ЕС финансира настаняването на 1 млн. мигранти в Турция

Европейският съюз финансира настаняването на 1 млн. мигранти в Турция, каза комисарят по миграцията, вътрешните работи и гражданството Димитрис Аврамопулос.

Обратно в новината

Коментари - ЕС финансира настаняването на 1 млн. мигранти в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2+2=5 е много прав/а... Къде са сега големите държави с ислямско самосъзнание като С. Арабия, Катар и др. та не искат да помагат на "правоверните" в нужда ами са оставили ЕС да се оправя сам, а? Турция ще ползва ЕС , ще вземе парите, ще отдели една малка част за "Бежанците" и цялата историа ще риклучи с искане на още пари от ЕС, защото ЕС трябва да бъде изнудван... Ердоган скрупули няма...пак ще приложи заплахата че ще наводни ЕЦ с бежанци и така отново и отново .. До кога ЕС ще се държи като ученичка ....

А колко платиха от ОПЕК за кризата в Украйна?

Тоест, ес официално финансира тероризма и изпълнява условията на турският диктатор - изнудвач.

A Катар и Саудитска Арабия колко пари дадоха за украинските бежанци? Те кого приютиха? Това съюз ли е или благотворителна организация, защото, ако е второто никой не е питал гражданите дали искат да са донори на всякаква паплач по света.

меркелската измет в австрия иска да се забранят референдумите и това по "законен ред"

В случващото се прави впечатление, че в ЕС сякаш съзнателно създават проблеми, които после да бъдат преодолявани. Турция ще си вземе парите и със сигурност ще продължи да пуска към Европа нови и нови тълпи. Ако не спрат войните, а в бедните държави населението не бъде принудено да създава толкова деца, колкото може да отгледа, проблемът никога няма да бъде решен. ЕС имитира дейност, а през нашата граница всеки ден влизат десетки, за които никой не държи сметка и не дава стотинка. Докога?

КОЙ ЩЕ ГИ БРОИ ДАЛИ СА 1 МЛН. ИЛИ ТУРЧОЛЯТА ЩЕ НИ ЦЪЦАТ ЗА "МЪРТВИ ДУШИ" ?!!! ТЕ ТОВА -ЛЪЖЕНЕТО СИ ГО МОГАТ !!!

И от къде на къде диктатурата ЕС ще раздава нашите пари на държави,и граждани? До сега ЕС даваше пари на Украйна, Косово , Турция. Що за безотговорно харчене на парите на еврогражданите и това положение,че икономическото положение Европа не е розово?

Този съюз вече е МИГРАНТСКИ! И щом не е европейски КРАЙ С НЕГО ВЕДНАГА!

Село Се(х)ово, а не Идомени! Стига с тези византийски имена!!!

На кой век живееш?? За Одеса нещо,тогава да кажеш?? За Месембрия?? За Хелиополис?? За Аспро?? За Йамболис?? За Пиргос?? За Аетос?? За Петрици?? За Порой?? (За двете последни не се прави на умен,защото ще бъдеш забит относно произхода на имената...) И в Гърция има идиоти като теб,които се връщат назад във времето,толкова години колкото им е изгодно и изкарват всичко,че е гръцко...:):))Няма преди,няма как си го гепил от другия,има само как той ти го е гепил след това...:):)))))) Болни мозъци сте и едните и другите-идиоти....

Гърците нямат право да определят имена над Тесалия. Видяхме от репортажите, че още живеят българи там, така че - СЕХОВО! А за Гърция, дай Боже Грезит скоро.

Опалянкаааа, я какви работички ставали: Американски разузнавачи през ноември миналата година и февруари тази година са се срещнали тайно с членове на групировката Ислямска държава, за което Турция не била информирана, твърди турският вестник Йени шафак. Седем представители на американското разузнаване, действащи в Ирак, два пъти се срещнали с един от ръководителите на "Ислямска държава Абу Ахмад ал Алвани, командващ иракската армия по време на режима на Садам Хюсеин. Според непотвърдена информация Алвани е бил убит по време на въздушните удари на антиджихадистката коалиция в края на 2014 г. Първата среща между Ислямска държава и САЩ се провела на 7 ноември с посредничеството на племето шамар, а втората на 3 февруари край Киркук с посредничеството на племето джибури. Първоначално се обмисляло преговорите да се осъществят с помощта на племето тахии от регион в близост до Турция, но поради опасност за изтичане на информация тази идея отпаднала, пише вестникът.

Че стават, няма съмнение. Иначе, защо в Европа се случват неща, за които няма никакво логично обяснение. Икономическите имигранти ги наричат бежанци, без да са такива, сирийците, вместо да ги връщат във вече свободните им територии, ги отпращат към Европа. Уж бягат от лоши условия, а в калта, в движение правят поредните деца. Пълен, но както се оказва, програмиран хаос!

АВРАМОПУЛОС:европродажник,бивш кмет на Атина и бивш министър на половината министерства,включително на отбраната.....Един от главните виновни за фалита на Гърция с участието си на правителството на неповторимия некадърник Караманлис - младши от продажниците на "дясната" Нова ДемоНОкрация....Него,дори Ципрас не може да го настигне по деблилизъм!! Сега,има заповед от неговите стопани,да финансира "оставането" на бежанците в Турция и когато се окаже,че ЕрдоСган е изял парите(със съответните комисиони към тези които ги отпускат-разбира се)те отново да тръгнат към ЕвропаТА и затова както виждате иска още от сега,"коридор" за бежанците...... Обединена Европа,по принцип е добра идея,стига да се отървем от гнилоча окупирал управлението и......

Те нощем си минават в България, барем да има някой лев и за нас...

е,тук се изказвайте всички,които плюете по загиналите. Кои пари се дават на турците за да ни смелят?

Европа плаща на Турция да произведе оръжието, с което да я отстреля. Това се случва на практика.

наистина ме изненадвате приятно!

останалите 1,7 милиона кой ще плаща?

Батко Обонгу

нещо не дължи ли?

Тия маймуняци, дали прават същите номера в Турция, както на македонската граница. Некакви АТАКИ, некакви запалени влакове

кога ще започне да плаща за бежанците в Турция?

Като свършат парите на ЕС.

Че ни пекът ли, че ни варът ли, или сурави че ни ручат, незнам.

да плаща Русия? Я си припомни кой канеше бежанци в Европа! Я си припомни и кой ги направи бежанци!

Русия не е и никога не е била васал на Турция, че да и плаща данъци! За разлика от еврогейците, руснаците имат национално достойнство!

Правилното заглавие трябва да е: "ЕС започва да плаща данък на Турция!". Между другото, ЕС плащаше няколко години такъв данък и на Кадафи (мисля, че около милиард евро годишно) да спира мигрантите от Африка. Така че Ердоган да внимава, да не го сполети и него съдбата на Кадафи!

Кка да се не смеем, та те утре нашите ръководители на ЕС вкарвам и нашия парламенти министър председател Бойко могат да решат да плащаме и за въздуха. Те сега като подпишат и търговскотко спорозумения с САЩ вече не ни трябват държави. Съдилищата на САЩ могат да съдят всеки от всяка държава. Хахха ! Аз честно искам да се върне социализма!

Пишете колкото се може по-често за гнусното споразумение между САЩ и ЕС. Дано повечко хора се заинтересуват от него и да проумеят какво ги чака!

Ама защо трябва да даваме пари на някакви непознати? С какво сме им длъжни??? Аз нямам никакви задължения към тая измет. Меркел като смята, че има - да плаща на Турция от джоба си.

Няма лошо да им платят за да ги държат при тях. Друг въпрос е дали ще стане така или накрая пак ще ги пуснат насам (с джобни пари от ЕС).

Вместо с някое и друго милионче да си пазим границите и да отстрелваме дивите гъски, ще плащаме на Турция милиарди за да ги връщаме! Европа се управлява от видими кретени и продажници...

Колко години ЕС ще плаща, може би е вечен абонамент?