ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията

Договерени са пет ключови регламента за ефективен европейски отговор на общото предизвикателство

Обратно в новината

Коментари - ЕС постигна историческо споразумение по промените в законодателството за миграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво точно са решили?Да приемат още маймуни и обучени ислямизирани терористи.Време е да поканят хусите от Иемен и главорезите от Хамас,,

Колкото и цинично да е Европейските чиновници разбраха, накрая, че не могат да подкрепят Украйна и да изхранват пълчища от "мигранти". "Мигрантите" нито плащат данъци, нито имат професии за военно производство.

Все исторически решения взимат и все работата на батак отива.

Аз бих попитал какво е това погазване на човешки права? Значи бежанците не са хора и не са достойни да живеят в европейски държави, затова те ще им определят в коя държава да бъдат настанени? Ние ще ги хващаме тук, ще ги тикаме в лагери насила и ще разправяме каква демокрация сме и какъв рай сме станали! Я Меркел като си ги е канила, да си ги посреща!

Бате, ние сме готови на всякакви "прУцедури", само и само да стигнем Германията. Дори връзване със СВИНСКИ ОПАШКИ о амболията Динко.

ми се чува въздишка на облекчение от страна на държавите, които НЕ СА външна граница... Ние -като външна граница ще понесем щетите...признава се и в решението- че ще бъде проблем и за самата ни граница... Но те ще помагат... Благодарим!

Споразумението е да накараме балканските държави да се занимават с емигрантите докато “ние” се правим на хуманисти. Това всички го видяхме.

Урсула ни показва,че ЕС се управлява от малоумници и глупаци.Водят Европа към гибел !

Ето какво дира е спестил от публикацията, особено последното изречение е ключа за сегашното положение, където усра ди лайнен признава как е било досега: "Председателят на ЕК Урсула Фон дер Лайен също обяви, че Европейският парламент и Съветът са постигнали дългоочаквано политическо споразумение за Пакта за миграцията и убежището. По нейни думи миграцията е европейско предизвикателство, което изисква европейски решения. "Пактът за миграцията и убежището ще гарантира, че е налице ефективен европейски отговор на това европейско предизвикателство. Това означава, че европейците, а не контрабандистите, ще решават кой идва в ЕС и кой може да остане", изтъкна тя."

Поредното историческо решение. Защо не оставите на историята да реши кое е историческо и кое не?!

А ЕС кога ще вземе решение за спиране на въртенето на часа(пролет и есен)? България трява да излезе от ЕС!

А бе,тоз ЕС ще ни еве мамата ,ама само гледайте сеир.

Да разбираме че всички мангусти остават в първата страна в която са проникнали. Тоест у нас. Честито.

Точно на Игнажден да разрешиш неонацистите на Зеленски, да пристигнат срещу заплащане от $100 с осигурена храна и спане за да си развяват синьо-жълтите парцали в центъра на София не е добра поличба!

Ноу шит?

Докато не се започне да се отбранява границата със сила (както е по закон) ням да се промени ситуацията. Я пробвай да влезеш нелегално в Иран или Китай да видиш дали ще ти снемат отпечатъците или ще те снимат озъбен

В Китай даже няма да ги погребат, ако сварят 50 човека да пресичат нелегално.

Урсула ясно ви каза, трябва да се управлява незаконната миграция, ключовата дума е УПРАВЛЯВА, но не и СПИРА! всичко друго е подробност. Наредено Им е от хегемона и тел авив, Европа да стане цветна и мулатска, и то ще стане.... просто трябва или излизане от ес или ние да да емигрираме

Айде, още един дето са го отвличали извънземните

тука трее превантивно решение тоест договаряне с турското правителство за реализиране на проекти за благоустройство на нови населени пунктове а не бежански лагери и инвестици,ново производство фабрики,заводи,фирми откриване на нови работни места за емигрантите,бежанците......и на тяхна територия да се открият бюра за приемане на емигранти и обработвянето на данни и документи към американско,великобританско,руско,германско,френско,испанско,португалско,холандско .....и тн посолства и от там да пътуват до желаната дестинация А НЕ ДА СТИМУЛИРАТ С ПОДОБНИ КЛЮЧОВИ ИДИОТСКИ ЗАКОНИ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ВЧАСТНОСТ ТРАФИКА НА ХОРА......И НЕЛЕГАЛНАТА ЕМИГРАЦИЯ...... ЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПОЛИТИДИОТИ-МАРИОНЕТКИ А НЕ СТРАТЕЗИ. ДО КЪВ БАТАЛ ДОКАРАХА ЕВРОПА......ИКОНОМИЧЕСКИ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ.......САНКЦИИТЕ СЪСИПВАТ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТА НА ПОЛИТИЦИ ОТ НЯКОЛКО СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ......ПЪРВИЯТ ГАФ КВОТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ.....ЕСТЕСТВЕНО ИДЕОТИТЕ ВЪВЕЛИ КВОТИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ КВОТИТЕ..ХИПЕРПРОДУКЦИЯ И ПЛАЩАТ ЕЖЕГОДНО ГЛОБИ. 2.ГАФ ЕНЕРГИЙНА ОБВЪРЗВАНОСТ С ЕДИН ИЗТОЧНИК И ЛИПСА НА ПЛАН Б....ДОСЕГА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СВОБОДНИ ИМПРОВИЗАЦИИ САНКЦИИ КОИТО СА В УЩЪРБ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ НО НЕ И НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ВЪВЕЖДАТ ЗАЩОТО ТЕ СА МАТЕРИАЛНО ОСИГУРЕНИ ОТ БЮДЖЕТА. 3.ГАФ НЕАДЕКВАТНИ ПРОТИВОПАНДЕМИЧНИ МЕРКИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА БЛИЗО 3 ГОДИНИ И ЛИПСА НА ВИНОВНИ ЗА СМЪРТА НА НАД 6МИЛИОНА ГРАЖДАНИ ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД ИНФЕКЦИЯ ПЛИТКОРЕКТНО МЪЛЧАНЕ ПО ТЕМАТА КОЙ И КАК.......ВИНОВНИ НЕМА ЗНАЧИ НЕМА И СЪД 4.ОТКРИТО ПРОВКИРАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ПО "КОНСПИРАТИВНИЯТ" ПЛАН ГАЛИЦИЯ

Правилото трябва да е едно - картечници. Тогава проблема на каналджии и емигранти ще си е техен. Има нормални места за влизане в една държава - гранично КПП, останалата част от границата - под пълен контрол! На някой му трябвала ефтина работна ръка - да им осигурява визи!

9мм зад врата на всеки заловен каналджия-национален предател.

те украинците па и арабите умират за работа, докато им даваш помощи по големи от минимална заплата и от пенсия на местен

Американският вестник The Washington Post премахна от главната страница на сайта си раздел за ситуацията в Украйна. От началото на специалната военна операция изданието публикуваше материали за конфликта който предизвикаха неонацистите около Зеленски в отделен раздел. Този раздел вече е при Бандера. Това означава много, тролещите за неонацизма да започват да квичат!

Сега ни трябват правила за експулсиране на русофили

Ти кой бе, говньо? Поредният хомосексуалист, неонацист татуиран със свастики.

Уплаши се да не те изгонят от софрата. Много ги обичам такива дето тъкат на два стана.

Тъпак,нацистите по това ли ги познаваш????

руснаци да прииждата насам...

Те не прииждат.Те тук живеят и хич не им се приижда обратно в кочината.

Това споразумение е закъсняло с има, няма 10 години. ЕС беше много по-силен с Великобритания, особено предвид сегашната ситуация.

На всеки е ясно, какво трябва да се направи, но очевидно е, че няма политическо желние да се направят верните стъпки, а се правят само лицемерни, фалшиви и медийни "неща", за да се поспре временно недоволството на хората преди европейските избори! Реално трябва да се направи следното: 1. Споразумения с всички държави за екстрадация на техни граждани влезели нелегално в ЕС. 2. Есктрадация до месец максимум за нелегални мигранти влезли в ЕС. По този начин ЕС ще покаже, че няма смисъл да плащат и да тръгват изобщо, защото 100% ще бъдат върнати обратно! Да, ама не! Политицте искат да замажат очите на гражданите, а не да решат проблема. Даже напротив, те искат този проблем да продължава, защото това им е целта! Да наводнят ЕС с мигранти и да счупят националните държави!

Това са гласоподаватели

Тези само се чудят как по-патетично да кажат някой синоним на "не правя нищо". Всеки ден този "съюз" устремено крачи към историята. Накрая самия "съюз" ще стане една жалка история.

Напротив, правят много, но не за да спрат ор.ди, а да привлекат нови.

Късно, прекалено късно!

Аз мога да ви реша проблема. Много е лесно. Само едно законче трябва, което да не се бара. Мигрантите се настаняват в имотите на държавниците и те са длъжни да се грижат за тях с лични средства. Колкото по-висок пост, толкова повече мигранти му се падат. Дерзайте

Лошото, че нещата не се решават от държавниците. Още от средновековието, може и от по-рано.

Така е, но поне да има споделена отговорност между различните слоеве на обществото

На въпрос към Меркел - Вие бихте ли приели негри в дома си. Отговора е - НЕ!!

Елате!!! Елате ВСИЧКИ, ще се справим!!! Като гледам, ние как се справихме с ИНТЕГРАЦИЯТА ( каквото и да означава това) с ЦИГАНИТЕ, (които са тук от 200-300 ГОДИНИ), жална и майка, на Гейропа, с интеграцията на МИЛИОНИ негри и араби.

Негрите от BLM ще унищожат САЩ, негрите и арабите ще унищожат гейропа, циганите ще унищожат България. АКО ПРОДЪШЖАВАМЕ ТАКА.

Що бе,Швеция се справи почти напълно, в големите градове има гета, които са на самоуправление, там полиция не стъпва, хората си решават проблемите, без институции помежду си... с помощта на автоматично оръжие.

Жълтопаветници не ви виждам ма площада след промените в Конституцията да посрещате сънародници от Афганистан, Индия, Пакистан , случайниците за толкова ви продадоха Къде сте как спите жълтопаветни идиоти, какво ще оставите на децата си?

Ами ти къде си , що не си там да поведеш с пример? Ами весто това драскаш простотии по форумите и хвърляш вината за положението с бездействието върху другите?

Това с инстументализирането не го разбрах на мигранти как да го разбирам? А и въобще нещо може ли да се разбере от тая абстракция мадридска?Просто няма как да се съглася със замяната на истински конкретни понятия с поредни глупости от сорта на "предизвикателство".Европа се пълни със зомбита роми от сите ромски кланове ,а това е декларирана окупационна война.Никакви предизвикателства! Долу ООН! Да живее Израел-единственната държава ,която е с всичкият си.Зомбита се изб.иват,а не се дундуркат.

Ай сига ве!!! нЕкви педали, живяли и живеещи, цял живот извън България, ще ми определят правилата, барайки Конституцията на Република България. Ваща мама и безродници да онодя.... Боклуци еврогейски на Посолството... Ставай бре народе заспал!!! Ставай и да ги окичим тия безродници на стълбовете по жълтите павета у гоЛемото село! Ставай и да ги окичим наголо с главаите, за да може всеки един, който минава покрай тях, лесно да им се изхрачи в мръските продажни сурати! АНАТЕМА !!! Майките ви камани да са родили наместо вас, миндили сбъркани!

Колко приятно цвилиш!

Когато го извадих, че се оцапа!

Хайде пак с поредното Историческо постижение! И новите регламенти с какво се различават от старите? Нима до сега не се правеше проверка на мигрантите при пристигането им? Сега какво се промени? По-добра комуникация с нациите от които идват за проверка на самоличността? Биометрични данни? Е още от голямата мигрантска криза се започна тази практика и ......, какво промени? Не виждам нищо ново пък камо ли историческо от това което съществува от голямата мигрантска криза! Направили минимални промени по вече съществуващите си наредби и ни ги представят като следващото евроатлантическо, Европейско и историческо споразумение. Нищо повече! Реално тъпчат на едно място с безмислени и половинчати политики и гледат как да замажат положението пред обикновените хора защото реално си нямат понятие какво правят там. Остава само всички в ЕП да се самонаграждават с нобелови награди, че извършат промени на съществуващите си закони!

Историческа е изцепката на меркел, последствията й никога няма да изчезнат. Защо не правят така че да пресекат миграция, а винаги има нещо, което привлича. Защо не се говори за опасности, които носят гостите, да речем за икономика, здраве, безопасност на местните? И да не ми говорят за солидарност. Солидарност може да имао при пазене на границите, но не и при приемане на тези, които танте покани лично от свое име.

на мърши като Лайен и сие ЕС е в такова критично и лошо състояние. Не виждам нищо "историческо" в това така наречено споразумение. Изполват все същите слогани и пожелания като "солидарност и сътрудничество между държавите от ЕС, справяне с кризисни ситуации".... Искам да видя как Унгария и Полша ще пуснат талибани при тях.

Унгария няма да пусне, за поляците не се знае, с хер туск, който е на каишка на фонсмешна всичко е възможно.

Късно е либе за китка, Европа е обречена.

Не правѝ внушения. Заминавай където ти харесва.

така, така... като земе да каже некой истината, веднага се намира друг да му лепне етикет "тоа не е от наште" или "праиш внушения"

Европа си отива ние също

От 70 години Запада, Европа и капитализма загниват и си отиват и накрая мада раша е в говната, марш в сибир путлерофил

Вие не обичате Европа и не сте загрижени за нейното бъдеще. Не знам защо се измъчвата да живеете тук и не отивате, където ви харесва.

Меркел канеше мигрантите с "Добре дошли", и всички в ЕС ръкопляскаха и повтаряха поздрава. Даже у нас някакви платени от НПО приветстваха мигрантите и ги даваха по телевизора. Същите мигрнати, оборудвани със скъпи смартфони и насочвани от невидима ръка и организация по нелегалния си път към Европа. И всяка дума, противоречаща на линията на ЕС беше заклеймявана по всички медии. А сега, изведнъж, видите ли, мигрантите били предизвикателство за Европа, трябвало да се защитаваме, да ги разселваме по пустеещите земи на Източна Европа и да им плащаме за пребиваването тук повече, отколкото един български данъкоплатец може да си осигури като заплата за свършена работа. Извратена Европейска мисъл и политика, копирана от българските "управляващи" марионетки с чужди кукловоди.

През лятото видях една миловидна тийнейджърка с тениска с голям надпис на гърдите - Emigrants, you are welcome.

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ В КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв - Любимец No.13, взел е вече нещата на ръчно управление и управлява директно с джойстика. Началник и шеф-диригент на всички фашисти в БГ-колонията. Главен "инженер-конструктор" на фашистката Сглобка(ОПГ ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС).

Нищо не рзбрах от статията! Какво конкретно е прието? Явно не е за казване...

Правилата на надупване на корена ите европейци при среща с рязани пришълци. Това, което не може е да се изпратят обратно откъдето са дошли.

Много закъсняло споразумение. Европа вече се напълни с опасна сган. Дано да са ефективни новите мерки.

аз ги разбирам като прехвърляне на цялата отговорност на страните-с първа граница... Те /т.е. ние/ ще установяват кои са за връщане, те ще ги връщат /интересно как/, ще остават именно в тези /първи/ страни, там ще бъдат обгрижвани, там ще си правят золумите,... Ще ни разплачат фамилията...

Игнажден е! Добре е да се изхвърли всичкия Украински боклук, за да “изтече” с него и злото от къщата ни. Фашизъм не е необходим нито на нас, нито на нашите деца и внуци.

Сега обясни какво е фашизъм

Фашизъм е да викаш слава украине под краварски съпровод. Същото важи и за еврейската урудлива псевдо държава.

Взимам си забележка, правилната дума за терористите в Украйна е НЕОНАЦИСТИ! Имаш основание, фашизма е в Италия, но разговорно в България е прието да те нацистите на Хитлер да бъдат наричани ФАШИСТИ.

Като са влезли от тук, ще ни ги връщат тук, а ние никъде не можем да ги изпратим. Или са си унищожили паспортите и няма къде да го депортираш илинвсички са от Афганистан. Ако до сега минаваха транзит, сега ще ги настаняват обратно тук. Честито.

Извън Шенген. Вето батя докато не разберат къде зимуват раците.