Илияна Цанова влиза в управата на еврофонд, в ЕП са против

ЕК предложи българския ексминистър Илияна Цанова за заместник-управляващ директор на инвестиционния фонд. Голяма част от евродепутатите са против кандидатурата.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Цанова влиза в управата на еврофонд, в ЕП са против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ал

Баси! ЕК са по-зле и от нас в парашутните дисциплини.

му работа. На тия що им викат българи още, те не стъпват в България.

Може и да се справи жената.Нека опита.

...Абе тоооо.... И аз сигурно мога да свиря на цигулка, ама никога не съм опитвал :) :) :)

станало дума,нямаше да знам че е била у нас министър...някой чувал ли и е гласа????

.... що не ни харесват момичето?

Стига сме се излагали с премиерски и президентски калинки. Ако нямаш кадри - изграждаш. Ако не можеш да изградиш кадри - навеждаш тиква и минаваш тихомълком. Между другото - за пореден път ли ни отсвириха от Шенген?

Поредната "Калинка"! Първо у нас, после и в Брюксел...

Вие се шегувате!!!

Поредната Калинка...

Я каква хубавица-продажница е (да не кажа ку....), що я не искате бре? Чичо Сам си я харесва.

я не сакам да сам добре,я сакам на вуте да му е зле-така сме ние балгарите

като тебе да венцехвалим най големите лайна, щото са соросоиди.

абеее...не е сигурно че е 'соросоид'. Може да е 'жидмасон' или 'рептил'? Знаеш ли го какъв е? Я направо опъни 2 самогона с 50% одеколон в тях и лягяй че довечера ще има оперативка с Бялата Златка!

Такъв може да си ти. Аз не съм. И това си е шопски лаф, който го няма при тракийци, добруджанци, македонци и друт Български народ.

Предложена от Стъкленка?!?!?!... Явно и тя е от жидмасоните унищожаващи България...!!!

""жидмасоните" ?? :)))) Рептили,илюминати,жидмасони - тва чибурашките съвсем откачихте и се олигавихте. Дано да си откриете самички 4-ти км, без помощта на ония ризи с много дългите ръкави.

Истината и правотата като договорен субстрат е един от големите проблеми на ЕС. В множество случаи той ражда изчадия подобни на тоталитарните решения. Който се възмущава срещу нагласените конкуси в България, нека първо погледне за размера на същото в ЕС.

Тази кифла от къде я изкопахте?

Изминалото до сега време ясно показва, че българин на висок международен пост с нищо не помага на България. Гледа си кариерата и не се интересува от родината си. Обратно, за да не го набедят, че с нещо облагодетелства страната си изобщо не се застъпва за България дори да има тази възможност. Затова ми е безразличен професионалният просперитет на тази женица.

За съжаление сте прав! Това е тъжната истина....

Абсолютно съм съгласен с теб, но и абсолютно разбирам защо е така. Погледни само коментарите над теб. Всички тези хора дали заслужават някой да се застъпи за тях? За тях всеки българин извън семействата на хората коментирали по-горе - е "соросоид", "калинка", "гербер" и какво ли още не. Самите те не се виждат що за мизерия са и колко злоба лъха от тях. Не познавам тази жена. Може и да е добра в работата си. Дано да е така. Нека да я изберат. Нека да има представители на България. В момента сме плашилото за Европа. Всеки един епевропейски политик като каже България се кръсти, като че сме някакви дяволи. Но при коментарите на глупаците по-горе така ще е. А Кристалина има репутация на международно ниво и мнението на мижитурките по-горе е просто злъч и завист.

дядo_star

Отсявайте зърното от плявата. Най-често лъха незнание и наивитет. Това са нормални момичета и момчета, без сериозни задачи пред себе си, затова и се упражняват в бабаитлък. В една по-смислена среда, самите те ще се удивят колко ведри могат да бъдат. Горе главата!