Лейбъристите: Брекзит не е свършен факт

Британците не бива да приемат като свършен факт излизането на страната им от ЕС, заяви Оуен Смит, един от тримата претенденти за водач на Лейбъристката партия.

Обратно в новината

Коментари - Лейбъристите: Брекзит не е свършен факт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е забавно да се гледа, как демокрация като английската си пати от манталитета на масите. И сега, как хем да не зачетем вота, хем да не накърним принципите на демокрацията. Хайде, без драми, задействайте член 50, пък после ако пак желаете в ЕС, има си процедури по разширяването му...

Ся Камерун ако е пич ще викне Тиквун да им резне лентичка на из път от ЕС

Искаме да ни е вътре, но само до главичката

И какво ще правите извън ЕС, освен че ще живеете в концлагер с мизерни доходи, високи цени и калпаво управление, което няма кой да контролира?

Лейбъристката партия е свършен факт!

Интересно е социологическото изследване: "57 процента от запитаните не подкрепят втори референдум за Брекзит, докато 29 процента го одобряват" Нищо чудно да е точно както писах по-рано, при нов референдум, Брекзита ще е с по-убедителен резултат. От тогава ЕС показа грозното си лице (заплахи и обиди) и потвърди, защо трябва да се излезне от ЕС.

ще е аконаправят допитване дали останалите 27 членки искат англия в ес !!! смятам , че никой няма да иска да останат ....къде видя , че ес иска англетат да останат....не слушай продажните политици и брюксел а виж как мислят европейците за егоистите и предатели

Шойбле: Вотът за Brexit, е вот за напускане на единния пазар на ЕС. Кратко, ясно, ЕКСТРЕНО. При шикалкавене на ЕК с UK, следва Данияexit, "ТТIР".

Гънете се и се усуквате като настъпани червеи, но положението е едно: или Брекзит е свършен факт, или демокрацията, която толкова развявате, е свършен факт. Изберете си кое. Но и в двата случая губите. Сори.

Само малоумници ще допуснат едно глупаво гласуване, брексит, да провали най-добрия проект в Историята на Човечеството, след Северо Американските Щати, разбира се.

Написах ти го кратко и ясно,но модератора че написаното не отговаря на политиката на сайта и го делна.А политиката на сайта е 95% рязане на всякаква критика на ЕС и САЩ.Тях може само да ги хвалиш,но не и да критикуваш.

"В допитването на "КомРес" между 13 и 15 юли са участвали 2097 пълнолетни британци." А останалите 53 милиона, до които никой не се е допитал, какво ще ги правим? Питаш 100 човека и заявяваш категорично и манипулативно, че колко процента го подкрепят и колко не. Ама на фона на останалите десетки милиони, процентите може да се различават с десетки процентни пункта, което в крайна сметка обезсмислят подобни плоски допитвания, чиято цел е единствено манипулация на стадата.

Лейбъристите: Брекзит не е свършен факт Томитата трябва да знаят, че това си е свършен факт, отвсякъде. Дали ще бъдат по-добре или не, времето ще покаже.

Каква свобода за Англия бълнувате? Английският зет се оплаква, че в UK му е забранено да опъва английско знаме. Българско - вика - може, а английско - не може.

Объркал е знамето Англииския зет. Може би е сложил това на ИДИЛ , и са му го свалили . Били сме там виждали сме много англииски знамена и не ги свалят.

за кралицата е свършен факт. и ше праи набиване на канчета за контропропаганда.

Русия е 100х повече монархия от Великобритания! Кралицата има само представителна актьорска роля. В Русия властва абсолютен, несменяем, пожизнен монарх!

не прикрито използване на известно отношение на почти половината на избиратели към Брекзита. Политиката е мръсно нещо, a такава,- е просто лайняна, извинете за лоша дума.

Не го казват Лейбъристите ! Този Смит е в надпревра за лидерството на Лейбърстите (с 0 шанс изглежда) и говори единствено от собствено име. Той пълен аутсайдер. Както и тази Игъл . Крайно Левият Д.Корбин е лидера на тази партия и ще бъде отново . Откакто го избраха Лейбъристите имат 200 000 Нови членове . Англичаните са олевяли силно и Рупърт Мърдок е хвърлил милиардаи да подкрепя кампаниите на Игъл за Лейбъристите и за Мей при консеравторите-там вече Мърдок успя ,направи я Първи Министър.

Прекалено прагматично е, да не кажа опростенческо да гледаш на ЕС като на дойна крава! По-скоро това е клуб по интереси, примерно фен клуб. Сега основен интерес става сигурността. Друг важен интерес за нас е законността. Извън ЕС България е заплашена да се превърне в територия, на която действат правилата на джунглата.

отказ от суверенитет и постепенна кадрова подмяна на всички институции, съд, прокуратура, следствие, данс, мвр, митници, данъчни, одържавяване на стратегическите отрасли, които са в ръцете на путлерската мафия.

не бъркай те прагматично с педераско и пиянско.

Късно е чадо, мандалото лопна ...

само тъпаците с измит мозък и недостатък на сиво вещество искат да останат в този така наречен ЕС, който е само история вече...

Има още наивници, които си мислят, че Европа ще ни дава пари. Е да ама не са познали. Особено след излизаето на една от държавите, която плаща повече отколкото получава. Сега приходите ще намалеят, а в същото време ще се налага да дадем доста пари за емигрантите. Съответно от тук нататък България да не се надява на тези евро средства, които получаваше до сега.

Това само крадливите комунета сте чакали ЕС да ви дава да си крадете! ЕС не е социална служба за изхранване и обгрижване на олигофрени, както комунетата си го представяте.

англичаните ако искат да си продават стоките трябва да плащат вносни мита и др такси което си е чист приход за ес без никакви разходи. т.е англичаните пак ще плащат няма да е без нищо. сега седят на макрите си задници и пресмятат какви ще са им загубите , да не говорим че много компании ще си изнесат бизнеса от англия точно поради тая причина и приходите за англия ще намалеят още . и накрая ще стане / оти ги ручахме жабетата?????

тарикатчета беееее- хем искат душата в рая хем оная работа докрая !!!!!! няма такова нещо - или се омитат или да остават но вече без никакви преговори и отстъпки !!!!!!!!!!!!!!!!

Те и шотландците го играха тарикати: ''Ще останем във Великобритания, та да не подаваме молба за ЕС, че ще чакаме 5 години", а на ви сега!

тоя пък мечтател,остават?

Ако гледахте бащата на Борис Джонсън по БТВ, той ясно каза какво решение ще се търси. Великобритания в момента няма право на контрол върху миграцията от граждани на страни, членки на ЕС. От друга страна, българските политици и някои други ще настояват всички граждани на ЕС да се третират под общ знаменател. Американският вариант, визи за някои и безвизов режим за повечето ще е унизителен. Ако започнат консултации по тази тема, няма да се получи съгласие и Брекзита става безсмислен. Не вярвам да стартират процедурата за излизане, ако няма перпектива по тази тема.

Тъй де на белите англичани им пречат белите поляци, българи и румънци. Нямат нищо против пакистанците и африканците - тия дето взривиха Лондонското метро и отрязаха главата на войничето с мачете.

Горе долу, така се получава. Мотивът им е, че Британското правителство сега има право да контролира миграцията от Пакистан, Индия и Африка и няма право от България, Румъния и Полша.

Сега им се падна на еврогейците да се отърват от GB заедно с претенциите им, а тоя ще го чакат с години да си играе на референдуми.

Бтитания ще се разпадне на шотландия.След това те не искат пове4е Олигарси и Мюсюлмани! Армия си имат не като Гоце да я махне и да остави Ненужни поицаи. За какво ве4е , Нали няма Мутри?

Бойко, ти ли си! Английския не научи, поне българския си оправи

4.5 милиона с петиция за втори референдум е достатачно да се замислят много в британскиа парламент

Британеца е овца загубена в мъглата - демек ем прост ем няма кой да го води.

Това е главно емоциална реакция спрямо емиграцията, която за съжаление ще има негативни последици не само за тях.

как така да няма кой да го води,а г н аткинсън за какво е?

Тая ''табуретка'' Анджела Ийгъл е тъпа на г*з. Слушайте нейни изказвания и участията й в дебати, цитира клише след клише, а мисълта и е по-забавена от тази на второкласник. Като ученичка, наизустила учебник, но без шанс да вникне в съдържанието. А, шотландката Никъла Стъррджън, колкото е грозна, толкова е злобна. Тя е една от политическите ''фигурки'', които са в политиката само да мътят водите, иначе нищо добро не предлага. Това са хора, които, ако паднат в локва, ще седят в нея, да не би случайно, ако станат и тръгнат, паднат в по-голяма : ) На тази, ако й поверят Шотландия, ще я съсипе за по-малко от 3 месеца. Ама, Шотландия не й е достатъчна, тя иска да погуби и Англия.

За А.Ийгъл си прав/а . Тази Стурджън е боец за страната си от класа. Шотландците са късметлии че я имат . ГЕРБеругите особено изглеждат като пълни отрепки до нея.

НЯМА КАКВО ДА МИСЛИТЕ-ТО ВЕЧЕ Е ИЗМИСЛЕНО НА РЕФЕРЕНДУМА. ВЪН ОТ ЕС И КРАЙ.....

Аз

Лейбъристите се водят лявата системна партия там. По-народната, демек. Обаче отказва правото на народа да се самоуправлява. Причината - ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ЕС вече трудно скрива факта, че има за цел 1984 на Оруел. Свободата е робство.

социал-психолог л.георгиев, или другият гений ив.ценов, та каканижиш системно нонсенси ? А по повод Оруел, по-добре 1984-та отколкото народ като теб.

не съм професор,ебач съм.

Всичко хубаво, само дето Т. Мей не каза: "БрекЗит значи БрекЗит", а каза "БрекСит значи БрекСит".

Спелува се както С, така и З. Провери си в речника.

В британския английски се произнася със "С". В американския английски се произнася и с двете, но най-често със "З". Особено в Тексас. :)) Да си проверят речника, ако обичате, кажете на ББС :))

Е, тоя, който сложи минуса, би ли обяснил защо го направи? Декларацията на Мей слушахте ли я? Ако не, пуснете си я и, ако имате проблем се обърнете към специалист УНГ.

Все тая, З или С. Нали не са го написали с Ц.

И двете са правилни, на мен по-приляга екСит. Но сигурно за други приляга З.

И Смит, и Ийгъл са от котилото на Тони Блеър, който знаем на кой Господ(Дявол) се кланя. При всички положения брекзита прави ТТИП много по-трудно осъществимо, което пък е в полза на тия, които Смит и Ийгъл "уж" представляват - средната работническа класа, на която в последните 20-30 години и се налага да живее в условията на все по-голяма деиндустриализация и финансилизация на икономиката.

Има кой да бачка за НАС, китайци, индийци, турци, руснаци,..., мераклии бол, кое му е тревожното ???

Mariana Georgieva

Като дойдат китайците... ще си доведат и техните господари. Ти ще си от първите, които ще духат...