Юнкер: С този темп ще разселваме мигранти до 2101-а

Недоволен съм от настоящите темпове на разселване. Досега са разпределени едва 130 души. Ако продължим в същия дух, процесът ще завърши към 1 януари 2101 г.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: С този темп ще разселваме мигранти до 2101-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емигрантите(вече съвсем не е ясно как трябва да бъдат наричани) не искат да ходят даже в Люксембург(най-богатата евр. държава). И като не искат някъде, ще и карат насила ли? Нали така ще нарушат правата им?

Какво работят търтеите като този дърт урунгел от снимката??? Освен да искат пари и после да ги разпределят,нещо друго правят ли изобщо??? Че то тази дейност,могат да я вършат и хрантутниците на регионално ниво,които също само искат едни пари,които после разпределят по...лично усмотрение!!!

Ами намалете си заплатите бре,хрантутници такива!!! И започнете да пестите от закуски!!!

Не трябва да се разселват, а да се спрат военните действия , да спрат да се падклаждат войни, хората сами ще се върнат по домовете си.

юнкер, социалистие и меркел, имам едно огромно пространство на Стурн, където ще ви приветствам за добре дошли, по повод разселването на управляем ресурс и матриял! вилкомен! на Сатурн!!! евреи!!!

Те тогава ще бъдат милиони и Европа няма да е Европа а Близкият Изток и Африка!! Тогава ние европейците ще бъдем нещастните бежанци!!

ЕС си повярва. че може да печата хартийки или създава електронни единици-финанси както САЩ и СССР/Русия. Да, обаче ЕС няма реален ресурс както СССР/Русия и САЩ. Има само донякъде инженерна мисъл, но това не стига

Според декларацията за човешките права на ООН никой няма право да кара имигрантите да се заселват в отределена страна против тяхната воля. Така че Юнкер да си ги държи до 2101 година.

Верно бе, ще ги разселва до 2101. То това разбира се може да го каже само политик или и.иот. Кой ще разселиш в 2100 година бе? Нали всички ще са умрели дотогава. Начело с разни Юнкеровци дето са значително по-дърти от имигрантите.

Вземайте си ги у вас Юнкер, аз нашественици не искам!!!

"Към 1 януари 2101 г." мигрантите ще са разселили европейците.

1.ЗАПОЧНА ЛЕКО ИЗТРЕЗНЯВАНЕ НА "ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ"- ОСТАВА ДА ОБЯВАТ ЧЕ МЕРКЕЛ Е ЛУДА. 2.СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП: ВСЕКИ" МИГРАНТ"-ОБРАТНО ВЪВ ВКЪЩИ. Много "умни" и "действени"хора са в тъзи комисия. А ПО ГРАНИЦИТЕ НА "Е.С."ДА СЕ ПОСТАВЯТ СПЕШНО МИННИ ПОЛЕТА.

Това е доказателство че от "ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ" не става чеп за зеле. Да си ходят.

Малко свързана информация от ФАРС Нюз. Според представители на турския червен кръст и ООН, както и според сирийския мюфтия, от както Русия се включи във войната с ИД, над 800 000 сирийци са се върнали в Сирия основно от Йордания.

От Турция не ги пускат да се връщат в Сирия. Защото те са златната мина за Турция. Засега 3 милиарда.

Правила, сигурност на границите и т.н., така е - никой не го отрича, но всичко опира, не само според мен, до национален манталитет (народопсихология) и култура, като средно статистическото финансово богатство на съответното общество като цяло, също е от много съществено значение.

Юнкер, с тези темпове, към 2101-а година "бежанците" ще разпределят местното население в Европа. Защото ще са мнозинство.

А разселването на брюкселски зелки - кога и до кога ? Айде стига ЕС , че всичко се усра.

Тези милиарди да се дадат за транспорт до САЩ. Те правят "демокрация" в Арабския свят!

Ами вземи си ги в къщи, алкохолизиран обитак.

Все по малко разлики виждам между Съветския Съюз и Европейския Съюз.Пак същата импотентна бюрокрация, планове спускани отгоре, Еврокомисията все повече заприличва на някакво ЦК.Имаше ли смисъл от 26 год преход и бедност за да започнем да се приближаваме към това от където тръгнахме.

Да не те стресирам , но е по-зле .

Нищо му нямаше на Съветския съюз. Когато Китай се опита да им направи номера с бежанците, през 70 години, нито едит от великия мирен поход не премина границата. И нито едит не се върна. Нямаше повече опити.

С тези ваши политики и безумия Европа няма да я има в по-кратък срок.

Оланд и Меркел са пророците на Антихриста!!!Защо трябва всички да ви берем плодовете,които вие народихте с това приемане на бежанци? Нито една държава в Европа не иска бежанци,камо ли да ги разселва,та и да отделя милиарди от бюджета си да ги интегрира! Само Меркел и Оланд искат тези имигранти,никой друг не ги иска!!! Това си е насилствено населване на имигранти,демокрация липсва! Оланд и Меркел са за изхвърляне от ЕС!!! Не искаме мигранти в България,камо ли да ги разселваме! А тези мигранти са икономически имигранти,не са бягащи от войната! Няма,как да ги разселим в България,те няма да останат тук,защото те искат да работят за големи заплати или да взимат големи парични помощи,затова трябва да ги експулсираме обратно там от,където са дошли без ЕС и Оланд Меркел да ни пречат!!!!

е точно ХИТЛЕР преди 70 години. с този култ на личноста към нея с тази противоположна разлика че фюрер хитлер такива подобни на пришълците е изтребвал (лоша история), а фрау меркел ги поощрява да променят германската нация, докато хитлер е искал чиста германска нация. Но колко ли хора са се замислили за тази разлика, а има ли значение вече!?

Всички са за психиатрията.

Преди беше Москва,сега е Брюксел!

и това да коригират на "По-добре с Москва, отколкото с Брюксел".

Точно поляците надали ама иначе е верно.

Няма логика някой да идва у нас по моя покана, а аз да го настаня в съседната циганска махала.

Още по-няма логика някой да кани циганската махла у дома си. А, после да тръгне да я разселва по комшиите.

За какво разселване става въпрос? Я да си стоят мигрантите там където са.

Крайно време е политиците на ръководни длъжности в ЕС да се избират, а не да се назначават впиянчени недоразумения като Юнкер.

Как може една 70 млн. Турция да рекетира по този начин 500млна. Европа. Аве вие от Е-Парламента имате ли мозък в кратуните? За какво разселване ми говорите? Я марш обратно ве по родните краища с майчин език и родна обезглавяваща култура и религия!

С 2 млн. пършинга и още не се знае знае колко кандидат пършинга в близко бъдеще може да си ни изнудва както си иска и за това не е виновна Турция. Е тоя чичко на фотото , бабет Меркелица и компания прислужваща на задокеанска терористично финансова олигархийка и на безумията и са виновни.

Нещо не разбирам. ЕС ще даде 500 млн евро сега и ще събере 2,5 млрд евро до две години?!? На Гърция дават по 150 млрд помощи без да им тежи, а сега за охрана на границите няма някакви "пикливи" 3 млрд евро?!? Какво става с ЕС???

другарю юнкер, първо трябва да ви разселим вас с цялото ви еп и ек, което със своята антиевропейска политика наруши много закони и правила. вас трябва да ви разселим, защото сте ксенофоби и разпространявате омраза, срещу европейските народи. вие, които не плащате никакви данъци и такси не сте никои за да определяте какво ние да правим с нашите си държави. вие сте назначени от меркел - проводника на американските антихристи в европа. вие сте срам за човечеството. вие сте античовеци!!!

Пари има. За Турция, за Африка, за Украйна... Не и за българските пенсионери.

изхарчихте толкова пари с които можехте да помогнете на държавите от Източна и Южна Европа да догонят поне малко богатите членки в Евросъюза. Место това вие харчите милиарди без ясна програма и залудо. Докога. Защо не затворихте границите и не застанахте твърдо зад позиция която да защити Европа ?

Да ви пикая на Европейския Съюз, щом като Турция трябва да му пази границите!

Цитат от статията: ""Ако мигрантите не сътрудничат на властите, за тях ще има последствия. Кандидатите за убежище не могат да решават къде искат да попаднат, това е работа на ЕК и нашите вътрешни министерства", подчерта Туск. " А сега ще обвинят ли ЕК и Туск в нехуманно отношение към мигрантите?!

Много й се командори на тая Еврокомисия. Бавното "РАЗСЕЛВАНЕ" показва едно - народите не го искат, че и даже правителствата не го искат. Сигналът е ясен - това е националният суверенитет ! Човеченцето обаче цупи ядосано устнички, тропа нервно с крачета и иска власт над всичко и всички.

Този наглец поставя задачи и срокове за изпълнение пък друг да ги изпълнява и да се чуства виновен....отъде накъде.Като е толкова отворен с баба Меркел да вземат веднага бежанците в своите домове и готово...

затрихте Европа бе идиот !

Първо ги приемахте с аплаузи и широки обятия, сега ще ги наритвате за довиждане, а утре почти съм убеден, че ще ги товарите на вагони към фабрики за сапун и козметика, защото ще ви е по-евтино. А, Юнкер? Те ли са виновни или вие, че бомбандирахте?

Бомбардираха американците, другите араби, турците и отскоро руснаците. Никоя европейска държава не е ходила да мята бомби. А бежанците са от много отдавна.

Cтoлюбoвъ

Добре. Нашите войници само пазиха тези, дето бомбандираха и убиваха. Останалите вероятно са се разхождали като екскурзианти.

ЛЕЛЕ, ТОЗИ ДА НЕ Е ОТ РОДА НА ДЪНКАН МАКЛАУД- ВЕЧНИЯ, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕ ДО 2101 ГОДИНА- БОЖЕ ОПАЗИ!

Тоя (и баба Меркел де), дали нямат роднинска връзка с Хитлер? Защо мисля така: Ами забъркват каши и после карат стадото да се чувства виновно и да плаща за това.... Вече не знам.Дали с Хитлер или Гьобелс са роднини. Гьобелс беше по идеологиите , нали?

зашо сме я бранили тая държава за да разселва някъв друг хора из нея. нали за да живеят българи тука. не араби. много прости създания тия европейски политици.

Мда, скоро ше пуснат задължителни квоти за професори в университета, за пилоти на самолети. А също така и квоти от хубави, бели жени, за които да се женят африканците, за да не си помислят, че ги дискриминираме.

Брутална лъжа. Срока е по-близо,затова се бърза толкова защото началниците нямат време. Ако процеса беше естествен да,но той е изкуствено организиран. 2-3 години,дори е много. Вижте навън е пролет,за да идват орките, цялата година не ми се мисли какви удобни за орките,и вредни за нас температури ще правят. Бърза се със заселването им.

бе тия или се правят на идиоти или са си баш идиоти.

ЕК щяла да даде 500 млн. евро. Това са пари на всичси страни от ЕС, не са на Юнкер. И отделно, останалата сума от над 2 млрд евро да се събере пак от държавите-членки? този на идиоти ли ни прави? Дали държавите искат да дават допълнително пари за бежанците? А СААЩ колко ще даде? каквото сме внесли в ЕС, внесли сме. За това ли вдигнаха цени и данъци, да ги даваме на африканците?

Интересно как така хора,които не плащат нито цент от собствените си неимоверно големи и съдрани от нашите гърбове заплати като данъци,ни казват,че даже нареждат как да употребяваме тези изстрадани пари? Когато те започнат да дават пример със собствените си дарени пари към мигрантитв,които преди наричаха бежанци,може и да се позамислим! Егати демокрацията!

Ми не е вярно таварищ Юнкер. Ще свърши на цитираната от тебе дата, ако спрат да пристигат нови. Истинската бежанска вълна, още не си я видял.

Нека и щатите се включат,поне с 80%. Те предизвикаха всичко това.

Заявих "отговорно на колегите": в България приемаме само млади булки! Още от дядо знам, че така най-бързо ще оправиме дефицитите в народонаселението!