Коментари - Драстичен спад на бежанци на границата ни с Турция | Днес.dir.bg

Драстичен спад на бежанци на границата ни с Турция

През последното денонощие има драстичен спад на емигрантския натиск по българо-турската граница в сравнение с предходния ден.

Обратно в новината

Коментари - Драстичен спад на бежанци на границата ни с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Това нашествие и ислямизацията на Европа е едно от нещата за които се взе решение на последната ни среща на Билдербергите в Австрия през юни тази година. Друго наше решение е да се постави под контрол интернет и социалните мрежи. Трето решение за което много настояваха нашите началници Илюминатите беше да се отслаби Китай и валутата му. Четвърто решение беше да се нагнети напрежение в Украйна до военни действия за отслабване на Русия. Аз Казах

Нека Господ Бог Исус Христос да пази страната и народа ни от поганците!!! Чудесно е това че те са наплашени и не искат да влизат в България, досега да ни бяха отнесли.

ivo10

Няма какво да търсят тук. За мюсюлманските идеолози България вече е тяхна страна. Тук имат много верен съюзник, който бавно и постепенно движи нещата към ислямизация. Това естествено е ДПС.

България си е отдавна ТЯХНА и отдавна е мащеха за българите.... Въпрос на сигнал и са ислямизирали всички българи, които са все още на тази територия България и наша Родина....

не виждам какво лошо има в бурките. Те правят жените равноправни. Искам животът на жената да не зависи от външния вид. Аз съм трудолюбива, честна, но само защото съм грозна, цял живот съм лузър и съм самотна.

100% не си християнка??????

Е па бурката нема да те направи красива, моме. Я по-добре събери пари за д-р Енчев да те барне тук-там

Лъжете

... ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ ...

Много лоша новина за мурзилките. Опорните точки отидоха по дяволите. Сега как ще пробутват внушението, че само бялата Златка може да се справи с бежанците?

Лавров отговори на всички йезуитствания срещу Русия: Да , Русия помага на Сирия с оръжие и специалисти и ще продължава да го прави докато сама не реши докога. Което е законно по всички международни закони. Изведнъж "бежанците" секнаха. Мистика някаква или такава е волята на Аллах и Неговият Единствен пророк Сорос?

Спешно търся приятно изглеждаща дама владееща унгарски. Засилиха контрола и бизнеса попресъхна, мисля да дръпна към унгария, ама на този език знам само как е банкомат - серекеш и търтей, е...е не бере мед.

Да ти обогатя речника: На унгарски пенсионер е: хептен мекичек.

Мерси, а как е търся хостел за бежанци? Дирим хостел...?

и що така да не бби шматката да раздава паспорти от тия намерениет у тас и те да си джиткат както си искат?

аз па сметам,че само който не си е платил, само он не е минал

който не е искал не е минал. Платено е на трафикантската органицация.Това е отлична организация -това не са шанаджии,не виждате ли че стратегическия замисъл е брилянтен,също като 11 септември.Тия чалми са толко тъпи - те не могат да измислят подобно нещо и след 1000 години. Евр съюз,ИД,11 септ.,воийните в залива,украйна- един стил една стратегия.

Оня ден последно бяха 19000. Не помнят кога какво лъжат.

Преминали 19000. Не са останали.

Лъжа е , трафикантите не обезпокоявани с пари купуват полицаи и граничари и ги прехвърлят арабите в БГ ! Стига лъжи за спокойствие на границата ! Армията трябва да е на граничната бразда и да не ги пуска в България !

"Сложиш ли си скорпион в джоба, той задължително ще те ухапе!" Сега се сетете, колко е безумна политиката на САЩ, Германия ............... Ние ще цункаме ли скорпиона или ще го държим отвъд оградата?!

Премахнат ли те модераторите на дир от листата-"лоялен", значи си на прав път!

Няма страшно , ако са ни малко имигрантите политиците мислят за на с Безусловно ще ни внесат няколко хиляди !

Това не са хора бягащи от войната. Това не са икономически мигранти. Това не са хора изповядващи ислям. Това са хора изповядващи идеологията на башибозука-след нас и потоп. Това са безродници и неверници-шайка бандити,новото творение на глобализма. Финансиран, логистично поддържан поток,умело манипулиран психологически. Скоро "Ислямска държава" ще се премести в Европа. Американци и руснаци ще се радават защото няма да има обединена Европа а Бавария ,Тюрингия, Хърватия ,Македония,Прованс, Шопско и т.н. докато не се постигне тотален евр.глобализъм.

Защо ни е обединена Европа в която няма равнопоставеност а политическа и икономическа диктатура?

защото сте социалисти ..

Divide et impera/Разделяй и владей- по етнически,религиозен,расов политически и т.н признаци или как Балканите бяха премазани.

Около 500 мигранти, които тази сутрин бяха настанени в хотел "Порин" в един от кварталите на хърватската столица Загреб, започнаха да го унищожават. Мигрантите пристигнаха от съседна Сърбия и с влакове бяха транспортирани до хотела днес преди обяд, предаде БГНЕС. Час след това те излязоха на терасите на хотела и започнаха да изхвърлят мебелировката от стаите и баните. През терасите хвърчаха легла, шкафове и различни метални конструкции.

Добре де, а с останалите 236 какво е станало?

Икономическото положение в България е толкова зле, че дори и емигрантите ни заобикалят. Може би затова, а?!

Целта на тия не е по-добър живот а по-добър живот чрез исляма. Коли гяури и неверници и граби каквото можеш!Идеология на Башибозука е това не е религия, това е глобализъм в действие -хаос ,безверие, тъпота!

Dobromir Dimitrow

Има и такива, но повечето са икономически емигранти. Е, ясно е, че когато се установят, ще предявят изисквания за исляма!!! И Европа ще се ислямизира, бавно, но сигурно!!! Това, което не направиха арабите и турците, чрез война, ще направят емигрантите, благодарение на Франция и Германия!!!

Слава богу,че за момента ордата ни отминава.Тези тъй наречени Велики сили да забравят тънките си сметки и се договорят по-бързо да унищожат ненормалниците от Ислямската държава

А дано, ама надали!!! Великите сили затова се наричат Велики, защото се смятат за НЕДОСЕГАЕМИ. Но както се казва, "една сила ВИНАГИ среща друга по-голяма сила"!!!

Унгария и Германия ще ги спрат и остатъка къде ще тръгне-между краката на ББ.

На това му се вика да УСПОКОИМ хората!

Идва зимата! То правителството живее у Брюксел, на кой министър му пука?

драстичен спад ли,идете да видите.всичко е предизборна лъжa и измама......

"драстичен" спад, преди "драматичните", драстично фалшифицирани "избори" а после........Жална ни майка!

Тоя, дето се лезеше на Костов че се крепел с патерицата Маринчо! А сега маринчо Него крепи, то от една страна, от другата е Цв.Цв, а отдолу Румата го проверява час по час, да не му се преварят яйцата, или да истине филията с мас за закуска? ТАКА Е ! Девет пъти ни БИЕ на избори, а Биячи, тях Милицйята не лови? въсхитени полу-живи пенцйонери

Дано Путин ни спаси!

Инфантилността е поведение, което е пасивно и изразява неспособност за самостоятелно взимане на решения и впоследствие да ги изпълни. Та за какво ти е Путин? А да те нахрани в устата не искаш ли?

Бочко да вземе една дамаджана от най-старото Токайско и към Орбан. Да му целуне ръка 3 пъти и да му даде дамаджаната. Ако Унгария не беше пресякла канала на мигриращите, България щеше да стане депо. Комшиите си имат достатъчно ядове с изборите и не ги интерисуваме. Нашите льольовци нещо забравиха "Проект Тракия": Що не казаха на Ердоган -като искаш "Проект Тракия" да не си пуснал един басмач....пък после ще мислим.

Училищата в Германия днес съветват родителите да не пускат момичетата с дрехи, които дразнели нашествениците, а утре ще накарат да сложат бурки. Ето докъде я докара "умната" им Меркел, но лошото е, че това няма да засегне само Германия, а цяла Европа. От ясно по-ясно е вече и на децата, че всичката тази какафония е много добре и отдавна планирана. И мислите ли, че благородната Меркел и там съюзниците й не са знаели тази маневра? Жалко, толкова жалко, че светът е обречен с такива ръководни хора, които са заслепени от алчност и мания за величие. Истината е, че "бежанците" са нагли, безочливи без никакъв респект към нашите закони. Да нахлуеш в чужда територия без документи, да те подслонят, а ти да се държиш като великия избраник и да трошиш, безчинстваш, без да ти мигне окото е не скандално е ФАТАЛНО. Днес хвърлят мебели, а утре ще хвърлят и нас, днес замерят с тоалетна хартия, а утре директно ще стрелят. Безумие! Допуснаха го и сложиха край на мирното ни съвместно съществуване. Болно ми е най-много за нашите деца и внуци. Дано Бог ни пази!

само не разбрах къде, по-точно го видяхте това "съвместно съществуване" !? можеби аз не затъпявам достатъчно бързо или остроумието изпреварва "мисълта" на другите ??? П.П въпросите ми не трябва да ви засягат лично, разбира се :/ изцяло споделям вижданията ви. за Съжаление ще трява да допълня, че в швеция жените отдавна боядисват косите си в черно за да не "провокират" гостите, а който се изкаже на висок глас против "демокрацията" го грозят до 10 години затвор! и разбира се, не е никакъв съществен проблем, че полиция и пожарна редовно се обстрелват с камъни и др. при преминаване на "гостенски квартали" когато ги повикат на помощ - справка в YT

За да имат чужденците респект към законите ни, трябва ние само да покажем, че ги уважаваме и спазваме!

Тази игра ни пинг-понг между европейските държави няма да доведе до нищо добро. Ще се намери ли европейски политически "мъж", който в крайна сметка да каже на тези скакалци, че не са желани? Или всеки ще лицемерничи, че ги кани в къщата си, след което...потоп?

Да, има такъв мъж и той се казва Виктор Орбан.

Pesh0

И защо , да не може да кажем , В къщата си не искаме нито гости нито просяци и да затворим границата ?

Това е само за днес... Турците няма да ги удържат, тълпата ще стане огромна и накрая ще ги пуснат... Понеже армиите са слаби и не могат да противодействат ще настане хаос. Може да има и ьертви сред полицаите и войниците по европейските граници...

Снощи в панорама Иво Никодимов каза, че по сведение на турското разузнаване, за Европа се готвят още 8 млн.бежанци. Също-Турция действително е заявила, че вече се затруднява с броя на бежанците. Там те са около 2 млн. no comment

Решението на проблема е възможно. То се нарича масова стерилизация! Мъже, жени - всеки който иска законно да остане в Европа - доброволно се подлага на стерилизация. В противен случай, идването на новия Хитлер е въпрос на време.

Това което предлагате е насилие което не е характерно за християнството. Новие сигурно сте атеист възпитаник на комунистическата пропаганда.

Да, атеист съм, но изповядам християнските ценности, защото те са цивилизационни ценности. Да не крадеш, да не убиваш, да уважаваш по-възрастните, да се съобразяваш с домакините е въпрос на морал. И най-важното - говоря за доброволно подлагане на тази процедура, само за тези, които искат да останат в Европа.

когато нещо е реално ,не се играят игрички с хората ..

Конвенция за статута на бежанците приета от ООН през 1951година. За всички несведущи- прочетете, за да разберете лицемерието на днешния свят! Грозно, нечовешко и отвратително са думи, които описват днешната световна политическа класа. Не само конвенцията, честта задължава да помогнем на тези хора, въпреки бедността си. А ние сме срам за родовете си. Износителите на демокрация получават звучен плесник от бежанската вълна.

много си объркан. изясни си нещата защото объркваш и тези които ти четат писанията.

Ами гугулирай избери "КОнвенция за статута на бежанците от 1951година на ООН" и после стигни ниво 2. Осъзнаване на правата на бежанците и задълженията на приемащите държави. После стигни ниво 3- пазаруване на сникърс- Не си ти, когато си гладен! Ниво 4 всички заплахи за джихадисти се оказаха долна лъжа!

Жалко за усилията на полицаите , които направиха нежелан маршрут Българската граница . За пореден път политиците ще ги продадат ,като вкарат нелегалните имигранити отзад през Калотина !

Къде се намират тези 15 000 само от началото на годината? Къде са другите 30-40 000 индивида от предишните 2 години? Защо правителството не даде най-после точен ОТЧЕТ на колко лица с неизвестна самоличност са дадени български документи? Колко имигранти има в лагери в страната - подробно за всеки лагер? Колко са пуснати свободно да се разхождат? Тези данни се пазят строго секретно!? Докога ще мълчите бе ми.зер.ници? И ще пеете приспивни песни, че Ердоган ги задържа заради черните очи на Бойко? Ердоган е играч на геополитическата сцена, за когото ББ е малка гара. Ердоган си гледа националните интереси и ако те му диктуват да пусне хората от лагерите насам, ще го направи без да му мигне окото! На неговата милост ли ще чака ББ?!

бб като свърши винету, ще напише книга"бб в услуга на исляма"!издател най-вероятно ще бъде д пуевски

Който не познава древната си история , рискува да я повтори. Препоръчвам уникалната книга на ерудита Вера Мутафчиева - Случаят Джем . Все едно е писана миналия четвъртък.... Цитат : Оставете Балканите на нашествениците .Корави са , ще спрат вълната към европа. Жертвите са без значение , Православни са . Думи на тогавашния папа Онуфрий. Лято 1382. Познато , а ;)))) Ама не се получава ! На разсъмване е най - тъмно. Ще го преживеем. Бог обича България ! И има защо ;)))

Книгата е наистина уникална и аз също я препоръчвам. Една жестока истина за разединена Европа преди нахлуването на исляма, точно както е сега. А разединението по линията Изток-Запад скоро ще изпъкне още по-силно. Само не знам ББ защо се натиска на Запад, като никой не ни припознава като свои там...

Ако нелегалните влязат в България, ще бъдат регистрирани, и ще видят Германия през крив макарон-тоест никога-получат ли статут в България не могат да отидат на запад. Гърция, незаконно, в нарушение на регулацията на ЕС не регистрира нелегалните, и те могат да продължат. Самите нелегални не искат да влязат в България-за да не бъдат регистрирани. А са влезли в България, да забравят за Германия-защото България като правова държава спазва правилата, регистрира нелегалните, и им дава статут, а това Гърция не го прави-незаконно.

Не може да им се дава статут на бежанци,защото в никоя съседна на БГ територия няма война.Напротив ,ако им дадат такъв статут-това ще е една лъжа и нарушение на закона.

И имигрантите са наясно, по-добре към Унгария, Хърватия...., отколкото тук.

Можело значи точно за 1-2 дни да затегнат границата, баш по еурогейска заповет. И досега де бляха, немаха заповед да затворат границата ли. Деба нихната мамица управленска деба оядена и опаржолена.

Училищните власти в Германия съветвали родителите да не пускат дъщерите си тинейджърки на училище облечени с прозиращи блузи, тесни шорти и къси поли за да не дразнели новите мюсюлмански имигранти. Представяте ли си докъде стигнахме? Домакинът да си променя бита и културата заради неканеният гост, когото при това храни и пои, но гостът от своя страна нищо не си променя, че и се дразни от навиците на домакина.

От Турция предупредиха, че се очакват още 8 милиона нашественици 96 % ,от които яки млади мъже, явно по данни на американските им съветници. Прави силно впечатление, че всеки нашественик има разписан маршрут и крайна дестинация. България има само един шанс - Но пасаран!

идва зимата затова..а вие истериясвате..

пияни ли са били, дрограни ли, те май не пият - май им е забранено. Как така като пияни англичани през прозорците на хотела, където са настанени ще изхвълят всичко. Настанили ги да не са на студа .- и ето отплата.Но статията се покри. Но ангтличаните после плащат двойно и тройно само да не са подсъдни.

Сега да види и да разбере светът,че тези са същите, които чупят и рушат музеи и древни градове. Това са варвари- неуки, неграмотни фанатици.

Зарад БОСТАН ООД. После Ердо ще каже ми аз не мога да се справям ве4е. И ги пуска. Какво правим?

само ден се задържа статия с изтъпления на имигранти май струва ми се в Словакия. Какви са тези чудовища - хвърлят храна и хляб, който им се дава, минерална вода? А ако им дадем пачки с пари дали ще ги хвърлят?

Лъжи, прах в очите. Вече е страшно. Боко ни продаде.....

Шило

Това е добре. Май има полза от мизерията и липсата на осигуряване.

ivo10

Ако искат кучешка мизерия, глад и безпаричие, да заповядат.

В центъра на София е бъкано с емигранти. Като добавим тези, които са все още в емигрантските центрове и извозените от трафикантите май сметката не излиза.

Шило

Около джамията са от преди 25 години. Помня ги още като студент арабите, виетнамците и китайците там. Докараха и родата си впоследствие. Сега е вече гмеж. За Женския пазар да не говорим. Е, те столичани ги знаят тези неща, де.

Коментари - Драстичен спад на бежанци на границата ни с Турция | Днес.dir.bg

Драстичен спад на бежанци на границата ни с Турция

През последното денонощие има драстичен спад на емигрантския натиск по българо-турската граница в сравнение с предходния ден.

Обратно в новината

Коментари - Драстичен спад на бежанци на границата ни с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Това нашествие и ислямизацията на Европа е едно от нещата за които се взе решение на последната ни среща на Билдербергите в Австрия през юни тази година. Друго наше решение е да се постави под контрол интернет и социалните мрежи. Трето решение за което много настояваха нашите началници Илюминатите беше да се отслаби Китай и валутата му. Четвърто решение беше да се нагнети напрежение в Украйна до военни действия за отслабване на Русия. Аз Казах

Нека Господ Бог Исус Христос да пази страната и народа ни от поганците!!! Чудесно е това че те са наплашени и не искат да влизат в България, досега да ни бяха отнесли.

ivo10

Няма какво да търсят тук. За мюсюлманските идеолози България вече е тяхна страна. Тук имат много верен съюзник, който бавно и постепенно движи нещата към ислямизация. Това естествено е ДПС.

България си е отдавна ТЯХНА и отдавна е мащеха за българите.... Въпрос на сигнал и са ислямизирали всички българи, които са все още на тази територия България и наша Родина....

не виждам какво лошо има в бурките. Те правят жените равноправни. Искам животът на жената да не зависи от външния вид. Аз съм трудолюбива, честна, но само защото съм грозна, цял живот съм лузър и съм самотна.

100% не си християнка??????

Е па бурката нема да те направи красива, моме. Я по-добре събери пари за д-р Енчев да те барне тук-там

Лъжете

... ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ ...

Много лоша новина за мурзилките. Опорните точки отидоха по дяволите. Сега как ще пробутват внушението, че само бялата Златка може да се справи с бежанците?

Лавров отговори на всички йезуитствания срещу Русия: Да , Русия помага на Сирия с оръжие и специалисти и ще продължава да го прави докато сама не реши докога. Което е законно по всички международни закони. Изведнъж "бежанците" секнаха. Мистика някаква или такава е волята на Аллах и Неговият Единствен пророк Сорос?

Спешно търся приятно изглеждаща дама владееща унгарски. Засилиха контрола и бизнеса попресъхна, мисля да дръпна към унгария, ама на този език знам само как е банкомат - серекеш и търтей, е...е не бере мед.

Да ти обогатя речника: На унгарски пенсионер е: хептен мекичек.

Мерси, а как е търся хостел за бежанци? Дирим хостел...?

и що така да не бби шматката да раздава паспорти от тия намерениет у тас и те да си джиткат както си искат?

аз па сметам,че само който не си е платил, само он не е минал

който не е искал не е минал. Платено е на трафикантската органицация.Това е отлична организация -това не са шанаджии,не виждате ли че стратегическия замисъл е брилянтен,също като 11 септември.Тия чалми са толко тъпи - те не могат да измислят подобно нещо и след 1000 години. Евр съюз,ИД,11 септ.,воийните в залива,украйна- един стил една стратегия.

Оня ден последно бяха 19000. Не помнят кога какво лъжат.

Преминали 19000. Не са останали.

Лъжа е , трафикантите не обезпокоявани с пари купуват полицаи и граничари и ги прехвърлят арабите в БГ ! Стига лъжи за спокойствие на границата ! Армията трябва да е на граничната бразда и да не ги пуска в България !

"Сложиш ли си скорпион в джоба, той задължително ще те ухапе!" Сега се сетете, колко е безумна политиката на САЩ, Германия ............... Ние ще цункаме ли скорпиона или ще го държим отвъд оградата?!

Премахнат ли те модераторите на дир от листата-"лоялен", значи си на прав път!

Няма страшно , ако са ни малко имигрантите политиците мислят за на с Безусловно ще ни внесат няколко хиляди !

Това не са хора бягащи от войната. Това не са икономически мигранти. Това не са хора изповядващи ислям. Това са хора изповядващи идеологията на башибозука-след нас и потоп. Това са безродници и неверници-шайка бандити,новото творение на глобализма. Финансиран, логистично поддържан поток,умело манипулиран психологически. Скоро "Ислямска държава" ще се премести в Европа. Американци и руснаци ще се радават защото няма да има обединена Европа а Бавария ,Тюрингия, Хърватия ,Македония,Прованс, Шопско и т.н. докато не се постигне тотален евр.глобализъм.

Защо ни е обединена Европа в която няма равнопоставеност а политическа и икономическа диктатура?

защото сте социалисти ..

Divide et impera/Разделяй и владей- по етнически,религиозен,расов политически и т.н признаци или как Балканите бяха премазани.

Около 500 мигранти, които тази сутрин бяха настанени в хотел "Порин" в един от кварталите на хърватската столица Загреб, започнаха да го унищожават. Мигрантите пристигнаха от съседна Сърбия и с влакове бяха транспортирани до хотела днес преди обяд, предаде БГНЕС. Час след това те излязоха на терасите на хотела и започнаха да изхвърлят мебелировката от стаите и баните. През терасите хвърчаха легла, шкафове и различни метални конструкции.

Добре де, а с останалите 236 какво е станало?

Икономическото положение в България е толкова зле, че дори и емигрантите ни заобикалят. Може би затова, а?!

Целта на тия не е по-добър живот а по-добър живот чрез исляма. Коли гяури и неверници и граби каквото можеш!Идеология на Башибозука е това не е религия, това е глобализъм в действие -хаос ,безверие, тъпота!

Dobromir Dimitrow

Има и такива, но повечето са икономически емигранти. Е, ясно е, че когато се установят, ще предявят изисквания за исляма!!! И Европа ще се ислямизира, бавно, но сигурно!!! Това, което не направиха арабите и турците, чрез война, ще направят емигрантите, благодарение на Франция и Германия!!!

Слава богу,че за момента ордата ни отминава.Тези тъй наречени Велики сили да забравят тънките си сметки и се договорят по-бързо да унищожат ненормалниците от Ислямската държава

А дано, ама надали!!! Великите сили затова се наричат Велики, защото се смятат за НЕДОСЕГАЕМИ. Но както се казва, "една сила ВИНАГИ среща друга по-голяма сила"!!!

Унгария и Германия ще ги спрат и остатъка къде ще тръгне-между краката на ББ.

На това му се вика да УСПОКОИМ хората!

Идва зимата! То правителството живее у Брюксел, на кой министър му пука?

драстичен спад ли,идете да видите.всичко е предизборна лъжa и измама......

"драстичен" спад, преди "драматичните", драстично фалшифицирани "избори" а после........Жална ни майка!

Тоя, дето се лезеше на Костов че се крепел с патерицата Маринчо! А сега маринчо Него крепи, то от една страна, от другата е Цв.Цв, а отдолу Румата го проверява час по час, да не му се преварят яйцата, или да истине филията с мас за закуска? ТАКА Е ! Девет пъти ни БИЕ на избори, а Биячи, тях Милицйята не лови? въсхитени полу-живи пенцйонери

Дано Путин ни спаси!

Инфантилността е поведение, което е пасивно и изразява неспособност за самостоятелно взимане на решения и впоследствие да ги изпълни. Та за какво ти е Путин? А да те нахрани в устата не искаш ли?

Бочко да вземе една дамаджана от най-старото Токайско и към Орбан. Да му целуне ръка 3 пъти и да му даде дамаджаната. Ако Унгария не беше пресякла канала на мигриращите, България щеше да стане депо. Комшиите си имат достатъчно ядове с изборите и не ги интерисуваме. Нашите льольовци нещо забравиха "Проект Тракия": Що не казаха на Ердоган -като искаш "Проект Тракия" да не си пуснал един басмач....пък после ще мислим.

Училищата в Германия днес съветват родителите да не пускат момичетата с дрехи, които дразнели нашествениците, а утре ще накарат да сложат бурки. Ето докъде я докара "умната" им Меркел, но лошото е, че това няма да засегне само Германия, а цяла Европа. От ясно по-ясно е вече и на децата, че всичката тази какафония е много добре и отдавна планирана. И мислите ли, че благородната Меркел и там съюзниците й не са знаели тази маневра? Жалко, толкова жалко, че светът е обречен с такива ръководни хора, които са заслепени от алчност и мания за величие. Истината е, че "бежанците" са нагли, безочливи без никакъв респект към нашите закони. Да нахлуеш в чужда територия без документи, да те подслонят, а ти да се държиш като великия избраник и да трошиш, безчинстваш, без да ти мигне окото е не скандално е ФАТАЛНО. Днес хвърлят мебели, а утре ще хвърлят и нас, днес замерят с тоалетна хартия, а утре директно ще стрелят. Безумие! Допуснаха го и сложиха край на мирното ни съвместно съществуване. Болно ми е най-много за нашите деца и внуци. Дано Бог ни пази!

само не разбрах къде, по-точно го видяхте това "съвместно съществуване" !? можеби аз не затъпявам достатъчно бързо или остроумието изпреварва "мисълта" на другите ??? П.П въпросите ми не трябва да ви засягат лично, разбира се :/ изцяло споделям вижданията ви. за Съжаление ще трява да допълня, че в швеция жените отдавна боядисват косите си в черно за да не "провокират" гостите, а който се изкаже на висок глас против "демокрацията" го грозят до 10 години затвор! и разбира се, не е никакъв съществен проблем, че полиция и пожарна редовно се обстрелват с камъни и др. при преминаване на "гостенски квартали" когато ги повикат на помощ - справка в YT

За да имат чужденците респект към законите ни, трябва ние само да покажем, че ги уважаваме и спазваме!

Тази игра ни пинг-понг между европейските държави няма да доведе до нищо добро. Ще се намери ли европейски политически "мъж", който в крайна сметка да каже на тези скакалци, че не са желани? Или всеки ще лицемерничи, че ги кани в къщата си, след което...потоп?

Да, има такъв мъж и той се казва Виктор Орбан.

Pesh0

И защо , да не може да кажем , В къщата си не искаме нито гости нито просяци и да затворим границата ?

Това е само за днес... Турците няма да ги удържат, тълпата ще стане огромна и накрая ще ги пуснат... Понеже армиите са слаби и не могат да противодействат ще настане хаос. Може да има и ьертви сред полицаите и войниците по европейските граници...

Снощи в панорама Иво Никодимов каза, че по сведение на турското разузнаване, за Европа се готвят още 8 млн.бежанци. Също-Турция действително е заявила, че вече се затруднява с броя на бежанците. Там те са около 2 млн. no comment

Решението на проблема е възможно. То се нарича масова стерилизация! Мъже, жени - всеки който иска законно да остане в Европа - доброволно се подлага на стерилизация. В противен случай, идването на новия Хитлер е въпрос на време.

Това което предлагате е насилие което не е характерно за християнството. Новие сигурно сте атеист възпитаник на комунистическата пропаганда.

Да, атеист съм, но изповядам християнските ценности, защото те са цивилизационни ценности. Да не крадеш, да не убиваш, да уважаваш по-възрастните, да се съобразяваш с домакините е въпрос на морал. И най-важното - говоря за доброволно подлагане на тази процедура, само за тези, които искат да останат в Европа.

когато нещо е реално ,не се играят игрички с хората ..

Конвенция за статута на бежанците приета от ООН през 1951година. За всички несведущи- прочетете, за да разберете лицемерието на днешния свят! Грозно, нечовешко и отвратително са думи, които описват днешната световна политическа класа. Не само конвенцията, честта задължава да помогнем на тези хора, въпреки бедността си. А ние сме срам за родовете си. Износителите на демокрация получават звучен плесник от бежанската вълна.

много си объркан. изясни си нещата защото объркваш и тези които ти четат писанията.

Ами гугулирай избери "КОнвенция за статута на бежанците от 1951година на ООН" и после стигни ниво 2. Осъзнаване на правата на бежанците и задълженията на приемащите държави. После стигни ниво 3- пазаруване на сникърс- Не си ти, когато си гладен! Ниво 4 всички заплахи за джихадисти се оказаха долна лъжа!

Жалко за усилията на полицаите , които направиха нежелан маршрут Българската граница . За пореден път политиците ще ги продадат ,като вкарат нелегалните имигранити отзад през Калотина !

Къде се намират тези 15 000 само от началото на годината? Къде са другите 30-40 000 индивида от предишните 2 години? Защо правителството не даде най-после точен ОТЧЕТ на колко лица с неизвестна самоличност са дадени български документи? Колко имигранти има в лагери в страната - подробно за всеки лагер? Колко са пуснати свободно да се разхождат? Тези данни се пазят строго секретно!? Докога ще мълчите бе ми.зер.ници? И ще пеете приспивни песни, че Ердоган ги задържа заради черните очи на Бойко? Ердоган е играч на геополитическата сцена, за когото ББ е малка гара. Ердоган си гледа националните интереси и ако те му диктуват да пусне хората от лагерите насам, ще го направи без да му мигне окото! На неговата милост ли ще чака ББ?!

бб като свърши винету, ще напише книга"бб в услуга на исляма"!издател най-вероятно ще бъде д пуевски

Който не познава древната си история , рискува да я повтори. Препоръчвам уникалната книга на ерудита Вера Мутафчиева - Случаят Джем . Все едно е писана миналия четвъртък.... Цитат : Оставете Балканите на нашествениците .Корави са , ще спрат вълната към европа. Жертвите са без значение , Православни са . Думи на тогавашния папа Онуфрий. Лято 1382. Познато , а ;)))) Ама не се получава ! На разсъмване е най - тъмно. Ще го преживеем. Бог обича България ! И има защо ;)))

Книгата е наистина уникална и аз също я препоръчвам. Една жестока истина за разединена Европа преди нахлуването на исляма, точно както е сега. А разединението по линията Изток-Запад скоро ще изпъкне още по-силно. Само не знам ББ защо се натиска на Запад, като никой не ни припознава като свои там...

Ако нелегалните влязат в България, ще бъдат регистрирани, и ще видят Германия през крив макарон-тоест никога-получат ли статут в България не могат да отидат на запад. Гърция, незаконно, в нарушение на регулацията на ЕС не регистрира нелегалните, и те могат да продължат. Самите нелегални не искат да влязат в България-за да не бъдат регистрирани. А са влезли в България, да забравят за Германия-защото България като правова държава спазва правилата, регистрира нелегалните, и им дава статут, а това Гърция не го прави-незаконно.

Не може да им се дава статут на бежанци,защото в никоя съседна на БГ територия няма война.Напротив ,ако им дадат такъв статут-това ще е една лъжа и нарушение на закона.

И имигрантите са наясно, по-добре към Унгария, Хърватия...., отколкото тук.

Можело значи точно за 1-2 дни да затегнат границата, баш по еурогейска заповет. И досега де бляха, немаха заповед да затворат границата ли. Деба нихната мамица управленска деба оядена и опаржолена.

Училищните власти в Германия съветвали родителите да не пускат дъщерите си тинейджърки на училище облечени с прозиращи блузи, тесни шорти и къси поли за да не дразнели новите мюсюлмански имигранти. Представяте ли си докъде стигнахме? Домакинът да си променя бита и културата заради неканеният гост, когото при това храни и пои, но гостът от своя страна нищо не си променя, че и се дразни от навиците на домакина.

От Турция предупредиха, че се очакват още 8 милиона нашественици 96 % ,от които яки млади мъже, явно по данни на американските им съветници. Прави силно впечатление, че всеки нашественик има разписан маршрут и крайна дестинация. България има само един шанс - Но пасаран!

идва зимата затова..а вие истериясвате..

пияни ли са били, дрограни ли, те май не пият - май им е забранено. Как така като пияни англичани през прозорците на хотела, където са настанени ще изхвълят всичко. Настанили ги да не са на студа .- и ето отплата.Но статията се покри. Но ангтличаните после плащат двойно и тройно само да не са подсъдни.

Сега да види и да разбере светът,че тези са същите, които чупят и рушат музеи и древни градове. Това са варвари- неуки, неграмотни фанатици.

Зарад БОСТАН ООД. После Ердо ще каже ми аз не мога да се справям ве4е. И ги пуска. Какво правим?

само ден се задържа статия с изтъпления на имигранти май струва ми се в Словакия. Какви са тези чудовища - хвърлят храна и хляб, който им се дава, минерална вода? А ако им дадем пачки с пари дали ще ги хвърлят?

Лъжи, прах в очите. Вече е страшно. Боко ни продаде.....

Шило

Това е добре. Май има полза от мизерията и липсата на осигуряване.

ivo10

Ако искат кучешка мизерия, глад и безпаричие, да заповядат.

В центъра на София е бъкано с емигранти. Като добавим тези, които са все още в емигрантските центрове и извозените от трафикантите май сметката не излиза.

Шило

Около джамията са от преди 25 години. Помня ги още като студент арабите, виетнамците и китайците там. Докараха и родата си впоследствие. Сега е вече гмеж. За Женския пазар да не говорим. Е, те столичани ги знаят тези неща, де.