Стойнев обвини Борисов, че предизвикал проверка на ЕК

Пилотната процедура на ЕК е на база жалби на граждани и фирми и представлява обмен на информация между страната ни и комисията, обясни Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев обвини Борисов, че предизвикал проверка на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Южен поток е важен за България. Бившият политик ББ изхвърлен от живота е готов на всичко. Смело ще навреди на Родината си, без да му мигне и окото с едничката надежда да му подхвърлят кокал от нечие чуждо посолство.

То е ясно ,че това правителство е антибългарско и защитава интереса на Русия и Газпром. То и с тая цел беше създадено. След като извърши пъкленото дело, всички ще се откажат от него и ще си измият ръцете с него. И както винаги ,няма да има кой да понесе отговорността.

То е ясно ,че това правителство е антибългарско и защитава интереса на Русия и Газпром. То и с тая цел беше създадено. След като извърши пъкленото дело, всички ще се откажат от него и ще си измият ръцете с него. И както винаги ,няма да има кой да понесе отговорността.

Абе Пелтек,че лошо нещо ли е проверка от ЕК? Лошо е само за тия които имат да крият нещо. Да крият примерно планове вредни за България и ЕС. И лошо е за такива които очакват големи комисионни за предателството си. Българския народ приветства проверките на ЕК, само те могат да спрат корумпираното правителство.

Защо колонизатори трябва да ни проверяват? Що комисията да не провери Фараж?

тоя стоиков ли беше,колкото повече лъже толкова повече започва да заеква!

фъфлещо недоразумение.....

Ей продажници и изменници Борисов е единственния който построи нещо за 25 години и все го плюете Не плюйте а няправете нещо свестно Само с клюки се занимавате за да отвличате вниманието на хората Мръсници сте итова го доказвате всеки ден Но хората прогледнаха и вече не ви минават номерата Само циганите са с вас и продажниците Прав беше баща ми Той казваше че комунистите в България не са никакви комунисти а разбойници мародери и грабители и най вече подли УБИЙЦИ и унищожители на всичко което трудолюбивите хора градят за своите семейства Лъжци мръсни колко семейства сте почернили Проклети да сте ВИЕ и ВАШИТЕ НАСЛЕДНИЦИДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!АМИН!1ХОРА гласувайте за ГЕРБтам е малкото дло там е бъдешето там е вярата но за КОМУНИСТ НИОГА не гласувайте Те са проклятието на България!

Юфката дето построи, като първокласна магистрала ли му я платихме?

За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. - 13.12.1881

Какво да се очаква от ББ. Неговото творчество е до там. Или да яхва чужди успехи или да клевети като първосигнален първокласник. Тоя човек си преписа и основната заслуга за метрото. Познавам хронологията на изграждането и ми става много смешно и тъжно.

а бе ще се построй Ю.П.ако ще всички проамерикански мекерета газ да пикаете ! Що не ходите на протести бе , май кинтите свършиха. Лайте си тука да си изливате продажните души ,ама ново правителство скоро няма да има чак след като се построи Ю.П Само Волен може да реши да свали правителството,когато му е изгодно ако тия сегашните не слушат , иначе избори -май 2017.Б.Б.никогa нямa дa се върне нa влaст-той е жaлък слугa нa СAЩ.

А Волен какво мекере е повече - руско или турско?

Руско. Те и ДПС са платени от Русия.

И ти какво се радваш? Нали и ти ще го плащаш този ЮП със останалите българи? Те ни заробват с него ,пък ти се радваш? Уж нищо няма да плащаме за ЮП ,пък ще теглим заем и ще го връщаме 30 години? Защо ние ще плащаме тръбата за газта който тече за Италия и Австрия? Като им трябва тая тръба да дойдат и те да я платят.

...Текстовете, внесени от депутати от левицата..., създават нова категория - "морски газопровод", който е изключен от правилата за достъп на трети страни... А защо е изключен - за да има монопол!!! А като има монопол, има "комисионни"! А кой взима "комисионните"?! Получателя на "комисионните" както винаги е един и същ БКП, пардон бсп!!! А на чий гръб са(кой плаща) комисионните - както винаги овцете наречени "българи", "ръководени" от руснаци(като СерГей Дмитриевич примерно) и русофили-"патриоти"!

Пелтекът докога ще ни мисли за идиоти, сложи го Станишев на тоя пост, за да играе по свирката на руснаците, а ние, нашите деца и техните деца ще плащаме за Белене и Южен поток, колко газ използва България на година, та да ни трябва толкова руската, 1.5 милион неграмотни по гетата дето не плащат за нищо, 2.5милиона пенсионери дето мизерстват и колко могат да си позволят газ и парно? ОСТВКА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ БОЛУЦИ

Айде на протест срещу Южен Поток, докато не ни оправят условията. Какво толкова не е страх от тия руснаци?

................. Като за малоумен , червен министър : 50 багера - по 30 метра на ден- канал - траншея =1.5 километра на ден .. ..Около 600 км - за година и половина строеж.. Около 100 камиона за тръбите - немски или италиански .. По 50 души за двете помпени станции .. И по 1-2 крана за полгане на тръбите в дупката ..Като прибавим и 50 партийни секретара = 25о РАБОТНИ места , и още 50 земемери, инженери и ..толкова - за "високотехнологичната "инвестиция " !!?? При това НЕ всички ще са български работници !!! 2-3 големи хотела по морето имат толкова работници и персонал ....))) КЪДЕ видя този - 5000 работни места !!??? Няма по- големи мошеници , лъжци , измамници от пелтечещи комуноиди и руски агенти !! Около 100 квадратни километра / санитарна зона около траншеята , 150 метра широка по 650 км дължина / - равнина- земя ,земеделска - без никакъв строеж , път или нещо друго - построено отгоре , върху тръбите!!! За да печелят милиарди руснаците и да НЕ получи НИЩО България - в идните 25-30 години !! ЕТО ТОВА са РУСКИТЕ АГЕНТИ !!!! И за десерт - РУСКА охрана по целия просек - през цяла България !!! Ето такива договори сключват руските агенти - за да си пълнят джобовете !!! BIG AL

За Южния поток : Пример , като за червени чугуни : Ще ти разкопаме двора / парцела/- да сложим едни тръби ..Отгоре- няма да строиш НИЩО , защото е опасно - нито къща, път или друг строеж ..!!!! След 25 години -от таксите , ТИ ще станеш съсобственик на половината тръби , които сме закопали в ДВОРА ти !! До ТОГАВА няма НИЩО да ти плащаме ..:) След 25-30 години - като станеш собственик от таксите - МОЖЕ и да "печелиШ. ако имаме още ГАЗ :) А между другото - ТУК , из двора ще обикалят едни автоматчици- руски - според НАШИЯ Закон , които да си ПАЗЯТ тръбите , които сме закопали в СОБСТВЕНИЯ ти ДВОР !!?? Ето, това е сделката :) на руските агенти в България :)) BIG AL

................. А за земята - на 200 квадратни километра - КОЛКО??? Не може да се строи , не можа да има дори плодни дръвчета , временни постройки - на по 200 метра от ДВЕТЕ страни !! ТОВА - НИЩО ли е ?? Ето това даваме БЕЗ стотинка , защото с КРЕДИТА - ще се изплащат ТРЪБИТЕ- а не земята , която НЯМА да може да се ползва !!! А и ако се намали или спре газта - КРЕДИТЪТ си ОСТАВА банките не ги инстересува- и ще си го искат ВЕЧЕ от БЮДЖЕТА ни !! Кой може да твърди , че 30 години напред във времето - все ще има някой , които да КУПУВА руска газ ?? А ще имат ли след 30 год.изобщо ГАЗ ??? Но кредит български ЩЕ има !! и ще се изплаща от НАС !! Ето за това става дума .. Без да сме давали стотинка !!??? Даваме ЗЕМЯ и РИСК - един ден САМИ да си плащаме кредита - дори !!! Правото да ползват земята ни - руснаците я получават БЕЗПЛАТНО , а и искат да изплащаме половината ТРЪБИ на НЕЩО , което изобщо НЕ ни трябва !!! Тази ГАЗ не е за нас !!Нямаме нужда от нея !! Но руските агенти - ни убеждават , че нищо нямало да плащаме ::)) Държаваната земя и ползването и БЕЗПЛАТНО от руснаци - за тях е ..нищо !!??

Шило

То че Борисов реве навсякъде като вдовица за ... е така, ама ако всичко ви е наред, що се опасявате от проверката? Ще дойдат, ще проверят, ще се убедят, че Борисов лъже и ще си отидат поживо поздраво.

крещи като хваната джебчийка тоя стойнев

България пати от педалсоциалистите най-много

Не бе Стойнев, ще те оставим да вземеш няколко милиона хонорар и да продадеш българските интереси без гък да кажем. И като загубиш делото за Белен и руснаците вземат НЕК ще те линчуваме публично и ЕС няма да те спаси.

Боцето не можа да ги вземе и ревал нон-стоп,чак до Брюксел ,уж бил за правдата!Но нека има проверка,обсъждане,лошо няма,важни са нашите интереси,не само общоевропейските,стига да се намери баланс,без да се прибързва!

А как проекта се ускапи с 1.5 милиарда лева /може да бъркам сумата/.

ЕЙ ГОЛЯМ ГАДНЯР ТОЯ БОЙКО БЕ! Те хорицата се събрали мирно и тихо да ограбват като за последно, а тоя душманин Бойко по най-грубиянски начин да им развали кефа! Къде се намира той бе? Грубиянин! Направо се просълзих! Как сега да гласуваш за ГЕРБ?

ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ КЛЮКАРЯ ПОЖАРНИКАР,КОЙТО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА ПРЕДПОЛАГАМ И ОТ ОТГЛЕЖДАНЕ НА КАРТОФИ В СЕЛОТО МУ!

Cтоинев, некадърни продавачо на национални интереси. Oмръзна ни да повтаряме, че на кривата ракета ,космоса и пречи. Tи си кривата ракета и путински слуга!

И да приемеш гостите добре Стойнев.

Заекнащият псевдо-комсомолец си мислеше, че Булгаристан е безгласен. Всички са против този проект за закон. За са само продажните вносители. ОСТАВКА!!!!

Изказаха се "умните" тикви,вече всичко е наред,всяка плюнка трябва да вдига рейтинга на пожарникаря,той да си лежи,а пионките да лигавят форума.Няма идеи,само деструкция,от деструкция към рейтинг,егаси опорните точки!

Пожарникар, непожарникар, ама милее за интересите на България. Той е ,който каза че обича руснаците и Русия, но повече обича българския народ и България. България, другарю, а не българосъветската дружба е най-важното!

За ББ явно не е никакъв проблем да омаскари Родината си, защото явно не се чувства българин, а един господ знае за какъв се смята.

За всички нормални и почтени българи е ясно какъв манипулатор, лъжец, популист и долен мазник е ББ!

Германия се бори отчаяно за газопроводи с газ от Русия, а българомразците се борят отчаяно срещу газопровода за България.

Стойнев се отказа от държавния шелф в черно море и го подари на Италия и Русия. България няма участие в морското трасе и не планира да получава такса за минаване през него. Германия не се бори, а диктува всички газопроводи да бъдат открити за всички доставчици. Северен поток е с 50% капацитет за трети доставчици. И не си играе на шмекерлъци да търси по византийски начин и изопачен смисъл измислени "морки газопроводи". Само Стойнев и една шепа продажни чиновници докопали се до властта чрез Позитано се борят български фирми да нямат достъп до газопроводи на собствена териоти.

ББ се жали от народа си - не го иска. Какъв ужасен народ.

Не чети евангелието като дявола, другарю! Не от нерода , а от продавачите на българските интереси се жали ГЕРБ. А на тебе кой ти каза, че ти ще се изказваш от името на народа? Май си от народа толкова , колкото и СерГей и Стойнев-родените със сребърна, комунистическа лъжица в устата.

Стойнев, ние сме европейски граждани и всеки от нас има право да се жали в столицата на Европа - Брюксел. Въпросът е - какво цели с тази си жалба? А, ние всички знаем, че ГЕРБ, като плужек се домогва до властта!

тоя нагал лумпен говори като пян с палто,не само проверка но и да ви арестуват,това заслужвате вие долни комундета,адуци скапани.ние нема да ви плащаме аидуклуците.....

Изключително си тъп Стойнев! Смятам че това мое твърдение няма нужда от никакви доказателства.За всеки енергиен министър преди теб мога да кажа ,че е бил нагъл,корумпиран и т.н. Но ти Стойнев освен всичко това си и безкрайно ТЪП!

Стойнев Заекващ еничар подарява Родината! Когато речта е неясна мисълта също е болна! Да си покаже медицинското, че може да работи! От освобождението насам вече 150 години България не е имала заекващ министър-комплексар! Той не може да продава, затова проста подарява!

Ей,честно,по-противно и нагло младо комунде като Стойнев,не си спомням от времето на Жанчо. Значи,младите комундета(като тва)се отличават с огромна доза наглост и гьонсуратлък.Бойо хич не ми е симпатичен ,но в случая няма вина. След срещата с ЕК -тоя боклук ,каза че нямало проблеми с (ЮП)ЕС и веднага на СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН ,от ЕС ГО ОПРЕВерГАХА-т.е. ИМА ПРОБЛЕМ. Страшно нагли копелета са тия червени боклуци.

СТАНИШЕВ ТАКИВА И ПОСЛУШНИЦИТЕ МУ !

Комунистите блажат господарите от Кремъл, защото от тях най- много крадат, а онези понеже знаят, че откраднатото е на гърба на българския народ и се правят, че не забелязват. Лой с благовония се лее по цяла Европа, а комунистите казват: "Мамо, мамо, той ни обади на другарката!" Дип, че другарката е малко суха спържа и няма да им чупи главите на място и пак ще им се размине, иначе да видиш луна парк насред центъра на София- един няма да се появи на Главната повече. Нали селяните вече си имат и "Главна".

Особено забележително е отношението на Кремъл към българската част от газопровода- морски газопровод. Един вид смятат България за море, а не за държава, в която да спазват закони. Все пак и Висшинский е бил руснак, който е теоретик в областта на наказателното право станал известен с това, че обвиняемият трябвало да доказва, че е невинен, а съдът да направел преценката според убедителността на неговите доказателства... Смятайте наследниците на такъв теоретик как направиха от България море! Стойнев е подобен чукундур. Сега си мисля, този тип завършил ли е наистина Сорбоната или и това правителство си има калинка с френска диплома?

Вышинский был известен своей грубостью с подчинёнными, способностью наводить страх на окружающих. Но перед высшим начальством держался подобострастно, угодливо. Даже в приёмную наркома он входил как воплощение скромности. Видимо, из-за своего меньшевистского прошлого Вышинский особенно боялся Берии и Деканозова, последний даже при людях называл его не иначе как этот меньшевик Тем больший страх испытывал Вышинский в присутствии Сталина и Молотова. Когда его вызывали, он входил к ним пригнувшись, как-то бочком, с заискивающей ухмылкой, топорщившей его рыжеватые усики.

На български бе бледолики!!!

Седи си Бай Георги и се моли: "Господи, моля те вземи си всичките комунисти и ги махни от тука, че майката си е ебало! Каквото пипнат го потрошават и хуй да напипат и него ще потрошат!" Чул Господ молбата му и прибрал, всички антикомунисти понеже били по- загрижени и по- човечни, че и нямало нищо нечовешко в тях и оставил комунистите да се мъчат заедно с другите дето изкупували грехове.

Нали нямаше процедура? Ей много лудо излезе това момче? Уж в Сорбоната учил, а тъпанар излезе. С две думи можеше да каже, че Южен поток е италиански проект и да покаже на рашаните, че няма морски газопровод щом навлезе в българска територия се спазва български суверинитет, който е обвързан с европейските ангажименти на държавата, но той очевидно е и послушкото на мама и веднага се е проявил, за да получи бонбонче или близалка. Са Бат' Бойко му е виновен!

Боко винаги се е интересувал единствено джобовете му да са пълни,а откъде няма значение.Няма и кой да ни разкаже/много се самоубиват/.

пелтек елементарно е, ама се иска малко мозък. спрете промените в енергииния закон, оставете южен поток в първоначалния му вид и няма да имате проверкаот ЕК. ама вие май сте взели комисионните за да запазите монопола на гЪзпром и това ви е проблема. и проблема е не толкова в монопола, а че се позволява на путинландците да влияят политически на България

А бе червен КАПУТ такъв ,кой ти е казал че ставаш за нещо?Още сополите не можеш да се обършеш!!! Аман от червени кърлежи!Подавай си отставката та да не ти се смеят!

Българската част на газопровода Южен поток ще се финансира както от акционери, така и от търговски заеми. Българските данъкоплатци няма да бъдат натоварени по никакъв начин.

Зная само , че ако ЕС ни съдят ще е за пари , ако Русия ни съди , пак ще бъде за пари! А този сопол ще се измъкне.

Южен Поток е положителен за България проект, който ще създаде работни места и ще налее пари в българската икономика!

а кои ще източват от печалбите? казваш данъкоплатецът няма да го натоварват, ама ..... уви няма и да печели.

Глупости. Газопровод се строи за две три години, а после работните места отиват в миналото.

Абе Пелтек, при положение, че не си виновен как може да те топят?! Щом си чист няма от какво да се притесняваш. Проблема ти е, че всъщност Борисов е казал истината. А ако ви разровят гардеробите ще изровят още доста мръсни ризи.

Кога комунистите окончателно ще бъдат затрити от страната ни-след 100год.До тогава такива като другаря Стойнев ше ги водят за хора за съжаление.

Абе другарю, Стойнев ли си, кой си? Защо не се гръмнеш бе момче,баща ти сума ти пари е потрошил по теб,а ти обикновен комунист!

Според мен най-сериозният проблем на нас - българите е, че винаги сме подозрителни към всичко и всички. Дори и нещо да е в наш интерес, щом го правят ония, които мразим, непременно го отхвърляме. Не съм специалист и не давам мнение за "Южен поток", но слушах внимателно европейските дебати. Разбрах, че ГЕРБ безапелационно изпълняват онова, което им нареди ЕНП, а то не е най-доброто за България. А кой кого ограбва? Май всички го правят, но който е "на яслата", не протестира. Прави го, когато е далеч от нея, т.е. в опозиция. Казал го е не друг, а банкерът Ат. Буров.

Вместо да се упражняваш в червеноречие, дай факти в подкрепа на твърденията си. добре започна с Южен поток, но къде се отплесна с ЕНП и чужди интереси? Фактите моля, другарю!

Щом не си разбрал, да ти дообясня. Тук не става въпрос за цвят, а за нещо друго. Казах, че не разбирам от енергетика и не коментирам. Вярвам на професионалистите. Но ме боли за родината ми и този нещастен народ, който може-би още не е схванал, че според някои твърдения в бъдеще ни няма на картата на Европа. Продължаваме ли все да сме "против" за всичко, няма кого да виним, освен себе си.

Пилотната процедура на ЕК е на база жалби на граждани и фирми и представлява обмен на информация между страната ни и комисията, обясни тъпака Драгомир Стойнев. А Бат Бойко кво общо има с това?

Ми той е пилот.

ПОСЛАНИЕТО НА СТОЙНЕВ: - БОЙКО Е ВИНОВЕН, ЩОТО ХОДИ ДА НИ ИЗДАВА, ЧЕ ВЪРШИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ОГРАБВАМЕ НАРОДА и ИСКАМЕ ДА ПРЕКАРАМЕ ЕС! - БОЙКО Е ВИНОВЕН, ЧЕ СЕГА ЩЕ НИ ПРОВЕРЯВАТ И ЩЕ ОТКРИЯТ НАШИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ В ГИГАНТСКИ РАЗМЕРИ! НАПРАВО ДА ВИ СЪЖАЛИ ЧОВЕК СТОЙНЕВ! ГОЛЯМА ГАД ИЗЛЕЗЕ ТОЯ БОЙКО А?

Партията никога не греши. Партията винаги намира външен враг с когото да се бори и когото да натовари с цялата вина на своите грешки. Така е вече повече от 100 години.

Колко морски газопровода има в Бобовдолско море и познава ли ги от близко, другаря Стойнев?

2007-2009 г. - икономически съветник на министър-председателя. През 2008-2009 съветвания от Стойнев твърдеше, че няма криза. как да вярваме на Стойнев, след като е давал такива неверни съвети? При това има съмнения дори за степента на образованието му, тоест пълнотата му според френските правила и норми.