма спор

за този травестит май никой не се е изказал както трябва. явно има защо

Това не беше ли кухата лейка дето беше казала, че кризата им се е отразила, като са слезли от частия си самолет на Ламборгинито? Пази боже сляпо да прогледа!

Банева ще представлява партия Евророма, като представител на този етнос. Евророма е към Коалиция за България.

Майкъл Джексън е възкръстнал :)

Моля Ви дайте една милионерка образована жена. Тези от полето и бардака ги знаем.

Банев ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН за съсипването,вероятно умишлено, и за продаването за скраб на няколко български предприятия (в Троян, Сливен и др..)Той е един от тези,които съсипаха България. Да бъде съден и да лежи в затвора ,а не оправдан на втора или трета инстанция.Плюс конфискация на ограбеното.

да си богат с крадени пари не е никак честно сатова е недоволен бг. народ скриите се засрамете се

НА ЕДИН ФРАКОПОТУРКОВЕЦ-ДЪРЖАНКАТА.

Пардон,може пък госпожата (имам предвид Банева) вече да не е само фризьорка,а да си има и диплом за висше образование...

Знаех си ,че съм "маркототевец" /маркототевка/:).Ето на, докато се наумувам с това мое средно специално образование за къде ставам при днешната "демокрация" /партокрация/ и "пазарни " механизми пак си пропуснах шанса.Вместо да си организирам инициативния комитет,подписката ,та да се кандидатирам аз си копам в градината,сея си зеленчуците и се чудя как да скъртпвам двата края с мизерната ?благодарение на такива кандидати/ си пенсийка "дадена" ми от управляващите ни депутати-бизнесмени...Е,може пък някой да ми предложи за нашите парламентарни избори:))) Знае ли човек от къде ще му излезе късмета?!:) ,хеле след като са ме "тровили" с илачи,пък аз взех,че не се дадох,а оцелях на инат,че на всичко отгор с ден из ден ставам по-добре...Вай,дано не го прочете злото ми,че току ми видели сметката я с инфаркт,я с инсулт,може и с нещо по-модерно-казва ли ти някой я...

Тая жмукла бая насериозно се е вземала.

След като се насмукаха, да излязат като въшки начело...

Е,Банева - става! Кого ще представлява? Е баните ли? Алчност и смрад!

Ако бе, лошо няма.Този телешки народ ще я избере като стой та гледай.За къде къде по-големи мошеници гласува и избира през годините.

Заради "репресиите" тя се закани да съдят България в Страсбург. Тая ще е същата кат Мегленка, не само че не си мръдна пръста за България, ами работеше наобратно - изпращайки проверки на летището ни и какво ли още не, не ми се влиза в подсробности. Само мога да обобщя, въпреки че е грубо - долни дупедавски мърши.

Eто,тва е пример за безочие.Така мили сънародници,се обличат във власт,корупция,мафия,кражби,и всичко свързано с порока.До кога ще ги търпим,до кога ще се правим че не виждаме как ни правят на малоумници.До кога ще обслужваме определени кргове,щото после ще имаме келепирец?Няма такова нещо,ще ни употребят,и после на боклука.Дайте,вече да се замислим и да вземем нещата в наши ръце,за да не ни очаква още 100 години преход.

Няма какво да се добави. Наистина, докога?

Най-после има за кой да гласувам.

Отврат! Банева, Пеевски.... Какво търсим в България? Това явно си е ТЯХНАТА държава, само им се пречкаме...

Как ще им се пречкаш, трябваш им за евтина работна ръка, да не кажа безплатна, че другарката Банева пропуска доста често да плати заплати.

Тяхната е, няма спор, но някой трябва да им работи и да ги избира - така, че стой си тук...

То бива, бива , ама чак пък толкова...

Банева, отколкото за педофилите и гейовете от ГЕРБ, тя поне ми изглежда нормална жена.

Чудесна идея! Ще кандидатирам и моята баба за евродепутатка.

Баба ти може да излежда по-добре от тая маймуна

Опа, госпожа Банева не иска вече да пие от чаша, тя иска да пие директно от купата с международни корупционни сделки.

Любопитен съм да видя коментара на тая госпожа кагато стане ясно колко души са гласували за нея. За прозрачност нека пуликуват и от колко души е инициативния комитет.

Ще има гласове - нали аргатите им ще излязат под строй, барабар с фамилиите си...

ВЪН ! просто - всички ВЪН !!! ---- Човек ги Пъди от изпод масата, они се пробват Отново да пик...тиит изотгоре !!!

Явно е станало модерно сред съпругите на бг олигарските да стават евродепутатки. Съпрузите им пък са абсолютно навити да се отърват от тях за поне 4 години, за да си мачкат секретарките на воля. Проблемът обаче е, че тия дето трябва да освободят местата, като Евгения Първанова, са решили да се борят със зъби и нокти да си останат в Брюксел, на големите заплати. Разбирам ги, в България буквално нямат работа.

Не разбрах - госпожата първо ще съди държавата или първо ще стане неин представител в ЕП??

Госпожа Банева и господин Пеевски ще бъдат най-яркия пример и доказателство за произхода и същността на българската политическа върхушка.

Господи пази България от тази крадлива сган " Баневи " .

така де.и аз искам да съм Евродепутат заплата 10000 еуро работа-съсипване на някоя малка и незначителна държавица условия-превъзходни с две думи В РАЯ

След Бойко Борисов всеки може да се кандидатира. Щом има хора да го подкрепят , защо да няма хора , които да подкрепят и другите кандидати. Много "радетели за справедливостта" се навъдиха напоследък

След Бойко Борисов всеки може да се кандидатира, но никой няма да е обичан безплатно колкото Бойко и толкова плют срещу заплащане.

Дали БУДА, дали едно магаре, все тая. Тоталното опростачване на народа ще помогне и подобни типажи да се кандидатират.

Николай Банев- бившо комсомолско секретарче от Хасково, според "знаещи"- един от онези "доверени другари" на които са раздадени куфарчетата крадени червени пари от 1990г.! С тези пари купи сума ти заводи- в Троян,Сливен, ТЕЦ-Казанлък...-всичките съсипани и фалирали!!!! И този човек продължават да го наричат "бизнесмен"??!!! Евгенийка пък- съсипала предишното семейството на Банев, голяма бизнесменка и тя- "Русалка", плажове, земи по Черноморието,заменки... Тези двамата бяха поканени преди време, като "аристократите на новото време" ,в едно предаване, да покажат как се яде суши! Дребни душици напъващи се да са нещо ,което не са и никога няма да бъдат!!!! Стоянка Мутафова беше гост след тях и така ги нареди,че ако имаха малко мозък Баневи в главите си- поне щяха да се замислят за претенциите си! Сега пък- Евгенийка мераци за евродепутат???!!! Ми да - те с Делян Пеевски са си лика-прилика! Като се появят в Европарламента- съвсем ще ни отпишат!!!!

Ейййй, ама големи провокатори сте в Дир.бг! Крайно време е да разберете и запомните, че нас единственото което ни интересува е да няма протести, да няма викове ''оставка'' и дандании, да ни е тихо и Орлов мост да не е блокиран! Иначе, какво им е на Пеевчето и на каката от снимката?! Ами, точно такива хора трябва да ни представляват в Европа - природно интелигентни и преуспели от раз, а не като повечето от нас тук - зорлем и с труд усвоявали знания и умения и трудещи се за едната заплата!

Ти пък, ако наистина си от Лондон, защо се вълнуваш толкова? Ако толкова те е грижа за нашите неволи и простотии, ела и се потопи в нашенското блато. Иначе не се прави на съпричастна, защото отдалече всичко е лесно да се понесе.

честито българино ...

дупе да им е яко на тези в Брюксел,ако това зле тунинговано недоразумение стигне до там щото и там си имат плашипутарници,е, не чак като това българското,ама е срам за нацията де-цвят мангалски,визия ХХL,акъл-колкото оче на врабче-бах маа му!

Хей, Баневи, елате до Троян, с камъни ще ви засипят, на центъра ще ви обесят!

Защо дане стане !?! Бойко как стана премиер !? Прост ,даже и без висше образование! Така е в България!

Luna0102

От Уикипедия: "През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност с чин лейтенант" Сигурно се дипломира инженер във второ отделение.

Доктор е и по педагогика, а ма от позитания не го броят, щом не е за партенките и ушанките!!!

Мутри и мутреси вече се изнасят към Европа . Тесничко им е тук.

И представете си, че я изберат. Какво ще прави там, освен да лобира в полза на мъжа си.

естествено, че в негова полза ... няма да е в полза на народа я ... отива там с мисия ...

и какъв ще го крепи като евродепутат?Може да научи брюкселските госпожи как от едва сричаща секретарка упражняваща професията си по гръб се става толкова "умна" персона ,та чак да отиде в европарламента и да цвъка закончета.Лелей ,каква смрад се разстила над България.