Герджиков: Засега няма да се номинира еврокомисар

Засега няма да се излъчва еврокомисар, но в един следващ момент може да се излъчи, заяви служебният министър-председател Огнян Герджиков.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Засега няма да се номинира еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе нещастно премиерче,защо вървиш по гайдата на комунягите , колко парички ти обещаха, ама заслужаваше ли си сега сина ти да го проверяват от прокуратурата, защо е получавал по 6000 лв . на месец в АПИ която ти оплю по заръка на Радев и БСП. Загази го човече, ама от главата ти е.....

колко жaлко един гробар по малко парите на празно да не отиват

"Еврокомисията смята, че след 40 години българите ще са изчезнали като народ и иска да преразпредели апетитната територия на страната тази "новина" се разпространява усилено в последните няколко дни из български сайтове, макар да няма нищо общо с истината." кво се напъвате...

Е що?? Можем да пратим и човек " с изразено женско поведение"!! Тъкмо ще пасне и на "пейзажа" там.

ujabg

Кунева е готова, вече си е стегнала куфара! :)

Да не дърпаме дявола за " стърчащата опашка"!

Йончева ако не успее да се вреди за депутат е чудесен вариант за наш еврокомисар. Хем Станишев ще и помага ако нещо не знае. Ма тя всичко си знае жената

Засега пък и никога. Изобщо територията България е много незначителна за империята за да има комисар. Боко българоубиец продаде последният български комисар за две помилвания по темето.

Този вече си е залепил стола за задника и мърдане скоро няма да има. Това тъй наречено временно правителство ще направи всичко за да отлага изборите докато натъманят всичко до опорните точки които запада им спуска. Още в началото ви писах, че това уж временно правителство ще седи по- дълго- тогава слагахте минуси. Вече ми се струва, че зная кой ще е новият комисар в ЕС- ужас.

НЕ СИ И МИСЛЕТЕ ЧЕ ЩЕ ПРАТЯТ НЯКОЙ СВЕСТЕН ЗА ЕВРОКОМИСАР , ОПРАВДАНИЕТО Е ЧЕ НАЗНАЧЕНИЕТО БИЛО ПОЛИТИЧЕСКО А ВСЪЩНОСТ ЕС СА КАЗАЛИ КОЙ ТОЧНО ИЗРОД ДА Е И ПОНЕЖЕ ТЯ Е ЖЕНА - ИСКАТ И ДА Е ЖЕНА ИЗРОД

По Бг-магистралите има едни мургави , наши ''сънародници'' , НАПРАВО ДУША СА ИЗПИЛИ , ЗА ЕВРОДуПЕТАТКИ .

В ЕС явно са закъсали , за такива като МигРена Кунева. Но то и за това , ЕС се разпадна .

Може дълго да е министър председател... Първо..каквито и да са резултатите от изборите...Нова република не влезе ли ще ги обжалва.... Да се готви Конституционния съд... Второ...дори Герб да спечели...договорките ще са толкова дълги и тежки...че ще траят поне 2-3 месеца.. Ако БСП спечели...ще е още по-тегаво.... Така че въоръжете се с търпение и да видим...

..честно ви казвам, писна ми да се въоръжавам точно с търпение.. Злите езици говорят, че дряновите тояги са значително по-ефективни. Ама соросоиди, неразбиращи демокрацията..

За еврокомисията не е проблем липсата на български комисар, и това не е много приятно - за нас. Като чета, изказванията по-долу ми става ясно, че и ние много-много не искаме да участваме. Това вече е стряскащо. Затова, другари давайте към Москва. Там няма да ни тормозят да избираме, те ще си избират сами и ще ни спускат назначенията. Както Президента Радев! Изборът е много тежко нещо и ние още не сме дораснали да го правим!

Ами то сигурно Москва е изпратила Радев да се образова в Америка- смешни сте. А ти дори и ника си не пишеш на български

Това "ника" някаква българска дума ли е?

то в тези турболенти години всичко се забравя. Кво стана с горите и земите които прибра Симеончо. Нищо - прибра си ги - лъжеца му с крадец. А не беше ли Кунева изпратена от НДСВ като еврокомисарка, не тя ли унищожи здрави-прави ядрни блокове, които и досега и в бъдеще щяха да рабятят. Летецо, много високо си летял и не си видял, че Герджиков е един предател на България - откъснал месо от снагата на България и ядрената енергетика по негово време се унищожи.

Всички без изключение сте боклуци.За големите си заплати и дума не обелвате.Вашто е пир по време на чума.Народа измира от бедност,от липса на здравеопазване,младите не се задържат тук,всеки по умен бяга от това блато наречено България.Вие само за избори се готвите.Никой никой не е достоен да стане депутат.Крадци долни.

СТРАТЕГИЧЕСКА ГРЕШКА НА РУМЕН И КОРНЕЛИЯ : - ДА ПРАВЯТ СЪС СТАРАТА ШУВРАНТИЯ ГЕРДЖИКОВ КАБИНЕТ ... ... ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТИ , А ПРОСТИ МУТРИ КАТО КОЛЕЖКИТЕ ИМ ОТ СИК-ГЕРБ :))))

..каква грешка е това..?! Те просто не разполагат с други кадри. Един почтен човек дали би се вързал с БСП и ДПС?

Все забравяте да добавите една друга партия на "непризнатите" и непризнаващите си бивши комунисти. БСП + ДПС, ама има и нещо като ГЕРБ + ДОСТ, но за него - нито дума! Ако ще сме обективни, нека бъдем и изчерпателни. Те имат кадри - бензиностанции, колкото поискаш.

Да обощим половината от това, което свърши Великият Спартан и Оги запека: 1. Злоупотребите на Борисов-2- НУЛА 2. Бежанците - НУЛА 3. Путин на 3-ти март на Шипка - НУЛА 4. Български еврокомисар - НУЛА, чакаме 5. Съдебна реформа - НУЛА, вече не чакаме 6. Поне нещо полезно - НИЩО 7. Какво свършиха - реставрираха своите стари кадри тук и там

За сега няма да се излъчва еврокомисар, но в един следващ момент,когато се съгласува с дружинната,може да се излъчи.Няма нищо лошо, страх стола пази.

ГЕРДЖИКОВ , А КВО СТАВА С ОПАНДИЗВАНЕТО НА КРАДЛИВИЯ САКСКОБУРГОТ И БОДИГАРДА МУ МУТРЬО????:)))

то оставаше и еврокомисар да излъчваш - предател български, харизал исконни БЪЛГАРСКИ земи на един хазартен играч - да беше баща му - добре, опълчвал се е колкото може на Хитлер, ама той - едно невръстно детенце, но после ламя с голяма уста. Кой каза че има нещо българско в него? Който го предложи този предател за мин.председател - позор- не е ли знаел какво подари Герджиков на т.нар.цар?

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ СЪВЕТНИЦИТЕ НА ДР. ГЕРДЖИКОВ-КАЖЕТЕ МУ ДА СИ ПИЕ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА!!!

ИСКАМ ДА НАЗНАЧИТЕ КУНЕВА- ПРЪМОВА И ГЕРГАНА НА ИЗРОДА ПАСИ , ЗА ДА ИМАМЕ ОПОРНА ТОЧКА ЧЕ И ВИЕ СТЕ 100% ЧЕРВЕНИ ИЗРОДИ ..... ТОГАВА КОЙТО ГИ Е НАЗНАЧИЛ , МАЙКА МУ ЖАЛНААААА

Кога ще е този "следващ момент"????? По-тъпо изявление не бях чувала досега.....

Ако се закучи съставянито на кабинет, Герджиков ще изреве.... Само да не му минава през акъла за Кунева...

Тези комисали какво ли точно вършат? Помня, че Кунева се хвалеше, че била еврокомисар на годината, после четох, че те всичките ставали комисари на годината, но в различни области. Дали имаме такъв май е само въпрос на престиж и нищо повече. Лично аз предпочитам да е мъж, който говори добър английски, да е патриот и да работи с мисъл за страната ни, независимо кой ресор ръководи.

Можеше и Плевнелиев да предложат ,ама това твое изискване за мъж......

да предлагате Кунева! Мислете му, ако се опитате!

Шило

Е как така? А Кунева? Дори и от депутатстването се отказа.

Бъркате герджиковата ориентация ;)) Я се замислете за Манолова или Нинова, ако нещо обърка по изборите и не спечели и ще сте по-близо. В краен случай - видният ни експерт по фалит на банки Гечев.

ДАЙТЕ ПЪТ НА УРОДА ПРЕСТЪПЕН ПРЪМОВА

Не бързайте, Герджиков, не бързайте! Няма проблем, че сме без комисар, дето да ни защитава интересите в ЕС. Даже е по-добре, че като знам например Кунева как се справяше, направо ме е страх от избора ви!

Нема нужда да храним още един европаразит!