Наблюдатели шокирани от разделението между граждани и институции

ЕК очаква тази седмица информация за разследването на откритите бюлетини в Костинброд. Скандалите намалиха доверието в изборите, коментираха от ОССЕ. Шокирани сме от разделението между граждани и институции, добавиха от ПАСЕ.

Обратно в новината

Коментари - Наблюдатели шокирани от разделението между граждани и институции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая орпица ще изкълве ташаците на няколко гербери, ей-така, без сол ??

И ако има нови избори след 6 месеца, ще гласувам за АТАКА- именно защото ЕС не харесва АТАКА- значи- има нещо много добро в тази партия за България! Ясно е, че вие, ЕС , искате да ни сринете - само, че НЯМА да ви го позволим! Интересно- ако на следващите избори атака има да кажем 35% и е водеща сила, как ще реагира ЕС;) Ще има ли статии- ОООО, в България става опасно-БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА СИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА БЕЗ ОПЕКАТА НА ЦРУ, ЕС ПАРТИИ,МИ6; МИТ И Т.Н.;)

Не е зле да дойдеш да се прегледаш в клиниката на 4-ти км. или я по добре стани партизанин в гората ...там никой няма да ти пречи на воля да крещиш колко ти пречи света!!!Тъпанар!!!

"...Тези, които са избрани, трябва да изградят мостове към тези, които се чувстват непредставени в парламента..."НИКОГА това няма да се случи! Защото за да се случи, трябва да има поне някаква надежда поне един от всички 240 ..... да обърне око към реалните нужди на своите избиратели! Гаден ЕС , вие да не си мислите, че ние, негласувалите, сме идиоти, мързели, нехайни и неграмотни хора?! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ- НЕ ЖЕЛАЕМ ДА НИ УНИЖАВАТ И ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС , А ПОСЛЕ ДА НИ ПРИНУЖДАВАТ- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС! Ако това не можете да разберете, значи сте или емоционални инвалиди, или сте лица с интелектуален дефицит!

Цитат " Имаме много добри новини, че изборите бяха добре организирани, фундаменталните свободи спазени, заяви Миклош Харасти, ръководител на мисията за наблюдение на ОССЕ." НИЕ ДА НЕ СМЕ СЛЕПИ....., ЧЕ СЕГА ЩЕ НИ ПРЕСПИВАТЕ...

Отвън да не се правят на неразбиращи и да фъфлят пред камерите, ами да си признаят, че ставащото в Б-я е плод на дългогодишните усилия на същите тези, които им плащат заплатите и ги изпратиха тук!

а герб отстрани на монетата ли слагаш

"Но имало сериозни нарушения и за да се върне доверието на гражданите в демократичния процес, цикълът на безнаказаност трябвало да се прекъсне. Купуването на гласовете не можа да се спре, затова остава проблем в общественото съзнание, засилва съмненията, каза още унгарецът. Той похвали прокурорите, че са вършели добре работата си." Нещо си противоречи, или преводача е сгрешил! Ако прокуратурата си вършеше работата, нямаше да ги има тези процеси! И как да се прекъсне цикъла на безнаказаност, като нито една от тези партии няма интерес от това? Същото се отнася и за купуването на гласове! Не натиснат ли от юропата, няма да излезем от този омагьосан кръг! ото и ние сме едни галфони, дето все грешните партии избираме!!!

Бареков,Мая Манолова и Цацаров си направиха шведска тройка пред очите на целият български народ!!

Елисавета

Нека добавя много ГРОЗНА шведска тройка и даже на воайорите им призля от нея.

Изборите на бухалката срещу книгата минаха ... за пореден път печели чалга манталитета и простотията и губи БГ :(

То бива олигфренизъм и гьонсуратизъм, а ма такова късогледство, не бива. Какви граждани сме ние, дето нямаме права (представителство на 73% от нас)? Кой ли крепи "управляващата класа" от САЩ и СЕЩ? ЖОКЕР: билденбергерите + юлиминатите.

Не коментират, щото там имат акъл. знаят кой стои зад това. Най-вече знаят, че е измислица.

знаят и че измислицата повлия на вота

Прокуратурата наистина повлия на резултата - ако не беше провела акцията, резултатът на ГЕРБ щеше да бъде поне 41-42%. А шумът го вдигна не прокуратурата, а TV7 и лично Бареков. Нека ЕК разпита Бареков от кого е научил за тази акция, след като и шефовете на МВР не са знаели за нея.

Прокуратурата вече каза че заловените бюлетини не са били брак. А колко е щял да има ГЕРП ако не са били заловени?

krassikat@

Чакай, КОМУНОИДЕ, да чуеш какви ще ги плещят в края на седмицата... А и ти..., ако не се скриеш под някое друго име...

Най-интересното е, че сигналът е подаден от БСП. Искате да ми кажете, че БСП са по-добро разузнаване и по-добри полицаи от МВР? Щом е така, да не се занимават с политика, ами да яхват патрулките и зад някой храст да дебнат за превишена скорост.

Съгласен съм, че резултатът щеше да бъде 41-42, и съм съгласен също, че прокуратурата и ДАНС са виновни наравно с БСП, но не съм съгласен, че шума е свалил тези проценти за ГЕРБ. Процентите паднаха, защото бюлетините не излязоха на пазара навреме.

Знам, че на друго не сте свикнали, но нека не виним все други за загубата, а? Г-н Станишев достатъчно опетни името българско пред света с тези "скандали". Разбирам, че са ви поодрусали откъм парички да си ги поръчате, ама стават лоши инвестиции от време на време.

Елисавета

Говориш абсолютни глупости. Тези бюлетини са все едно при раздаване на тестовите задачи при изпит да раздадеш на всички по три екземпляра, а не по един. Но после се попълва протокол, когато ученикът /студентът оставя работата си. Какво ще ги прави другите две копия, питам аз? Освен да си завие семки с тях?? Престани да сееш злоба и невежество - пази ги за себе си.

На ЕК е ясно, че мафиотите от БСП сега искат да покрият следите на енергийната мафия Р.Овч. Курнелия и Иван Костов.

В ЕК няма тъпанари, които да коментират българските измислици с лъжливите бюлетини. Тя още Прокуратурата не е казала че това е дефектната продукция.

Кога ЧЕРВЕНИЯТ КРАДЕЦ се е занимавал с производство, за да знае, че има такова понятие като БРАК. За ЧЕРВЕНИЯ КРАДЕЦ има БРАК, например по сметка, в политиката най-често практикуван с другия, ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ КРАДЕЦ - КРАДЕЦЪТ ДПС...Сега ще им се порадваме на КРАЖБИТЕ И ще ни стане МНОГО ХУБАВО... А за бюлетините какво - да, това беше брак, но какво от това, важното е, че ИЗЛЪГАХА НАД 700 х. ЛЕКОВЕРНИ, които НЕ ОТИДОХА ДА ГЛАСУВАТ! Излъгаха хората, които НЕ ГЛАСУВАХА ЗА БСП И ДПС. Затова се тези космически %-ти и за БСП, и за ДПС, и за Атака, просто СЪЩИЯ брой лумпени са по-голям %, защото ГЛАСУВАЩИТЕ СА ПО-МАЛКО. Бяха излъгани! Но това е Пирова победа за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Скоро ще се убедят в това! А когато ВСИЧКИ БАЛОНИ на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ се спукат и най-вече уйдурмата с бюлетините, се гответе за АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО на Борисов в СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ. Тоя парламент няма да изкара годината...

Вие се гответе за АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО на ГЕРП в ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАТВОР....

krassikat@

Само гледай някои Прокурори от СГП и ВКП да не се запътят натам... Такова събитие е бая по-вероятно... Ако изобщо тъпата ти глава отбира от вероятности...

Човек нямаш толкова акъл колкото си мислиш според мен страдаш от параноидна шизофрения и загуба на памет. То бива то може, но това което казваш тук е вече прекалено. Не всички българи преди 1989 година членове на БКП или симпатизанти. Голям процент от хората работеха и в производство и в селско стопанство. Най големия боклу си ти защото се опитваш да изкараш всички подобни на теб - мързеливи. Ако такива ще са участията ти във форума да занеш че аз лично ще те дебна и ще те обиждам колкото мога.

Райков твърди" Нали не си мислите, че МВР ще възпрепятства едно разследване?"ДА, РАЙКОВ- ТОЧНО ТОВА СИ МИСЛЯ! ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ ЩЕ КАЖАТ ДАЛИ СЪМНЕНИЯТА МИ СА ВЕРНИ ИЛИ НЕ! ФАКТ Е , ЧЕ В МЕН КАТО ЮРИСТ ОСТАВАТ ТЕЗИ ВЪПРОСИ И АЗ СЧИТАМ, ЧЕ НА МВР ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И НЕЗАКОННО СА МУ ВЪЗЛОЖЕНИ ДРУГИ ЦЕЛИ И ФУНКЦИИ, А НЕ ЗАЛОЖЕНИТЕ В КРБ+ ЗМВР+ НПК! ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ПРИ ОВЛАДЯВАНЕТО НА МВР ОТ ГЕРБ!ЗА ТОВА ГЕРБ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ - ТАКА РУШАТ САМОТО МВР ОТВЪТРЕ!!!!

100% от висшите функционери на ГЕРП са свързани с престъпления в миналото - ББ като Глав Сек, разследван като ДОН Буда преди това, Флоров - за изтичане на данни за Опицвет, Цветанов - заради свинщината с подслушванията, Флорова с измами с нотариалната и кантора. Овладяването на МВР е от първостепенно значение за тези престъпници, както и съставянето на правителство сега. Иначе са на екскурзия при Галевите.

Е ли Право-възможно да Взискаме Незабавно : - разпускане/изволняване на всички органи на реда, Плюс - сформиране на доброволни (за. Начало) ?

постинга ти е шарен като самата /ия теб и професята ти..по3нах ,ти си от те3и ,които бяха алено червени ,преварнаха се в ро3ово- пенбени ...и така докато не се окичат с тул(паяжина)

След цялата смрад последните няколко стотин дни няма да се учудя ако и Румънците ни обявят че рушим доброто им име и ни възстановят визите

абе кои го е ения от европеииският сауз за нас - не разбрахте ли, че не ни искат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мони !, ха да вземем да Помогнем Всички-Ний на Милош ! (, че като Гледам - май брюк-селците го тамънят за лош)

ЕК трябва да провери българската Прокуратура - защо се намеси пряко в изборите, работи ли Прокуратурата с престъпниците? Ако е така - това е много сериозна манипулация на българския народа и трябва да има последствия!

ЕК комисия, се чуди и диви,коя е тази аборигенска държава ,в която все още се купуват и продават гласове. Чудят се , къде се намира тази бананова република,в която,срещу 10 евро,някой избира политиците и политиката на на тази държава. Гледат и се чудят къде се случва това- в ЕС или в Дивия Запад. Гледат и не вярват на ушите си,че една бандитска групировка оглави и обедини мафията в България!

същата бандитска групиповка по подобен начин влезе във властта 1944г и фалшифицира изборите от 1946г. Дано не допуснем това да се случи отново

Точно на Цвинокио на няколко пъти му набиха обръчите от ЕК, така че призивът му ЕК да проверява прокуратурата са нищо повече от елементарен популизъм и бръщолевене на човек, който нищо смислено не може да каже и за пореден път гледа да прехвърли на друг собствения си резил.

цуцко за пореден път се осRa ... я кажи, умното на мам цуци, как тошна ЕК да провери прокуратурата ?? По кой точно член от директива/регламент или дори от договорите .... да се направи проверката ... абе цуцко я си управлявай ушаците, другото го остави