Добрев: Познава ли Йончева Цветан Василев?

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че колежката му от БСП Елена Йончева е звучала неубедително в отговор на въпросите, които й зададе, затова ги прецизира.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: Познава ли Йончева Цветан Василев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деляне, уволнихте много кадърни хора в Булгаргаз и Булгартрангаз с протежата ти Павлов и Иванов, дето се изявяват за шефове на БЕХ и служебни министри, съд за вас до дупка мам-цата ви, ще дойде видов ден и всички ще гниете в затвора!

Докога ще ни занимават с тази мъжка калинка.

ДОБРЕВ, ЗАЩО ЧИЧО МИ КОЙЧО НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА ОТ БАНКА, ЗА ДА ПАКЕТИРА ВЪЗДУХ...? НЯМА "ГАРАНТ"! БАНКИТЕ ДАВАТ НА ГЕРБ, ИНАЧЕ ТОКУ-ВИЖ ЩЕ Й НАХЛУЗАТ КАЧУЛКАТА "КТБ"...! ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКО КОПЕЛЕ И СЛУГУВАШ... ЗАЯЖДАШ СЕ КАТО В ХАСКОВСКА МАХАЛА...

Не се репчи, ами си 'земай париците и бегай! Дорде е време! Идат други времена, дори и по-бързо, отколкото Му се вижда в Банкя!

С червените боклуци времената са ясни!Изобщо не ставате за нищо!

Този се боричка за защита на корупционното си спокойствие. Третия пол в България трупа парички за черни дни...

Мухльо, Изчезвай...... Оттегли си оставката, или си я подай , скапаняк!

Мамицата ви ченгедйжийска ГЕРБЕРСКААААА ... искате да клепате и да клеветите за да си замиете престъпленията ли? Долна измет. Такива като това лай-но на снимката са тумора на комунизма, той същия както и Плевнята както и тиквеника от Банкя както и цялата им лай-няна партия, само дето комунистическия тумор вместо да бъде одрязан в годините на демокрацията се разрастна и пусна метастазии в нароиилите се антикомунистическки партии начесло с ГЕРБ и реформаторчета! Отивай на съд гни-до, отиай в затвора и завлечи цялата ви партийна измет там барабар с началника ви. По/мияр ояден!

"в Google половината снимки при търсене на Йончева били негови". Аз пък като кликна в гугъл да търся "Петър Христов" (дето го застреляха преди дни) излиза негова снимка със Цветан Цветанов. Какво да си мисля сега аз?

откога Гълъл, Феийсбук и други соц.мрежи и сайтове са доказателство за нещо? То верно, че Конгресът на САЩ ги ползва, за да си обосновава антируските тези, ама ние тук сме България и трябва да се държим на висока, все пак сме в Европа

виж са бе кокоша трътко тая дали го познава не е ясно обаче цецо физкултурника го познава щото му дава приз банкер на годината и да ти каа не е добре хора с устенца кат ва ги ни да плямпат много

Абсолютно всички които са на власт действат по модела "Добрев". Работа на опозицията е да чопли подобни нередни явления изкривяващи икономическата действителност в страната. Става ясно, че Добрев със собствени пари чрез зет си и офшорната си фирма е финансирал баща си което е крайно глупаво, но явно лакомията ги прави непредпазливи. За роднинският октопод изцеждащ общински, държавни и европейски средства няма думи за коментар. Всеки коментар от негова страна го вкарва в нови разсъждения за облагодетелстване с власт. Може той да е поставил кмета на Хасково, но когато Добрев е бил никой същият кмет му е помагал. Неблагодарността е много гадно нещо. Да се примири, че са го разкрили и да си харчи паричките спечелени от политиката.

Добрев има конкретни въпроси към Елена,за това е статията " към " Елена"?Не ги замитай под килима,важни са и топката е към нея!Всички трябва да знаем отговорите,истинските обаче!

Не защитавам Йончева, нито пък Добрев, но и двамата са нагазили лука, както се казва. Йончева в БТВ се държа предизвикателно, нагло, не даваше думата дори и на водещия, камо ли на Добрев. Само, че тя забрави онези години 2004 - 2007 г. и много, ама много хитро изплъзва този отговор. Питам я, ако беше обикновена журналистка като много други кадърни в РБ, щеше ли без помощта на Станишев, да отиде в тия споменати държави, и тия пари близо 700 000 лв., които неведнъж са спрягани, как така ги получи, че тя се изкара Опра Унфри , най-кадърната от всички тук. Хайде, да не премълчава и да отговоря уклончиво, че тези пари бяха от данъците на бедните. Колкото до кредитите на Добрев: всеки втори българин има кредит, и ще вземе от там, откъдето му е изгодно, там където лихвите са по-малко, където може да плаща. Тук няма никаква уловка, също така и кой какъв бизнес прави, ще прави такъв с какъвто може да се справи, дали това съм аз, дали това е братовчед ми, или майка ми, стига да им стиска да могат да го направят. "Който учи, той ще сполучи", нали така казваха при социализма, е що умните да не напредват, що да не създават работни места.И пак казвам, НЕ ЗАЩИТАВАМ Добрев, защитавам умните и амбициозни българи, които искат да се изявяват. Само,че Йончева с нейната злоба, не знам докъде ще стигне, защото и нейните работи не са чак до там чисти, както се разбира. И най-добре да смали тона, щото е пила вино във винарната на Цветанов, и това се разбира. И накрая да се изяснят и двамата, че много смърдят.

Това самодоволно и страхливо леке Добрев въобще не се вписва в категорията "умни и предприемчиви", а спада към "крадливите и корумпирани" гербаджии!

т'ва момче изглежда все по-нефелно, а даже и за министър го бяха сложили... аман

Сега сме във фазата, която може да се охарактеризира с фразата "а вие що биете негрите"...Минахме през етапа "международна конспирация" срещу лицето Д.Д., сега сме на "ти ли ще ми кажеш, ма? Ти, която познаваш..."! Многоточието го попълнете по ваш избор, всяко съмнително лице е подходящо... Странното в случая е, че цялото герберско войнство гракна срещу Йончева, въпреки, че и те разбират(?) в каква каша се е забъркало лицето Д.Д. Че и Русия забъркаха, като родина на депутатката...Липсва само Путин и да се оформи окончателно картинката с "международния заговор" срещу "великия" депутат...А че лапето е крало, крало е и май не е само Йончева, дето твърди този факт. Е, хайде да не е "съвсем" крало, но доста се е облажило от държавната каца с медеца, в която в момента яко бъркат и ближат ръце до над лактите накацалите на властовите дървета "калинки"

Каква тъпа и нагла морда. Бачелор по изкуствата от католически колеж, т.е ''енергиен експерт''. Калинка.

Йончева тази сутрин го утрепа тоя плужек! йончева премиер!Тя се показа като истински боец за правдата и демократ!Нямаме такъв мъж равностоен на нея.Възхищавам се на смелостта и интелекта й!Браво,момиче!Ще гласувам само за теб!Такива демократи трябва да ни управляват,а не неграмотни страхливци,които превиват гръб на запада!

А кого да сложим за премиерша? С Ер Гей?

Какви смешни гламави червени тролове,пак одрискани! Г- жа пиратката нищо не каза,освен" не и не и не" и отделни куп лъжи!Много си беше повярвала и засилила,но работата й изобщо не е чиста!Станишев направо се е отървал от ченгесарката!

Това беше в ефир,трай си! Всички чуха. Размаза те!Скрий се!

От ГЕРБ толкова много наради му връчваха като най-най-най-банкер, майката на Делян му подаряваше скъпи картини, но сега питат Йончева дали го била познавала ?

Гласувал съм за ГЕРБ но ако наистина това е вярно и съм убедена ,че е така защото и в момента в министерствата и другите държавни институции се назначават само хора на такива -деца ,братовчеди ,любовници то е редно този да бъде изритан от партията от постове да отиде да си търси работа като обикновените хора .Така партията ще запази привържениците и ще се отблагодари на хората които я подкрепят и които работят честно за нея.

Гласувала си друг път...

"Така партията ще запази привържениците и ще се отблагодари на хората които я подкрепят и които работят честно за нея."Каква промяна в статуквото очакваш по този начин? Защото, според мен, няма да се промени нищо - хората, на които "партията ще се отблагодари", от своя страна ще започнат да се "отблагодаряват" на същата тази партия и нейните членове и симпатизанти със съответните фирми. И няма никаква разлика дали това ще са просто близки до партията или техни роднини - все ще крадат като за световно! Независими експерти трябват, не "верни на партията хора"!

Делян вече може да го оприличим ,като зациклиха грамофона плоча.Задава тъпи неподплатени с факти въпроси към Йончева и стигна до там ,че включи в дебата по БТВ за своя защита мушмурока и психически неадекватеният Антон Тодоров.Бойко ,този Добрев не става и за чеп на каца с кисело зеле.Моля сниши го ,влей разум в тиквата му ,за да не излага ГЕРБ.ъъ

Добрев, не накърнявай доброто име на др, Йончева. Тя е най честната, най почтената, най-чистата и вече няма да краде като др, Нинова

Гербаджийско корумпе.

Този само като му гледаш физиономията разбираш,че е за затвора.

О, Славчо (АЗ), здравей! Много, много ги разбираш ти нещата. Па и твоята физиономия не е по-читава, значи и ти си за ...

Провинциалния наглец,професионале крадец и лъжец, Добрев,изчерпва политическия си ресурс, и скромен когнитивен капацитет, и вече се превръща в бреме на мафиотската структура ,но удобна за чужди правителства / -САЩ/.Просто му е време да намери тих ,спокоен и добре платен пристан , я като дипломат/посланник/ в Бутан или в някоя скромна ,но добре захранвана с чужди средства ,зловредна фондацийка

Какво ти е откраднал ? Крадците и измамниците са в БСП !

Наглец като цялото герб.

Добрев, копирай всичките коментари и осъди Йончева, за накърняване на твоето достойнство ! Тази гадина е за затвора !

Йончева е много нагла и голяма лъжкиня ! До кога ще се позволява на тези гадни лъжкини от БСП да лъжат и обвиняват честните хора ? Нека го правят в съда, а не да говорят от завист и злоба измислини истории пред света ! Крайно време е да им се затворят гадните усти !

Ти чу ли нещо свързано от дебелите джуки? Нито един отговор по същество, все една и съща помия. Нека ако му стиска, да я даде на съд, макар че и герберастките съдии са назначени посъщата схема "ти си го избра". -

"""""Добрев: Познава ли Йончева Цветан Василев?""""""Може и да го познава.Аз също го познавам ,ама той изобщо не предполага за моето съществуване.Както мнозина други българи ,които също го познават ,но той едва ли и аз увлечен в общия устрем ,бях внесъл скромните си финанси в обявената за флагман на българската банкова система банка собственост на посочения по-горе гений -банкер.Та както се вижда познавам го, ама той мен -не.Но възниква един странен въпрос, относно лицето Делян Добрев ,този провинциален мушморок как успя ,чрез подставени лица да закупи една красива сграда на ул."6-ти септември "4 с голям вътрешен двор,концертна зала ,камерна зала ,ресторант и т.н. , .Та тази сграда има обща стена с апартаментите на Цветан Василев намиращи се в бившия "Кристал"/този символ на домашния демократичен възход/ на "Аксаков".И двете сгради се намират на жълтите павета.Та как този тарикат ,как със скромничката си депутатска заплата , която е в пъти по-малка от заплатата на Виктор Николаев или Ани Цолова е закупил тази 6 етажна сграда , облицована в бял камък

Крадеца д.д вика дръжте крадеца. Срам няма.

Този дребен мошеник се оказа много вреден и нагъл!В поведението му си личи почерка на Цветанов - дебелоочие и непукизъм съчетани с арогантна настъпателност!Цацаров, спести си поне един грях - вкарвай го в кауша тоя дребен и вреден!

А познава ли се Борисов с Пашата и целия престъпен и крадлив кокаинест свят

това човеченце вляво от снимката ,колкото пъти си отвори устата бълва глупости, поведението му е отвратително и жалко,че го издържам и него,тъй като и аз съм данъкоплатец откъдето идват екстрите му,ами няма да е лошо ако на нашите родни лапничи наречени депутати им бъдат предадени уроци по етика, толерантност и уважение към околните им, щото вече са нетърпими с простотиите си

Познава ли Йончева Цветан Василев и пийвала ли си е винце във винарската изба на село Колароео със сътрудници на КТБ?Тя много обича вино ,спор няма,но не във виното е истината!Но щом трябва и една бъчва ще изпие ,стига да е за партията ,за парите и за ....!А държавните коли,които не са на НС и за които няма право,шофьор безплатно ,тоже!Що не взе кола на НС,да си отчетеш разходите,другарке?

Ми пак не са 50(поне) милиона!!!

Ха..ха...ха.Герберите като разбрали , че патреотарите се дърпат ,депесарите са неясни , бързо пренавили резбата на Марешки , за да се докаросат на Брюкселските си господари. Хвала вам волеви , за вашите гадоти.

Ясно е, че др. Йончева отмъщава за октопода! Злобата при нея надделява над разума? Поне дадете млада и хубава като манекенката на Маргините, например!?

Ти го караш на без връзка с главния , нали?

Познатите ми от Хасково до един са на мнение че Хасково е собственост на фирмата Форуком на Добрев и Гаргов и някакъв друг човек. всичко сладки проекти в този град са дадени на тази фирма. Явно това се знае от всички в града .

И какво от това ? Къде е престъплението ! Дава се на тези, които могат и искат да работят ! Ако дадат на теб, какво ще правиш ?

Отдавна е ясно, че Сталинишко и Цветан Василев са ортаци и аз това съм го казвал многократно. Логично е Цветан Василев да е свързан и с Трактора!? Разбира се, че др. Йончева няма ще премълчи и по този въпрос! Помним, др. Йончева, и можем да разсъждаваме, защото не сме дебили!

Оказа се . този гербераст е не само мошеник, но и мошеник-кокошкар. МОШЕНИК-КОКОШКАР.

Да ама краде цели ферми за кокошки , не си играе с единични бройки.

Аз имах предвид, че е нищожество по отношение на нищожните му твърдения и последни изявления, а що се отнася до мошеничества та му, ооо там е ГОЛЯМ.

Не съм фен на БСП,но в случая Йончева е права,както и за оградата... А Делянчо,яко е ...наакан !

ха-ха,агентче 007.А той как пък разбра ,че е агентка?Нещо ДАНС-МАНС ли са му изнесли квалифицирана информация?Допреди драмата с банката дали пък и той не е висял в приемната на Цв.Василев като останалите му приятелчета?

Добре е ленчето най после да обясни що нямаше такива ефектни заяждания с правителството на Орешаря и дали според нея то бе по добро...все пак тя тогава беше просто журналист...уж добросъвестен

Гледай сега , много е просто , по- просто от тебе дори. Йончева е депутат , депутат от Хасковска област , демек това сега и се явяват обязаности , като журналист не се занимаваше в сферата на политиката , а на военните конфликти. Сега свана ми или да ти го чукам но-бавно.

Колкото повече се оправдаваш Деляне и колкото повече атакуваш Йончева ,с лъжи и манипулации,толкова повече затъваш в блатото на посредственоста.С публичното си дебелашко държание ти злепоставяш не само себе си ,но създаваш предпоставки за допълнително намаляване рейтинга на ГЕРБ.Беше достатъчно да се извиниш за сътвореното лайно от теб в Хасково,а не да се оправдаваш ,да слагаш на показ починалият си дядо с неговото житие,да казваш ,че кмета избран от ГЕРБ чрез теб вече не бил от партията ти.Смехотворно и жалко е държанието ти.Защо Бойко ,Цецка Цачева и Добрев използват трагедиите с прадядовци и дядовци само по едната родствена линия за лична защита ,а никога не говорят и споменават другата си комунистическа родствена линия.

Стига сте умирисвали форума бе, недоклатени некадърници... Човекът си е пич - умен, спокоен и компетентен. А онова "нещо", Лена-партизанката, само търси да се покаже пред Нинова и Радев, но всичко около проявите й е като безсолна чорба - на вид вкусна, но не можеш да я преглътнеш... Само като си представя как е лежала до Съсела навремето и ми се повръща...

Мутъра Добрев цвърчи по мишему при хлопнат вече капан ! Квичи, демократе - соросоидите също плачат, га лапат - днес кюхте, утре салам или подобно !

Това блажно момче с образование получено в някакъв задграничен техникум с насоченост към изкуствата, започна да се взима доста насериозно.Време е ръководителите му да го изпратят на заслужено за него място...по възможност извън министерствата.И моля без подобни експерти повече.Нямаме нужда от нацупени устнички и енергийни експерти от този ранг и от гилдията на счетоводителите.

Делянчо е завършил престижен университет,и това е сигурно!В сайта на университета е публикувана снимката му и випуска!И навремето имаше подобен спор за дипломата му,но действително я има!Иначе не блести кой знае с какво като компетентност!

Я какво си се наклал! Като артелчик! Сега говорим твоите далавери! За нейните - друг път!

Тоя го усещам вече как улете у празното пространство , Космос му викат. Отдели се от совалката ГЕРБ и предприе самостоятелно плаване , капитанът на космическия кораб , генерал-губернаторът на западнала България , ич ги не търпи такива астронавти да му цапат кораба.

мяза на мазен комунист