ЕК изрази съжаление за смъртните случаи на мигранти у нас

Дори един погубен човешки живот е твърде много. Това каза говорител на ЕК във връзка с премръзналите мигранти, открити мъртви до южната българска граница.

Обратно в новината

Коментари - ЕК изрази съжаление за смъртните случаи на мигранти у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ЕК изразиха съжаление за смъртните случаи на мигранти у нас" Ще ми се да видя заглавие като "Мигрантите изразиха съжаление че са решили да мигират в ЕС"

Милиони българи живеят на прага на мизерията, Ханке ни изкара доста богати, а тия боклуци европейски мазни чиновници изразяват съжаление за един абориген. Да му бяхте издигнали паметник в Брюксел.

бъди и ти емигрант пожелавам ти го

Sabertooth

Приеми и ти мигрант в дома си! Храни го, обличай го, топли го, давй му пари! И не за ден или два а завинаги! Пожелавам ти го, че долу горе да ти стане ясно що е мазохизъм.

Аз съм бил емигрант и сега съм гражданин. Провериха ми майчиното мляко и гарантирах с доходи, интелект и абсолютно здраве, подписах договор че няма да взимам помощи от държавата докато не взема гражданство и чак тогава ме пуснаха. Докато взема гражданство дори за пиянска свада и катастрофа можеха да ме изритат в България. Сега с гражданство, ако не спазвам законите, при криминално престъпление, средно или тежко, ми отнемат гражданството. Така чоджум, се изсмукват годните и здрави работници. Здравей зло, че без теб още по-зло!

А за пенсионерите които умряха от студ в мизерия преди месец ЕК изрази ли съжаление?

Абе някой да е чул европейски чиновник да мъцне нещо за скотския живот в ЕВРОПЕЙСКАТА ДЪРЖАВА България? Тия наглеци само гледат накаква далавера и най-демонстративно не коментират нищо! Наслушахме се за щастието на кокошки, гейове, крави, малцинства и т.н. И ...тишина.

ЕК вместо "да изразява съжаление" да се покае, че съсипа Ирак, Либия, Сирия и Афганистан заедно с главния световен разбойник - САЩ, и предизвика такава човешка вълна. Волът рие и на главата му пада!

Типично - тази Мина Андреева се води българка. Но очевидно отдавна вече не е. ЕК не намери време да съжали за починалите през януари в дома си от измръзване пенсионери, но за навлеците - мигранти ще си съдерат дирниците! Вън България от ЕС!

Наистина вече е крайно време! Големите ползи вече ги гризнахме!

... и плъзнаха по Европа колонии от паразити и едноклетъчни амеби с чалми...Чумата на века е тук, а ваксина няма.

На Боко колко пари трябва да му дават, че да продължава да ги развъжда тия тарамбуки? Жалко, че само две от тия животни са измрели.Лошото е че ние ще плащаме лечението и изхранването им,докато истинските българи умират от студ и глад.

Да

Лятото се разходих в центъра на София, пих кафе на Витошка и .... Уплаших се се и се заблудих че може би съм в някоя друга държава. . Тези които чакат на наш гръб дошли от някъде си са плъзнали навсякъде . Зле миришещи жени повечето от които предполагам никога не са работили извън дома си. Не ми е тъжно за тях . Мъчно ми е за моите си . За тези които след дълги години труд получават подаяния, за тези които се чудят какво да спестят да платят за да има пари за храна . Мъчно ми е за децата които напускат за да ги признаят другаде. За мен в моята страна това са лешояди . Който иска да ме обижда няма да плача на чужди гробове. Да ни заобикалят по- отдалечено

бъди и ти емигрант пожелавам ти го

"ЕК изрази съжаление за смъртните случаи на мигранти у нас", а ние изразяваме ЗАДОВОЛСТВО!!! Щяхме да изразяваме съжаление, ако загиналите бяха в собствените си държави, например за загиналите от земетресенията! Спрамо завоевателите не сме длъжни да сме "толерасти"!

безобразие....изразили съжаление. И ние изразяваме съжаление, че ги поканихте и се пръкнаха като мравки в ЕС. Изразяваме съжаление, че не ни искате и че роптаете, че сме ви подбивали пазара на труда, където ни плащате по малко от колкото трябва. И трябва да съжалявате, че заради двойния ви стандарт, ви изнасилват децата и жените. Същите тея дето пъплят - аман от двоен стандарт и лицемерие. И аз искам без нищо да ми намерите жилище, храна и работа. Поне ще работя и няма да ви ходя безразборно по жените. Или вземете вместо само да ни порицавате за съдебната реформа, то спуснете директиви на ибаната БГ да си оправи ибаната реформа, а заедно и с това - заплатите да са като вашите, а не само цените ви. Дайте заповед за това, а ако не се спази, то само глоби за БГ, нищо че ние ги плащаме.

А какво съчувствие изказа ЕК за случая преди няколко седмици с възрастните хора, които умряха от студ в собствения си дом в България?

тИЯ ПЛЯМПАЧИ ДА СИ НАЛЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ-НИКОЙ НЕ Е КАНИЛ РЯЗАНИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ-НИЕ НЕ СМЕ ТЪПИ КАТО КУКУНДРЕЛАТА МЕРКЕЛ!!! ДАНО ИЗПУКАТ ВСИЧКО ОТ ГЛАД, СТУД И БОЛЕСТИ-НЕ НИ Е ЖАЛ ЗА НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ БЕЗ РАЗЛИЧИЕ ОТ ПОЛ И ВЪЗРАСТ!!! ВЪН РЕЗАНЯЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!

Не съм съгласен да плащам лечението на тези резняци или Москов ще изпише от ЕС средства, които ще потънат в нечие джобче?

Не случайно, едното му Вишо, е по Педагогика! Кадето пипне Пича, трева не ще да расте? А на оня, педала Камърън, самолета му, не ще да се дигне, а ха ха ха! дедо Ратко

Как не ги е срам тези бездушни чиновници да излизат пред българите и да се хвалят колко хуманни са с едни натрапници, които нито сме канили, нито ги искаме тук! В същото време ни дума за възрастните българи, които умират от студ и бедност! Представям си каква буря щеше да се разрази в ЕК, ако млада имигрантка трябваше да лежи дни до починалите си от студ родители и да крие смъртта им, за да може с последните им пари да ги погребе - случаят с учителката. На тези хора съчувствам, не на онези, които ни натрапват насила!

луди...какво са 2 на фона на 2 милиона които ще дийдат...съжалявам и аз...че не са всички ,а само тия двете навлеци...

По-късно ще си сипя едно от кеф. Колкото повече камилари дадат фира, толкова по-малко терористи заплашващи нормалните хора!

ВЪОБЩЕ ДА КОМЕНТИРАМ ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ЕК, НА ФОНА НА НОВИНАТА : ВЪЗРАСТЕН МЪЖ ПОЧИНА ДОКАТО ЧАКА НА ОПАШКА ЗА ПЕНСИЯТА СИ" ?! МОЖЕ БИ САМО ДА ДОБАВЯ : НА ОПАШКА ЗА МИЗЕРНАТА СИ ПЕНСИЯ....

да се замислям струва ли си да коментираме поредната йезуитска проява на ЕК. Те се интересуват от нашето мнение, а само от мнението на Големия Атлантически брат и присъдружни "правозащитни" организации. Започвам обаче да виждам друго нещо - все по-малко хора се интересуват от мнението на самата ЕК. Което е едно добро начало.

Огромна част от бягащите в момента сирийци са бойци от Ал Нусра и техните семейства, които доскоро владееха Алепо. И възниква въпросът: след като Ал Нусра е част от Ал Кайда, а Ал Кайда доскоро беше най-големия враг на "демократичната общност", по какви съображения трябва да заселваме континента си с подобни хора?

"Нормите на енергийния пазар на ЕС не се отнасят за морската част на газопровод Северен поток-2, който ще свързва Русия и Германия по дъното на Балтийско море." А ЗА МОРСКАТА ЧАСТ НА ЮЖЕН ПОТОК - ВАЖАХА!!!!

ЕВРОПЕЙСКИ , КУ... НОМЕРА ,за един може ,а за друг не ,ай сектир ...!

Ама то тук става дума за животни, които само се плодят, а от тях никаква полза, само вреди?!?

Вместо да реват за бежанците, да поплачат за обикновените българи дето "здравеопазването" ги мори всеки ден, гробища не останаха в БГ.

тия лицемери, къде бяха през последните две години, когато главорезите от ИД с тяхното гласно и негласно одобрение отнеха доста повече от един човешки живот ? Откога, чуждия живот стана толкова ценен за тях ?

само дърти комунистически свини/путинци могат да се радват, че са умрели от студ хора, които бягат от воина (путинови бомбардировки)

я си прочети пак - КОЙ БОМБАНДИРА!! Не ти ли направи впечатление, че през България сирийците са под 5% от преминалите навляци. Или си пишеш, бришеш... Щот не си разбрал, че на ТУРСКО-ИРАНСКАТА ГРАНИЦА НЯМА ЛАГЕРИ ЗА БЕЖАНЦИ!!! Защо ли???

Муахахаха! умрелите са от ИРАК и АФГАНИСТАН! все държави, 'демократизирани' от американците!

ЕК от европейски куrви нали!

Абе що не вземе тая ЕК да "оцени какво е качеството на живот и препитанието на обикновените български граждани", да се "стресне" от това ,че има хора в България с по 40 години трудов стаж, хора на които цял живот са им удържани данъци и осигуровки, а сега мизерстват??!!! Що не вземат да смятат със сметки прости колко бежанци има издавени покрай Турция, Гърция и Италия, на колко хиляди деца-бежанци им се губят следите из Европата и никой не ги знае къде са, а са тръгнали пак да се кахърят за България??? Що тия ненормалници не вземат да се "възмутят" и от законите в Швейцария, които казват: "Всички ценности и пари над 1000Е намерени у бежанците се конфискуват в полза на държавата, за да бъде подпомогнат бюджета за издръжката им!" ?? СТИГА ЕВРОПЕЙСКА демагогия, СТИГА сте размятали пръста си поучително, щото вече ни писна от двуличието ви!

по тези въпроси е компетентна бкп, в момента неиният представител борисов, питаите него

Европа я няма вече. Има Еврабия. Какво разбирате под Европа? Този така наречен Европейски съюз с неговата смешна, непочтена конституция, която оставя настрана, тоест отрича нашите християнски корени, нашата същност? Както вече казах, Европейският съюз е просто един финансов клуб. Клуб, пожелан от вечните господари на този континент, тоест от Франция и Германия.

Ебал съм ти и бежанците и Еврогейската Комисия! Все едни и същи боклуци!

на комунистическите/путински глупаци им пречи европа и и'м пречи демокрацията. но не бягат в алтернативната русия, а бягат на запад

ревеш сега, ама това лято като ни се тръснат още 1-2 милиона чалми, пък догодина още толкова, тогава ще си първи на опашката пред руското посолство за виза!

много по-големи русофоби от теб, поляци го прогнозират - "по-добре да бягаме в Сибир или на Сахалин, отколкото да наблюдаваме падението на европейската цивилизация, което може и да не преживеем.."

Когато ги питах, "Гърци" ли искат да станат, Моите мълчаха като задници!

моля да не ползвате този ник, още по-малко, неграмотно личащо си. приятен ден

Ало, Европата, като толкова сте се разтревожили за ислямските скакалци, приемете си ги при вас, гушкайте си ги, дюндюкайте си ги, те пък, от своя страна, ще започнат да ви опипват, може и да ви понасилят малко. Айде, стига с това лицемерие. Кой ви караше да ги каните, и какво печелите от тези армии от зверове, които живеят в 12-ти век и като видят жена, мислят, че е тяхна залъгалка. И не само това: с тези скакалци проникват и терористи, и рано или късно ще се активират. Престъпление срещу Европа е поведението на Меркел и сие.

За първи път виждам, че коментарите явно не са подбирани по принцип политкоректност, за което приветствам модератора(или може би няма изобщо такива). Истината вече е казана, наевропейските бюрощрати изобщо не им дреме за някакви афганци, за тях са просто поганци. Но лицемерничат както си знаят и бързат да ни посочат с пръст, че все някой друг трябва да обере тяхната вина. Хуваво е обаче, че такива новини се разчуват. На нашата граница се мре най-много, от куршуми, от студ и какво ли не. И тук никой не пече курабийки, нито се прехласва по горките бежанци. Да ни подминават и заобикалят и в бъдеще и да си знаят, че не са добре дошли.

ЕК изрази съжаление за смъртните случаи на мигранти у нас Ще дойде време, когато пак някой представител на ЕК, с чалма на главата , и със "съжаление" ще съобщи , че и последната църква в Европа е разрушена.

"ЕК изрази съжаление за смъртните случаи на мигранти у нас ". А аз изказвам съжаление, че има такива евро идиоти. Изказвам съжаление, че майка ми е с пенсия от 280 лв. и цяла зима се опитвам да и плащам тока, поне малко да се постопли. Изказвам, съжаление, че комшиите ми с по 45 г. стаж живеят в мизерия с пенсии под 300лв. Така, че въобще не ми дреме за разни хора които са повярвали на една дърта леля от източна германия и са тръгнали да се възползват от различни блага в нейната държава. България е достатъчно обременена за да мисли за чужд народ преди да помисли за своя.............. с две думи май..та им и на пришълците, и на Меркел, и на Европейската комисия.

И аз изразявам съжалението си, че влезнахме в ЕС и НАТО. Грешка която се надявам някак да може да поправим.

Защо пак без документи и ...не през вратата ??? Бог да ги прости ,но не им вярвам ,има си ред ,а тези кой ги знае какви са ,разбойнишка работа ,а на ЕС ,майната му ,да си оправят бакиите и да не знаят много !!!!!!!Нека първо научат как се охранява граница и ЗАЩО СЕ НАРИЧА ТАКА ?

И ние сме нещастни , че умират толкова хора, трябваше повече да са

Ердоган е виновен. В този студ къде ги пуска в БГ? При нас в горите е студено. Време е началниците да пуснат ХААРПА и да направят пролет през февруари. Все пак тези ценни животи за тях не могат да се губят така. Явно ЕК не е и разбрала,че неценни бг животи се губят от студ в БГ също.

Daily Caller - изгонени от Норвегия в Русия мигранти се отправили в клуб в Мурманск. Там пришълците започнали да се присламчват към девойките, както направили в Кьолн техни другари. Руснаците обаче не се оказали търпеливи като европейците. Група мъже помолила бежанците да излязат на улицата и там им "обяснила" с използването на "убедителни аргументи", че Кьолн се намира на 2500 километра на запад". Пристигналата полиция спасила мигрантите от края на поучителния урок по обноски, като 18 от пришълците се оказали в болница с различни тежки и средни травми. Самата полиция и тя е приложила достатъчно убедителни доводи за добро поведение..

гръцкото блокиране на европейски транспотни коридори няма ли? Там мълчите като риби!

значи, у нас два смърнти слечая и се изказват! В Турция 33 мигранти се удавили край турския бряг! Ппреди това други десетки и даже стотици... за тях не се изказват! А меркел отива да се ръкува с Ердоган! Стига демагогия бе!

И аз съжалявам ! Бройката на гушналите чемшира ислямски главорези и повлеклите се с тях , е крайно недостатъчна ...... Рикошети , рикошети на автоматична :))))

никой не ги е канил в БГ! Бюрократите и еурогейовете от ЕК да си ги вземат.

Смятам, че е редно и дори наложително България да осигурява експресен и удобен транспорт на "бежанците" директно до Брюксел. По този начин по европейски ще откликнем на вайканията на ЕК.

България е СУХО И ТОПЛО!!! Що не си минават оттам?? Второ - в ИРАК и АФГАНИСТАН нали е установена ДЕМОКРАЦИЯТА!! Те що и от кого бягат!!! УСА войски има там - да ги пазят.. С ГОДИНИ СА ТАМ..

В Либия също е демокрация.

За мен основните виновници са Меркел, Оланд, Юнкер и подобните евробоклуци, които създадоха внушението, че граници могат да се минават свободно в Европа. Не са толкова виновни дори каналджиите макар че те са непосредствената причина за смъртта им, те просто отговарят на търсенето. Виновните се тези които го създават това търсене. Меркел с безумните си призиви и обещания, че ще приеме всеки който дойде, евролидерите които не искат да разберат и приемат колко гибелна е такава политика и раздават щедри социални помощи. Да се знаеше твърдо, че НИТО ЕДИН влязъл няма да бъде приет и всеки промъкнал се светкавично ще бъде депортиран обратно и ще видите колко бързо всичко ще спре. Максимум за година. А така хем размахват сиренето пред носът им, хем се чудят какви прегради да направят, че те да не стигнат до него. Безумие.

Погледни така: преди седмица ЕК поиска от Германия да разкрие подробности по договорите им с Газпром. Германия е възмутена и отказа. Т.е. ЕК действа срещу интересите на държавите в ЕС. У нас ЕК спря Южен поток, а Германия ще строи Северен поток 2. Значи, за кого работи ЕК? За доброто на страните от ЕС? Не, със сигурност не. ЕК е просто на подчинение на Вашингтон. Останалото е парлама.