Започват проверки на хиляди електромери

След проверка на електромерите на около 2000 души, подали жалби, ще стане ясно дали има грешки в сметките и какво следва да се направи. Това каза пред БНТ в Брюксел министърът на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Започват проверки на хиляди електромери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои знае ли точния адрес,на който да изпратя жалба? Благодаря

Разсъниха се. Кел файда. След дъжд качулка. Цена и ДДС не падат. Битият- бит и т.н. Министърът да внимава да не го удари токът.

КОЙТО ОБЕЩАЕ ДА СВАЛИ ЦЕНАТА НА ТОКА СЪС 75%.....ТОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ

Пак наливат от пусто в празно. Не са виновни електромерите, а високата цена на тока спрямо ниските заплати.

За секунда Аз вече ги проверих тези от снимката. Ето становището ми: На снимката са видни електронни електромери. Друга проверка не ми е нужна повече, за да твърдя, че са незаконни. С тях се манипулират показанията в противоречие на ЗИ, извършва се измама чрез неверни мерки и теглилки. С тях също се събират нерегламентирано лични данни с огромна честота и детайлност, което е противозаконно. Нарушава се ЗЗЛД. Тези уреди стават единствено, ако са в апартамента на абоната, могат да управляват бойлера и пералнята, ако имат такава функционалност. Тези на снимката нямат.. Заключение: За търговско отчитане са абсолютно неподходящи и незаконни!

Проблемът не е в електромерите, а в последния ред на І.2 на Решение Ц-17/28.06.2012, където от АЕЦ ще се предостави за вътрешния пазар по-малко енергия от колкото от ТЕЦ "Варна" например, но която е поне 6 пъти по-скъпа

това не е глобално решение. а обратно. като намерят 5 - 10 електромера, ще послужи за невероятен пиар за свършена работа. КОРЕКЦИЯ НА ЦЕНИТЕ! ПРЕМАХВАНЕ НА РАЗДУТИТЕ ФИКТИВНИ РАЗХОДИ! това е истината

ЗА ВСЕКИ НАМЕРЕН ДЕФЕКТЕН ЕЛЕКТРОМЕР - 10ТОКРАТНА ГЛОБА НА МОНТИРАЛИЯ ГО. Няма да плащаме ние за техните простотии. "Проверката на тези електромери ще бъде за държавна сметка, при цена около 20 лева на електромер, добави той. "

Проверките трябва да са сметка на монополите, защото като плати държавата всъщност ще плати отново ограбваният от монополите народ!

Каква проверка бе,над 23 години ни крадат,грабят унизяват с малки заплати,гледат ни високомерно,прокудиха младите ни деца в чужбина, че за един електромер ли няма да ни кажят че е най точния в света. Засичал съм едно и също отоплително тяло на 1000 и 2000 вата при изключени други ел.уреди дори и стенбай -----на стария тип електромери и новите електронните.Познайте кой отчиташе повече ел. енергия---естествено електронния модел...

всеки да вземе тук с дарвена драска и да ступи електромера

Същата история като маниполаторите Топлофикация!Те също направиха проверка и се оказа,че само в един бл. в Младост е сгрешена сметката!Лъжци нагли!Най-добре да им счупиме мутренските тикви и да ги изритаме от България!

За какви се мисли те бе?Това е от години.Върнете на хората парите ,които сте им откраднали най брутално.Иначе на изборите се оформя вот за или против монополите/вие/.Като се пада от високо много боли....ако сме истинска Държава ще напъните затворите.

Права сте,ЕРП имат интерес.Къде е обаче държавата която трябва да защитава гражданите си ,а не чужди монополи. Може ли времето,почивните дни и ланшния сняг да е обяснение и то от ниво министър.

Пак ни баламосват че причината е в електромерите, в дългия период на отчитане и др. подобни. Истинската причина е в скъпия ток. Искат да отклонят вниманието на хората от истинската причина защото не им стиска. Сега ще правят проверки на туй ня онуй докото хората се кротнат. При проверка на електромерите 99,9% от тях са наред, това го казвам като специалист.

Радко Ханджиев публикува през октомври 2008 г. критична статия срещу ЧЕЗ в българското издание на "Льо Монд дипломатик". link Той твърди, че ЧЕЗ е получила по незаконен начин правото както да доставя електроенергия, така и да я отчита включително чрез заменянето на сертифицирани от държавни лаборатории електромери със свои, които се сертифицират... от ЧЕЗ. Авторът цитира специалисти, според които в резултат от това сметките са изкуствено надути с 50%. Статията на колегата Ханджиев се радва на голямо внимание и е цитирана от няколко медии, включително ДУМА. В резултат от това ЧЕЗ му изключва тока, без обяснение. Това продължава осем месеца, доставката се възстановява малко преди изборите през юли 2009. От август 2011 г. е бил отрязан отново и досега остава без ток. Фирма, която е контрактирана от ЧЕЗ, оказва натиск от гангстерски тип върху него.... link

Проблемът е в това че ЧЕЗ ни превърта електромерите от разстояние по този начин ние плащаме загубите им

Не електромерите, приходите трябва да се проверят.Онази мишка Каролев твърди,че работели на загуба-явно ни мисли за неграмотни.Ток,вода,парно, пътища,оператори, газ, пиари и т.н-всичко е далавер пиниз чрез посредници.

Не знаем каква е допустимата грешка на електромерите.Статистически при проверка на 1000 средната грешка би трябвало да е нула,но съм убеден, че тарировките са на торната граница.Т.е автоматично се увеличават сметките с около 3 процента.Трябва да се намали допустимата грешка на уреда/електромера/.

Проверката на тези електромери ще бъде за държавна сметка, при цена около 20 лева на електромер, добави той. -- т.е пак ние - данъкоплатците, да си платим проверката - ненормална работа

ТЪРСЕТЕ ПРИЧИНАТА В ДЯНКОВ.ЕМИ КАК ЧОВЕЧЕЦЪТ ДА РЕШАВА БЮДЖЕТА ? С ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛНИТЕ ПРОДУКТИ,С ЦЕНАТА НА ТОКА,С ЦЕНАТА НА ПАРНОТО,С ТАКСИТЕ ЗА СМЕТ /ЗА ДА ДАВА ПО-МАЛКО СРЕДСТВА НА ОБЩИНИТЕ,НО ТЯХ ГИ СЛАГА НА ТОПА /.......ИЗНАСЯЙ СЕ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ. ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН.

Нама НЕЖНА революция!

ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОМЕРИ СА НАСТРОЕНИ ,ОТЧИТАТ ПОВЕЧЕ.СЛЕД ПРОВЕРКАТА,ЩЕ СЕ УСТАНОВИ ,ЧЕ ОТЧИТАТ И ПО-МАЛКО.НАРОДА НЯМА ,ДА Е ЗАЩИТЕН.

Защо никой не споменава какви сметки са получили, (и дали?) големите обществени сгради-Министерския съвет, президентството и др. Дали бедните българи не са поели и техните сметки.......

Какви проверки ,какви 5 лева бе, това че числата на фактурата и електромера съвпадат , това незначи че толкова ток си консумирал защото: 1. тези електромери никой незнае дали работят вярно/внесени от незнам къде си за без пари/.2. Неможеш да знаеш дали тока който получаваш е 220 или 150 W, защото при слаб ток електромера ти върти като луд а стоиш на студено .3. Цената на тока от 0.04 ст. става 0.20545 ст. разликата прибират други а ние сме със среден пръст.Така че някой ти бърка в джоба и неможеш да го докажеш - това е .Измамника го е измислил , а измамения ще плаща като поп.

"Това каза пред БНТ в Брюксел министърът на финансите Симеон Дянков." Защо от Брюксел,Дянков? Страх те е да се покажеш в България, или вече си се изнесъл?

Кам ги радетелите на неолиберализма Красен Станчев, Георги Ангелов и др. соросчета? нека излязат и обяснят науката си на недоволните

ENYA

Няма проверяващ, който да не е подставен или да не могат да купят. Вие не помните ли репортажите. При случай на проверка казват, че или е изправен или че е отчитал по-малко и в такъв случай начисляват ени хуууубави сумички, дето да се чудиш от къде ти е дошло. На ена бабка и бяха изчислили, че трябва да плати 2000 лева и плачеше женицата в репортажа и се чудеше от къде ще ги вземе.

Цецо

Цената на ел. енергията във Франция с всички такси, комисионни и ДДС е 11.9 цента за кВт/ч .

Няма смисъл да се харчат пари за проверки. Ясно е какъв ще е резултатът. С наредба трябва да се задължат ЕРП-тата да монтират електромери, които спират да отчитат, когато напрежението падне под 220 волта. Само така ще ги излекуваме! Ще има населени места където сметката ще е 0 лева

Всеки от нас може да си монтира в дома си собствен електромер преди таблото - за контролно измерване. Същият може и да бъде като тези в Германия, т.е. да "лови" и ниското напрежение. Добре би било да може този електромер да бъде проверен и запечатен в присъствието на нотариус и оторизирано лице от съответния доставчик на ел.енергия. Омбудсмана да помисли и по този вариант - тогава сравнявайки ще се разбере кой е МАНИПУЛАТОРА.

На село къщата остана със старият електромер, понеже е във антрето. Новият който монтираха отпред на електрическия стълб е от новите. Зимата няма кой да обитава къщата като само вечер се включва с часовник крушка. За месец консумация разликата между двата електромера е минимална като новият показва повече. Но все пак това е една крушка, а ако работят повече ел. уреди? И ще ми разправят, че не си манипулират новите електромери.

счети, някои по цял ден сме в офисите, магазините, работилниците. ако хванат за една годни 3, дори малки случаи на лъжа, чужденците трябва да си ходят. Тогава няма да има нужда като последни престъпници да доказваме, че нямаме вина.

След като се изказаха разни министри искам да чуя мнението на премиера на републиката.Той по доста по-дребни въпроси се е произнасял и би трябвало да изрази становище и сега.

Самоче,комунистите не трябва да получават възможност да използват всяка възможност,за да се примъкват към властта,защото ясно е:ТЕ СА КРАДЦИ ОТ КЛАСА!Договорите сключени от правителството на Сакскобурготски позволяват кражбите на ток да се калкулират в разходите плащани от нас,а не за сметка на печалбата,а знайно е :У нас се краде всичко,и най-вече ток!При това не само от циганите,но и от българи!Получава се това което е и при "Топлофикация"-ние изрядните платци плащаме разходите и на тези,които не си плащат парното!А те са много!

още 5 на сто се добавиха от невъзстановяеми разходи.............от неплатени сметки в ромските махали в София, Пловдив, Пазарджик, Сливен и т.н. около 450 000 абоната - НАЛИ СИ ОТГЛЕЖДАМЕ НА НАШ ГРЪБ ..... АМА КАТО СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ НАС ??????????????????

1. Нека да не бъркаме национализация с одържавяване. Трябва да сме за одържавяване, т.е. чрез изкупуване (може и от българска фирма), а не чрез безвъзмедно отнемане. Печалбата да остава тук! Има страни, които непрекъснато изкупуват евтино "бедстващи" инфраструктурни собствености, оправят ги и пак ги продават, но контролират цените здраво. 2. Проверката на електромерите не е това, което ще покаже причината. Нека да проверят, обаче, електромерите им дали са одобрен тип (от нашата държава) и дали са минали начална проверка в наши лаборатории преди монтирането им? Ако не, то това е сериозно нарушение. 3. Има съмнения в хората, че заради приключването на годината показанията са позавишени, като се надяват, че после ще са навъртени тези киловати и сметките за следващите пролетни месеци ще са по-малки и ще настъпи "равновесие". И вече показанията сигурно са и преминати, та няма как да се провери, освен в жилищата, където през януари е нямало никой. 4. А дали ЕРП-тата са изпълнили инвестиционните си програми по обекти и обем, както са ги подписали при приватизацията? И трябва да се види какво следва ако не са изпълнени?

Да Ви светна драги сънародници, че всеки един електромер който монтира някой ел.дружество предварително е манипулиран за да отчита повече отколкото харчите, но това не им стига на наглите копелдаци ами и ниско напрежение пускат и за капак на всичко плащаме и такса ,,ЦВЕТЕЛИНКА,, ( от Цветелина Бориславова) т.е. зелена енергия . Ами това е. И 200 АЕЦ да имаме и на целия свят да изнасяме и продаваме ние пак ще сме си набутаните. Зелени енергии, манипулации, ниско напрежение, слаба воля на Държавата и шикалкавене, беден народ вече и необразован за съжаление. Да сме живи и здрави, щото всичко е на нашите гърбове, дори и тази проверка която е разпоредена в момента ние ще я платим драги ми сънародници. Остава едно. МАСОВО ОБЕДИНЕНИЕ И ПРОТЕСТ НЕ НА УЛИЦИТЕ. Нека всички се махнем оттам и си стоим у дома но докато стоим у дома да уточним време ( часово ) през което ЩЕ ИЗКЛЮЧИМ ВСИЧКО У ДОМА ЗА 1-2 часа и няма да им ползваме и без това смотания ток. Тогава ще им бръкнем в здравето. Ние ще успеем защото сме свикнали на режими и мизерия но ТЕ ( Дружествата ) ще понесат доста големи загуби за това, че се правят на тарикати. НЕКА СПРЕМ УПОТРЕБАТА НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ и да покажем кой всъщност е МОНОПОЛИСТА - НИЕ или те...?

на мен едно нещо не ми е ясно. защо беше нужно да се национализира ерп-дейността на НЕК. нима не можеше печалбите да отиват в НЕК, а трябваше да се подарят на някакви австрийски, чешки и прочее мошеници?

ЗАЩО СА НЕОБХОДИМИ ЕЛЕКТРО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА? ТЕ СА ЕДНИ ТЪРГОВЦИ, КОИТО ИМАТ СТОКАТА И ЕДИН ГАРАНТИРАН ПАЗАР, НИЕ - КОЛКО МИЛИОНА МИШЛЕТА - ЩЕ СЕ БРОИМ 2014г.

TИPAMИCУ

Това не е зеле да го натъпчеш в каци за кисело. Тока няма как да се складира, макар да са се замисляли учените и над тази възможност. Та, ако спрем да им ползваме пикливия ток, ще си ходят сами. Един магазин като няма клиенти и фалирва.

Като ще плащаме пак сметките на ЕРП-тата за проверка на уредите им, поне да проверят как работят електромерите при нестандартни параметри на подавания ток.

А НЯКОЙ ДА МЕ ПОПИТА ДАЛИ ИСКАМ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ЗА ДА МИ НАЧИСЛЯВАТ ЕДИ КОЛКО СИ ПРОЦЕНТА?ДА МЕ ПОПИТА ДАЛИ ИСКАМ ДА ИМ ПЛАЩАМ ЕДИ КАКВИ СИ ЗАГУБИ И Т.Н. . ИНАЧЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА АТОМНАТА ЕЕНЕРГИЯ ИМАШЕ И ТО ПЛАТЕН ОТ НАС

Зелената енергия е защото след като се продаде СИ БАНК паричките си ги вкараха във ветропаркове и те трабва да носят още парички. Загубите са благодарение на братята цигани

Позволявам си собствено мнение по въпроса - 1. Да се въведат еднотипни цифрови електромери по утвърден ЕС-стандарт, които да отчитат реално потребление на абоната: а) САМО при стандартно напрежение на тока 220v +15/-10%, б) да регистрират времето на снемане на показанията като база за фиксиране на отчетния период, в) да генерират данни за минал отчетен период - месец, година, 2. Всички проверки на метрологичните средства да се извършват от държавен контролен орган за сметка на ЕРП. 3) елементите на всяка конкретна потребителска сметка извън отчетеното по Е-мера да бъдат прозрачни и базирани на парламентарно утвърдени нива. 4) сметките за потребена Е-енергия да са унифицирани с възприетите в Европа и страните, от които са собствениците на ЕРП. Срок за въвеждане в действие - по т.1 - 6мес., по т.2 - 3мес. Поздрави- Димитров

АБЕ СТИГА БЕ САМО ЗА ТВА СЕ ПИШЕ НО МЕН МЕ БОЛИ ПИЩАКЪТ АЗ СУМ СИ НА ДЪРВА КАТО НАМААМ ЧУДОТО ДА СЕ НАГРЕЕ ПУСТА ТЕНЕКИЯ МИ Е АРНЕ ДОБРЯ МИНЕТЕ НА ДЪРВА БЕ КРЕТЕНИ НЕДЙТЕ ДА ЛАЕТЕ .А ТЕЗИ ОТ ЕРП ТАТА САМО ЯНИ ЯНЕВ СТЕ ГИ ОПРАВИ ТОЗИ 4ОВЕК Е ПРИМЕР ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА В ЦЯЛА ЕВРОПА ТОВА Е Е ДИН ИСТИНСКИ ЛИДЕР ИСТИНСКИ ВОДАЧ ЕДИН НЕНАДМИНАТ ПЪЛКОВОДЕЦ И БОРЕЦ КОЙТО СЕ БОРИ С/У ПРЕСТЪПНОСТА Б-Я НАПРЕДДДДДДДД Г-Н ЯНЕВ САМО ВИЕ СТЕ НИ ИЗВАДИТЕ ОТ КАЛТАА ПОКЛОН ПРЕД ВАС УЧИТЕЛЮ ЛИБИМИ

Смятам, че сте поставено лице и нарочно ОПРОСТАЧВАТЕ диалога, за да няма такъв и знаещите и можещи хора да напуснат сайта, за да не участват в тоя водевил, който се опитвате да спретнете.

гледаш числата на електромера и на фактурата, ако всичко е точно значи доста си бъркал в контакта. а пък ,че тока е скъп тва е друга тема.

Браво Красчо,ти си един почти много умен българин.Явно още те държи махмурлука.Никой не писка за това колко е бъркал в контакта,а колко му бъркат в джоба с непозволени ишмари.Наточи малко армеена чорбица,нарежи праз и пийни,казват,че помагало.

а под числата на електромера къде да гледам всички тези немислими добавки

Виж прасчо, това че числата на фактурата и електромера съвпадат , това незначи че толкова ток си консумирал защото: 1. тези електромери никой незнае дали работят вярно/внесени от незнам къде си за без пари/.2. Неможеш да знаеш дали тока който получаваш е 220 или 150 W, защото при слаб ток електромера ти върти като луд а стоиш на студено .3. Цената на тока от 0.04 ст. става 0.20545 ст. разликата прибират други а ние сме със среден пръст.Така че някой ти бърка в джоба и неможеш да го докажеш

Преди да пишем,всеки от нас,протестиращите поне малко трябва да се информираме какво е действителното положение. 1.Родоотстъпника и българомразец Дянков го обявяваме за мекере,и то тъпо,което си мисли,че още живее в комунистическа България,и може да плещи небивалици. 2Война с ЕРП-та затова,че инвенстицийте,доколкото ги правят са за сметка на нас потребителите,а не за сметка на печалбата.Така,че те трябва да бъдат обявени за престъпници и да се разбере как правителството на Мадридския крадец е разрешило кражбите да се покриват от съвестните потребители. 3.Да се иска блокиране на сметките на ЕРП-тата и да се връщата пари на потребителите грабени през последните години. 4.Да се видят мутренските им действия и правила при включване на нови потребители-хайдушките им цени за нищо-сам си копуваш трафопост,който струва повече от сградата,после те принуждават да им го подариш,после от всеки клиент искат по26 лева за всеки метър над 25-я,препродавайки подарената им електропреносна мрежа по няколко пъти. 4 Да се ударят минимум 100 тояги публично на голо на Мотиката-Владимир Каролев,за антибългарско поведение в обществена медия Тръгнал този фалцет МаДянков да ми прави евтини пинизи.Кой протестира оротив невярно отчитане бе овца заблудена.Хората луднаха от цени и подигравателното им образуване,от разни измислени мутренски процедури и мутренски монополизъм.Щом немога(не искат) да има конкуренция в електоснабдяването както при мобилните оператори,тогава ще съобразяват цената със заплатите и стандарта в България.Чухте ли тази сутрин таози нечистоплътен мизерник Каролев-Мотиката,като каза,че тока в България бил най-евтин в България,ама като мазен комунист-евреин забрави да каже,че и доходите ни са най-мизерни.Между другото не съм убеден,че ел.енергията е най-евтина в Европа.

Кой ще ги проверява?? Да не стане както при топломерите? Крадците "Топлофикация" и "Топлинните счетоводители" сами се проверяваха!!! Е, това само в България може да се случи!!

Проблема пак се отклонява. ПРОБЛЕМА Е В ДОХОДИТЕ. Сега ще изкарат електромерите че са изправни (което може да е така), ще се отчете дейност че са взети всички възможни мерки и толкова.

Вече е измислено как да се пазиме отчасти от овълчилите се монополисти Германска фирма е разработила електромер,който спира да отчита при по ниско напрежение. Лично мисля да отчитам потреблението си на ел.енергия със свидетели и да съхранявам даните при нотариус. Ще опитам да прекъсна захранването на евро ... на които плащаме сметките Николо Тесла ела братко помогни да се избавиме от чумата която върлува и ни изпива сетните сили! Явно че това правителство не е нашето и ние сме заварени деца! Щом като правителството нехае и мънка,народасам ще се оправя,колкото и да не е демократично!!! Винаги е имало повод и причини така че...............

Tрябва да има конкуренция - да! Това е причината в България само на GSM операторите да паднат цените. Но големият проблем за високите цени на тока и парното са не от отчитането ( хора ! Не смятате ли, че тенденциозно ни настройват към недобросъвестни съседи?). Не смятате ли, че трябва да си зададем въпроса КОГА И КОИ СА ИЗГОТВИЛИ И ПРИЕЛИ ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА? АКО ТОЗИ ЗАКОН ДОПУСКА НАЧИСЛЯВАНЕТО НА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ТАКСИ ДА СА ДВА ПЪТИ ПО- ВИСОКИ (ОТ КОЕТО ЧЕЗ НАПРИМЕР ИМАТ ПЕЧАЛБА 300% ЗА 2012Г.?!!), КОЙ ГИ ОПРЕДЕЛЯ И ДОПУСКА И СЪОТВЕТНО КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА? КОИ УЧАСТВАТ В БОРДОВЕТЕ НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ЕКСПЛОАТАЦИОННИТЕ ДРУЖЕСТВА? ОТ КОИ ПАРТИИ СА И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ( КОРУПЦИОННИ ИЛИ КОРПОРАТИВНИ) ЗАЩИТАВАТ?... С "ВАЛЬО ТОПЛОТО" ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХА НЕЩАТА?....

Керванжия, напротив - съвсем демократично ще е народът, т.е. НИЕ да решим как да се оправим !

Този Дянков се прави на ударен пак ! Безсрамник, и не само той...Не става дума само за електромерите и дали мерят точно, цените на тока, с всичките там добавки, са непосилно високи, за това са протестите ! А и проверките - щяла да плати държавата - е значи пак ние ! Пари от бюджета, дето са събрани пак от нас ! Съвсем пък за идиоти ни мисли това аморално емигрантче...

Страшно се подразних от това, че щяло да се отчита всеки месец, ЗА ДА МОЖЕ ХОРАТА ДА СИ ПРАВЯТ СМЕТКАТА. КАКВА СМЕТКА? ДА СЕ СТОИ НА СТУДЕНО ИЛИ НА ОЩЕ ПО- СТУДЕНО ИЛИ ДА СИ СТЯГАМЕ БАГАЖА ЗА ПО- ТОПЛИ СТРАНИ, ЗАЩОТО ЕДНО ДЕТЕ ИСКА ТОПЛО (И НЕ САМО) И НЕ ИСКА РОДИТЕЛИТЕ МУ ДА ПРАВЯТ СМЕТКА КАК СЪС ЗАПЛАТА 600ЛВ. МОГАТ ДА ПЛАТЯТ ПАРНО 400ЛВ. ДА СИ ПРАВЯТ ДРУГИ СМЕТКИТЕ, АКО ИСКАТ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ!

тая шушумига дянкоФ нормален ли е "проверката щяла да е за Държавна сметка"? не можело да ги изгоним от страната - е защо да не може,за едни може за други неможе.

Ако си гражданин на тази държава съвсем демократично могат да те изгонят да робуваш в чужбина. Ако си монополист обаче си бетониран.

е по-скоро да се успокоят монополистите. Спокойно, ще проверим електромерите и резултатите няма да са притеснителни за тях. От всички "проверки" е ясно че едни апартаменти са законни, че няма никакво нарушение на никакви закони от никой член на ГЕРБ

С тея тъпотии се опитват да спечелят време хората да си платят сметките и нещата да утихнат поредният трик на правителството, тука Бойко не може да каже уволнен си назначаваме друг въпреки че много му се иска сигурно понеже губи страшно много рейтинг и малкото останало доверие на хората поради липсата на компетентен и адекватен отговор от страна на правителството в защита на хората !!!