Гърция се споразумя за критичен транш

Европейските правителства трябва да вземат "ясни мерки" предвид тежката ситуация в еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Гърция се споразумя за критичен транш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да фалират накрая и да се свършва!Изгонете ги от еврозоната,от евросъюза ,ако трябва,да продават ,каквото имат,да стоят гладни и да си връщат дълговете.Докога ще ги хрантути целият евросъюз?Това да не им е Червен кръст?Какво са залагали срещу тези кредите?На нас банките ни искат обезпечение,в пъти по-голямо от кредита.Да си вземат там,каквото има и баста.И друг път да гледат като дават кредити. Иначе-и те фалит и на борсата за безработни.Да видят къде с*рат гладните.

Трише изглежда един от най посредсвените банкери и управници на ЕС. Изживява се в ролята на Бернаке, роболепно върви до него и го гледа в очите. Най- безотговорно раздава заеми на частните банки ,взети от Спасителния кризисен фонд на ЕС. Но ,докато Бернаке печата долари на поразия , то Кризисния фонд на ЕС с който ЕЦБ разполага , е пълен с реални пари на европейските данъкоплатци и без да се усеща Трише върши огромна злоупотреба с парите им.

Дире, защо сте сложили з-л-о-у-п-о-т-р-е-б-а в листата на нецензурните думи? Смешно престараване!

а балгарскят тап зарвул счте опава каисча...за да го похвалят.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наследниците на хитреца Одисей успяха отново да измамят Европа и целия Европ. съюз! Те ще пият и трошат чинии, а германците, французите и т.н. (в това число и ние - големите будали), ще опъваме каиша (у нас и за циганите допълнително)!

ЕВРОКОМУНИЗЪМ в действие: от германците според възможностите, на гърците - според потребностите! Пусти наш български късмет - все на някой друг му изсипват парите хей така с десетки години и не чакат да им ги връща!

"да заделят настрана печалбите си и да избягват да раздават прекалено щедри възнаграждения" Е КАК ВЕ БАЦЕ КАТО ДУПЕТАТИТЕ СА НА ИЗДРЪЖКА И НАПРАВИХА ЗАКОНИТЕ ВРАТА В ПОЛЕТО ЗА БАНКЕРИТЕ ВЕ!!!! нема се плашите, има повторение на филма WWII, тоя път с химическо а вероятно и ядрено оръжие!!!!!