ЕК: Независими сме, Георгиева сама си прави кампания за ООН

Кристалина Георгиева излезе в неплатен отпуск, за да организира сама и при пълна независимост кампанията си за генерален секретар на ООН, заяви говирител на ЕК.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Независими сме, Георгиева сама си прави кампания за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ако моята страна има нужда от мен, мое задължение е да се отзова" Тази страна, "твоята",не само няма нужда от теб,ами не може да те диша! Протеже на европейските олигарси!

НЕ, КАМПАНИЯТА Й Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ САЩ, ЗАЩОТО ТЯ Е МНОГО АНТИРУСКИ НАСТРОЕНА.

ние не пасем трева.Тя ще бъде човека на ЕС чрез който ще крадете парите.За каква грижа към бедните говори тая мазна муцуна, като тя нищо не е направила за бедна Бългалия, народа тъне в мизерия.Тя е угодна на ЕС и най-ввече на Германия и ББ..

жалки отровни гъби герберастки,виждате в огледалото не собственното си лице а това на пеевски и не можете да забележите колко сте жалки.

Какво добринене за България г-жа бивша КОМУНИСТКА Сталинка Георгиева - имаше опустушителни наводнения, пожари и други бедствия и аварии! Колко пари осигури за обезщетения за българите?! Страни кандидат членки за ЕС взеха в пъти повече обецщетения! Тази не става за нищо!?+"%=:/

Ако изборът за генерален секретар на ООН са забави, настоящият й ръководител Бан Ки Мун може да продължи да изпълнява тази длъжност и през 2017 година, след изтичане на мандата му. Това прогнозира пред руската НТВ постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин.

"Тази" е Изключително Дисциплиниран Административен Служител. Очевидно си е взела Цялият Платен Годишен Отпуск. Няма Причина по Каноните на отпуската, да вземаш Неплатен, ако все още имаш Платен.Никой Не пита за Платения, какво ще го правиш.Твой си е. Като нямаш, вземаш Неплатен и тогава даваш обяснение. И ако е така, значи е Пекла Чушки и Правила консерви от Домати - по стара българска традиция. Сигурно е поизчистила и Ранчото на Село. Така си е Отпочинала, както Хиляди Българки в ПЛАТЕНИЯ ОТПУСК. Далеч съм от мисълта, че си е Пекла "Д-то" примерно на Малдивите. Не казвам Сен Тропе или Кан, щото там стана едно "Бедствие", което със сигурност е Противопоказано за Нейното Крехко Брюкселско Зеле ... пардон Здраве.

Скъса се да се хвали, какви и били заслугите. Още чакат наводнените да чуят за какво говори.

Че в момента е в неплатен отпуск е добре, не че досега кой знае какво свърши в ЕК (компетентността й не е на необходимото ниво). Но защо госпожата не върне заплатите си на Еврокомисар, получени през последната година, както и средствата похарчени за пътуванията й докато си правеше кампания за ген.сек. на ООН? Тези пари са наши - на данъкоплатците в ЕС, искаме си ги обратно

"Георгиева добави, че е имало елемент на изненада, когато министър-председателят Бойко Борисов я е помолил да се включи в надпреварата за поста. "

Откровена е и затова ще спечели !!

батката постоянно превежда в ефир за простия народ

Отново - сексуалната ориентация на К. Георгиева няма значение, напротив, тя се приветства в демократичните общества, каквото сме и ние! Въпросът е - дали К. Георгиева е ПОДХОДЯЩА за поста? Неспирното говорене за "ред е на жена от Източна Европа да застане начело на ООН" създаде лъжливото впечатление, че "номинация = на сигурен успех", т.е. която и да номинираме, ще я изберат! Това, за добро или лошо не са избори за президент в територията България! Представата ни за пазарлък, "извиване на ръце", "тропане с юмрук по масата" и балкански бабаитлък едва ли могат да впечатлят някого, освен твърдият електорат в страната и снизходителните ни "партньори"!

Това, представител от източния свят да бъде избран за генерален секретар на ООН не е ли премахване на всички негативи по адрес на източния лагер. Не навява ли на мисълта щом ние омразните в миналото, постоянно клюкарените по "Свободна европа", "Гласът на америка" и др., сме допуснати до такъв пост, то един ден може и "исламска държава" да ги допуснат до членство в ООН? Не говореха ли за изтока, че сме най-лошите и най-опасните!?

" и си мислим, че кандидатът е от такова значение, дълбоко се лъжете. " Като кандидатът не е от значение,защо го сменяш? И сега вече даваш заден,май?!

и талибанска акция, супернепрофесионално, в разрез на всякакви норми и правила. За какв става дума, някаква си служителка от ЕК щяла да реформира света, това катастрофа.

Е това са техните норми и правила: като в България разделят вота и печелят Брюксел и ДПС. Може би така се мислят за миротворци все пак при такова разделяне на вота и режисиране на изборите, не се налага да се намесват екипи за корекция от американските военни бази. Неизменни остават и яките, груби, смайващо нагли, фактически гьобелсов тип лъжи, като тази за независимостта ѝ от Брюксел. Селектирана, проверявана, хвалена, назначавана за комисар и подобно на Барозу получавала заплата от европейците въпреки дейността си и изведнъж... независима от Брюксел? Може би и Кунева по тази схема е независима от Брюксел и лоялна към България? За сравнение Желева, която не се хареса нещо на Брюксел, веднага беше необосновано и безжалостно оплюта и не само изгонена оттам, но продължиха да я преследват в София и в крайна сметка бе отстранена отвсякъде, включително от официално българското МВнР. А тази Кристалина, даже години преди ланшното масово нахлуване със съучастието на Меркел, беше решително за настаняването на заселници в страната и против България, дори лукаво разиграваше милозливо умиление от това, че английскоговорещите в болшинството си нашественици за закачили на стената някакви текстове на български. Естествено въпреки реалната ситуация, острите проблеми, вече съвсем явното финансиране и организиране на нашествия в Европа, тази нито веднъж не предложи дори естественото за бюрократ създаване на нови агенции и комисии, като такива за защита на местното население или съдействие на държавообразуващите народи, които са застрашени да станат малцинство в създадените от тях държави.

Каква радост струи от това, че Кристалина няма да бъде избрана!!! И за какво е всичко това??

Никой не обича кариеристите!Е, може би някои ги обичат..? А тази е точно това!

"Тя е " от няколко дни крещи "Аз съм най-добрата!". Хората се питат "Най добрата в какво?". За това е това щипане и подсвиркване - очевидно тя в нищо не е "най-добрата".

"Накрая трябва руснаците и американците да седнат и да се разберат кой е, ако това не го съзнаваме и си мислим, че кандидатът е от такова значение, дълбоко се лъжете. Големите затова са големи, защото участват в избора и внимават. Боко този път игра гениално: даде по една кандидатка и на едните и на другите, пък те да се разбират:) А като своеобразен връх пожела успех и на ДВЕТЕ, а сега нека някой го обясни това:))))))))

Три пъти "Н" ти направо ги разби, а от ББ правиш глобален играч - жалко само, че освен споменатите сили има и Китай, който напоследък доста не слуша и прави каквото си иска.

"Накрая трябва руснаците и американците да седнат и да се разберат кой е Е това поне е точно така. Другото са селски седенки.

Никой няма да допусне подобно терористично нахлуване в ООН по късни доби. Това си е чист преврат и даже метеж.

Айде, познатите плювни: Кристалина е комунист Кристалина е соросоид Кристалина хапе руската ръка, която я била хранила(?!) Кристалина, имало силни съмнения, че е обратна. Само православието пропуснахте да намесите, направете нещо по въпроса.

никой не може да потвърди че Кристалина е обратна,. защото никой не е ходил да "свети", и няма "прасковки" които да се изрепчат и да го кажат

Оззи, братовчед ти Евгени Михайлов пО ги може тия работи.

един от начините да се отърват от прехвалената и нищоневършеща стрина Сталина.

Че Боко казал на Цецка Цачева:"Цецке, ако не си първа или втора на първи тур, ще те сменяме с Кристалина, ще знаеш!"

Че щеше да бъде по-коректна, ако Кристалинка просто беше напуснала поста си в ЕК!И да си кандидатства където иска...! А то така и баба знае - топлото местенце в ЕК си се пази, а се борим за по-големият кокал! В този смисъл ръководството на ЕК действително подпомага Сталинка в борбата й-подсигурява и отстъплението, така да се каже...!

да така е, подсигурява осттъплението. Но явно я йхаресват и я искат. честна е и не закъснява за работа, на пълен работен ден е и си взема отпуска като не е на работа. Ако досега не е ползвала отпуските си, сигурно има натрупани от минали години.

Аз имам един единствен въпрос - дори да изберат едната от двете българки, това какво ще донесе за България и за народа ни, че всички толкова са истерясали на тази тема?!? Поне аз пряка полза не виждам!

Никаква..Затова и изтерясалите са рубладжии-съветофили...Защото са си простовати по рождение....Те даже и не знаят името на сегашния генсек на ООН..

"простоватите рубладжии-съветофили" много преди теб са разбрали , че ООН е отдавна изфирясала организация, от която нищо не зависи, и тъкмо затова се бъзикат , като виждат какъв истеричен шум се вдига за ген.сека й..?!

колкото носи на България факта, че Кристалина е зам.председател в ЕК!Дори носи вреда, защото същата тя говореше, че мигрантите трябвало да остават в България, щели да ни решат демографския проблем!

Прав си - пряка полза няма, но проблеми ще има и то много.

haide, haide sama pravi kampania, tia na kogo gi govorqt......Hei taka bez pari bez ni6to i nikogo, za6toto e mnogo umna i krasiva eiiiiiiiiiiiii.

ТЯ И КОМПАНИЯ ЩЕ СИ ПРАВИ САМА ...НА ОПАШКАТА

Ако "тя е" сама щеше да си прави и финансира кампанията - сигурно е, че нямаше да се кандидатира. Кабинетът, българският кабинет я подкрепя и оказва всякакво помощ.

Хем е неизбираема, хем е пълен провал в ЕП.

Каква кампания бе Юнкер, тя си е чист десант и то нощен.

"Независими сме ..." Айде, нема нужда ...

Кристалина стана неудобен препъникамък заради липсата на компетентност и твърдоглавие по санкциите спрямо Русия, та сега гледата да сеотърват от нея с еднопосеочен билет.

Ето какво е публикувал Д-р Илк Семерджиев - Кампанията на Георгиева се прави от Марк Браун, който беше заместник на Кофи Анан и много близък приятел на Сорос, вкл. е живял дълго време в негова къща в Лондон. Сега се занимава с ПР, а в ООН отлично знаят, че той работи за нея. Марк Браун е работил и в Световната банка, и вероятно са стари познайници с Георгиева.

А вие защо си мислите, че като я замесите със Сорос, това ще ни раздразни? Само вие се вбесявате от Сорос, на повечето предполагам, не им дреме за него.

вас няма да ви раздразни, нали от него си получавате парите...!

Това истина ли е че сама ? Дано след 3 ч и 10 минути и кажат марш от кораба бабо !

Абе защо се говори толкова упорито, че Сталинка е обратна? Пък и името и почти мъжко.

Знаем , че сте независими :) Щото нищо не зависи от вас :)

я бяха поканилии Билдербергите на поредната им сбирка-ясна е картината.

Шило

Повярвах и!

"да изгради кампанията при пълна независимост"....., тези вЕрно ни имат, за абдали!Такава независимост има при нея, която от Москва я познаха от има-нЕма няколко седмици!

За Георгиева имаме едно хубаво вето, да й дойде акъла в главата, как се хапе ръката дето я е хранила.

EК иска да се отърве от Сталинка и да я трапоса на ООН, а финансите да се поемат от финансист от Германия, Франция или друга влиятелна държава. За България ще измислят някакъв нов ресорл

А какво казват фашистите в Москва

Като е толкова печена тая Кристалина що не си я държиш в ЕП е гледате как да се отървете по-бързо от това добиче.

Европейците съвсем се побъркаха и се опитват тая шизофрания да ни я прехвърлят и тук в САЩ, ама няма да стане.

Че тя преди да стане еврокомисар е била заместник председател на Световната Банка, т.е. пак е била в САЩ!

С други думи, кандидат на Е.К. , няма лошо, но все пак България пак ли ще е най-бедната държава някъде в периферията, това е въпроса!

Номинация на ЕС за ООН, такова животно няма.

Давай Криси с теб сме!

Верно сте много на хранилката - голямо плющене ще се отвори, ако се намърда, нали !

Какво лицемерие, какви лъжи, какви гьон-суратлъци от европейски мащаб! "...тя сама..., в пълна независимост..., неплатен отпуск...и т.н." Да, ама ние, малко останалите българи в България ще го отнесем и този път - гео-стратегически, гео-икономически и домашно-хладилнически!

СТАЛИНКА: Тя си го каза: "ЗЛАТНИЯТ ВЕК НА ЕВРОПЕЙСКИЯ БЮДЖЕТ ПРИКЛЮЧИ!". НО ПРИ ПОРТУГАЛЕЦА БАРОЗУ В ГОЛДМАН САКС - ИМА ПАРИ!!! И последва - МАЙНАТА И НА БЪЛГАРИЯ.. ПОРТУГАЛКАТА ОТ ЕНП ще допринесе ПОРТУГАЛЕЦ ОТ ПЕС да стане шеф на ОО-НЕ за БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНИНКА.. ПЪРВАТА МИШКА НА ЕК са юрна да напуска потъвящия кораб..

О!! ТЯ Е МНОГО ЦЕННА ЗА ЕК! АМА УРААААА!!! И ПО-БЪРЗО СИ Я ВЗЕМАЙТЕ ПЕПЕЛЯНКАТА, КАКТО Я НАРИЧА НАШИЯ ДОБЪР УЖ ПРИЯТЕЛ!".. Проверете си и колко бързо ЕНП се освободи от ЗАМ ШЕФКАТА НА ЕНП - РУМИТО МУ ЖЕЛЕВА.. След провала и в ЕП. Нямаше и една година да държи при себе си ценния ГРОБаджийски кадър..

Следваме те - къде в ада ли? Как беше всеки МУ според възможностите всекиМУ според нуждите о кей НАПРЕД

Вето от страна на Русия, Китай и Франция за Сталинка! Русия заради санкциите от ЕС, Китай- съпругата на президента на Китай беше избрана от Бокова за посланик на добра вола и Франция-тя вече подкрипи Бокова, а това не е Тиквата за да се отмята.

и за ДРУГО да си връща на МВФ и СВЕТОВНАТА БАНКА!! Още от га Сталинка бе ВИЦЕ в СБ, ЮАНА чакаше да бъде признат за РЕЗЕРВНА СВЕТОВНА ВАЛУТА!! Едва тази година го допуснаха за такава.. Второ - той се стреми да направи СВОЯ СВЕТОВНА БАНКА.. А СТАЛИНИСТИТЕ надали са прочели, че Бокова летя до ИЗРАЕЛ за погребението със самолета на и заедно с ОЛАНД!