Коментари - БСК: Въгледобивът е обречен заради нереформирана енергетика | Днес.dir.bg

БСК: Въгледобивът е обречен заради нереформирана енергетика

Според председателя на Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев, в основата на кризи като тази в мини "Бобов дол" е нереформираната енергетика.

Обратно в новината

Коментари - БСК: Въгледобивът е обречен заради нереформирана енергетика | Днес.dir.bg

Коментари

дайте Мариците на Ковачки, за да ги фалира като Бобов дол и работниците да не получават заплати.

КОЙ ПОДАРИ МАРИЦИТЕ 1 И 3 И НА КОГО И ЗА КОЛКО ГОДИНИ И КОЛКО Е ВЗЕЛ ПОД МАСАТА ,ТОВА Е КРАДЛИВИЯ КОСТОВ ОТ КРАДЛИВИЯ ПРЕХОД НА КРАДЛИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ

Фирмите собственици са само едо име. Фирмата нито яде нито пие. Печалбите от тези ТЕЦ-ове влизат в нечии човешки джобове и човеците ядат и пият. Е, значи трябва да бъдат тези човеци изловени и накарани "доброволно" да "подарят" тези ТЕЦ-ове на Държавата. Абе същото както направиха комунистите - национализация, а човеците - куршум, за назидание на бъдещите мераклии за узаконен грабеж.

За въгледобива не знам, но лично аз дотирам ТЕЦ-Русе с "такса сградна инсталация", без през живота си да съм имал парно или топла вода, без никога и за миг да съм изявил интерес към услугите им. Просто ме осъдиха, за това че нямам радиатори.

Проблемът не е само при теб. Същия проблем имат и в София и други градове. Всички чувстват, че е НЕсправедливо задължителното плащане на нещо което дори НЕискаш да ползваш. А точно от това се хранят и топлофикациите и съдии-изпълнители .... Редно е това "законово" изнудване да спре. Иначе всички ще избягат по чужбина.

След т.н. думокрация от 1990г.та до днес цялата българска промишленост вкл.тежка и лека бяха умишлено обречени и после затрити завинаги.Това доведе до имигриране на около 2.5 българи и следващият го демогравски срив. Най-големитят золум на измислилите се думократи бе ликвидацията на селското стопанство и осигуряване на пазар за турска,германска,гръцка,испанска и прочие селскостопанска продукция.Този от т.н.БСК Божидар Данев активно участваше в този процес, насочен срещу икономиката на България.Колкото за ликвидацията на въгледобива,това започна още преди 2-3 години с осигуреният внос на турски въглища за нашите ТЕЦ.

Селското ни стопанство го затриха мутрите-посредници, който с насилие изкупуват продукцията за смешни пари. А мутрите са деца на БКП-то.

Англия затвори 3000 мини за въгледобив. Последната ще бъде затворена на 15 декември 2016. Това чака и българските мини.Хиляди предприятия са фалирали. Всички предприятия на загуба фалират.

че е в ход наказателна акция от сащ и западна европа по обезлюдяване и мор по населението на тази територия като бивш сателит на москва

Войната е срещу цяла Европа. Не директно, а чрез бежанците, брекзит и др. Русия се използва и ще бъде използвана като страшилище, за плашило. Най-голям страх за американците ще да е съюз Русия-Германия.

какви тояги носи по кривата крадлива кратуна.....

Откак ни управляват поклонници на САЩ у нас са обречени и не ни трябват: атомна енергетика, машиностроене, газови потоци, корабостроене, текстилна промишленост, тютюнопроизводство дори селско стопанство.Нямаме войска,нямаме авиация,нямаме здравеопазване ,а образованието е лъже такова .Радваме се на чуждото.Изхвърлените отидоха кой да слугува по чужди краища,кой да проституира,кой да се омъжи ,ако може..малко намериха добър пристан.Мои познати ,изгонени от липсата на работа са в Лондон и с въздишка отговарят:"В къщи си е най-добре"Е..вем ти и ЕС .Е..вем ти цялата лицемерна лъжа с която ни ИЗЛЪГАХА подкрепяни от СДС,ДПС,БСП,и всякакви други рояци предатели.А за навлеците да не започвам.......

Целта е всички българи да напуснем БГ .

Защо слагате минуси, лъжа ли казах, че Ковачки не е никакъв бизнесмен, а мутра! И този на снимката взел да го защитава!

Технологично, "бизнесмени" като Ковачки, не трябва да бъдат концесионери в такива сложни производства, какъвто е въгледобивът! Този "бизнесмен" се провали дори и в търговията, като затвори магазините Европа.

за сжаление е прав, няма бъдеще в изкопаемите горива. тези хора е нужно да се преорентират за доброто на всички е.

Ако не е кюмюра, заралийте ще налапат кyра. Откога разправям младите заралийчета да не стоят в града на баба си, че няма бъдеще в това населено място.

Имам Въпрос към този Тарикат . Станаха вече много Тарикат - БСК , КРИП , и все Профсъюзи на Бизнеса . Та въпроса ми е - как може братята Роми да имат добър бизнес план , и го изпълняват - изкарват супер качествен Кюмюр и го продават на цена 10-12 лева за опаковка 50 кг . А Бизнеса не може да копае и винаги е на загуба и не плаща Данъци и Осигуровки и Заплати ?

Ами 20 години дотирате американските ТЕЦ-ове, дотирахте слънчеви и вятъРНИЧЕВИ централи. Да бяхте дали някой милион и на въгледобива.

по-точно дайте малко милиончета на другаря Ковачки

Кой ви направи и вас управляващи че ще решавате кога да ядем и кога да ходим в 00 , в тази забравена от Бога Държава всеки от къде е вземе решава бъдещето на България и Българите !

които замарсяват нека да си плащат

това не е причина лайанр малоумен да се крадат заплатите на миньорите!

Тоя ми е ОТВРАТИТЕЛЕН не само по мутра ,но и по това което ...плещи ...

Още един забогатял на гърба на другите се прави на умник за сметка на бедните си сънародници - "бъгледобива бил технологично обречен ...' , а над 50% от българите да мрат ли през зимата, защото единствения им начин да се топлят и готвят на въглища и дърва??? Пази боже сляпо да прогледа ....

..."нереформираната енергетика..." Кому кур. държахте почти 30 години?

На собствениците на американските централи, ти казва "човекът", са държали... и на ам.посланик.

Всеки трябва сам да вземе решение да се преквалифицира, не да чака държавата да му каже какво да прави. Овце.

"Държавата трябва да мисли"? Ами че тя мисли, ще принуди тези хора да си продадат имотите, хората да си търся късмета, а земята и имотите ще ги продадат на афганистанци. Децата на колко политици учат и живеят в България?

Спокойно бате бойко мисли за всичко. Турил е слушалки на тимбата си и мисли ли мисли.

Еми щом се иска смелост - няма проблеми ! НЕК да обяви ,че спира да купува ток от американските тецове и държавата да развали приватизацията . После и златодобива да се преразгледа и чуждата фирма - вън . После въстановяваме добрите отношения с Русия на взаимно уважение и да търгуваме без да чакаме кой и каво ще изсъска от Брюксел. За 10 години ще се оправи икономиката и ще има сигурен растеж - над 6 % !

незнайко, това вече беше! не се получи! в световен мащаб не се получи!

сета ще се получи,знайко!

Дори сегашния американски посланник го каза . Посланикът на САЩ Ерик Рубин: България трябва да поддържа своите отношения с Русия.

Бе не ме интересува какво е казал, ние и без неговото казване поддържаме нормални отношения с Русия и същевременно се придържаме към политиката на Евросюза и НАТО!

Русия вече ни уважи с 600 милиона заради любителите на соца. Преди санкциите никой не е спирал търговията с Русия, но тя представляваше към 1% от износа ни на селскостопански продукти. То ест, това е пренебрижимо малък пазар, и при това никой от Брюксел не е спирал производителите ни да изнасят там, просто за европейските страни е по-изгодно. Освен това вече няма желаещи да бъхтят на полето за мижави стотинки като в ТКЗСтата, така че такъв растеж ще се получи на куково лято.

Държавата да вземе и деца да им прави?!Свърши тази..Да се преквалифицират сами..За всички е ясно, че горенето на въглища отива в миналото..Нещо подобно на биесиепие

Да ама тия ,,другари''които са ,,приватизирали''тези отрасли хем искат да не инвестират,хем искат да лапат ама без да плащат!И така е не само в мините ами всички предприятия и отрасли където има що годе келепир!

Абе, Данев, ти чел ли си доклада на Мудис и ако не си го чел, то влез в профила на министър председателя - слънце и чети!

Що сега се сети бе нищоправец!?скапания ни материал е виновен,дето 30 г.избира едни и същи!

Това какво общо има с доклада на Мудис?Не е ясно..Само на червен, демек овчи, мозък е ясно

Сега и дърводобива да обречем във Варна ще може да дишаме чист въздух. Опп сориии почнаха да горят пластмасови бутилки и плоскости от кухненски шкафове.

МНОГО МЕ ИЗКЕФИ МОМЧЕТО КОЕТО Е БИЛО В МИНАТА 50 ЧАСА, И НА ВЪПРОСА НА ЖАРНАЛИСТКАТА, КАКВО ПРАВЕХТЕ ПОД ЗЕМЯНА ??? ОТГОВОРИ,,,,,, АМЕ ЛЕЖАХМЕ СИ, ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ !!!! АМИ СТРАХОТНО, ЗА, КАКВО ИЗЛИЗАТ ТОГАВА!!!!

Божидар Данев никога не се е отличавал с особени ум и умения. Той така и не разбра какво говори.

Той прекрасно разбира какво говори. А и ти също. Затова и се нахвърляш на личност и не коментираш по същество. Както и Щерев, трите човки и Детройт. Адиос.

Дреме ни на нас от ГЕРБ за въгледобива, важното е да спасим тези 640 мъже от пазарната икономика и от свободата, щото заедно със семействата им това са поне 2 хиляди гласа!

Ами да - ТТИП и СЕТА в действие. Това е бъдещето ни след подписването им. Нали, Бойко?

ДАНЕВ , А НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ХРИСТИЯНСКИ КОМУНИСТИ МИСЛИМ КАК ДА ТИ ВЪРЖЕМ "ЧЕРВЕНО ГЕРДАНЧЕ" :))

ПО тази формула,БАЛГАРИА е обре4ена ,като нереформирана от 26 години ,териториа за износ ,удобна и ефтина ...

Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев,агентите на КГБ все тикат към руски газопроводи..ха.ха

На тебе па се некой ти го тика некъде,бати ненаситника си щерита

редседателят на Българската стопанска камара Божидар Данев е бил секретен сътрудник на Държавна сигурност с псевдоним Генчев, сочи проверка на Комисията по досиетата сред национално представените работодателски организации. Той е бил вербуван през 1979 г. и е снет от отчет 1990 г. За него в архивите на бившите комунистически служби има собственоръчно написани агентурни сведения, разходни документи, отчетени от ръководил го щатен служител, регистрационна бланка, два тома материали и др.

Не знам накъде те тикат тебе, но нали виждаш поне очевидното - високи изкупни цени на американския ток и низки на останалия. Какво имаш да кажеш против това?

Коментари - БСК: Въгледобивът е обречен заради нереформирана енергетика | Днес.dir.bg

БСК: Въгледобивът е обречен заради нереформирана енергетика

Според председателя на Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев, в основата на кризи като тази в мини "Бобов дол" е нереформираната енергетика.

Обратно в новината

Коментари - БСК: Въгледобивът е обречен заради нереформирана енергетика | Днес.dir.bg

Коментари

дайте Мариците на Ковачки, за да ги фалира като Бобов дол и работниците да не получават заплати.

КОЙ ПОДАРИ МАРИЦИТЕ 1 И 3 И НА КОГО И ЗА КОЛКО ГОДИНИ И КОЛКО Е ВЗЕЛ ПОД МАСАТА ,ТОВА Е КРАДЛИВИЯ КОСТОВ ОТ КРАДЛИВИЯ ПРЕХОД НА КРАДЛИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ

Фирмите собственици са само едо име. Фирмата нито яде нито пие. Печалбите от тези ТЕЦ-ове влизат в нечии човешки джобове и човеците ядат и пият. Е, значи трябва да бъдат тези човеци изловени и накарани "доброволно" да "подарят" тези ТЕЦ-ове на Държавата. Абе същото както направиха комунистите - национализация, а човеците - куршум, за назидание на бъдещите мераклии за узаконен грабеж.

За въгледобива не знам, но лично аз дотирам ТЕЦ-Русе с "такса сградна инсталация", без през живота си да съм имал парно или топла вода, без никога и за миг да съм изявил интерес към услугите им. Просто ме осъдиха, за това че нямам радиатори.

Проблемът не е само при теб. Същия проблем имат и в София и други градове. Всички чувстват, че е НЕсправедливо задължителното плащане на нещо което дори НЕискаш да ползваш. А точно от това се хранят и топлофикациите и съдии-изпълнители .... Редно е това "законово" изнудване да спре. Иначе всички ще избягат по чужбина.

След т.н. думокрация от 1990г.та до днес цялата българска промишленост вкл.тежка и лека бяха умишлено обречени и после затрити завинаги.Това доведе до имигриране на около 2.5 българи и следващият го демогравски срив. Най-големитят золум на измислилите се думократи бе ликвидацията на селското стопанство и осигуряване на пазар за турска,германска,гръцка,испанска и прочие селскостопанска продукция.Този от т.н.БСК Божидар Данев активно участваше в този процес, насочен срещу икономиката на България.Колкото за ликвидацията на въгледобива,това започна още преди 2-3 години с осигуреният внос на турски въглища за нашите ТЕЦ.

Селското ни стопанство го затриха мутрите-посредници, който с насилие изкупуват продукцията за смешни пари. А мутрите са деца на БКП-то.

Англия затвори 3000 мини за въгледобив. Последната ще бъде затворена на 15 декември 2016. Това чака и българските мини.Хиляди предприятия са фалирали. Всички предприятия на загуба фалират.

че е в ход наказателна акция от сащ и западна европа по обезлюдяване и мор по населението на тази територия като бивш сателит на москва

Войната е срещу цяла Европа. Не директно, а чрез бежанците, брекзит и др. Русия се използва и ще бъде използвана като страшилище, за плашило. Най-голям страх за американците ще да е съюз Русия-Германия.

какви тояги носи по кривата крадлива кратуна.....

Откак ни управляват поклонници на САЩ у нас са обречени и не ни трябват: атомна енергетика, машиностроене, газови потоци, корабостроене, текстилна промишленост, тютюнопроизводство дори селско стопанство.Нямаме войска,нямаме авиация,нямаме здравеопазване ,а образованието е лъже такова .Радваме се на чуждото.Изхвърлените отидоха кой да слугува по чужди краища,кой да проституира,кой да се омъжи ,ако може..малко намериха добър пристан.Мои познати ,изгонени от липсата на работа са в Лондон и с въздишка отговарят:"В къщи си е най-добре"Е..вем ти и ЕС .Е..вем ти цялата лицемерна лъжа с която ни ИЗЛЪГАХА подкрепяни от СДС,ДПС,БСП,и всякакви други рояци предатели.А за навлеците да не започвам.......

Целта е всички българи да напуснем БГ .

Защо слагате минуси, лъжа ли казах, че Ковачки не е никакъв бизнесмен, а мутра! И този на снимката взел да го защитава!

Технологично, "бизнесмени" като Ковачки, не трябва да бъдат концесионери в такива сложни производства, какъвто е въгледобивът! Този "бизнесмен" се провали дори и в търговията, като затвори магазините Европа.

за сжаление е прав, няма бъдеще в изкопаемите горива. тези хора е нужно да се преорентират за доброто на всички е.

Ако не е кюмюра, заралийте ще налапат кyра. Откога разправям младите заралийчета да не стоят в града на баба си, че няма бъдеще в това населено място.

Имам Въпрос към този Тарикат . Станаха вече много Тарикат - БСК , КРИП , и все Профсъюзи на Бизнеса . Та въпроса ми е - как може братята Роми да имат добър бизнес план , и го изпълняват - изкарват супер качествен Кюмюр и го продават на цена 10-12 лева за опаковка 50 кг . А Бизнеса не може да копае и винаги е на загуба и не плаща Данъци и Осигуровки и Заплати ?

Ами 20 години дотирате американските ТЕЦ-ове, дотирахте слънчеви и вятъРНИЧЕВИ централи. Да бяхте дали някой милион и на въгледобива.

по-точно дайте малко милиончета на другаря Ковачки

Кой ви направи и вас управляващи че ще решавате кога да ядем и кога да ходим в 00 , в тази забравена от Бога Държава всеки от къде е вземе решава бъдещето на България и Българите !

които замарсяват нека да си плащат

това не е причина лайанр малоумен да се крадат заплатите на миньорите!

Тоя ми е ОТВРАТИТЕЛЕН не само по мутра ,но и по това което ...плещи ...

Още един забогатял на гърба на другите се прави на умник за сметка на бедните си сънародници - "бъгледобива бил технологично обречен ...' , а над 50% от българите да мрат ли през зимата, защото единствения им начин да се топлят и готвят на въглища и дърва??? Пази боже сляпо да прогледа ....

..."нереформираната енергетика..." Кому кур. държахте почти 30 години?

На собствениците на американските централи, ти казва "човекът", са държали... и на ам.посланик.

Всеки трябва сам да вземе решение да се преквалифицира, не да чака държавата да му каже какво да прави. Овце.

"Държавата трябва да мисли"? Ами че тя мисли, ще принуди тези хора да си продадат имотите, хората да си търся късмета, а земята и имотите ще ги продадат на афганистанци. Децата на колко политици учат и живеят в България?

Спокойно бате бойко мисли за всичко. Турил е слушалки на тимбата си и мисли ли мисли.

Еми щом се иска смелост - няма проблеми ! НЕК да обяви ,че спира да купува ток от американските тецове и държавата да развали приватизацията . После и златодобива да се преразгледа и чуждата фирма - вън . После въстановяваме добрите отношения с Русия на взаимно уважение и да търгуваме без да чакаме кой и каво ще изсъска от Брюксел. За 10 години ще се оправи икономиката и ще има сигурен растеж - над 6 % !

незнайко, това вече беше! не се получи! в световен мащаб не се получи!

сета ще се получи,знайко!

Дори сегашния американски посланник го каза . Посланикът на САЩ Ерик Рубин: България трябва да поддържа своите отношения с Русия.

Бе не ме интересува какво е казал, ние и без неговото казване поддържаме нормални отношения с Русия и същевременно се придържаме към политиката на Евросюза и НАТО!

Русия вече ни уважи с 600 милиона заради любителите на соца. Преди санкциите никой не е спирал търговията с Русия, но тя представляваше към 1% от износа ни на селскостопански продукти. То ест, това е пренебрижимо малък пазар, и при това никой от Брюксел не е спирал производителите ни да изнасят там, просто за европейските страни е по-изгодно. Освен това вече няма желаещи да бъхтят на полето за мижави стотинки като в ТКЗСтата, така че такъв растеж ще се получи на куково лято.

Държавата да вземе и деца да им прави?!Свърши тази..Да се преквалифицират сами..За всички е ясно, че горенето на въглища отива в миналото..Нещо подобно на биесиепие

Да ама тия ,,другари''които са ,,приватизирали''тези отрасли хем искат да не инвестират,хем искат да лапат ама без да плащат!И така е не само в мините ами всички предприятия и отрасли където има що годе келепир!

Абе, Данев, ти чел ли си доклада на Мудис и ако не си го чел, то влез в профила на министър председателя - слънце и чети!

Що сега се сети бе нищоправец!?скапания ни материал е виновен,дето 30 г.избира едни и същи!

Това какво общо има с доклада на Мудис?Не е ясно..Само на червен, демек овчи, мозък е ясно

Сега и дърводобива да обречем във Варна ще може да дишаме чист въздух. Опп сориии почнаха да горят пластмасови бутилки и плоскости от кухненски шкафове.

МНОГО МЕ ИЗКЕФИ МОМЧЕТО КОЕТО Е БИЛО В МИНАТА 50 ЧАСА, И НА ВЪПРОСА НА ЖАРНАЛИСТКАТА, КАКВО ПРАВЕХТЕ ПОД ЗЕМЯНА ??? ОТГОВОРИ,,,,,, АМЕ ЛЕЖАХМЕ СИ, ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ !!!! АМИ СТРАХОТНО, ЗА, КАКВО ИЗЛИЗАТ ТОГАВА!!!!

Божидар Данев никога не се е отличавал с особени ум и умения. Той така и не разбра какво говори.

Той прекрасно разбира какво говори. А и ти също. Затова и се нахвърляш на личност и не коментираш по същество. Както и Щерев, трите човки и Детройт. Адиос.

Дреме ни на нас от ГЕРБ за въгледобива, важното е да спасим тези 640 мъже от пазарната икономика и от свободата, щото заедно със семействата им това са поне 2 хиляди гласа!

Ами да - ТТИП и СЕТА в действие. Това е бъдещето ни след подписването им. Нали, Бойко?

ДАНЕВ , А НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ХРИСТИЯНСКИ КОМУНИСТИ МИСЛИМ КАК ДА ТИ ВЪРЖЕМ "ЧЕРВЕНО ГЕРДАНЧЕ" :))

ПО тази формула,БАЛГАРИА е обре4ена ,като нереформирана от 26 години ,териториа за износ ,удобна и ефтина ...

Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев,агентите на КГБ все тикат към руски газопроводи..ха.ха

На тебе па се некой ти го тика некъде,бати ненаситника си щерита

редседателят на Българската стопанска камара Божидар Данев е бил секретен сътрудник на Държавна сигурност с псевдоним Генчев, сочи проверка на Комисията по досиетата сред национално представените работодателски организации. Той е бил вербуван през 1979 г. и е снет от отчет 1990 г. За него в архивите на бившите комунистически служби има собственоръчно написани агентурни сведения, разходни документи, отчетени от ръководил го щатен служител, регистрационна бланка, два тома материали и др.

Не знам накъде те тикат тебе, но нали виждаш поне очевидното - високи изкупни цени на американския ток и низки на останалия. Какво имаш да кажеш против това?