Коментари - ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията | Днес.dir.bg

ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията

Договерени са пет ключови регламента за ефективен европейски отговор на общото предизвикателство

Обратно в новината

Коментари - ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията | Днес.dir.bg

Коментари

Извън Шенген. Вето батя докато не разберат къде зимуват раците.

Като са влезли от тук, ще ни ги връщат тук, а ние никъде не можем да ги изпратим. Или са си унищожили паспортите и няма къде да го депортираш илинвсички са от Афганистан. Ако до сега минаваха транзит, сега ще ги настаняват обратно тук. Честито.

Игнажден е! Добре е да се изхвърли всичкия Украински боклук, за да “изтече” с него и злото от къщата ни. Фашизъм не е необходим нито на нас, нито на нашите деца и внуци.

Много закъсняло споразумение. Европа вече се напълни с опасна сган. Дано да са ефективни новите мерки.

Нищо не рзбрах от статията! Какво конкретно е прието? Явно не е за казване...

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ В КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв - Любимец No.13, взел е вече нещата на ръчно управление и управлява директно с джойстика. Началник и шеф-диригент на всички фашисти в БГ-колонията. Главен "инженер-конструктор" на фашистката Сглобка(ОПГ ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС).

Меркел канеше мигрантите с "Добре дошли", и всички в ЕС ръкопляскаха и повтаряха поздрава. Даже у нас някакви платени от НПО приветстваха мигрантите и ги даваха по телевизора. Същите мигрнати, оборудвани със скъпи смартфони и насочвани от невидима ръка и организация по нелегалния си път към Европа. И всяка дума, противоречаща на линията на ЕС беше заклеймявана по всички медии. А сега, изведнъж, видите ли, мигрантите били предизвикателство за Европа, трябвало да се защитаваме, да ги разселваме по пустеещите земи на Източна Европа и да им плащаме за пребиваването тук повече, отколкото един български данъкоплатец може да си осигури като заплата за свършена работа. Извратена Европейска мисъл и политика, копирана от българските "управляващи" марионетки с чужди кукловоди.

Сега обясни какво е фашизъм

Европа си отива ние също

През лятото видях една миловидна тийнейджърка с тениска с голям надпис на гърдите - Emigrants, you are welcome.

Късно е либе за китка, Европа е обречена.

на мърши като Лайен и сие ЕС е в такова критично и лошо състояние. Не виждам нищо "историческо" в това така наречено споразумение. Изполват все същите слогани и пожелания като "солидарност и сътрудничество между държавите от ЕС, справяне с кризисни ситуации".... Искам да видя как Унгария и Полша ще пуснат талибани при тях.

Не правѝ внушения. Заминавай където ти харесва.

Историческа е изцепката на меркел, последствията й никога няма да изчезнат. Защо не правят така че да пресекат миграция, а винаги има нещо, което привлича. Защо не се говори за опасности, които носят гостите, да речем за икономика, здраве, безопасност на местните? И да не ми говорят за солидарност. Солидарност може да имао при пазене на границите, но не и при приемане на тези, които танте покани лично от свое име.

Унгария няма да пусне, за поляците не се знае, с хер туск, който е на каишка на фонсмешна всичко е възможно.

Хайде пак с поредното Историческо постижение! И новите регламенти с какво се различават от старите? Нима до сега не се правеше проверка на мигрантите при пристигането им? Сега какво се промени? По-добра комуникация с нациите от които идват за проверка на самоличността? Биометрични данни? Е още от голямата мигрантска криза се започна тази практика и ......, какво промени? Не виждам нищо ново пък камо ли историческо от това което съществува от голямата мигрантска криза! Направили минимални промени по вече съществуващите си наредби и ни ги представят като следващото евроатлантическо, Европейско и историческо споразумение. Нищо повече! Реално тъпчат на едно място с безмислени и половинчати политики и гледат как да замажат положението пред обикновените хора защото реално си нямат понятие какво правят там. Остава само всички в ЕП да се самонаграждават с нобелови награди, че извършат промени на съществуващите си закони!

Ай сига ве!!! нЕкви педали, живяли и живеещи, цял живот извън България, ще ми определят правилата, барайки Конституцията на Република България. Ваща мама и безродници да онодя.... Боклуци еврогейски на Посолството... Ставай бре народе заспал!!! Ставай и да ги окичим тия безродници на стълбовете по жълтите павета у гоЛемото село! Ставай и да ги окичим наголо с главаите, за да може всеки един, който минава покрай тях, лесно да им се изхрачи в мръските продажни сурати! АНАТЕМА !!! Майките ви камани да са родили наместо вас, миндили сбъркани!

От 70 години Запада, Европа и капитализма загниват и си отиват и накрая мада раша е в говната, марш в сибир путлерофил

Това с инстументализирането не го разбрах на мигранти как да го разбирам? А и въобще нещо може ли да се разбере от тая абстракция мадридска?Просто няма как да се съглася със замяната на истински конкретни понятия с поредни глупости от сорта на "предизвикателство".Европа се пълни със зомбита роми от сите ромски кланове ,а това е декларирана окупационна война.Никакви предизвикателства! Долу ООН! Да живее Израел-единственната държава ,която е с всичкият си.Зомбита се изб.иват,а не се дундуркат.

така, така... като земе да каже некой истината, веднага се намира друг да му лепне етикет "тоа не е от наште" или "праиш внушения"

Вие не обичате Европа и не сте загрижени за нейното бъдеще. Не знам защо се измъчвата да живеете тук и не отивате, където ви харесва.

Колко приятно цвилиш!

Жълтопаветници не ви виждам ма площада след промените в Конституцията да посрещате сънародници от Афганистан, Индия, Пакистан , случайниците за толкова ви продадоха Къде сте как спите жълтопаветни идиоти, какво ще оставите на децата си?

Когато го извадих, че се оцапа!

Елате!!! Елате ВСИЧКИ, ще се справим!!! Като гледам, ние как се справихме с ИНТЕГРАЦИЯТА ( каквото и да означава това) с ЦИГАНИТЕ, (които са тук от 200-300 ГОДИНИ), жална и майка, на Гейропа, с интеграцията на МИЛИОНИ негри и араби.

Аз мога да ви реша проблема. Много е лесно. Само едно законче трябва, което да не се бара. Мигрантите се настаняват в имотите на държавниците и те са длъжни да се грижат за тях с лични средства. Колкото по-висок пост, толкова повече мигранти му се падат. Дерзайте

Негрите от BLM ще унищожат САЩ, негрите и арабите ще унищожат гейропа, циганите ще унищожат България. АКО ПРОДЪШЖАВАМЕ ТАКА.

Късно, прекалено късно!

Тези само се чудят как по-патетично да кажат някой синоним на "не правя нищо". Всеки ден този "съюз" устремено крачи към историята. Накрая самия "съюз" ще стане една жалка история.

Лошото, че нещата не се решават от държавниците. Още от средновековието, може и от по-рано.

Фашизъм е да викаш слава украине под краварски съпровод. Същото важи и за еврейската урудлива псевдо държава.

Така е, но поне да има споделена отговорност между различните слоеве на обществото

На въпрос към Меркел - Вие бихте ли приели негри в дома си. Отговора е - НЕ!!

Напротив, правят много, но не за да спрат ор.ди, а да привлекат нови.

На всеки е ясно, какво трябва да се направи, но очевидно е, че няма политическо желние да се направят верните стъпки, а се правят само лицемерни, фалшиви и медийни "неща", за да се поспре временно недоволството на хората преди европейските избори! Реално трябва да се направи следното: 1. Споразумения с всички държави за екстрадация на техни граждани влезели нелегално в ЕС. 2. Есктрадация до месец максимум за нелегални мигранти влезли в ЕС. По този начин ЕС ще покаже, че няма смисъл да плащат и да тръгват изобщо, защото 100% ще бъдат върнати обратно! Да, ама не! Политицте искат да замажат очите на гражданите, а не да решат проблема. Даже напротив, те искат този проблем да продължава, защото това им е целта! Да наводнят ЕС с мигранти и да счупят националните държави!

Ами ти къде си , що не си там да поведеш с пример? Ами весто това драскаш простотии по форумите и хвърляш вината за положението с бездействието върху другите?

Това споразумение е закъсняло с има, няма 10 години. ЕС беше много по-силен с Великобритания, особено предвид сегашната ситуация.

Що бе,Швеция се справи почти напълно, в големите градове има гета, които са на самоуправление, там полиция не стъпва, хората си решават проблемите, без институции помежду си... с помощта на автоматично оръжие.

Сега ни трябват правила за експулсиране на русофили

Американският вестник The Washington Post премахна от главната страница на сайта си раздел за ситуацията в Украйна. От началото на специалната военна операция изданието публикуваше материали за конфликта който предизвикаха неонацистите около Зеленски в отделен раздел. Този раздел вече е при Бандера. Това означава много, тролещите за неонацизма да започват да квичат!

тука трее превантивно решение тоест договаряне с турското правителство за реализиране на проекти за благоустройство на нови населени пунктове а не бежански лагери и инвестици,ново производство фабрики,заводи,фирми откриване на нови работни места за емигрантите,бежанците......и на тяхна територия да се открият бюра за приемане на емигранти и обработвянето на данни и документи към американско,великобританско,руско,германско,френско,испанско,португалско,холандско .....и тн посолства и от там да пътуват до желаната дестинация А НЕ ДА СТИМУЛИРАТ С ПОДОБНИ КЛЮЧОВИ ИДИОТСКИ ЗАКОНИ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ВЧАСТНОСТ ТРАФИКА НА ХОРА......И НЕЛЕГАЛНАТА ЕМИГРАЦИЯ...... ЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПОЛИТИДИОТИ-МАРИОНЕТКИ А НЕ СТРАТЕЗИ. ДО КЪВ БАТАЛ ДОКАРАХА ЕВРОПА......ИКОНОМИЧЕСКИ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ.......САНКЦИИТЕ СЪСИПВАТ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТА НА ПОЛИТИЦИ ОТ НЯКОЛКО СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ......ПЪРВИЯТ ГАФ КВОТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ.....ЕСТЕСТВЕНО ИДЕОТИТЕ ВЪВЕЛИ КВОТИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ КВОТИТЕ..ХИПЕРПРОДУКЦИЯ И ПЛАЩАТ ЕЖЕГОДНО ГЛОБИ. 2.ГАФ ЕНЕРГИЙНА ОБВЪРЗВАНОСТ С ЕДИН ИЗТОЧНИК И ЛИПСА НА ПЛАН Б....ДОСЕГА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СВОБОДНИ ИМПРОВИЗАЦИИ САНКЦИИ КОИТО СА В УЩЪРБ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ НО НЕ И НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ВЪВЕЖДАТ ЗАЩОТО ТЕ СА МАТЕРИАЛНО ОСИГУРЕНИ ОТ БЮДЖЕТА. 3.ГАФ НЕАДЕКВАТНИ ПРОТИВОПАНДЕМИЧНИ МЕРКИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА БЛИЗО 3 ГОДИНИ И ЛИПСА НА ВИНОВНИ ЗА СМЪРТА НА НАД 6МИЛИОНА ГРАЖДАНИ ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД ИНФЕКЦИЯ ПЛИТКОРЕКТНО МЪЛЧАНЕ ПО ТЕМАТА КОЙ И КАК.......ВИНОВНИ НЕМА ЗНАЧИ НЕМА И СЪД 4.ОТКРИТО ПРОВКИРАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ПО "КОНСПИРАТИВНИЯТ" ПЛАН ГАЛИЦИЯ

Ти кой бе, говньо? Поредният хомосексуалист, неонацист татуиран със свастики.

Взимам си забележка, правилната дума за терористите в Украйна е НЕОНАЦИСТИ! Имаш основание, фашизма е в Италия, но разговорно в България е прието да те нацистите на Хитлер да бъдат наричани ФАШИСТИ.

Уплаши се да не те изгонят от софрата. Много ги обичам такива дето тъкат на два стана.

Урсула ясно ви каза, трябва да се управлява незаконната миграция, ключовата дума е УПРАВЛЯВА, но не и СПИРА! всичко друго е подробност. Наредено Им е от хегемона и тел авив, Европа да стане цветна и мулатска, и то ще стане.... просто трябва или излизане от ес или ние да да емигрираме

Правилото трябва да е едно - картечници. Тогава проблема на каналджии и емигранти ще си е техен. Има нормални места за влизане в една държава - гранично КПП, останалата част от границата - под пълен контрол! На някой му трябвала ефтина работна ръка - да им осигурява визи!

Докато не се започне да се отбранява границата със сила (както е по закон) ням да се промени ситуацията. Я пробвай да влезеш нелегално в Иран или Китай да видиш дали ще ти снемат отпечатъците или ще те снимат озъбен

9мм зад врата на всеки заловен каналджия-национален предател.

Ноу шит?

Айде, още един дето са го отвличали извънземните

Коментари - ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията | Днес.dir.bg

ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията

Договерени са пет ключови регламента за ефективен европейски отговор на общото предизвикателство

Обратно в новината

Коментари - ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията | Днес.dir.bg

Коментари

Извън Шенген. Вето батя докато не разберат къде зимуват раците.

Като са влезли от тук, ще ни ги връщат тук, а ние никъде не можем да ги изпратим. Или са си унищожили паспортите и няма къде да го депортираш илинвсички са от Афганистан. Ако до сега минаваха транзит, сега ще ги настаняват обратно тук. Честито.

Игнажден е! Добре е да се изхвърли всичкия Украински боклук, за да “изтече” с него и злото от къщата ни. Фашизъм не е необходим нито на нас, нито на нашите деца и внуци.

Много закъсняло споразумение. Европа вече се напълни с опасна сган. Дано да са ефективни новите мерки.

Нищо не рзбрах от статията! Какво конкретно е прието? Явно не е за казване...

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ В КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв - Любимец No.13, взел е вече нещата на ръчно управление и управлява директно с джойстика. Началник и шеф-диригент на всички фашисти в БГ-колонията. Главен "инженер-конструктор" на фашистката Сглобка(ОПГ ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС).

Меркел канеше мигрантите с "Добре дошли", и всички в ЕС ръкопляскаха и повтаряха поздрава. Даже у нас някакви платени от НПО приветстваха мигрантите и ги даваха по телевизора. Същите мигрнати, оборудвани със скъпи смартфони и насочвани от невидима ръка и организация по нелегалния си път към Европа. И всяка дума, противоречаща на линията на ЕС беше заклеймявана по всички медии. А сега, изведнъж, видите ли, мигрантите били предизвикателство за Европа, трябвало да се защитаваме, да ги разселваме по пустеещите земи на Източна Европа и да им плащаме за пребиваването тук повече, отколкото един български данъкоплатец може да си осигури като заплата за свършена работа. Извратена Европейска мисъл и политика, копирана от българските "управляващи" марионетки с чужди кукловоди.

Сега обясни какво е фашизъм

Европа си отива ние също

През лятото видях една миловидна тийнейджърка с тениска с голям надпис на гърдите - Emigrants, you are welcome.

Късно е либе за китка, Европа е обречена.

на мърши като Лайен и сие ЕС е в такова критично и лошо състояние. Не виждам нищо "историческо" в това така наречено споразумение. Изполват все същите слогани и пожелания като "солидарност и сътрудничество между държавите от ЕС, справяне с кризисни ситуации".... Искам да видя как Унгария и Полша ще пуснат талибани при тях.

Не правѝ внушения. Заминавай където ти харесва.

Историческа е изцепката на меркел, последствията й никога няма да изчезнат. Защо не правят така че да пресекат миграция, а винаги има нещо, което привлича. Защо не се говори за опасности, които носят гостите, да речем за икономика, здраве, безопасност на местните? И да не ми говорят за солидарност. Солидарност може да имао при пазене на границите, но не и при приемане на тези, които танте покани лично от свое име.

Унгария няма да пусне, за поляците не се знае, с хер туск, който е на каишка на фонсмешна всичко е възможно.

Хайде пак с поредното Историческо постижение! И новите регламенти с какво се различават от старите? Нима до сега не се правеше проверка на мигрантите при пристигането им? Сега какво се промени? По-добра комуникация с нациите от които идват за проверка на самоличността? Биометрични данни? Е още от голямата мигрантска криза се започна тази практика и ......, какво промени? Не виждам нищо ново пък камо ли историческо от това което съществува от голямата мигрантска криза! Направили минимални промени по вече съществуващите си наредби и ни ги представят като следващото евроатлантическо, Европейско и историческо споразумение. Нищо повече! Реално тъпчат на едно място с безмислени и половинчати политики и гледат как да замажат положението пред обикновените хора защото реално си нямат понятие какво правят там. Остава само всички в ЕП да се самонаграждават с нобелови награди, че извършат промени на съществуващите си закони!

Ай сига ве!!! нЕкви педали, живяли и живеещи, цял живот извън България, ще ми определят правилата, барайки Конституцията на Република България. Ваща мама и безродници да онодя.... Боклуци еврогейски на Посолството... Ставай бре народе заспал!!! Ставай и да ги окичим тия безродници на стълбовете по жълтите павета у гоЛемото село! Ставай и да ги окичим наголо с главаите, за да може всеки един, който минава покрай тях, лесно да им се изхрачи в мръските продажни сурати! АНАТЕМА !!! Майките ви камани да са родили наместо вас, миндили сбъркани!

От 70 години Запада, Европа и капитализма загниват и си отиват и накрая мада раша е в говната, марш в сибир путлерофил

Това с инстументализирането не го разбрах на мигранти как да го разбирам? А и въобще нещо може ли да се разбере от тая абстракция мадридска?Просто няма как да се съглася със замяната на истински конкретни понятия с поредни глупости от сорта на "предизвикателство".Европа се пълни със зомбита роми от сите ромски кланове ,а това е декларирана окупационна война.Никакви предизвикателства! Долу ООН! Да живее Израел-единственната държава ,която е с всичкият си.Зомбита се изб.иват,а не се дундуркат.

така, така... като земе да каже некой истината, веднага се намира друг да му лепне етикет "тоа не е от наште" или "праиш внушения"

Вие не обичате Европа и не сте загрижени за нейното бъдеще. Не знам защо се измъчвата да живеете тук и не отивате, където ви харесва.

Колко приятно цвилиш!

Жълтопаветници не ви виждам ма площада след промените в Конституцията да посрещате сънародници от Афганистан, Индия, Пакистан , случайниците за толкова ви продадоха Къде сте как спите жълтопаветни идиоти, какво ще оставите на децата си?

Когато го извадих, че се оцапа!

Елате!!! Елате ВСИЧКИ, ще се справим!!! Като гледам, ние как се справихме с ИНТЕГРАЦИЯТА ( каквото и да означава това) с ЦИГАНИТЕ, (които са тук от 200-300 ГОДИНИ), жална и майка, на Гейропа, с интеграцията на МИЛИОНИ негри и араби.

Аз мога да ви реша проблема. Много е лесно. Само едно законче трябва, което да не се бара. Мигрантите се настаняват в имотите на държавниците и те са длъжни да се грижат за тях с лични средства. Колкото по-висок пост, толкова повече мигранти му се падат. Дерзайте

Негрите от BLM ще унищожат САЩ, негрите и арабите ще унищожат гейропа, циганите ще унищожат България. АКО ПРОДЪШЖАВАМЕ ТАКА.

Късно, прекалено късно!

Тези само се чудят как по-патетично да кажат някой синоним на "не правя нищо". Всеки ден този "съюз" устремено крачи към историята. Накрая самия "съюз" ще стане една жалка история.

Лошото, че нещата не се решават от държавниците. Още от средновековието, може и от по-рано.

Фашизъм е да викаш слава украине под краварски съпровод. Същото важи и за еврейската урудлива псевдо държава.

Така е, но поне да има споделена отговорност между различните слоеве на обществото

На въпрос към Меркел - Вие бихте ли приели негри в дома си. Отговора е - НЕ!!

Напротив, правят много, но не за да спрат ор.ди, а да привлекат нови.

На всеки е ясно, какво трябва да се направи, но очевидно е, че няма политическо желние да се направят верните стъпки, а се правят само лицемерни, фалшиви и медийни "неща", за да се поспре временно недоволството на хората преди европейските избори! Реално трябва да се направи следното: 1. Споразумения с всички държави за екстрадация на техни граждани влезели нелегално в ЕС. 2. Есктрадация до месец максимум за нелегални мигранти влезли в ЕС. По този начин ЕС ще покаже, че няма смисъл да плащат и да тръгват изобщо, защото 100% ще бъдат върнати обратно! Да, ама не! Политицте искат да замажат очите на гражданите, а не да решат проблема. Даже напротив, те искат този проблем да продължава, защото това им е целта! Да наводнят ЕС с мигранти и да счупят националните държави!

Ами ти къде си , що не си там да поведеш с пример? Ами весто това драскаш простотии по форумите и хвърляш вината за положението с бездействието върху другите?

Това споразумение е закъсняло с има, няма 10 години. ЕС беше много по-силен с Великобритания, особено предвид сегашната ситуация.

Що бе,Швеция се справи почти напълно, в големите градове има гета, които са на самоуправление, там полиция не стъпва, хората си решават проблемите, без институции помежду си... с помощта на автоматично оръжие.

Сега ни трябват правила за експулсиране на русофили

Американският вестник The Washington Post премахна от главната страница на сайта си раздел за ситуацията в Украйна. От началото на специалната военна операция изданието публикуваше материали за конфликта който предизвикаха неонацистите около Зеленски в отделен раздел. Този раздел вече е при Бандера. Това означава много, тролещите за неонацизма да започват да квичат!

тука трее превантивно решение тоест договаряне с турското правителство за реализиране на проекти за благоустройство на нови населени пунктове а не бежански лагери и инвестици,ново производство фабрики,заводи,фирми откриване на нови работни места за емигрантите,бежанците......и на тяхна територия да се открият бюра за приемане на емигранти и обработвянето на данни и документи към американско,великобританско,руско,германско,френско,испанско,португалско,холандско .....и тн посолства и от там да пътуват до желаната дестинация А НЕ ДА СТИМУЛИРАТ С ПОДОБНИ КЛЮЧОВИ ИДИОТСКИ ЗАКОНИ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ВЧАСТНОСТ ТРАФИКА НА ХОРА......И НЕЛЕГАЛНАТА ЕМИГРАЦИЯ...... ЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПОЛИТИДИОТИ-МАРИОНЕТКИ А НЕ СТРАТЕЗИ. ДО КЪВ БАТАЛ ДОКАРАХА ЕВРОПА......ИКОНОМИЧЕСКИ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ.......САНКЦИИТЕ СЪСИПВАТ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТА НА ПОЛИТИЦИ ОТ НЯКОЛКО СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ......ПЪРВИЯТ ГАФ КВОТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ.....ЕСТЕСТВЕНО ИДЕОТИТЕ ВЪВЕЛИ КВОТИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ КВОТИТЕ..ХИПЕРПРОДУКЦИЯ И ПЛАЩАТ ЕЖЕГОДНО ГЛОБИ. 2.ГАФ ЕНЕРГИЙНА ОБВЪРЗВАНОСТ С ЕДИН ИЗТОЧНИК И ЛИПСА НА ПЛАН Б....ДОСЕГА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СВОБОДНИ ИМПРОВИЗАЦИИ САНКЦИИ КОИТО СА В УЩЪРБ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ НО НЕ И НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ВЪВЕЖДАТ ЗАЩОТО ТЕ СА МАТЕРИАЛНО ОСИГУРЕНИ ОТ БЮДЖЕТА. 3.ГАФ НЕАДЕКВАТНИ ПРОТИВОПАНДЕМИЧНИ МЕРКИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА БЛИЗО 3 ГОДИНИ И ЛИПСА НА ВИНОВНИ ЗА СМЪРТА НА НАД 6МИЛИОНА ГРАЖДАНИ ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД ИНФЕКЦИЯ ПЛИТКОРЕКТНО МЪЛЧАНЕ ПО ТЕМАТА КОЙ И КАК.......ВИНОВНИ НЕМА ЗНАЧИ НЕМА И СЪД 4.ОТКРИТО ПРОВКИРАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ПО "КОНСПИРАТИВНИЯТ" ПЛАН ГАЛИЦИЯ

Ти кой бе, говньо? Поредният хомосексуалист, неонацист татуиран със свастики.

Взимам си забележка, правилната дума за терористите в Украйна е НЕОНАЦИСТИ! Имаш основание, фашизма е в Италия, но разговорно в България е прието да те нацистите на Хитлер да бъдат наричани ФАШИСТИ.

Уплаши се да не те изгонят от софрата. Много ги обичам такива дето тъкат на два стана.

Урсула ясно ви каза, трябва да се управлява незаконната миграция, ключовата дума е УПРАВЛЯВА, но не и СПИРА! всичко друго е подробност. Наредено Им е от хегемона и тел авив, Европа да стане цветна и мулатска, и то ще стане.... просто трябва или излизане от ес или ние да да емигрираме

Правилото трябва да е едно - картечници. Тогава проблема на каналджии и емигранти ще си е техен. Има нормални места за влизане в една държава - гранично КПП, останалата част от границата - под пълен контрол! На някой му трябвала ефтина работна ръка - да им осигурява визи!

Докато не се започне да се отбранява границата със сила (както е по закон) ням да се промени ситуацията. Я пробвай да влезеш нелегално в Иран или Китай да видиш дали ще ти снемат отпечатъците или ще те снимат озъбен

9мм зад врата на всеки заловен каналджия-национален предател.

Ноу шит?

Айде, още един дето са го отвличали извънземните