Юнкер отчаян от липсата на женски кандидатури за екипа му

Избраният за председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер изрази съжаление от липсата на женски кандидатури за екипа му.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер отчаян от липсата на женски кандидатури за екипа му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-смешната партия е ЕНП в Европа! Съсипаха всичко и сега пак те!

ЗАЩО ЛИ СА МУ ЖЕНИ НА ЮНКЕР, КАТО Е СТАР И ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ?

КАКВО ДОБРО ИМЕ ИМАТ НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА, КОЯТО ОПРОПАСТИ СДС ,ЗА ДА ДОКАРА ПОБЕДА НА ДПС? ТОВА КАКВО ПОВЕДЕНИЕ Е !? ДРУГИЯТ ПИСАЧ Е НАПИСАЛ ДА МУ ДОКАРАТ ДОВЕЧЕРА ПРОСТИТУТКИ НА ЮНКЕР ,А АЗ НЕ МОГА ДА НАПИША И ДА СЕ ВИДИ КАКВИ СА ВСЪЩНОСТ И НЕЙНСКА И КРИСАТЛИНА ГЕОРГИЕВА? ХОРАТА СА ИМ ДАЛИ ТАКИВА ОЦЕНКИ, НЕ ПОЛИТИЦИ!

Да излезе довечера да докара няколко проститутки ще свършат същата работа като останалите измекяри там!

..предлагам, от сега нататък изборите да се провеждат с отделни листи. Листа само с мъже и листа само с жени, така ще има достатъчно... :P

...предлагам Румяна Желева също :D

Аз, аз, аз се кандидатирам, жена съм, вземайте ме! Като знам как за нищоправене какви огромни пари взимате и далаверките, дето си ги въртитееее... Само дето май няма да мога да се справя с далаверите, то и за това се иска наглост, хитрост, безочие, демагогия и още много тем подобни "добродетели"...

Кристалина не знам какво е направила за др. държави...НО ЗА БЪЛГАРИЯ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ НАПРАВИ. А имаше толкова поводи...само знае да се усмихва и да бръщолеви глупости...

Юнкееер, нема кво 'а се чудиш! Оно, козата си сака пръч. А не мекия ти, бюрократски уй.

Прав е Юнкер, Кристалина не е жена! Тя е Сталинка, твърда като стомана. Някой знае ли, какво е правила Кристалина преди 1989?

Юнкер няма никакви проблеми. Като няма жени кандидатки, да си назначи травестити. Това ще е напълно в съзвучие с евроатлантическите ценности.

Тоя да не е станал обратен и да се е уплашил че ще го хванат ???

Пратете му Евгени Минчев или Азис! Те ще свършат работа...

Юнкер, чек сега разбира, че няма никаква идея какво да прави по нататъка и че тая работа не е като оная.

Мистър, вземете Борисов за зам. и дамския Ви наплив е сигурен - поне от България , и не само !!!

Що не му пратим серГЕЙ ? Е, тя може да не е голяма красавица, ама турците разправят че много добре се целувала....

що не му изпратите Сталинка, тя нали се натиска преименуваната Кристалинка

Това показва, колко изкривени са нещата. Никой не трябва да се интересува, дали са женски или мъжки. Който е кадърен, той да е. Ако ще 100% да са мъже или жени. Това като с някакви американски закони за негрите. Сега като изберат разни жени, ще е защото са жени, което си е дискриминация по пол и би трябвало да ги осъдят за нея. И съответно избора ще е на по-некадърни.

Аз го разбирам Юнкер. Друго е жена да те... такова. Например да ти вдигне пенсионната възраст на 70 г.. Та политика е ясна, спора е кой ще я прилага, по красив или по грозен.....мъж или жена...

Ами нашата Калинка не става ли?

в общи линии изборът е между мизерията при султана и отблъскващата глупост на несъществуващи проблеми заради които се тюхкат дедовците в брюксел

Колко фалш има в днешно време. В ръцете на какви лицемери поверяват бъдещето на света.

+ Еми, чудесен, кратък коментар. Попадение в десетката!

Колко е смешно всичко това? Защо не оставите нещата да се развиват от само себе си. "На сила хубост не става." Пак казвам оставете нещата и те сами ще се подредят. Пък ако не стане значи природата си е казала думата и означава че не може. Какво толкова? :))

Bell

Някои хора в опитите си да бъдат до край политически коректни, стават смешни. Това ли е най-големият проблем на европейската комисия? Липсата на женски кандидатури? Ми да даде няколко ресора на Кристалинка тогава!

Докато Станишев истерично лобира за невзрачната мижитурка Вигенин, на когото, ако бъде номиниран, със сигурност ще му бъде даден най-незначителния пост в комисията - в това няма абсолютно никакво съмнение - България е на път да изгуби историческия шанс да има втория по влияние пост в Европа - този на комисар по външните работи. И докато изживяващото се като социалист 1 на планетата синче на политбюро на ЦК на БКП пробутва нежеланата от никого италианска "социалистка", Гърция (както винаги в историята!!!) след едно разумно изчакване, след един задълбочен анализ, в най-подходящия момент, без много шум и без никакви скандали предлага една кандидатура, която отговаря на абсолютно всички критерии - жена, от Югоизточна Европа, от ЕНП (съпартийка на Юнкер!!!), с голям политически опит и авторитет, с една неутрална позиция по отношение на Русия, която й осигурява куп възможности за бъдещо лавиране по тази линия. Е как може гърците винаги да са единни, когато става дума за националния им интерес, а ние НИТО ЕДИН ПЪТ да не можем да се обединим около някаква обща кауза. Та нима тази Дора Бокояни - дъщеря на Мицотакис, потомствен консерватор, се приема от всичките тези леви и крайно леви гърци - дрън, дрън! Просто хората умеят ВИНАГИ да поставят националния интерес над партийния.

Пропускам много от слуховете и мълвите, които се носят вътре в България. Но ние от вън продължаваме да се надяваме, че българското правителство, ще вземе единственото правилно решение и ще предложи Георгиева и по този начин България ще получи този изключително висок пост. Наистина ли Станишев подкрепя италианския представител? А, относно представителя на Гърция - тя не беше ли кмет на Атина по време на олимпиядата, която се оказа замесена в много корупционни скандали?

Кристалина е само формално Българска кандидатура. Не се заемат важни постове току така... Сигурно преди да влезе в международните институции е била привлечена от...служдата:)))

България ще получи висок пост,Европа-некадърен еврокомисар.Те европейците от некадърност не се плашат.Това място доскоро го заемаше Аштън.

Гърците са единни по отношение на национални интереси по мно0го проста причина. Не са атеисти като нас. Което значи че се уважават повече един друг и си имат доверие. Това е основният фактор на обединението. Атеизма е синоним на разделение и индивидуализъм.

много съм саласен с теб. затова работодателите не плащат на работниците заплатите с по няколко месеца, защото са "християни" и такъв е "националният" интерес...

аз не съм видял надежден европейски информационен сайт, където Сталинка да е предложена за мястото на Аштънката. Да не говорим колко е мръсен поста, от който нищо не зависи, но трябва да си отдаде лицето за всички еврогейски външнополитически намеси.

Да не говорим за България, където копумпирана и тъпа мутра може да стане кмет и МП...:))))))))))))))))) Що не си гледате и почистите собствената "къща" (кой го беше казал ??)

И кой и кога е обещавал твърдо и е дал, че сега да сме го загубели, поста на отговарящ по външните работи? Е, само в някои бълнувания на изгнили тикви и техните подобни... И нека не се забравя, че първо трябва да се определи ресора за еврокомисаря от дадена държава членка, а едва тогава държавата да си номинира най-подходящия за този ресор човек, а не някаква сталинка, с опит единствено във финансите по линията на Световната банка, да ми оправят (тя толкова и оправи, де) бежанци, природни бедствия и т. н....

Пълна пародия е това ЕК. Човек трябва да се притеснява от липсата на кадърни и можещи хора, а не на това дали са мъже или жени. Ех бюрократи, бюрократи....уреди ли сте се вие покрай голямата и топла баница на европейските институции. Да му мислят тези дето ви заработват парите.

защо има евроскептици...

Мое да имам много правописни грешки, но по-долно ниво от това да си член на БСП или МУСТАКА нема. НЕМА И ДА ИМА

Съсело и Вигенин ще разведрат настоенията

На този най-малкия проблем е колко жени има в екипа му. Ако продължават от ЕК са се вживяват като богове и да тормозят националните правителства през 2019 евроскептиците в ЕП ще са мнозинство. Вчера Камерън каза,че ще сменя министри ,новият външен министър на Великобритания е известен с това,че е евроскептик и е за напускане на ЕС. Това са му на Юнкер проблемите,че в държави като Франция и Великобритания спечелиха националистически партии ,а не колко жени има в новата ЕК. Едва ли някой си представя ЕС без Великобритания или Франция

Никой не тормози националните правителства, защото те са там по собствена воля. А народите също са добре информирани от независимите ТВ-та, че живот без ЕС нема:)))

Ами точно това е смисълът на Европейската комисия - колкото повече ядосани национални популисти има толкова по-добре. Всеки е свободен да си пусне референдум и да си се отпише от ЕС по всички точки. Само, че на никой не му оттърва да има мита за внос в Евро държавите. Трябва да се сложи импортно мито на Норвегия и Швейцария, а и на калната яма ЮК ако реши да напусне.

Това е другия начин да се каже, че повечето кандидати не стават.

Да взема съсела. Той става за жена. Какъв е трътлест и мазен ...

Абе Съсела не става и за чеп за зеле

За подобно сексистко изказване, в северна америка те пращат да си копаеш доматите в градинката дългосрочно.

Ал

Тези постове само за фасон ли са? Ако е така, тогава нека си избира кандидатите по полов признак. Но ми се струва, че професионализмът е далеч по-важен. Притеснил се Юнкер колко жени ще има в екипа... Харем ли ще прави? Много ми падна в очите.

Че то е същото когато ни тупат по главите цигани да има по квотен признак. Текат процеси като в научно фантастичен сюжет. Пълна дискриминация над белите мъже. Ето един факт, който първо е смешен , но показва нещо ужасно.В Швейцария се настоява да гласуват и новородените, тъй като формално те също са граждани на държавата и би трябвало да може да се чува и тяхната воля за бъдещето. Понеже са малки се предлага до 16 годишнината им , вместо тях да гласуват родителите им. Начело на групата е един шиптърин. Какви скрити схеми трябва да има и в Швейцария, бастион на европейската свобода, за да се пробутват подобни извратени идеи. Шиптърина кога стана толкова популярен , че идеите му да се дават по телевизии и медии за дискусия. А иначе предложението в едната си част е логично. В същина обаче ще доведе до бързо повишаване на ислямските гласове. Защото имигрантите имат по висока раждаемост. Тъй че то това с Юнкер е просто част от по мащабна схема. Тя цели хората да да се управляват посредством внушения. А на внушения , провери си сам , най- много са поддават жените. А сред мъжете араби и негри. Провери си. Вглеждайте се как са нещата в обществото и ще видите :-)

Това си е абсолютна форма на фаворитизъм според пола! Ако беше казал , че предпочита мъже за екипа си щяха да го линчуват. А същото, но за жени се отразява като ситуация за съчувствие.Кой и защо насочва медийте?Не само в Бг

Е,може да нямат достатъчно жени ,но пък вижте какъв набор имат от Кончити,обратни ,травестити,трети пол и най-различни росни китки и меки китки!

деер

Стига сексизъм!! Какво е това мъж трябва да е , жена трябва да е.Аз в моята работа ми трябва качество. Разбрал съм, че когато насила се поставят жени, обикновено това са хора без качества и готови да слушат заповеди от всякакъв род.

Жените да са му проблема... ето Сергейчо ще си смени пола.

За подобно сексистко изказване, в северна америка те пращат да си копаеш доматите в градинката дългосрочно.

родният канадец, що не спиш бе ! Я, ни кажи как е в Канада, ако ти теглят една "нашенска" завършваща на ...мамата ?? Щото там има много секс :))

Как ли си е представял,че ще му протече мандатът?

си направи снимка със Сталинка и я е предложил, мърдане няма. Родната надежда и първи ЕС-"кънгречулейшън" е неотразим. Спи спокойно Жан-Клод - твоя е :)) На родния "Винету" и европейски нагаждач винаги можеш да разчиташ - та и той на теб. Европейското ни бъдеше е добре подсигурено, както беше подкопана, та след това да бъде и "спасена" банковата ни система :))

Пак някой друг май ще избира вместо нас ...На Юнкер му трябват послушници ,а не хора със собствено мнение .

Отчаянието на Юнкера е обяснимо. Жените имат по-развита интуиция и затова явно няма желаещи да се захванат с една обречена кауза, която ще навреди на личната им репутация и политически имидж. Нима някой вярва на локумите, които Юнкера разтягаше при избирането си за светлото бъдеще на Европа под американски диктат?

я проче нещо за сутришните навици на Юнкер в "Дневника на един луд" Тук ми изтриха постинга, защото повторих прочетеното там за причините за зачервеното му лице.

Другаре, дайте му червената полуграмотна хипопотамка Илиана Йотова,тя ви е най верното огледало на коалицията ,,наско и таско,,! На Румяна Желева,Ева Паунова,Моника Панайотова и на Кристалина Георгиева,Йотова не е кадърна и куфарите да им носи!Ако и Долен ви прати на помощ кукумявката Ташева,Капута -неговите магисталки ,аврупейците направо ще припаднат от умиление!

АЗ ПРЕДЛОЖИХ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ОБАЧЕ МЕ ИЗТРИХА , ЩОТО СЪМ БИЛ ЦИНИЧЕН:)))))

ПРОБЛЕМА МИ СЪС СТАЛИНКА (КРИСТАЛИНА ) ГЕОРГИЕВА МИ Е ЧЕ ТЯ НИКОГА НЕ СЕ Е ЯВЯВАЛА НА КАКВОТО О ДА Е ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ , А МАСОНИТЕ ДИРЕКТНО МУ Я СПУСНАХА ОТ ВАШИНГТОН НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ... КВО ЗНАЕТЕ ЗА НЕЯ В БЪЛГАРИЯ ??? НИТО РЕЧИ Е ПРАВИЛА НИТО В КАМПАНИИ Е УЧАСТВАЛА , НИТО СИ Е КАЗАЛА КАКВА И Е ИДЕОЛОГИЯТА ????

По отношение на Русия се знае- нищо лошо за големия брат. Без позция. така мче в Москва могат да са доволни от другарката.

А на варадеро -гюбекчийките на долен ,ква им е идеологията?

Нека да погледнем и от положителната страна - ако изберат Кристалина на втория по йерархия пост в ЕК, която е безспорен авторитет в Комисията, то тогава България ще има много силен коз в Европа. Дай Боже тази жена да успее да допринесе с нещо положително на изстрадалата ни държава.

Тези хора ще управляват Европейския съюз, те не са депутати да си лобират за избирателните райони. Все едно да очаквате от Вигенин да прави добрини на някоя отделна българска община.

О, лобират и още как! И пречат и още как!

хубаво коз. За каксво коз. Поясни с примери. Та тя е от типа висш бюрократ, който винаги работи за своята кариера. Такива хора са вечни, защото са приспособими.