Коментари - Кремъл: ”Южен поток” е прекратен. Борисов: Искаме само хъб | Днес.dir.bg

Кремъл: ”Южен поток” е прекратен. Борисов: Искаме само хъб

Преговорите за "Южен поток" са прекратени, няма основание за тяхното възобновяване, заявиха от Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: ”Южен поток” е прекратен. Борисов: Искаме само хъб | Днес.dir.bg

Коментари

След това заглавие , може само да се каже. Искаме здрави найлонови пликчета и да почваме да пръцкаме яко - събираме и носим за ХЪБа!!

Руските тръби стоварени в Бгас следва да се изхвърлят за срап или при другите в морето...Или при русофилите на Позитано-20....

Мижи да те лажем...

По нагъл лъжец в българската политика не е имало!

Естествено че е активно мероприятие на ФСБ или ГРУ!Но господин Борисов е достатъчно делидатен и дипломатичен да не го назове точно!И мога да ви кажа как се чувстват руските гадове и какво си мислят!мога да ви уверя ,че сън не ги хваща и си мислят: "Ами ако наистина са намерили газ или нефт,или и двете?Какво ще правим с нашия? В най_интимното място ли ще си го врем?"

тиквата пак го пуснаха по пързалката

Както беше казано по-долу: Проект няма, заплатите вървят.... Как ви се струват 46 000 лв. на месец? Убедете се сами за шефските заплати в "Южен Поток България": Сканираните оригинални официални документи са качени единствено в "Ядрена престъпност" - блога на Георги Котев. Публикацията е от 02. 09. 2015г. и е озаглавена "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи".

АЕЦ Белене ,Бургас -Алаксандропулос, Южен поток - руски кьорфишеци с българските им авери! РЕЗУЛТАТ - ИЗЛАПАНИ И ОТКРАДНАТИ 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА ! ЧЕСТИТО И УРА ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !!!!!

НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ РУСНАЦИ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ ЗА СРОК ОТ 7 ГОДИНИ !!!! ДОСТАТЪЧНО РАЗБИХА ДЪРЖАВАТА НИ !!!

Кой си ти да искаш нещо бе, глей си помията в сороската кочина и недей да грухтиш.

Дано Москва да не "вярва на сълзи" в близките 3 години ... Голата Истина е, че срещу Рус се води война. Войня пропагандистка, икономическа, демагогска, това е мили деца. Битка за изтощаване. Клъвни тези 3 зрънца и тръгни в "нашата" посока, където ще загинеш.

ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ГОЛАТА ИСТИНА !!!

В Украйна - гонят 5$ за 1000куб.м за 100км. В България-1,3$ за 1000куб.м за 100км.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НИ ГОВОРИ,И ДАНО НЕ СИ ВЯРВА,ЧЕ ТОГАВА МНОГО СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ!!!КАК ЩЕ РАЗЧИТА НА ГАЗ,НА КОЙТО ТРАНСПОРТИРАНЕТО МИНАВА ПРЕЗ ТЕРИТОРИИ НА РЕАЛНО НАПРЕЖЕНИЕ!!!ЗА ДОБИВА НА ГАЗ ОТ ЧЕРНО МОРЕ,ОЧАКВАМ ДА ИМА ПОДОБНИ ДОГОВОРИ КАКТО С"МАРИЦИТЕ"!!!ТОЗИ ОТКРОВЕН ПРОДАЖНИК,ФЕОДАЛ,ВЕЧЕ НИ Е ОТПИСАЛ КАТО СРЕДНО РАЗВИТА ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАНА!!!НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ,КОЯТО ГО ПОДКРЕПЯ!!!

А какво този прословут хъб какво ще хъбира/добре , че някои научиха думата хъб/.Като на хоризонта тъмен взора от нийде газ не види

Италианската фирма има няма 5 доставчика. Проблема на комунделите ви е, че се държите като през 81 година, а сме вече 2015 Еееехооо ! Да не говориме че няма смисъл да се харчат излишни пари за умрели проекти при положение, че света след 10 ще си спомня че някога е използвал газ и навтови печки за да се грее. За тебе рубли за троленето, за политиците комисионни, а за данъкоплатците един по-дебел !!!!!

Голата Истина е, че срещу Рус се води война. Войня пропагандистка, икономическа, демагогска, това е мили деца. Битка за изтощаване. Клъвни тези 3 зрънца и тръгни в "нашата" посока, където ще загинеш.

Хъб, ще искаш от твоите господари.... тъп ли си, или така си изглеждаш....

Bажното е, че тои и десните закриха южен поток i аец,, белене". Tои Boiko Borisov плаче за хабче,а EC му предлагат да построи ирландско пабче.

Правилно отбелязано- той И ДЕСНИТЕ (БСП и ДПС)

Подпишете се За Референдума за Задължително Гласуване който върви в момента до Февруари ! Само така ще бъдат Изолирани вредните за България предателски партии !!

хъб русия ще прави в АВСТРИЯ тия нашите политици няма ли кой да им каже не са ли в час не разбраха ли че трябва да искат хъб от ОБАМА да им направи АВСТРИЯ не е в нато за разлика от българия

Борисов неведнъж е казвал по медиите ,че той е Спрял Трите Енергиини проекта между България и Русия : -Южен Поток -АЕЦ Белене -Нефтопровода Бургас-Александропулис ! Потвърдено е и от Бъчварова след завръщането и от САЩ ! Та ГЕРБ доскоро бяха Горди с това че Блокираха тези проекти ! Пак по всички Медии !

Тиквоча не го пускат в селото, той пита за поповата къща. Свърши с хъба в българия. За това газ трябва, а газ няма. Имаше от Русия, но некадърниците пропърдяха шанса. Сега О'Бонго, Меркел и други да пърдят в тръбата та да докарат газ.

М-да-а.Я да добавя една малка строфа от един велик български поет,която кореспондира ,но на много по - високо ниво със настоящи я случай."Пролет моя, моя бяла пролет, още неживяна, непразнувана, само в зрачни сънища сънувана, как минуваш ниско над тополите, но не спираш тука своя полет." Подчертавам няколко думи ..НЕПРАЗНУВАНА, В ЗРАЧНИ СЪНИЩА СЪНУВАНА,НО НЕ СПИРАШ ТУК СВАЯ ПОЛЕТ.Кой както иска да го разбира по свое лично усмотрение ,съответствуващо на умствените му и интелектуални възможности

Потока е прекратен. САЩ така наредиха. Искаме само хъб, защото САЩ разрешават хъб.

Ох, аман от "съзтезатели по плюене". Някой от пишещите тук май забравиха, че миналата годиня някъде около август - септември, пак вървеше една дискусия за Украй и по-точно за запълване на украинските хранилища, тъй като Газпром работи на предплата. Тогава се приведоха едни пари от ЕС директно на Газпром и почна едно щура помпане на газ в хранилищата и всичко се случи тихо и кротко. В момента от тези хранилища се черпи и газ за ЕС, но и газ се краде от Украйна. Между другото, тия дни Радата прие закон, също като с нашето топло, не можеш да се разведеш топлото и не си ли плащаш веднага идва съдия-изпълнител. Та там също като нас, само за битови нужди се използва газ (промишлеността много -много малък % работи) и газ консумират и я плаща ЕС, а пък ЕС неще да плаща и вероятно затова и Северен поток - 2 ще има, а може и Южен поток, ако руснаците се разберат с ЕС да прекарват и газ до терминалите в Гърция (схематично нещо такова)Руснаците при никави условия няма да се съгласят, те да платят тръбопровода, а друг безплатно да си прекарва газ през него. Виси и друг основен въпрос, кой ще рани 42 млн украинци, сиреч, кой ще им дава работа и кой ще им купува продукцията. Транзитните такси вършат добра работа........, но ги плаща ЕС, ако иска да има газзззззззззз, а колкото и да вдигат гюрюлтия - друга алтернатива за руския газзз, ЕС няма. Полша внесе един кораб втечнена газ, ама искат да я продадат на ЕС, не те да я ползват........тя е около 10 - 12 пъти по-скъпа от руската......тъй че говорим за бизнес.......не за политика.....

Аз пък се чудя тоя пресъхнал поток коя ли банка ще отнесе по подобие на КТБ? Предлагам да започнем предложенията - П..., Ц..., Б... и т.н.

Кво са писа през 2012-та година: "Да, де, ама вестниците отдавна не са шест. И ние съвсем не се шегуваме, когато наричаме Пеевски медиен империалист. Към печатната му империя освен началните Монитор, Телеграф, Експрес, Борба, Уикенд и Мередиан мач се присъединиха СТАНДАРТ, Новинар, Шоу, Марица-Пловдив, Марица-Пазарджик, Струма, русенската пресгрупа Утро (с вестници в Русе, Лом, Силистра и Плевен)..." А НОВИНАТА ЗА УЖ ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ТРЪБАТА ТРЪГНА ОТ "СТАНДАРТ"?? За БЪРЗО ЗАБРАВИЛИТЕ??

Гладна кокошка просо сънува.Това е България. ББ тържествено ще открие газопроводите, реиновирани във въздухопроводи Берекет версън !

Борисов: "Взимаме най-смелото решение, но ще се опитат да бутнат правителството". Хем знае какво ще стане, като започнат проучванията за шистов газ в Добруджа, но няма избор - янките натискат. И в двата случая - пътува. България ще бъде износител на газ, а в два от тези блока - "Силистар" и "Терес", има и много големи находища на нефт. Това е коментирал министър-председателят Бойко Борисов на днешното редовно заседание на кабинета при обсъждането на точката от дневния ред, с която се дава разрешение за проучване и търсене на нефт и природен газ, подземни богатства в площта "Блок - 1-14 Силистар". По думите на Борисов това са най-смелите решения, които това правителство ще вземе.Геноцидът над българския народ продължава с пълна сила. Сега остава да бъде отровена земята, водата и храната му. Но това не е вече толкова актулна новина

Правителството само си се бута ,г-н Борисов, не търсете по-далеч. Когато хората живеят зле и в страх за живота си, правителствата падат.

Абе народе,не виждаш ли всеки ден по телевизии и вестници активни мероприятия и от там да се изказват и пишат ежедневно бивши КДС-ри,ченгета,доносници,рубладжии,скрити клетки и друга измет.Какво чакате още да чуете.Не разбрахте ли повече от 25 год.активните мероприятия,манипулации и дезинформация на посочените по-горе човешки индивиди,които 70 год. ни пият кръвчицата.

Абе гьотверен, ти беше майор от НКВД ,комунист,внедрен в Царство България, като началник отделение "А" на Обществената безопасност. ХА ХА Ти заведе Цар Борис при Сталин, та Хитлер го отрови.Ти извади петимата от РМС и пр. и пр. комунисти

Че всъщност Н. Гешев е напуснал България в посока Москва и там е станал,преподавател в школата на НКДВ.

Боре, сефтосахте ли всички спални в новия сарай?

Дали Доган е толкова потентен. Иначе Боце има здрава задница .

loyola

проект няма, но заплатите вървят

Едно събитие първо се случва като драма , а втория път като фарс.Но ние си зваем , че българското ,силно обичано правителство е специалист по фарсовете,но да беше само този с мед да го храним.Колкото до българските находища все ми се струва , че за тях важи нородната поговорка за рибата в морето , а те слагат тигана.А едно е да искаш , друго е да можеш, а трето е да знаеш как да го направиш.Като гледам българските правителства оставам с впечатление , че ако България се намираше в Сахара щяхме да внасяме пясък.Друг вариант е да се предизвика сериозна газова криза ,съпроводена с здраво мръзнене, та народа да кандиса на добива шистов газ, за който толкова драпат компании отвъд океана

Утре ще четем за метежа с партенката за възобновяването на южен поток, а вдругиден тъпуту пак ще рестартира тръбата. Не е лесно да си боку тъпуту.

какво ли има модераторът предвид относно думите "тиквени номера", та ги трие, кого си представя в действителност?

от 21,11,2015-та говори за ТУРСКИ ПОТОК. И ЗА ТРЪБАТА "ТЕСЛА"! Като вариантите на тръбата "ТЕСЛА" са в зависимост от това, кой пръв ша са пръкне - ТУРСКИ или СЕВЕРЕН 2. От БЪЛГАРИЯ ДО НЕЙДЕ СИ.. ИЛИ ОТ НЕЙДЕ СИ ДО БЪЛГАРИЯ!! Туй за сведение за ТЕСЛАТА, дет ни готви ЕС, ЕК или квото там ша остане от тях.. А таз тръба - ТЕСЛАТА де, Боцко не я надраска на картата на Юнкера... Щот я черта преди СЕВЕРЕН 2.

Южен паток вчера беше партенка от рубладжийските сайтове за да прикрият излагацията на павианската банда на сидераста,които се излагаха като кифладжии пред щатското посолство и скорошното опандизване на долен пехидрола от цацата!

Вестник "СТАНДАРТ" от кога е станал РУСКИ??? Щот той пусна новината - от ИЗТОЧНИЦИ ПРИ БОЧКО!! Ти туй не го ли чете... РУСКИТЕ САЙТОВЕ само ПРЕПЕЧАТАХА НОВИНАТА!! НЕ Я ПУСНАХА!!! ПЕНЧО, бе чети, ПЕНЧО НЕ ЧЕТЕ!! АМА ПИШЕ ЛИ, БРИШЕ ЛИ..

Да но от дясно все още стои статията "Съживяват Южен поток".Освен всичко не е ясно защо се харчат стотици милиони от държавата при положение,че няма възобновяване на проекта?

боку тъпуту спря да плямпори за овергаз, интересно защо?

Аз, ако съм на мястото на руснаците, никога не бих разговарял с недоразумение, като боко. Той подписа за газопровода, а по-късно, когато беше на инструктаж във Вашингтон - обеща да го спре. Дойде отново на власт след Олигарски, но запази гробно мълчание по отношение на спрения към момента проект - въпреки, че руснаците му дадоха 1 месец да каже какво ще прави и бяха докарали тръбите и корабите за полагането им. Няма никаква гаранция, че сега ако се подпише нещо, утре няма да долетят трима сенаторчета или Кери и ситуацията да се промени.

май модераторът е още по-прост!

Независими медии и партии няма. Всичко на този свят е зависим от парите. Сега малко поговорки: Нямаш ли си байно ти парици, ти си просто диване и какво ли не. Човек без пари е лай.о, лай.о с пари е човек.

Абе човека искал само едно хъбче! От кого - не е ясно. А не е ясно също и добре информирания източник от министерството на енергетиката по чие нареждане е пуснал партенката? Да не би някои сами да си пускат клюките и после сами да си ги опровергават? А да не се наложи скоро да опровергаваме, че и хъбче никой не е искал?

Яд ме е на това колко лесно ни качват на шейната с едва-две провокативни статии и как по цял ден се лаем като бесни кучета в интерес на всякакви мафиоти. Бау-бау - Русия е велика! Бау-бау - Бойко сакс! Бау-бау - за всеки пост ще дават по 1 кубик безплатен руски газ! Бау-бау!

А ти за твоя пост получи от мен минус!

..дано успея да се съвзема от този удар ;))

Азербайджан, Туркменистан, лпг терминала в Гърция... Боко Тъпото, това не са 4,5, а само три варианта. Ако искаш построй си и три хъба, газ от Азърбейджан няма, от Туркменистан няма, няма и да има. Ако имаше, щяха да могат да на пълнят Набуко. Впрочем Турция ще изкупи всяко свободно количество от тези страни за собствени нужди, но пак няма. Да, може да построиш газопровод до терминал за втечнен газ, знаем колко си прост!

Абе какво ще ме правите на маймуна. Вчера с очите си прочетох, тук, в дир.бг, че ББ потривал ръце и казал: "сега ще видите вие кое е по-добър, Ердоган или аз", "ако не беше пучът, досега да съм го построил" и пр. А днеска ми разправя, че това го били тиражирали олигархични медии. Дир.бг не е олигархична медия. Чета ги отдавна. Това е професионална медия, която си гони икономическия интерес, целта й е да привлича максимален брой читатели (прави го много успешно), като нарочно непрекъснато пуска теми, провокиращи всякакви фили и фоби (Русия, кучета, тютюнопушене, вредни храни, роми, различни, бежанци и пр.). И като всички нас, повече или по-малко ББ я страхува. В БГ, олигархичните медии словословят ББ. Казано накратко: ""#Бойко,типакизлъга!Извинисебе!!

Естествено, че не са олигархична медия! Един бивш зам.министър на Виденов не може да бъде определен като олигарх.

Ще ме звинявате г-жо, ама единственият от премиерите ни, който не краде е баш Виденов. Сега, Жеков може и да е крал, тия работи както виждам, направо от ДАНС ви ги свеждат. А може и вие на тях??

борисов е позор за българите- не може пазач на коли да е премиер

Моля, моля, не обиждайте пазачите, той е пожарникар!

в Бугаристан всичко може ...... и то по няколко пъти

Бат Бойко, не се коркай. Всички знаем, че е съветска постановка, започнала с "проблема" на Овергаз. Подобни тъпи номера са за павианите от Атака и червените бастуни на Миков. Нормалните граждани се смеем на съветската тъпота.

Смеш се да Вчера едвам те изписаха от Нервно Отделение на карлуково. Сигурно издраска 138 коментара , кой от кой по-тъпи

Преговори за Южен Поток очевидно се водят!Просто нашите палячовци ще разберат когато има резултат!В Кремъл разбраха,че е нужно да се преговаря с кукловодите дирекно,а не с подставени политици като "нашите"!

Руснаците вече не се занимават с Назначените в България ГЕРБ - те са напълно неспособни на нещо повече от Телевизионни Циркове и крадене ! Руснаците вече ще обсъждат Българската Политика със Господарите на ГЕРБ -САЩ и ЕС !

едно друго активно мероприятие. За него НИЩИЧКО НЕ КАЖУВАШ, чадо.. Онуй с картата, дет черта на ЮНКЕРА. Пък той си я турна в рамка на стената. Вместо да я даде на експертите си. И онез 100 млн. ЕВРО, ск които са лизнахме във фонда му! Забрави ли ги? А как са надаше БОЦКО - къде преди месец, че ЮНКЕР ША ОТСКОЧИ ДО МОСКВАТА, да ти пусне тръбичка до хъбчето-ръбчето. За АЗЕЛСКИО, ТУРКМЕНСКИО ГЪЗ!! А за LPG-то ог византийците - накарай ИКОНОМИКАТА ГЛУПАКО да си прочете кво ни казаха през 2009-та. Кво требе да си построим и КУПИМ в Гръцко..

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС. КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ И СМЕШНИ.

Коментари - Кремъл: ”Южен поток” е прекратен. Борисов: Искаме само хъб | Днес.dir.bg

Кремъл: ”Южен поток” е прекратен. Борисов: Искаме само хъб

Преговорите за "Южен поток" са прекратени, няма основание за тяхното възобновяване, заявиха от Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: ”Южен поток” е прекратен. Борисов: Искаме само хъб | Днес.dir.bg

Коментари

След това заглавие , може само да се каже. Искаме здрави найлонови пликчета и да почваме да пръцкаме яко - събираме и носим за ХЪБа!!

Руските тръби стоварени в Бгас следва да се изхвърлят за срап или при другите в морето...Или при русофилите на Позитано-20....

Мижи да те лажем...

По нагъл лъжец в българската политика не е имало!

Естествено че е активно мероприятие на ФСБ или ГРУ!Но господин Борисов е достатъчно делидатен и дипломатичен да не го назове точно!И мога да ви кажа как се чувстват руските гадове и какво си мислят!мога да ви уверя ,че сън не ги хваща и си мислят: "Ами ако наистина са намерили газ или нефт,или и двете?Какво ще правим с нашия? В най_интимното място ли ще си го врем?"

тиквата пак го пуснаха по пързалката

Както беше казано по-долу: Проект няма, заплатите вървят.... Как ви се струват 46 000 лв. на месец? Убедете се сами за шефските заплати в "Южен Поток България": Сканираните оригинални официални документи са качени единствено в "Ядрена престъпност" - блога на Георги Котев. Публикацията е от 02. 09. 2015г. и е озаглавена "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи".

АЕЦ Белене ,Бургас -Алаксандропулос, Южен поток - руски кьорфишеци с българските им авери! РЕЗУЛТАТ - ИЗЛАПАНИ И ОТКРАДНАТИ 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА ! ЧЕСТИТО И УРА ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !!!!!

НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ РУСНАЦИ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ ЗА СРОК ОТ 7 ГОДИНИ !!!! ДОСТАТЪЧНО РАЗБИХА ДЪРЖАВАТА НИ !!!

Кой си ти да искаш нещо бе, глей си помията в сороската кочина и недей да грухтиш.

Дано Москва да не "вярва на сълзи" в близките 3 години ... Голата Истина е, че срещу Рус се води война. Войня пропагандистка, икономическа, демагогска, това е мили деца. Битка за изтощаване. Клъвни тези 3 зрънца и тръгни в "нашата" посока, където ще загинеш.

ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ГОЛАТА ИСТИНА !!!

В Украйна - гонят 5$ за 1000куб.м за 100км. В България-1,3$ за 1000куб.м за 100км.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НИ ГОВОРИ,И ДАНО НЕ СИ ВЯРВА,ЧЕ ТОГАВА МНОГО СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ!!!КАК ЩЕ РАЗЧИТА НА ГАЗ,НА КОЙТО ТРАНСПОРТИРАНЕТО МИНАВА ПРЕЗ ТЕРИТОРИИ НА РЕАЛНО НАПРЕЖЕНИЕ!!!ЗА ДОБИВА НА ГАЗ ОТ ЧЕРНО МОРЕ,ОЧАКВАМ ДА ИМА ПОДОБНИ ДОГОВОРИ КАКТО С"МАРИЦИТЕ"!!!ТОЗИ ОТКРОВЕН ПРОДАЖНИК,ФЕОДАЛ,ВЕЧЕ НИ Е ОТПИСАЛ КАТО СРЕДНО РАЗВИТА ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАНА!!!НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ,КОЯТО ГО ПОДКРЕПЯ!!!

А какво този прословут хъб какво ще хъбира/добре , че някои научиха думата хъб/.Като на хоризонта тъмен взора от нийде газ не види

Италианската фирма има няма 5 доставчика. Проблема на комунделите ви е, че се държите като през 81 година, а сме вече 2015 Еееехооо ! Да не говориме че няма смисъл да се харчат излишни пари за умрели проекти при положение, че света след 10 ще си спомня че някога е използвал газ и навтови печки за да се грее. За тебе рубли за троленето, за политиците комисионни, а за данъкоплатците един по-дебел !!!!!

Голата Истина е, че срещу Рус се води война. Войня пропагандистка, икономическа, демагогска, това е мили деца. Битка за изтощаване. Клъвни тези 3 зрънца и тръгни в "нашата" посока, където ще загинеш.

Хъб, ще искаш от твоите господари.... тъп ли си, или така си изглеждаш....

Bажното е, че тои и десните закриха южен поток i аец,, белене". Tои Boiko Borisov плаче за хабче,а EC му предлагат да построи ирландско пабче.

Правилно отбелязано- той И ДЕСНИТЕ (БСП и ДПС)

Подпишете се За Референдума за Задължително Гласуване който върви в момента до Февруари ! Само така ще бъдат Изолирани вредните за България предателски партии !!

хъб русия ще прави в АВСТРИЯ тия нашите политици няма ли кой да им каже не са ли в час не разбраха ли че трябва да искат хъб от ОБАМА да им направи АВСТРИЯ не е в нато за разлика от българия

Борисов неведнъж е казвал по медиите ,че той е Спрял Трите Енергиини проекта между България и Русия : -Южен Поток -АЕЦ Белене -Нефтопровода Бургас-Александропулис ! Потвърдено е и от Бъчварова след завръщането и от САЩ ! Та ГЕРБ доскоро бяха Горди с това че Блокираха тези проекти ! Пак по всички Медии !

Тиквоча не го пускат в селото, той пита за поповата къща. Свърши с хъба в българия. За това газ трябва, а газ няма. Имаше от Русия, но некадърниците пропърдяха шанса. Сега О'Бонго, Меркел и други да пърдят в тръбата та да докарат газ.

М-да-а.Я да добавя една малка строфа от един велик български поет,която кореспондира ,но на много по - високо ниво със настоящи я случай."Пролет моя, моя бяла пролет, още неживяна, непразнувана, само в зрачни сънища сънувана, как минуваш ниско над тополите, но не спираш тука своя полет." Подчертавам няколко думи ..НЕПРАЗНУВАНА, В ЗРАЧНИ СЪНИЩА СЪНУВАНА,НО НЕ СПИРАШ ТУК СВАЯ ПОЛЕТ.Кой както иска да го разбира по свое лично усмотрение ,съответствуващо на умствените му и интелектуални възможности

Потока е прекратен. САЩ така наредиха. Искаме само хъб, защото САЩ разрешават хъб.

Ох, аман от "съзтезатели по плюене". Някой от пишещите тук май забравиха, че миналата годиня някъде около август - септември, пак вървеше една дискусия за Украй и по-точно за запълване на украинските хранилища, тъй като Газпром работи на предплата. Тогава се приведоха едни пари от ЕС директно на Газпром и почна едно щура помпане на газ в хранилищата и всичко се случи тихо и кротко. В момента от тези хранилища се черпи и газ за ЕС, но и газ се краде от Украйна. Между другото, тия дни Радата прие закон, също като с нашето топло, не можеш да се разведеш топлото и не си ли плащаш веднага идва съдия-изпълнител. Та там също като нас, само за битови нужди се използва газ (промишлеността много -много малък % работи) и газ консумират и я плаща ЕС, а пък ЕС неще да плаща и вероятно затова и Северен поток - 2 ще има, а може и Южен поток, ако руснаците се разберат с ЕС да прекарват и газ до терминалите в Гърция (схематично нещо такова)Руснаците при никави условия няма да се съгласят, те да платят тръбопровода, а друг безплатно да си прекарва газ през него. Виси и друг основен въпрос, кой ще рани 42 млн украинци, сиреч, кой ще им дава работа и кой ще им купува продукцията. Транзитните такси вършат добра работа........, но ги плаща ЕС, ако иска да има газзззззззззз, а колкото и да вдигат гюрюлтия - друга алтернатива за руския газзз, ЕС няма. Полша внесе един кораб втечнена газ, ама искат да я продадат на ЕС, не те да я ползват........тя е около 10 - 12 пъти по-скъпа от руската......тъй че говорим за бизнес.......не за политика.....

Аз пък се чудя тоя пресъхнал поток коя ли банка ще отнесе по подобие на КТБ? Предлагам да започнем предложенията - П..., Ц..., Б... и т.н.

Кво са писа през 2012-та година: "Да, де, ама вестниците отдавна не са шест. И ние съвсем не се шегуваме, когато наричаме Пеевски медиен империалист. Към печатната му империя освен началните Монитор, Телеграф, Експрес, Борба, Уикенд и Мередиан мач се присъединиха СТАНДАРТ, Новинар, Шоу, Марица-Пловдив, Марица-Пазарджик, Струма, русенската пресгрупа Утро (с вестници в Русе, Лом, Силистра и Плевен)..." А НОВИНАТА ЗА УЖ ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ТРЪБАТА ТРЪГНА ОТ "СТАНДАРТ"?? За БЪРЗО ЗАБРАВИЛИТЕ??

Гладна кокошка просо сънува.Това е България. ББ тържествено ще открие газопроводите, реиновирани във въздухопроводи Берекет версън !

Борисов: "Взимаме най-смелото решение, но ще се опитат да бутнат правителството". Хем знае какво ще стане, като започнат проучванията за шистов газ в Добруджа, но няма избор - янките натискат. И в двата случая - пътува. България ще бъде износител на газ, а в два от тези блока - "Силистар" и "Терес", има и много големи находища на нефт. Това е коментирал министър-председателят Бойко Борисов на днешното редовно заседание на кабинета при обсъждането на точката от дневния ред, с която се дава разрешение за проучване и търсене на нефт и природен газ, подземни богатства в площта "Блок - 1-14 Силистар". По думите на Борисов това са най-смелите решения, които това правителство ще вземе.Геноцидът над българския народ продължава с пълна сила. Сега остава да бъде отровена земята, водата и храната му. Но това не е вече толкова актулна новина

Правителството само си се бута ,г-н Борисов, не търсете по-далеч. Когато хората живеят зле и в страх за живота си, правителствата падат.

Абе народе,не виждаш ли всеки ден по телевизии и вестници активни мероприятия и от там да се изказват и пишат ежедневно бивши КДС-ри,ченгета,доносници,рубладжии,скрити клетки и друга измет.Какво чакате още да чуете.Не разбрахте ли повече от 25 год.активните мероприятия,манипулации и дезинформация на посочените по-горе човешки индивиди,които 70 год. ни пият кръвчицата.

Абе гьотверен, ти беше майор от НКВД ,комунист,внедрен в Царство България, като началник отделение "А" на Обществената безопасност. ХА ХА Ти заведе Цар Борис при Сталин, та Хитлер го отрови.Ти извади петимата от РМС и пр. и пр. комунисти

Че всъщност Н. Гешев е напуснал България в посока Москва и там е станал,преподавател в школата на НКДВ.

Боре, сефтосахте ли всички спални в новия сарай?

Дали Доган е толкова потентен. Иначе Боце има здрава задница .

loyola

проект няма, но заплатите вървят

Едно събитие първо се случва като драма , а втория път като фарс.Но ние си зваем , че българското ,силно обичано правителство е специалист по фарсовете,но да беше само този с мед да го храним.Колкото до българските находища все ми се струва , че за тях важи нородната поговорка за рибата в морето , а те слагат тигана.А едно е да искаш , друго е да можеш, а трето е да знаеш как да го направиш.Като гледам българските правителства оставам с впечатление , че ако България се намираше в Сахара щяхме да внасяме пясък.Друг вариант е да се предизвика сериозна газова криза ,съпроводена с здраво мръзнене, та народа да кандиса на добива шистов газ, за който толкова драпат компании отвъд океана

Утре ще четем за метежа с партенката за възобновяването на южен поток, а вдругиден тъпуту пак ще рестартира тръбата. Не е лесно да си боку тъпуту.

какво ли има модераторът предвид относно думите "тиквени номера", та ги трие, кого си представя в действителност?

от 21,11,2015-та говори за ТУРСКИ ПОТОК. И ЗА ТРЪБАТА "ТЕСЛА"! Като вариантите на тръбата "ТЕСЛА" са в зависимост от това, кой пръв ша са пръкне - ТУРСКИ или СЕВЕРЕН 2. От БЪЛГАРИЯ ДО НЕЙДЕ СИ.. ИЛИ ОТ НЕЙДЕ СИ ДО БЪЛГАРИЯ!! Туй за сведение за ТЕСЛАТА, дет ни готви ЕС, ЕК или квото там ша остане от тях.. А таз тръба - ТЕСЛАТА де, Боцко не я надраска на картата на Юнкера... Щот я черта преди СЕВЕРЕН 2.

Южен паток вчера беше партенка от рубладжийските сайтове за да прикрият излагацията на павианската банда на сидераста,които се излагаха като кифладжии пред щатското посолство и скорошното опандизване на долен пехидрола от цацата!

Вестник "СТАНДАРТ" от кога е станал РУСКИ??? Щот той пусна новината - от ИЗТОЧНИЦИ ПРИ БОЧКО!! Ти туй не го ли чете... РУСКИТЕ САЙТОВЕ само ПРЕПЕЧАТАХА НОВИНАТА!! НЕ Я ПУСНАХА!!! ПЕНЧО, бе чети, ПЕНЧО НЕ ЧЕТЕ!! АМА ПИШЕ ЛИ, БРИШЕ ЛИ..

Да но от дясно все още стои статията "Съживяват Южен поток".Освен всичко не е ясно защо се харчат стотици милиони от държавата при положение,че няма възобновяване на проекта?

боку тъпуту спря да плямпори за овергаз, интересно защо?

Аз, ако съм на мястото на руснаците, никога не бих разговарял с недоразумение, като боко. Той подписа за газопровода, а по-късно, когато беше на инструктаж във Вашингтон - обеща да го спре. Дойде отново на власт след Олигарски, но запази гробно мълчание по отношение на спрения към момента проект - въпреки, че руснаците му дадоха 1 месец да каже какво ще прави и бяха докарали тръбите и корабите за полагането им. Няма никаква гаранция, че сега ако се подпише нещо, утре няма да долетят трима сенаторчета или Кери и ситуацията да се промени.

май модераторът е още по-прост!

Независими медии и партии няма. Всичко на този свят е зависим от парите. Сега малко поговорки: Нямаш ли си байно ти парици, ти си просто диване и какво ли не. Човек без пари е лай.о, лай.о с пари е човек.

Абе човека искал само едно хъбче! От кого - не е ясно. А не е ясно също и добре информирания източник от министерството на енергетиката по чие нареждане е пуснал партенката? Да не би някои сами да си пускат клюките и после сами да си ги опровергават? А да не се наложи скоро да опровергаваме, че и хъбче никой не е искал?

Яд ме е на това колко лесно ни качват на шейната с едва-две провокативни статии и как по цял ден се лаем като бесни кучета в интерес на всякакви мафиоти. Бау-бау - Русия е велика! Бау-бау - Бойко сакс! Бау-бау - за всеки пост ще дават по 1 кубик безплатен руски газ! Бау-бау!

А ти за твоя пост получи от мен минус!

..дано успея да се съвзема от този удар ;))

Азербайджан, Туркменистан, лпг терминала в Гърция... Боко Тъпото, това не са 4,5, а само три варианта. Ако искаш построй си и три хъба, газ от Азърбейджан няма, от Туркменистан няма, няма и да има. Ако имаше, щяха да могат да на пълнят Набуко. Впрочем Турция ще изкупи всяко свободно количество от тези страни за собствени нужди, но пак няма. Да, може да построиш газопровод до терминал за втечнен газ, знаем колко си прост!

Абе какво ще ме правите на маймуна. Вчера с очите си прочетох, тук, в дир.бг, че ББ потривал ръце и казал: "сега ще видите вие кое е по-добър, Ердоган или аз", "ако не беше пучът, досега да съм го построил" и пр. А днеска ми разправя, че това го били тиражирали олигархични медии. Дир.бг не е олигархична медия. Чета ги отдавна. Това е професионална медия, която си гони икономическия интерес, целта й е да привлича максимален брой читатели (прави го много успешно), като нарочно непрекъснато пуска теми, провокиращи всякакви фили и фоби (Русия, кучета, тютюнопушене, вредни храни, роми, различни, бежанци и пр.). И като всички нас, повече или по-малко ББ я страхува. В БГ, олигархичните медии словословят ББ. Казано накратко: ""#Бойко,типакизлъга!Извинисебе!!

Естествено, че не са олигархична медия! Един бивш зам.министър на Виденов не може да бъде определен като олигарх.

Ще ме звинявате г-жо, ама единственият от премиерите ни, който не краде е баш Виденов. Сега, Жеков може и да е крал, тия работи както виждам, направо от ДАНС ви ги свеждат. А може и вие на тях??

борисов е позор за българите- не може пазач на коли да е премиер

Моля, моля, не обиждайте пазачите, той е пожарникар!

в Бугаристан всичко може ...... и то по няколко пъти

Бат Бойко, не се коркай. Всички знаем, че е съветска постановка, започнала с "проблема" на Овергаз. Подобни тъпи номера са за павианите от Атака и червените бастуни на Миков. Нормалните граждани се смеем на съветската тъпота.

Смеш се да Вчера едвам те изписаха от Нервно Отделение на карлуково. Сигурно издраска 138 коментара , кой от кой по-тъпи

Преговори за Южен Поток очевидно се водят!Просто нашите палячовци ще разберат когато има резултат!В Кремъл разбраха,че е нужно да се преговаря с кукловодите дирекно,а не с подставени политици като "нашите"!

Руснаците вече не се занимават с Назначените в България ГЕРБ - те са напълно неспособни на нещо повече от Телевизионни Циркове и крадене ! Руснаците вече ще обсъждат Българската Политика със Господарите на ГЕРБ -САЩ и ЕС !

едно друго активно мероприятие. За него НИЩИЧКО НЕ КАЖУВАШ, чадо.. Онуй с картата, дет черта на ЮНКЕРА. Пък той си я турна в рамка на стената. Вместо да я даде на експертите си. И онез 100 млн. ЕВРО, ск които са лизнахме във фонда му! Забрави ли ги? А как са надаше БОЦКО - къде преди месец, че ЮНКЕР ША ОТСКОЧИ ДО МОСКВАТА, да ти пусне тръбичка до хъбчето-ръбчето. За АЗЕЛСКИО, ТУРКМЕНСКИО ГЪЗ!! А за LPG-то ог византийците - накарай ИКОНОМИКАТА ГЛУПАКО да си прочете кво ни казаха през 2009-та. Кво требе да си построим и КУПИМ в Гръцко..

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС. КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ И СМЕШНИ.