Коментари - ОЛАФ разследва Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ще говорят навсякъде, че в България имало най-голяма корупция и бавна съдебна система.А те от 2002 год досега не са решили въпроса.Основната им работа на ЕС е да крадат и да викат Вие сте крадците. Ние пък ръкопляскаме.

Не разбрах кое от двете ти е името, по скоро ти пасват и двете - Малко Пипе и Голям Куку. Понеже с написаното искаш да ни убедиш, че си за преглед - ВЕРВАМЕ ТИ. Напълно сме съгласни с тебе - за преглед си и след това за почти безнадежно лечение.

Ако съм разбрал правилно ни препоръчваш да следваме линка Как крадат евродепутатите, който е български журналистически коментар на статия в Сънди таймс. Може би в такъв случай не знаеш, че този вестник е нещо като нашия Уикенд. Та ти би ли казал на някого: Знаеш ли, че еди кой си е такъв и такъв, пишеше го в Уикенд? Има вероятност някой ден да прочетеш дори статия за себе си, в която се описва, че си бил таен любовник на кралицата. Даже не знам къде е по-голям шанса да я прочетеш - в Сънди или в Уикенд. Специално търсих такава статия в Сънди таймс за да я прочета в оригнал и да видя до къде се простира фантазията на българския коментатор, но не я намерих. После съжалих, че си изгубих времето да се занимавам с простотии. Всъщност на много наши съграждани им е необходимо да четат такива коментари за да се успокояват кат си мислят, че навсякъде е като у нас. Освен това ако разделиш 1 млн на 5 години, ни броя на депутатите и на 12 месеца ще получиш нещо от поряка на 100- 150 лв месечно. При положение, че един депутат получава около 15000 лв месечно, това са направо смехории.

Nikoga niama dagi hvanat,Taka e v celia sviat.Blajenni sa viarvastite.

До дето адресират до мен: Просто кликнете линка под статията. Не е сложно. Прочетете статията и всичко ще ви стане ясно. Ако можете да го разберете, разбира се.

Кой каза, 16-17 милиарда са откраднати? Ти в кой джоб си тогава? Много лесно се манипулирате българите.Затова правят с вас каквото си искат управниците от 100 години насам.

По-добре поживей достатъчно в някой съседен двор и после ни дай поне един вариянт как да гепиме 10 млн. от бюджет 1 трлн, защото как да гепиме от бюджет 16-17 млрд. със сигурност ще ни залееш с примери и предложения. Във всеки от съседните дворове всяка кражба, злоупотреба или корупция, дори и тази за 10 EUR се разглежда като точно толкова огромна, колкото и за 10 млн.

Корубцията е кръвта на капитализма и демокрацията!!!

Робовладелският строй (и неговите усъвършенствани варианти: феодализъм, монархизъм, див и демократичен капитализъм, фашизъм, национал-социализъм, комунизъм и днешният АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ) се крепят на КРАЖБАТА и ЛЪЖАТА. Еропеиският съюз - /European Community/, като всяка комуна е вградила в себе си всичко пренесено от миналото. България е ПРОБНИЯТ КАМЪК за европейските обществени политики и тези на световните финансови институции. Тук, като в лупа се концентрират всички неудачи и създават измамното впечатление, че експериментаторите няма да получат бомерангов удар. Уйлям Клинтън не се ангажира с България, но Буш-младши и Уоолстрийт затънаха в блато, къде по-опасно от виетнамската джунгала. Сега се чака развъзката, КОЙ-КОГО. И този път, Давид-Андрешко, ще излезе сух от блатото. ВеРВАЙТЕ МИ! Поне, на робско търпение сме се научили. И сме и дочакали всичките ни поробители да претърпят КРАХ.

Значи наистина независимият и неутрален систематичен одит е А-то и Я-то в т.нар. развит свят, към който се стремим . Интересно какво чакат нашите (и платени от нас) родни структури !?!

Кражбата, злоупотребата със служебно положение и корупцията са се превърнали в пандемия. Няма какво да се вайкаме, че и у нас процъфтяват. Лошото е, че за нашите мащаби изглеждат огромни. Едно е да гепиш 10 млн. от бюджет 1 трлн. съвсем друго е от от 16-17 млрд. Макар че сумата е същата, мащабът е различен. Не оправдавам корупцията, кражбите и злоупотребите, но когато плюеш съседа поне хвърли и едно око в собствения си двор за да разбереш, че и ти не си стока.

чси кък тъй туй ни мое да бъде щот ни мое да бъде ний тук сме курумпираните - те чисти бреях брях да му се невиди ква я мислехме ква стана тя а сградичката нещо в Брюксел - гуш гуш а????ха ха ха плащайте си вноските в ЕС прости хора и чакайте оттам по оперативни прграми пари...)))хе хе