Коментари - Екстрадират българка във Финландия заради амфетамини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми тя отива на една незабравима почивка в лукс, спа, мед. грижи и релакс, при това напълно безплатно. Няма да мисли за нищо, което натоварва. Като месечни сметки, болести, безпаричие, храна, наеми, парно, ток, вода, безводие... Блазе й !

Затвора в Хелзинки го затвориха щото бил стар и го направиха луксозен хотел, сега може да спиш в него, ама е по скъпо от други места. Има нов затвор, мечта, кръстен от затворниците.

Три. ...килограма ! ...и всъщност - дали пък Да предвидим Процедирането на “наште” да Е по Този начин (НЕ у Нас) ?

...

Най- гадни били САЩ и Русия ! Алчни завоеватели и агресори ! А питай ги кога са си екстрадирали граждани в чужда държава ! Срам за България !

Ех защо не са я хванали някъде в арабския свят с 3кг. амфетамини?

Щот арабелите не продават на децата в Европа гнусните си наркотици...

може ли и аз във финландския затвор

Ми то всички искаме, ама няма място... Всеки иска да избяга от мизерията и безпаричието.

Сега ще усети 5 звездния лукс на филандски затвор. Няма грижи за нищо. Тристепенно меню по избор, вкусна и топла храна, безплатни медицински грижи, модерен фитнес, сауни, социални занимания, на чисто, на топло, цивилизовани отношения, грижи за всеки там и правата му...Безгрижен живот. Няма да мисли нито какво ще яде, нито как да си плати сметките...Все едно финладско спа... Тя и затова сама е поискала да я екстрадират, че тукашният еквивалент е мизерия, циганки, глад, студ, бой, корупция и тормоз. Така, че в случая вместо да й извадят око, са й изписали вежди.

Три кила амфета, браво