Ердоган разговаря с Путин и Порошенко, иска мирно Черно море

Русия и Украйна са наши близки приятели и трябва да решат проблемите си с диалог, категоричен е турският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ БАНКЯ :))) САМО СУХИ КАТО НОВИ ПАМПЕРСИ ДЕКЛАРАЦИИ :)) НО ПЪК Е ГОРД С ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ОТ 2016 г. ! ИЗПРЕВАРИ ООН-то С ПАСКВИЛА МУ ОТ МАРАКЕШ ! ВИСКОЗИТЕТЪТ НА ОЛИОТО Е ДА СЕ РАЗЛИВА МАЗНО :)

На "аби" Ердоган,... му е много мазен курбана !!! хахаха

От както хамърите му спретнаха превратче, Ердоганя стана пръв приятел на рускоговорящия свят. Чудя се ако настъпят Боко, накъде ще завърти задника?!

ердоганя бе

REDEEMER

Ердо, погледни се ти какви ги вършиш в гръцки териториални води! Кога ли ще ти подпалят опашките на самолетите и трътките на катерите? С Русия никой няма да се е...а, ще повикат и ще подвият опашки - газовите коридори така и така ще заобиколят Украйна и ще влязат в Европа. Ами на теб кой ще ти дръпне юздите да не почнеш война с Гърция и Кипър за морските газови находища?

Ердогане ако майданците ти навлезнат в твоето пространство с кафенце ли ще ги посрещнеш????? Реално гледайте на нещата за да озаптите потрошенко защото с тези ваши действия само го подтиквате да прави други провокации защото ви вижда какви дупедавци на краварите сте..

Ердоганя не може да помогне колкото и да му се иска. Всичкое в ръцете на англосаксонските интриганти, но те искат точно обратното - размирици и войни. Абе разделяй, разделяй ...и граби.