Коментари - Полша: Не подкрепяме ”различни скорости” в ЕС | Днес.dir.bg

Полша: Не подкрепяме ”различни скорости” в ЕС

Министър-председателят на Полша Беата Шидло отхвърли плановете страните в Европейския съюз да задълбочават връзките си с Блока с различно темпо.

Обратно в новината

Коментари - Полша: Не подкрепяме ”различни скорости” в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на ПОлша. Намали пенсионната възраст . У Нас негодниците блокираха милиони работни места за ненужни бюрократи които папат яки заплати и осигуровки до 65 години. Милиони млади в детеродна възраст са прогонени.

Всяка страна трябва да има собствена мощна почтенна програма за просперитет в рамките на Европейския съюз.Всяка страна има индивидуални строго специфични особености . НАгли престъпници спекулират с Евро съюза и разоряват цели нации с ненужни огромни корупционни разходи .

Браво, това е политик. Аман от вечно съобразяващите се родни политици. Вечно послодни, но да угодим на силните. Като кажеш истината помагаш на Европа. Свалете си скапаните розавки очилца!

Може да имаме много кусури и сигурво е така само че тази инициатива на тези 4 държави идва от други ПРИЧИНИ.Те се видяха НАТЯСНО от напускането на Великобритания от ЕС както и идването на ЛУМПЕНИЯ ТРЪМП в САЩ.Че те американците на правиха КУП БЕЗОБРАЗИЯ ПО СВЕТА и изведнъж РЕШИХА че от УТРЕ СА ПРЕЧИСТЕНИ И ДРУГИ.И ЧЕ ЗАПОЧВАТ НОВ ЖИВОТ НОВ ЖИВОТ СЪС 20 МИЛИОНА БЕЗДОМНИЦИ 11МИЛИОНА ЗАТВОРНИЦИ И ОЩЕ 11 МИЛИОНА СЪС КУПОНИТЕ НА ОБАМА ЗА ХРАНА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ.ОЛАНД ДА СИ НАНРАВИ ТРУДА ДА СЕ РАЗХОДИ ДО РЕКА СЕНА ТАМ МИ 2 МОСТА КОИТО СА НАЙ БЛИЗКО ДО ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ДА ВИДИ КОЛКО НЕГОВИ СЪНАРОДНИЦИ СА ТАМ .ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТАМ АРАБИ НЯМА АРАБИТЕ АСЕДИКТА ИМ Е ДАЛ ДЪРЖАВНИ ДОМОВЕ КАТО ИМ ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ПО НАЕМА И КОНСУМАТИВИТЕ.ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКА СОЛИДАРНОСТ.

На Емил ще му кажа че никой от България няма намерение никого изяжда.Извинямам се много но СКОРОСТА не се появява от БЪЛГАРИЯ за да ни се втълпява едва ли не ГУЗНА СЪВЕСТ.Българите със нищо не са виновни.Аз съм лично живял доста време във Западна Европа и съм видял всичко и това мен тая СКОРОСТ въобще не ме ПРИТЕСНЯВА.Тука става въпрос да няма ЛИЦЕМЕРИЕ е ДВОЕН АРШИН.Така че моите аплодисменти към Беата Шидло.Нали СПАЗВАЙТЕ САНКЦИЙ КЪМ РУСИЯ АМА НИЕ СМЕ СИ ПО ТАКА.Ние сме си помили а вас кучетата ви яли.

За тези, за които цивилизацията се е провалила, варварите са спасителите

Седите в домашните си кочини и възхвалявате всеки политик-идиот, който плещи някакви глупости по ЕС, но не предлага никаква алтернатива. Хубаво, ще разрушим единна Европа и пак ще се върнем 30-40 години назад в ерата на национализма. И какво ще ни донесе това? Затворени граници, недостъпни трудови пазари, влошена търговия и скъпи стоки, САЩ, Канада и Китай ще не изядат, а България ще си остане една дълбоко слаба и кризисна държава, мотаеща се в периферията на оста Москва-Истанбул. Евроскептицизмът и евроомразата ви са смешни, защото просто искате да съборите нещо, което не е перфектно и има да се изглажда, но от КОЕТО НЯМА НИЩО ПО-ДОБРО. Идолите ви са политически ологофрени като Тръмп и злонамерени човечета като Фарадж, който разруши нещо и после си тръгна, без да знае какво следва. Смешни сте!

Само то факта,че наричаш семейните ни домове"домашни кочини",се вижда какво представляваш.

Каточели тази периферия на която сме сега е много хубава. Чакай, че ние сме по богати сега от 1989, имаме си индустрия, нямаме никави бедни райони които са и най бедни в европа, нали сладур?

Да, преди 89-та имаше си и индустрия и всичко, само магазините бяха празни. Някак си тогавашните първи успяваха да организират индустриите, само не успяваха да напълнят магазините.

Безобразията не може да са до безкрай. Днес Европа на две скорости, утре нещо друго. Третират те като втора категория човек, а уж всички са равноправни членове на съюза. Едните мачкат другите и само ги използват. А когато някой е срещу това следва отговор: "Рушите единна Европа". Пълнят Германия с мигранти и когато някой не е доволен следва: "Вие сте нацисти" и т.н. А става по-зле и по-зле. И колкото повече се търпи, управляващата ЕС, върхушка, толкова повече те ще се качват на главата на обикновения европеец и ще продължават да затвърждават кухите си мантри чрез медиите.

Абе сега няма ли различни скорости та се правете на ударени????Никога в този ес е нямало реално равноправие а само изгода за тези дето налагат правилата за сметка на идиотите дето даже не са ги питали искат ли влизане в такива ''съюзи''

Поляците се гордеят със своя министър председател Беата Шилдо , а аз се срамувам от българския министър -председател Бойко Борисов, който чака с нетърпение какво ще му заповядат "началниците", и какво ще му подхвърлят, за да може да го сръчно открадне

Свери си календара, че май е 3-4 месеца назад ;)

Браво на поляците ! Ако всички източно-европейски държави се обединят срещу презадоволените западни крадци - може би Европа има шанс за по-добро бъдеще, отколкото да сме боклучарника на ЕС !

То до преди 89-та уж си бяха обединени източноевропейците, но запада пак си беше по-добре от нас

Тая полска лелка е много неприятна!

Западните страни на Европейския съюз са окупирани от исляма. Источно европейските са почистени но ограбвани зверски чрез наркотизиране из омбиране на подставени на власт.

Трябва да си от желязо, за да се справиш с шайката жестоки садисти-колониалисти. Защо да ни е страх, превърнах ме се от производители на електроенергия в потребители на западноевропейските корпорации, следвйки заповедите на ЕС, ядем им второто качество храни, някой от които като разтворимото кафе и шоколада наистина само по име и цени са такива иначе имат вкус на хартия и кисела захар... Имаме ли достойнство се пита в задачата...

Понастоящем разработваме план как да извадим ефективно от ЕС, Полша, Унгария, България и Румъния. Ако искат да вървят с Русия или Китай, ета нас не валнует.

Юнкере, ти ли си бре ? Не да ги вадите тези страни от ЕС та вие насила ги държите с вашите марионетки, направете референдуми /защо ли се страхувате от тази дума/ в съответните страни и ще видите резултата ! Те искали да ги разкарват ха ха ма на кого после ще си прадавате боклуците то други няма, НЯМА !

Забрави Чехия, Словакия, Унгария, Гърция, която иска и връщане на драхмата!

Туск и Юнкер са пропаднали политици. ЕС трябва да търси такъв като Тръмп.

На картинката виждам една супер злобна полякиня на която целия свят и е крив.

Европа на 2 скорости няма да има. Ще има Европа на 32 скорости, защото толкова са различните интереси.

Възхищавам се от поляците.Горд налод с чувство на достойнство.Имам чувството ,че нашичките политици се раздат с вродено чувство за предателство на собствения си народ.Винаги с "чупка" в кръста, в сервилна поза с протегната за просия ръка , като изпросеното го открадват и с нетърпение очаквуващи какво ще кажат "началниците". Емблеметичен пример за това е един провинциален фукльо страдащ от нарцистичен синдром наречен Бойко Борисов.

Хора събудете се ! Даже СИВ не делеше държавите на скорости А в ЕС няма държави има граждани на ЕС и сега някой се опитва да ни вмени че едни европейци имат повече права от други европейци Ако го допуснем какво следва ? Делене и после война разбира се

Добре, де, през 2020 като спрат структурните фондове к'o пра'йм? Продължаваме да издържаме брюкселските задници с тлъстите им заплати и пенсии и да разселваме и хрантутим азиатските и африкански доктори и инженери?

Достойна позиция Не се съмнявам че българските управници са готови веднага да ни запишат хора втора категория

Докога ще парадирате с вашата полска куха грандоманщина заедно с унгарците?Нанесохте много вреди на ЕС.Айде по-кротко,че помните историята ,нали!

Ако сте само тъп ,това е добре ,но вие сте един роден предател на собствения си народ и просто един елементарен бойковист ,коленичил пред началниците

няма да коментирам снимката на шидло, която се върти по медиите, сякаш тя е единствената снимка на жената. но окей, от ес искат да ни внушат, че и жените, когато са ни неудобни- може да са злобарки. разбира се, че не само, че може, но и са. инак защо ще цензурират по медиите, сякаш са турски вилает? истината е, че европа се разпадна на "скорости". това на първо време. разбира се, че тези "скорости" ще се прехвърлят и върху "бежанците" от държавите, за които европа даде доста пари на клинтън и обама за разрушението им. някои ще се "интегрират", като спящи клетки, а други ще се интегрират... "когато му дойде времето", "царисти"... :-)))) та, да видим де!

Майко мила колко тъпи хора има?????? тоя взел да казва,че Германия ни пробутвала боклуците си?????????????????????????????????/ това българина е най тъпото говедо:( Алооооооо пич ясно е , че не си излизал от село ,мръдни малко до по големия град с 2,3 хиляди души.Ако Германия ни даваше боклука си ,както казваш е много по добре да взимаме боклука на Китай

Ало комундетата,недейте да четете само това което ви изнася,вашия генерал каза,че получаваме от европа много повече от колкото вкарваме,тоест БСП реве за европа от там са парите за крадене,иначе няма.Незабравяйте ,че за последните 10 години герб е бил 4 на власт а БСП 6 заедно с ДПС и ревете ,че герб ви е виновен???? а за последните 27 години преход???????? герб 5 години на власт БСП 15 другите са за царя.Кажете ми кой е по виновен????

единствената страна която е отхвърлила Европа на две скорости е Полша, това е по всички медии в света,защо Генерал Деси твърди ,че е против ,когато не е???????????????????????????// кой подписа за две скорости?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Е нали радев и корнелка тропнали по масата на европа ????? защо хората пишат ,е само полша нее за две скорости????????? Радев е там той няма ли мнение????? или е само за пред нашите журналя:))))) смях Генарал Деси хахахахах

СЛАВЯНИТЕ СА СИЛНИ,КОГАТО СА ЕДИННИ!!!ДО ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС И ЩЕ СТРАДАМЕ!!!

какви славияни бе тупан? най скъпия газ в еропа плащаме ние защото сме братушки и славияни ,така ли

Русофил

ЗАЩОТО СЕ МЕСЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБ,КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ!!!

Теквуне, ама ти сериозно ли си си помислил, че Франция и Германия нямат пазари? Не си ли чул, че Франция е втората колониална сила след Великобритания? Нищо ли не си чул за Френската общност? А че Германия е пробила и най-големия пазар в света, пак ли не си чул? Грижата за пазара на Франция и Германия, а и на Великобритания, САЩ и Япония трябва да ти е най-малкия проблем! Да се молим останалите държави да спечелят техните пазари!

Ще го преживеем! Все пак съм обнадежден, че Полша не желае да напуска ЕС, засега поне! А ако пък напусне, и това ще го преживеем!

"Не подкрепяме "различни скорости" в ЕС." Ето защо не приемат поляците Туск - защото е продал интереса им!

Остри, зли очи присвити тънки устни ... урсуз злобна застаряваща полякиня...

хихихи патладжан с ранкинг 4 %

Всяка държава е суверенна да се развива на каквато си иска скорост. Нали искате Европа на нациите и да се зачита суверинитетът. Що полша да може да се прави на съверенна, пък Германия и Франция , да са само в ролята на донори , а да не могат суверенно да си направят общност със собствени правила, без да се съобразяват с източноевропейските и южни боклуци за които европа е само едни пари, които да се вземат , а суверинитетът средство да се крие кражбата и нарушението на правилата. Айде от там откъдето тръгнахте , да осмислите кво е Европа.

Като те пратят в трета глуха, наникъде на можеш да се развиваш. Суверенна общност със собствени правила може да има, ако си извън всякакви съюзи, които ти диктуват правила. Ако си вътре и си непълноправен член е едновременно унизително и неперспективно.

Либерастите ще плащат заради малоумната си идеология. И без това никой в източна или южна Европа ги харесва. В юга са мръсни анархо-болшевики, а в изтока слава Богу се надига крайния национализъм. И без това толерасткият съюз е кауза пердута.

Те поляците много си повярваха!! ЕС ги изгради от нулата, те се опъват!! Много лесно ще станат работите, всички излизат от ЕС и си правят нов, където няма да приемат такива дебелоглави идиоти!! Намерили ,че премерили.

Влезеш ли веднъж, няма излизане от там. Ще видим и Великобритания колко са силни и дали щге успеят да излязат. Но по-малките нямат шанс. Потъпкани и унизени, от еврократите без човешки ценности, единствената нормална реакция е анти-ЕС. Директно се изплюват в лицето на държавите от Източна Европа и казват "Вие сте боклуци и второ качество хора, на втора скорост". Няма да има фондове. Защо? Защото не приемате мигранти и не искате лудата бабка Меркел да съсипе и вашите държави. Да, но членски внос към ЕС има нали. Това, което става в последните месеци са най-долните и гнусни падения на тази измислена организация -ЕС.

А трябва да има, ако държавите в него имат и грам достойнство. Не може да влезеш в съюза при едни условия, а след това да станеш напълно неравноправен член. Идеята е ясна - тази "Велика четворка" да е ядрото, а останалите да са придворните, да припкат да ги обслужват и да се радват на някакви трохи, колкото да не умрат от глад. А когато някой откаже да приеме мигрантите - непослушни сте и няма фондове. Всичките действия на "висши" (да се разбира нисши) политици от ЕС от мигрантската "криза" (умишлено предизвикана) насам целят разрушаването на Европа, европейската кулкура и цивилизация и белия човек. Не случайно казвам Европа, а не ЕС, защото европейската култура е вековна, а ЕС е измислена организация, която може да се разпадне с гръм и трясък. Тези действия са враждебни. Това не са действия на единство. Това са действия на арогантност на самовлюбили се хора, които си мислят, че управляват света или просто марионетки изпълняващи задокеански поръчки. Бъркат се във вътрешното законодателство на държавите, разслеват насила африканци. По европейски директиви закриват ТЕЦ-ове, защото уж не отговаряли на изискванията. И ако накрая съвсем ни смачкат това, което САМИ сме изградили - хората в България и техните предци тогава ще се молим на ЕС за техните трохички. А това, че и в България е пълно с мутри и мошеници е съвсем друга тема, но ЕС определено не е цвете за мирисане. Поне не и политиците, които го управляват. В самите държави вероятно има доста по-интелигентни хора от крокодилите, които ги представляват. И слава Богу, защото те са истинското лице на Европа, а не псевдополитиците - марионетки.

17 милиарда е членския внос,110 миларда са субсидийте за последната година ,2 милиарда внесени пари от българи в чужбина ,кажи ми главо тъпа без европа за колко месеца ще фалираме?????????????????????????????

Европа трябва да се управлява от славяни, че тия западняци толерастията и педерастията яко ги е ударила....

Какви славяни те гонят бе? Ние нямаме нищо общо със славяните!! Ние генетично сме по близо до средиземноморските народи!! Славяни са украинците, белорусите, поляците, чехите, словаците и словенците.

ЧОВЕКА НАВЛИЗА В ЕВРОПА ОТ 2 МЕСТА: - ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗ ГИБЛАРТАР ... КОИТО СА НАВЛЕЗНАЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ СА БАЩИ НА ТРАКИ , СЛАВЯНИ, АЗИАТЦИ И ПРОЧИЕ ... А КОИТО СА НАВЛЕЗЛИ ПРЕЗ ГИБРАЛТАР СА СЕ ОМЕШАЛИ С НИЕНДЕРТАЛЦИТЕ И СА БАЩИ САМО НА ЗАПАДНИТЕ ДИВАЦИ :))

Да си управляват славяните, ние сме арийци.

Вчера ви написах, че който ги настъпи по мазола ще съжалява. Още днес започва да бъде интересно. През 1976 мисля че беше в Полша щяха да увелчават цените. Това което станабяха демонстрации, но най- интересното беше, че всички полски студенти в България заминаха за да участвуват в демонстрациите, всички полски артисти прекъснаха представленията си в чужбина и се върнаха да демонстрират.Запитах полски студент по този въпрос и той ми отговори така- НИЕ, ПОЛЯЦИТЕ КОГАТО ЗНАЕМ, ЧЕ В ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕ СТАНЕ НЕЩО С КОЕТО НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ- В ПОЛША.Много пъти мисля, ако ние българите се връщаме в България когато разбираме, че стават неправилни неща, дали България щеше да е в това окаяно положение? Мисля, че Германия ще започне да има проблеми с Полша.

Приветствам поведението на Полша и мнението за провалилите се държавници като Меркел ,Оланд ,Юнкер ,Туск...браво

Едно време баща ми смяташе, че американците се радват на обединението на ЕС, за да го излапат изцяло, но се оказа малко по- сложна работа. Понеже не стана, привлякоха англичаните, а те сега бъззикат Полша, руснаците съвместно с американците бъззикат България. ЕС не може да е на две скорости заради договора от Лисабон, но пропагандата бълва лъжи, за да направят една хубава инфлация и да разорят милиони хора. Те се хранят от масовата тъпотия и постигат целите си. Единственото противодействие е индивидуално спасение и инвестиция в земя, плодни дръвчета и животни. Всичко друго се амортизира.

Земята. правилно, но дръвчетата могат да изсъхнат, а животните да умрат. Земя, имоти и злато- казват някой други.

Тези спорове за скоростите до нищо добро няма да доведат ЕС.

И слава Богу.

Моите почитания.Полякинята е голям боец.Крайно време беше

Това, че някой взима пари не означава, че трябва да загърби интересите си и във всичко да слуша силните на деня. Сещате се за приказката за зелника.

Народа си го е е казал: Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я е дал. Проблема е, че нашенските долнопробници не се пребориха за България и БЪЛГАРИТЕ.

В ЕС на различните скорости, нашия водач ще ни вкара на свръхзвукова. Пак сме най-ориентирани.

БРАВО БЕАТА !МЪЖКА ПОСТЪПКА ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ !БРЮКСЕЛСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ И ТИЯ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГЪТ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБИТЕ НА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО.

Полша е най-лошия PR за тази теза. Ще свърши точно обратното на това, за което се бори. Това е целта.

Беата е пра-пра-внучка на Медуза е най-известната от сестрите горгони, трите дъщери на морските чудовища Форкис и Кето. Те били чудовища с женско лице и змии вместо коси. Имали способността да вкаменяват с поглед.

Аз, също не подкрепям ... и даже съм много недоволна, че след като влязохме в ЕС ... почти нищо не се промени ... пак сме най-бедни, с най-лошо здравеопазване, образование и съдебна система. Пак сме отличници по корупция и злоупотреби с еврофондове и публични финанси. Ама се замислям, че едва ли Европата ни е виновна ... ами ние преди това /90-те/ бяхме като в средновековието .. . рекет, издевателства, частни кортежи, сини лампи, затворени улици, заведения, магазини ... за принцовете, зад които се криеше ДС и босовете на стария режим. Нещата и сега не са се променили много, но има някъкъв напредък ... дори да ни се струва - минимален. И защо не погледнем себе си ... агресивността, наглостта, заобикалянето на закона, неспазването на правилата, чалга-кифленско-мутренското поведение са издигнати в култ ... как да ни приемат за равни??? Вие бихте ли приели за равни "пълчищата талибани" ?!?

Явно този ЕС не върви на добре. Просто се чувства как се клати... клати. Всичко идва от двуличието, демагогията и лъжите на оядените тлъстаци-лицемери от западните страни.

Изумена съм колко много хора подкрепят елементарното мислене ... естествено, че са ни виновни "двуличието, демагогията и лъжите на оядените тлъстаци-лицемери от западните страни" ... ние преди това, бяхме - цъфнали и вързали!?! Абе, хора ... как не разбирате, че най-умните, способни, креативни и работещи хора заминаха, и все още повече ще заминават натам, и вие накрая ще си останете само със злобата, комплексите, мечтите по миналото ... и много, много неграмотни, неработещи, социално-слаби ???

Коментари - Полша: Не подкрепяме ”различни скорости” в ЕС | Днес.dir.bg

Полша: Не подкрепяме ”различни скорости” в ЕС

Министър-председателят на Полша Беата Шидло отхвърли плановете страните в Европейския съюз да задълбочават връзките си с Блока с различно темпо.

Обратно в новината

Коментари - Полша: Не подкрепяме ”различни скорости” в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на ПОлша. Намали пенсионната възраст . У Нас негодниците блокираха милиони работни места за ненужни бюрократи които папат яки заплати и осигуровки до 65 години. Милиони млади в детеродна възраст са прогонени.

Всяка страна трябва да има собствена мощна почтенна програма за просперитет в рамките на Европейския съюз.Всяка страна има индивидуални строго специфични особености . НАгли престъпници спекулират с Евро съюза и разоряват цели нации с ненужни огромни корупционни разходи .

Браво, това е политик. Аман от вечно съобразяващите се родни политици. Вечно послодни, но да угодим на силните. Като кажеш истината помагаш на Европа. Свалете си скапаните розавки очилца!

Може да имаме много кусури и сигурво е така само че тази инициатива на тези 4 държави идва от други ПРИЧИНИ.Те се видяха НАТЯСНО от напускането на Великобритания от ЕС както и идването на ЛУМПЕНИЯ ТРЪМП в САЩ.Че те американците на правиха КУП БЕЗОБРАЗИЯ ПО СВЕТА и изведнъж РЕШИХА че от УТРЕ СА ПРЕЧИСТЕНИ И ДРУГИ.И ЧЕ ЗАПОЧВАТ НОВ ЖИВОТ НОВ ЖИВОТ СЪС 20 МИЛИОНА БЕЗДОМНИЦИ 11МИЛИОНА ЗАТВОРНИЦИ И ОЩЕ 11 МИЛИОНА СЪС КУПОНИТЕ НА ОБАМА ЗА ХРАНА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ.ОЛАНД ДА СИ НАНРАВИ ТРУДА ДА СЕ РАЗХОДИ ДО РЕКА СЕНА ТАМ МИ 2 МОСТА КОИТО СА НАЙ БЛИЗКО ДО ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ДА ВИДИ КОЛКО НЕГОВИ СЪНАРОДНИЦИ СА ТАМ .ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТАМ АРАБИ НЯМА АРАБИТЕ АСЕДИКТА ИМ Е ДАЛ ДЪРЖАВНИ ДОМОВЕ КАТО ИМ ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ПО НАЕМА И КОНСУМАТИВИТЕ.ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКА СОЛИДАРНОСТ.

На Емил ще му кажа че никой от България няма намерение никого изяжда.Извинямам се много но СКОРОСТА не се появява от БЪЛГАРИЯ за да ни се втълпява едва ли не ГУЗНА СЪВЕСТ.Българите със нищо не са виновни.Аз съм лично живял доста време във Западна Европа и съм видял всичко и това мен тая СКОРОСТ въобще не ме ПРИТЕСНЯВА.Тука става въпрос да няма ЛИЦЕМЕРИЕ е ДВОЕН АРШИН.Така че моите аплодисменти към Беата Шидло.Нали СПАЗВАЙТЕ САНКЦИЙ КЪМ РУСИЯ АМА НИЕ СМЕ СИ ПО ТАКА.Ние сме си помили а вас кучетата ви яли.

За тези, за които цивилизацията се е провалила, варварите са спасителите

Седите в домашните си кочини и възхвалявате всеки политик-идиот, който плещи някакви глупости по ЕС, но не предлага никаква алтернатива. Хубаво, ще разрушим единна Европа и пак ще се върнем 30-40 години назад в ерата на национализма. И какво ще ни донесе това? Затворени граници, недостъпни трудови пазари, влошена търговия и скъпи стоки, САЩ, Канада и Китай ще не изядат, а България ще си остане една дълбоко слаба и кризисна държава, мотаеща се в периферията на оста Москва-Истанбул. Евроскептицизмът и евроомразата ви са смешни, защото просто искате да съборите нещо, което не е перфектно и има да се изглажда, но от КОЕТО НЯМА НИЩО ПО-ДОБРО. Идолите ви са политически ологофрени като Тръмп и злонамерени човечета като Фарадж, който разруши нещо и после си тръгна, без да знае какво следва. Смешни сте!

Само то факта,че наричаш семейните ни домове"домашни кочини",се вижда какво представляваш.

Каточели тази периферия на която сме сега е много хубава. Чакай, че ние сме по богати сега от 1989, имаме си индустрия, нямаме никави бедни райони които са и най бедни в европа, нали сладур?

Да, преди 89-та имаше си и индустрия и всичко, само магазините бяха празни. Някак си тогавашните първи успяваха да организират индустриите, само не успяваха да напълнят магазините.

Безобразията не може да са до безкрай. Днес Европа на две скорости, утре нещо друго. Третират те като втора категория човек, а уж всички са равноправни членове на съюза. Едните мачкат другите и само ги използват. А когато някой е срещу това следва отговор: "Рушите единна Европа". Пълнят Германия с мигранти и когато някой не е доволен следва: "Вие сте нацисти" и т.н. А става по-зле и по-зле. И колкото повече се търпи, управляващата ЕС, върхушка, толкова повече те ще се качват на главата на обикновения европеец и ще продължават да затвърждават кухите си мантри чрез медиите.

Абе сега няма ли различни скорости та се правете на ударени????Никога в този ес е нямало реално равноправие а само изгода за тези дето налагат правилата за сметка на идиотите дето даже не са ги питали искат ли влизане в такива ''съюзи''

Поляците се гордеят със своя министър председател Беата Шилдо , а аз се срамувам от българския министър -председател Бойко Борисов, който чака с нетърпение какво ще му заповядат "началниците", и какво ще му подхвърлят, за да може да го сръчно открадне

Свери си календара, че май е 3-4 месеца назад ;)

Браво на поляците ! Ако всички източно-европейски държави се обединят срещу презадоволените западни крадци - може би Европа има шанс за по-добро бъдеще, отколкото да сме боклучарника на ЕС !

То до преди 89-та уж си бяха обединени източноевропейците, но запада пак си беше по-добре от нас

Тая полска лелка е много неприятна!

Западните страни на Европейския съюз са окупирани от исляма. Источно европейските са почистени но ограбвани зверски чрез наркотизиране из омбиране на подставени на власт.

Трябва да си от желязо, за да се справиш с шайката жестоки садисти-колониалисти. Защо да ни е страх, превърнах ме се от производители на електроенергия в потребители на западноевропейските корпорации, следвйки заповедите на ЕС, ядем им второто качество храни, някой от които като разтворимото кафе и шоколада наистина само по име и цени са такива иначе имат вкус на хартия и кисела захар... Имаме ли достойнство се пита в задачата...

Понастоящем разработваме план как да извадим ефективно от ЕС, Полша, Унгария, България и Румъния. Ако искат да вървят с Русия или Китай, ета нас не валнует.

Юнкере, ти ли си бре ? Не да ги вадите тези страни от ЕС та вие насила ги държите с вашите марионетки, направете референдуми /защо ли се страхувате от тази дума/ в съответните страни и ще видите резултата ! Те искали да ги разкарват ха ха ма на кого после ще си прадавате боклуците то други няма, НЯМА !

Забрави Чехия, Словакия, Унгария, Гърция, която иска и връщане на драхмата!

Туск и Юнкер са пропаднали политици. ЕС трябва да търси такъв като Тръмп.

На картинката виждам една супер злобна полякиня на която целия свят и е крив.

Европа на 2 скорости няма да има. Ще има Европа на 32 скорости, защото толкова са различните интереси.

Възхищавам се от поляците.Горд налод с чувство на достойнство.Имам чувството ,че нашичките политици се раздат с вродено чувство за предателство на собствения си народ.Винаги с "чупка" в кръста, в сервилна поза с протегната за просия ръка , като изпросеното го открадват и с нетърпение очаквуващи какво ще кажат "началниците". Емблеметичен пример за това е един провинциален фукльо страдащ от нарцистичен синдром наречен Бойко Борисов.

Хора събудете се ! Даже СИВ не делеше държавите на скорости А в ЕС няма държави има граждани на ЕС и сега някой се опитва да ни вмени че едни европейци имат повече права от други европейци Ако го допуснем какво следва ? Делене и после война разбира се

Добре, де, през 2020 като спрат структурните фондове к'o пра'йм? Продължаваме да издържаме брюкселските задници с тлъстите им заплати и пенсии и да разселваме и хрантутим азиатските и африкански доктори и инженери?

Достойна позиция Не се съмнявам че българските управници са готови веднага да ни запишат хора втора категория

Докога ще парадирате с вашата полска куха грандоманщина заедно с унгарците?Нанесохте много вреди на ЕС.Айде по-кротко,че помните историята ,нали!

Ако сте само тъп ,това е добре ,но вие сте един роден предател на собствения си народ и просто един елементарен бойковист ,коленичил пред началниците

няма да коментирам снимката на шидло, която се върти по медиите, сякаш тя е единствената снимка на жената. но окей, от ес искат да ни внушат, че и жените, когато са ни неудобни- може да са злобарки. разбира се, че не само, че може, но и са. инак защо ще цензурират по медиите, сякаш са турски вилает? истината е, че европа се разпадна на "скорости". това на първо време. разбира се, че тези "скорости" ще се прехвърлят и върху "бежанците" от държавите, за които европа даде доста пари на клинтън и обама за разрушението им. някои ще се "интегрират", като спящи клетки, а други ще се интегрират... "когато му дойде времето", "царисти"... :-)))) та, да видим де!

Майко мила колко тъпи хора има?????? тоя взел да казва,че Германия ни пробутвала боклуците си?????????????????????????????????/ това българина е най тъпото говедо:( Алооооооо пич ясно е , че не си излизал от село ,мръдни малко до по големия град с 2,3 хиляди души.Ако Германия ни даваше боклука си ,както казваш е много по добре да взимаме боклука на Китай

Ало комундетата,недейте да четете само това което ви изнася,вашия генерал каза,че получаваме от европа много повече от колкото вкарваме,тоест БСП реве за европа от там са парите за крадене,иначе няма.Незабравяйте ,че за последните 10 години герб е бил 4 на власт а БСП 6 заедно с ДПС и ревете ,че герб ви е виновен???? а за последните 27 години преход???????? герб 5 години на власт БСП 15 другите са за царя.Кажете ми кой е по виновен????

единствената страна която е отхвърлила Европа на две скорости е Полша, това е по всички медии в света,защо Генерал Деси твърди ,че е против ,когато не е???????????????????????????// кой подписа за две скорости?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Е нали радев и корнелка тропнали по масата на европа ????? защо хората пишат ,е само полша нее за две скорости????????? Радев е там той няма ли мнение????? или е само за пред нашите журналя:))))) смях Генарал Деси хахахахах

СЛАВЯНИТЕ СА СИЛНИ,КОГАТО СА ЕДИННИ!!!ДО ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС И ЩЕ СТРАДАМЕ!!!

какви славияни бе тупан? най скъпия газ в еропа плащаме ние защото сме братушки и славияни ,така ли

Русофил

ЗАЩОТО СЕ МЕСЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБ,КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ!!!

Теквуне, ама ти сериозно ли си си помислил, че Франция и Германия нямат пазари? Не си ли чул, че Франция е втората колониална сила след Великобритания? Нищо ли не си чул за Френската общност? А че Германия е пробила и най-големия пазар в света, пак ли не си чул? Грижата за пазара на Франция и Германия, а и на Великобритания, САЩ и Япония трябва да ти е най-малкия проблем! Да се молим останалите държави да спечелят техните пазари!

Ще го преживеем! Все пак съм обнадежден, че Полша не желае да напуска ЕС, засега поне! А ако пък напусне, и това ще го преживеем!

"Не подкрепяме "различни скорости" в ЕС." Ето защо не приемат поляците Туск - защото е продал интереса им!

Остри, зли очи присвити тънки устни ... урсуз злобна застаряваща полякиня...

хихихи патладжан с ранкинг 4 %

Всяка държава е суверенна да се развива на каквато си иска скорост. Нали искате Европа на нациите и да се зачита суверинитетът. Що полша да може да се прави на съверенна, пък Германия и Франция , да са само в ролята на донори , а да не могат суверенно да си направят общност със собствени правила, без да се съобразяват с източноевропейските и южни боклуци за които европа е само едни пари, които да се вземат , а суверинитетът средство да се крие кражбата и нарушението на правилата. Айде от там откъдето тръгнахте , да осмислите кво е Европа.

Като те пратят в трета глуха, наникъде на можеш да се развиваш. Суверенна общност със собствени правила може да има, ако си извън всякакви съюзи, които ти диктуват правила. Ако си вътре и си непълноправен член е едновременно унизително и неперспективно.

Либерастите ще плащат заради малоумната си идеология. И без това никой в източна или южна Европа ги харесва. В юга са мръсни анархо-болшевики, а в изтока слава Богу се надига крайния национализъм. И без това толерасткият съюз е кауза пердута.

Те поляците много си повярваха!! ЕС ги изгради от нулата, те се опъват!! Много лесно ще станат работите, всички излизат от ЕС и си правят нов, където няма да приемат такива дебелоглави идиоти!! Намерили ,че премерили.

Влезеш ли веднъж, няма излизане от там. Ще видим и Великобритания колко са силни и дали щге успеят да излязат. Но по-малките нямат шанс. Потъпкани и унизени, от еврократите без човешки ценности, единствената нормална реакция е анти-ЕС. Директно се изплюват в лицето на държавите от Източна Европа и казват "Вие сте боклуци и второ качество хора, на втора скорост". Няма да има фондове. Защо? Защото не приемате мигранти и не искате лудата бабка Меркел да съсипе и вашите държави. Да, но членски внос към ЕС има нали. Това, което става в последните месеци са най-долните и гнусни падения на тази измислена организация -ЕС.

А трябва да има, ако държавите в него имат и грам достойнство. Не може да влезеш в съюза при едни условия, а след това да станеш напълно неравноправен член. Идеята е ясна - тази "Велика четворка" да е ядрото, а останалите да са придворните, да припкат да ги обслужват и да се радват на някакви трохи, колкото да не умрат от глад. А когато някой откаже да приеме мигрантите - непослушни сте и няма фондове. Всичките действия на "висши" (да се разбира нисши) политици от ЕС от мигрантската "криза" (умишлено предизвикана) насам целят разрушаването на Европа, европейската кулкура и цивилизация и белия човек. Не случайно казвам Европа, а не ЕС, защото европейската култура е вековна, а ЕС е измислена организация, която може да се разпадне с гръм и трясък. Тези действия са враждебни. Това не са действия на единство. Това са действия на арогантност на самовлюбили се хора, които си мислят, че управляват света или просто марионетки изпълняващи задокеански поръчки. Бъркат се във вътрешното законодателство на държавите, разслеват насила африканци. По европейски директиви закриват ТЕЦ-ове, защото уж не отговаряли на изискванията. И ако накрая съвсем ни смачкат това, което САМИ сме изградили - хората в България и техните предци тогава ще се молим на ЕС за техните трохички. А това, че и в България е пълно с мутри и мошеници е съвсем друга тема, но ЕС определено не е цвете за мирисане. Поне не и политиците, които го управляват. В самите държави вероятно има доста по-интелигентни хора от крокодилите, които ги представляват. И слава Богу, защото те са истинското лице на Европа, а не псевдополитиците - марионетки.

17 милиарда е членския внос,110 миларда са субсидийте за последната година ,2 милиарда внесени пари от българи в чужбина ,кажи ми главо тъпа без европа за колко месеца ще фалираме?????????????????????????????

Европа трябва да се управлява от славяни, че тия западняци толерастията и педерастията яко ги е ударила....

Какви славяни те гонят бе? Ние нямаме нищо общо със славяните!! Ние генетично сме по близо до средиземноморските народи!! Славяни са украинците, белорусите, поляците, чехите, словаците и словенците.

ЧОВЕКА НАВЛИЗА В ЕВРОПА ОТ 2 МЕСТА: - ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗ ГИБЛАРТАР ... КОИТО СА НАВЛЕЗНАЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ СА БАЩИ НА ТРАКИ , СЛАВЯНИ, АЗИАТЦИ И ПРОЧИЕ ... А КОИТО СА НАВЛЕЗЛИ ПРЕЗ ГИБРАЛТАР СА СЕ ОМЕШАЛИ С НИЕНДЕРТАЛЦИТЕ И СА БАЩИ САМО НА ЗАПАДНИТЕ ДИВАЦИ :))

Да си управляват славяните, ние сме арийци.

Вчера ви написах, че който ги настъпи по мазола ще съжалява. Още днес започва да бъде интересно. През 1976 мисля че беше в Полша щяха да увелчават цените. Това което станабяха демонстрации, но най- интересното беше, че всички полски студенти в България заминаха за да участвуват в демонстрациите, всички полски артисти прекъснаха представленията си в чужбина и се върнаха да демонстрират.Запитах полски студент по този въпрос и той ми отговори така- НИЕ, ПОЛЯЦИТЕ КОГАТО ЗНАЕМ, ЧЕ В ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕ СТАНЕ НЕЩО С КОЕТО НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ- В ПОЛША.Много пъти мисля, ако ние българите се връщаме в България когато разбираме, че стават неправилни неща, дали България щеше да е в това окаяно положение? Мисля, че Германия ще започне да има проблеми с Полша.

Приветствам поведението на Полша и мнението за провалилите се държавници като Меркел ,Оланд ,Юнкер ,Туск...браво

Едно време баща ми смяташе, че американците се радват на обединението на ЕС, за да го излапат изцяло, но се оказа малко по- сложна работа. Понеже не стана, привлякоха англичаните, а те сега бъззикат Полша, руснаците съвместно с американците бъззикат България. ЕС не може да е на две скорости заради договора от Лисабон, но пропагандата бълва лъжи, за да направят една хубава инфлация и да разорят милиони хора. Те се хранят от масовата тъпотия и постигат целите си. Единственото противодействие е индивидуално спасение и инвестиция в земя, плодни дръвчета и животни. Всичко друго се амортизира.

Земята. правилно, но дръвчетата могат да изсъхнат, а животните да умрат. Земя, имоти и злато- казват някой други.

Тези спорове за скоростите до нищо добро няма да доведат ЕС.

И слава Богу.

Моите почитания.Полякинята е голям боец.Крайно време беше

Това, че някой взима пари не означава, че трябва да загърби интересите си и във всичко да слуша силните на деня. Сещате се за приказката за зелника.

Народа си го е е казал: Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я е дал. Проблема е, че нашенските долнопробници не се пребориха за България и БЪЛГАРИТЕ.

В ЕС на различните скорости, нашия водач ще ни вкара на свръхзвукова. Пак сме най-ориентирани.

БРАВО БЕАТА !МЪЖКА ПОСТЪПКА ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ !БРЮКСЕЛСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ И ТИЯ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГЪТ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБИТЕ НА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО.

Полша е най-лошия PR за тази теза. Ще свърши точно обратното на това, за което се бори. Това е целта.

Беата е пра-пра-внучка на Медуза е най-известната от сестрите горгони, трите дъщери на морските чудовища Форкис и Кето. Те били чудовища с женско лице и змии вместо коси. Имали способността да вкаменяват с поглед.

Аз, също не подкрепям ... и даже съм много недоволна, че след като влязохме в ЕС ... почти нищо не се промени ... пак сме най-бедни, с най-лошо здравеопазване, образование и съдебна система. Пак сме отличници по корупция и злоупотреби с еврофондове и публични финанси. Ама се замислям, че едва ли Европата ни е виновна ... ами ние преди това /90-те/ бяхме като в средновековието .. . рекет, издевателства, частни кортежи, сини лампи, затворени улици, заведения, магазини ... за принцовете, зад които се криеше ДС и босовете на стария режим. Нещата и сега не са се променили много, но има някъкъв напредък ... дори да ни се струва - минимален. И защо не погледнем себе си ... агресивността, наглостта, заобикалянето на закона, неспазването на правилата, чалга-кифленско-мутренското поведение са издигнати в култ ... как да ни приемат за равни??? Вие бихте ли приели за равни "пълчищата талибани" ?!?

Явно този ЕС не върви на добре. Просто се чувства как се клати... клати. Всичко идва от двуличието, демагогията и лъжите на оядените тлъстаци-лицемери от западните страни.

Изумена съм колко много хора подкрепят елементарното мислене ... естествено, че са ни виновни "двуличието, демагогията и лъжите на оядените тлъстаци-лицемери от западните страни" ... ние преди това, бяхме - цъфнали и вързали!?! Абе, хора ... как не разбирате, че най-умните, способни, креативни и работещи хора заминаха, и все още повече ще заминават натам, и вие накрая ще си останете само със злобата, комплексите, мечтите по миналото ... и много, много неграмотни, неработещи, социално-слаби ???