Мария Габриел: Да оставим отпечатък върху историята на ЕС

България след няколко месеца ще председателства Съвета. Тогава всички заедно можем да покажем, че България оставя отпечатък в историята на ЕС, смята М. Габриел

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Да оставим отпечатък върху историята на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами,те циг.ните вече оставиха отпечатък върху България. Ще има и други "отпечатъци".

форума ясно показва народната любов към управляващите

Тъпа, по-тъпа, Мария Габриел...

никой не е пророк в собствената си страна и това се видя в панорама ниво на обикновен държавен служител и прекалено широка усмивка но може да е лоша шега, патриотите първи ще се отдръпнат

Тази содома и гомора, рано или късно ще се срине в собствените си лъжи и некомпетентност.

Ох, тази горката на главната снимка е с изражение на комсомолка, която с нетърпение чака да срещне светлото бъдеще. И цитата от изказването й е в този дух! Направо смях! Дано поне се окаже добър избор.

Определено е добър избор за ЕНП. Мъжът и, тя са на 100% зависими от заплатите си, които ги получават. Познайте какви и на кого ще защитава интересите.

Пожелавам и успех! и евала че се е омъжила за чужденец. по големи свн..и от българите няма - злобни дребнави егоисти с високо самочуствие като издоят кравите и си поръчат уиски от вносното :) ни акъл ни образувание но са тарикати като почнат да говорят за бизнес,милиони и т.н :)

Много е смешно, когато някой необразУван иска да се изкаже компетентно. Интелигентният човек не обобщава така елементарно и с просташки изказ.

Гнусна амбициозна продажна свиня.

Селяндуре бегай дай на прасето че гради за кош ве :)

Тая пък,изобщо не ме интересува .Аман от калинки.

В ЕС парламента ще оставите една голяма лайняна диря.

- С дълга цев , и силен откат, добавя секлецарка И, като се мята, на кърлежанка, с гранатомет в ръка, да брани София, от кумонисти, младият набор да върни отката на неговия гранатомет! Разбрахте, ли?

Юнкер па не беше прав , застъпи женското представяне , но загърби етническата толерантност. У Столипиново имаме напълно цифровизирани момета , сите цифри моат изписа с дупетата. Едно дори се пробва да ми изпише американския дълг , но честно , не изтраях до края , артисаха 4-5 цифри , демек умалих го.

"Какво ще ни дадеш историйо, от пожълтелите си страници? - Ний бяхме неизвестни хора, от фабрики и канцеларии..." от стих. на Вапцаров но на депутатите им е забавно и смешно

Няма такова племе несоциално като българското,на нищо не се радваме ,нищо не подкрепяме. Защо сме зли ? Защо сме зли,защо сме толкоз лоши, Защо понякога,във толкоз злост удавени,делим имоти,служби и разкоши? Еднакво смъртни всички сме.Забравяме! Забравяме !Еднакво алчни,диви,Забравяме го в сеойте дрязги,страшните! Дали смъртта еднаква толкоз плаши ни- еднакво смъртни,но еднакво живи! Ех,престанете!Нека поживеем И ние,хора,мъдро като хората! Една земя ще е над нас,отгоре ни, Но важно е,дордето сме над нея....... Дамян Дамянов

''Защо сме зли ?'' - Защото оцеляваме , а хрантутим некадърници да ни управляват и представят.И то обилно.

Не съм зъл, просто за разлика от теб не съм глупак. Ако на тази позиция беше Чирков, или който и да е негов колега от Пирогов, или доказал се инженер във водеща форма на Запад, ръководещ 50-на местни работници и специалисти (познавам такъв) дори и с твоето атрофирало мозъче би трябвало да се сетиш , че коментарите ще са съвсем други. Но за длъжност извоювана със задник и никакви други аргументи само идиоти като теб могат да упрекват другите за коментарите им.

да се надяваме че тези са просто наивни, но как да бъдат ограничени глупавите след като са огромно мнозинство, има и нагли тролчета тук

Една екзалтирана, пловдифска майна, държа реч такава, с кампютъра влиза в Коматьово, после, в Катуница, за да владее Света и Родопската яка! След година две, се срещна с някаква, тя се казваше Уйска, после, с Ловечка, и така преди 1 година, ритна камбаната, и я би владиката, Капитан дядо Никола+ А беше нормално момче, Бог даго прости! Цифри, говорат хора, Акъла, са му изпили.

И да си коментираме и да не си коментираме тая ще си прибира голямата заплата и бонуси а в БГ успешно ще се циганизираме. Каква цифровизация в тоя упадък, то на хората компютрите са на 10 години, а на запад ги сменят максимум на 3г.

още един индивид който смята че света е от вчера, и съществува само и само за да може да остави личен отпечатък върху него! това ми напомня един виц: отиват двама нашенци в пирамидите, влизат, навътре, навътре, жега, задух, единият вика аиде пиши к..ур и да си ходиме!

тук ми замирисва на откровено плагиатство. все пак пръв москов каза: да оставим пръстов отпечатък във всяка болница! и го осъществи!

Герберасите такъв отпечатък оставиха в България за времето на властването си че няма как да се забрави дълги години..Тази дето авантосва на български гръб ама няма нищо общо с България десетилетие да си навре отпечатъка си в ес някъде отзад

Ами... хм, този така наречен "отпечатък", бая време ни трябва за да успеем да го оставим в историята на ЕС. Минимум едни 45 години ни трябват безупречно демократично управление, което засега не го виждаме още, така че... някъде към 2062 година най-рано трябва да очакваме да се забелязва този "отпечатък" в Европа извън България.

Тая какъв ри отпечатък ще оставя по гащите на половин работен ден и 250 лева на месец ? Да не си е внушила , че с нещо превъзхожда работещи жени в България за унизителни доходи и отношение.

деер

Отпечатъкът , който можем да оставим личи от факта, че DIR.BG изтри коментарите на "Здравният министър стана дядо, внукът носи неговото име" . Какво точно ни промени интернет и ЕС или какво можем ние дадем на ЕС днес?!

Най -важния отпечатък в живота си , който е оставила тази пръдла от Хаджидимово е отпечатъка от задника си върху чаршафите на боса от ЕНП. Вследствие на този леко влажен и понамирисващ на мъжки секрети отпечатък сега имаме удоволствието една мома с абсолютно безполезно образование и квалификация по отношение на съвременните тенденции и технологии , да ни учи какво да правим , за да сме в крак с тези тенденции и технологии.

Убеден съм, че момичето не може да мине психопреглед (стиска зъби като говори, страда от анорексия, повръща, психически тормози хората около нея). Абсолютна калинка с извинение към симпатичното насекомо.

жалко за мъжа й...

дано се намери по добър отпечатък върху историята

Така изглежда еуфорията на властта, подплатена с огромен месечен доход и изкривена от маската на анорексията. Много патос и заучени рецитали, малко разум.

.... и без абсолютно никакъв прагматизъм. Тия в ЕС създават нещо подобно на Римски Сенат. Явно скоро ще има разпад на ЕС. Моята прогноза е до 8 години, а ако се представят "добре" - до 5 години.

В гората, Гладна мечка се скитосва А в Бръкзел, Напориста бг- калинка Знам, Еври- калинката, гряшка няма Ас прос, и Меца проста, иска биберона Меци каде си ма, искам твой, да бъда

Двайсетина хилки в евро на месец предизвикват подобен поглед и приказване.

пази боже сляпо да прогледа

Какъв вдъхновен блеснал поглед, вперен в светлото бъдеще! Какъв жизнеутвърждаващ оптимизъм, вплетен в празните приказки, научно класифицирани като "дрън-дрън ярина"! Сталинка номер 2. Добрата новина е че поради неустановения си пол и двете не могат да се размножават.

Калинката поне ще ускори разпада на ЕС.

ЛЪЖЛИВА,КРАДЛИВА,ЛИЦЕМЕРНА ЩО Е ТО ГЕРБЕРКА

тази не е от маалата! затова не я признаваме! освен това е одила на училище, а това е лошо! и у странстване! а това е още по-лошо!!!!!

Мале мила какви словосъчетания. Същинска Сталинка. Какво става с този Европейски съюз? Къде ги намират все такива? Няма ли нормални?

Действат по норматив.

от соца не сме слушали такова говорене

снощи какво се обясняваше в панорама за апартаментите не стана ясно

Бил на груб строеж. Даже не било сигурно дали и дограма имало.

Хора, не мога да повярвам колко злоба и негативизъм има у Вас. Жената е образована, ерудирана има потенциал в сферата в която работи. Нека има повече такива българи. Вие се замислете за себе си

и т.н.

Ние също имаме претенции, че сме образовани и ерудирани и даваме оценката си с ясно съзнание, защото като образовани хора трябва да имаме мнение. Съждението ти, че всичко произлиза от злоба се дължи на ниската ти обща култура и липса на гражданско отношение, а в случая и на факта, че явно не можеш да мислиш. Така, че запази глупостите и примитивните изказвания за себе си, защото така зряла дискусия не може да се получи. И стига с това едно и също тъпо изказване към всяка новина от години насам. Сентенцията ти е невярна и в случая няма връзка с реалността.

напротив има връзка но за начало да помислим върху името

Дай доводи и доказателства за това, което твърдиш или върви на майната си да се отвращаваш голословецо.

Имах някакви съмнения дали категорично е калинка, е, вече ги разсея.

Кунева беше еврокомисар за защита на потребителите - оня ден разбрахме, че ядем храни второ качество. Сталинка беше еврокомисар по бедствията - стана по-известна с печалната си кандидатура за шеф на ООН, където всъщност беше класирана по-назад от Бокова, която беше със свалена държавна подкрепа. Какъв ли отпечатък ще остави Марийчето Габриел, топлеща леглото, пардон, омъжила се е за член на близкия кръг на шефа на ЕНП, иначе издигнала се само благодарение на професионалните си качества?

България вече постави "отпечатъци" върху Византия, Турция, Германия, Варшавския договор, Съветския съюз , та Европейския съюз ли ще ни се опре?

КАТО ОТКРАДНА ПОВЕЧЕ ЕВРО ЗА МЕН!!!

Тая кухоглава кукувица може да е всичко друго но не и българка! "ТО" е от породата на безмозъчните, безполови и безгръбначни соросотрепки! И в религиозния си екстаз към "вожда" по нищо не отстъпват на тия от ИД!

Тази некадърница, заедно с вожда който я е изпратил Боко Тиквата ще разпаднат скапания и непотребен ЕС ! Стига с тази фалшива Европа! Краят и е съвсем близо !

3адавяш се от завист, Hали??;)) CпOко бе, злобата ти,.. ще те наранява Bинаги!! Hещастно, изчадие!!;))

когато царя е гол за каква завист говорим

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Връзката с хората и брюкселските чиновници я виждаме в Хановър. Посредника е полицията.

Връзка с хората, като понятието, което влага тя, ама друг път. Смята се за нещо повече, а забравя кой я е изпратил там по право. Въпреки, че явно никога няма да забрави кой я е изпратил там в действителност, там определено връзката с "хората" е здрава.

мария-гербер ли казахте, а? гушнахме букета!

дааааааа... на запад винаги се започва със .... свирка! и после ... дигитално... с пръсти.....

СТОКИРАЩИЯТ ГЕРБЕРИАТ.