73 български града се включиха в ”Часът на Земята”

София и още 72 града в България се включиха в световната инициатива "Часът на Земята".

Обратно в новината

Коментари - 73 български града се включиха в ”Часът на Земята” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е едно от големите лицемерия на съвремието. Колкото има глобално затопляне, толкова и организаторите ги интересува някаква икономия. Просто токът в следващите 10 години ще стигне 1лв. за KWt (сега 20 ст.) и тябва да не убедят, че е нормално да имаме осветление само по празниците (не само разбира се).

Е па язе така и не загасих нищо, щот тока ми го спряха преди 6 месеца. Ама лаптопа го угасих по ено време, щот батерията свърши. Утре че идем у комшията да я заредим пак.

идеаята е да покагеш че ти пука, не да се спести енергя.

asa123@

Аз ще светна довечера като коледна елха :)

asa123@

България скоро няма да харчи ток.. просто ще обезлюдеее

Това са пълни глупости. Ами ако си само на вятърни и соларни генератори кво правим? Не, че има такива, поне не и на 100%. Това е същото кат онез глупости, че хората били отговорни за Парниковия Ефект. Аз да имам парите и връзките, ще изкарам графики, факти и доказателства, че виновен за парниковия ефект е Мики Маус. Просто всичко опира до ПАРИ. МНОГО, ама МНОГО пари. Жалко, че повечето хора не могат да го осмислят и го отхвърлят като конспирация.

Галилео Галилеи е виновен от как каза, че земята е кръгла и се върти. Кат беше полска всичко си бешя ясно и разбираемо. А сега..........

StamOff

Аз пък ще си светна всички лампи така, че като глупаците си изгасят лампите, само аз да се виждам от космоса !!

Спраха ми тока, защото нямам пари да го платя. Така, че аз вече дъм се включил в тази инициатива от няколко дена.

halidas

Аз пък си мисля,че повече ще помогнем на земята,ако засадим всяко семейство по едно дърво.Вместо да стоим един час на тъмно.

Аз ще включа климатика, печката и пералнята в знак на солидарност ......!!!!!!!!

В Часът на Земята участват не само 73 града от България, но също премиерът реши да загаси и АЕЦ Белене, въпреки подкрепата на хората за централата.