Ехото от записа с германски военни продължава да кънти в Берлин и Москва

Олаф Шолц отхвърли възможността за доставка на ракети „Таурус“, ако ще има участие на германски войници

Обратно в новината

Коментари - Ехото от записа с германски военни продължава да кънти в Берлин и Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята на САЩ и Англия е да убедят(разбирайте да притиснат) Германия чрез продажните мекерета сложени там и чрез всички други продажници в Европа и да я накарат да удари Русия, така че Русия да разбере, че са германците и така да премахнат даже възможността за подновяване на търговските връзки между Русия и Германия с крайна цел пълното съсипване на германската индустрия зависеща основно от евтините руски суровини и големия руски пазар. В този смисъл този запис донякъде допринася за тази цел и не бих се изненадал ако е сервиран на руснаците от американски служби

Да беее, не насочвали ракетите си. Онези разузнавателни самолетчета, сигурно предават информация за движението на българския флот... на Украина.

То Германия кой ли не я слуша- американците няколко пъти "спираха", сега се вижда - руснаците... Ще се окаже че и Литва примерно ги слуша...

Един път и Полша да си изиграе картите както трябва. До вчера те трябваше да поемат смяната след Украйна и да поемат руският наплив. Но ето, че акълът им е дошъл най накрая. Нека Германия, Франция и Англия да влезнат в директна схватка. НАТО трябва да се разпусне, за да не са обвързани с член 1. Ттова е планът на Тръмп, да използва Западна Европа като последна арена, на която да изтощи докрай Русия и да я обезвреди. Западна Европа е достатъчно зависима, богата, близко териториално до Русия....

артикле 5 приятелю

педи, с вас е свършено, но не можете да кажете, че не бехме толерантни към ващите богоборски попълзновения на белите червеи- самонарекли се юдеи "царете" на "царството" на "парите". това ли е третият ви пол, с полов орган юдейски, продажен гъз, а сороски дебили? ааахахахаааа... Бог с нас

колко полови органи познавате, педало-психопатите на сороската мадафакърия, начело с йоланда' би - фед и ецб? питаме, за да насочим неосъзнатите откъм полове деца към тез полови органи, които биербок дори не познава, като дете- проститутка. или на вас "толерантните" джендерали от цру ви липсват. ....... Бог с нас!

"А това, което правят британците и французите по отношение на контрола на целите и поддръжката на контрола на целите, не може да се направи в Германия", допълни Шолц. има мнение, че с това изавление шолци си отмъщава на французите и англичаните. защото е под невероятен натиск от тях за предоставянето на пустите ракети. даже англичаните го напъват да им ги продаде на тях, а те после да ги засилят към украйна. от друга страна не е ясно дали цялата работа с ракетите не е просто пропагандан шум. щото имаше какви ли не писания за най-различни западни оръжия, но впоследствие руснаците им намериха цаката.

След няколко години ще има дежа вю: немския гражданин/гражданка/травестит ще задоволява с дупе и усти нуждите на руския солдат в замяна на къшвй хляб/може би радиоактивен/.

е УБИЕЦ

...на укронацисти и западни наемници :))

ехото от ер- а- еф в берлиналето от времената на "о, кабаре" как еба мамата на наци педофилите, загнездили се твърдо, като "разузнавачи" в бнд, дс, цру и мосад, които трябваше първо да намерят себе си, а чак после да "търсят" дековците си от канада в лицето на младежа с третия полов орган - трюдо! педерастите на "джендър" робите на сорос-мъртвеца! колко полови органа познавате? въпрос е, разбира се! аааахахаааа.... ...... Бог с нас!

Баси смотаните натофци

lu4ka

Когато гръм удари как ехото заглъхва? … трудно. Колективният запад се изпонасра и се чуди, как да се измъкне от л@. ата.

От реакцията на Лондон и Берлин по записа е обективно доказателство ,че Англия,Франция и Германия вкл.и САЩ участват с специални войскови разчети във войната срещу РФ.В момента в Украйна има окло 4000-5000 войници и офицери на тези държави участващи във воени действия срещу Русия т.е. Войната от локална върви с бавни темпове към ТСВ.

Това за броиката западни войници мнение ли е или е факт? До момента Украйна е получила невпеюатляващо количество и възможности оръжие с което да се защитават но не и да постигнат някакви успехи. В интерес на истината те развиха своята военна индустрия и вече имат много добри разработки. Цялата военна индустия на СССР беше в Украйна навремето.

Хаха като нямаш атргументи се базираш на квалификации.

А какво значение има точната бройка? В смисъл, ясно е, че след като Зелю врещи да 500к мобилизация, трябва да са поне няколко хиляди тайни посраНАТОвчета, че да скърпват криво-ляво положението, но западни войски са си западни войски ако и 10 души да бяха. Особено на фона на поредната порция ръжи на Запада, че техни сили нямало, от която централна тева явно се опитваш да отклониш вниманието с уточнявания дали били 5к, или 10к :))

Браво на руските разузнавателни служби. Отново направиха евроатлантическите посерковци за смях.

Гай прекият път гражданите на РФ да бъдат мотивирани да се прежалят и да се включат във въоръжените сили на конфликта със Запада е крилати ракети или друг вид бомби да падат над градовете и селата им. Това засега властта не може да постигне по никакъв начин. Май ще го направят западняците.

Да беше прочел статията :))

И в отговор,следват ОГРАНИЧЕНИ ЯДРЕНИ УДАРИ,от страна на Русия,по ВСИЧКИ ЕВРО-ПЕДЕРАСИ !!!

Има една Китайска поговорка която казва че тоягата има два края.

Шолцика знае какво е направила баба му с трите гърнета когато е видяла руснака

Но малоумието на запад е религия. Огромна част от индивидите са дотолкова омотани в ежедневни проблеми, че едва ли достига до главите им какво всъщност подготвят назначените да ги управляват от елитите в Давос, Билдербърг, Сиефар, Военните комплекси. Ще разберат в момента, в който им дадат новината, че ще трябва да умират с неясна цел и как най-корумпираната държава, без да е член на НАТО и ЕССР е причината. Така, че си носете белите дрехи и мислете как ще бягате от мобилизацията. Ако дотогава, НАТО, което видимо няма нужният потенциал за война и армия, не хвърли някоя тактическа ядрена ракетка да тества Руското ПВО. От там е ясно какво следва. И то отдавна. Доста от публичните милиардери в САЩ си разпродадоха основните пакети акции, Цукито нещо се дръвчи и му показаха бункера. Останалите също си имат. Питър Тиййл, силно интегриран в сървейлънс комплекса на господарите от години се подготвя за този момент, като кликата му е изкупила къде какво има в Нова Зеландия за бункери. Публична е информацията. Четете.

Това звучи като: Бил съм се бил напил и съм се бил бил. Много информативно за ниско информираната публика.

Въпрос на време е Украйна да да се сдобие с крилати ракети и Москва да е в обсега им. По логиката на пишещите братя отдавна всички европейски столици е трябвало да бъдат обстрелвани заради помоща за Украйна включително София. Не се е случило защото на много от руските велможи децата им живеят именно там, за да избягат мобилизацията на фронта. Започнат ли да падат ракети в Москва , руснаците ще разберат че това вече не е специална операция и вече те са операцията.

пишеш глупости. Ракетите не са снаряди за оръдия. Трябва си сериозна подготовка. И мобилизация в Русия няма, има достатъчно доброволци.

Затова Финландия си затвори границата , че не искат да ги приемат. Целта на ракетите няма да са жилищни блокове в Москва а Кремъл.

Ройтерс припомня, че досега Германия отхвърля възможността да изпрати "Таурус" на Украйна, обезпокоена, че така може да бъде замесена в пряка конфронтация с Русия. :)))

Защо си мислиш че само Германия има крилати ракети?

Вовата се вкара сам в една схема от която няма излизане. Изигра го един старик, дори мумията на Рамзес трети има повече живот. Сега е на никъде и затова дрънка оръжията и продава петрол за рупии., след като загуби най-добрите си пазари. Сега Русия е заобилолена само от страни който изпитват неприязън към тях.

Примиращите от безсилна злоба черноработници на Пеевски си повтаряте мантрите, нямащи нищо общо с реалността, а Русия продължава да се разширява :))

В статията пише нещо друго :))

Статията може да пише всичко аз чета различни източници в оригинал а вие явно сте ограничени до Пеевски.

Е щом "различните ти източници" и ти знаете по-добре от германския канцлер, няма как ти и "различните ти източници" да не сте прави, пък Шолц да се е объркал :)) И аз не съм ограничен до Шиши, тъй като той е лицето и явно тарторът на българските русофоби, а аз съвсем не съм такъв :))

Нещо "съюзниците" се карат май..........никой не иска първат ракета да е в неговата страна.

Нещата са много прости: Когаро барковци бият твой съученик, някои пи смелу искат да се притекът на помощ на бирия. Обаче баткото вади нож или пистолет и ги отказва. Те така Русия си бие Украинчето, ЕО съучениците искат да пимогнат, обаче Русия - виж ми ядрените ракети. ЕО не смее да продължи. Пита се кой е лошият тук и кои стеахливците? Аз се сещам само ефин отговор на двата въпроса и това не са запада... който мисли другояче, да ходи под полите на баткото. Явно е на неговия акъл.

еее толкова правописни грешки пък откога не съм правил :) Ама идеята се разбира. Моля за извинение.

Идеята ти е доста по-зле от правописа.

Нищо не ти се разбира :))

Россия ке падне лошо,както всяка една умираща империя,примерите са от хилядолетия.

Все им се иска да падне и да грабят ресурси, ама са паднали имериите на Нацисите, Шведите, Полцяте, Турците, Монголите, Китай са яли бой, Япония бяха смели...ама плачат за курислките острови сега...... Общо взето, неграмотни сте исторически и сте с долни душици, долни и крайно ЕЛЕМТАРНИ

Най-цения ресурс на всяка една държава са хората. А русия винаги го е губела по най-бездарния начин от заточения, разстрели и лагери, до принудителна бедност и обикновенно мракобесие Примерите са милиони!

"Трябва да сложим край на тази война, защото сега Украйна се унищожава демографски. Тя вече сдъвква следващото поколение на живата си сила, която няма да има с какво да попълни. В Украйна има недостиг на хора, а отбранителният ресурс на Запада е жалък. " - Ерик Принс :))

Шолц много иска да разбере от първа ръка как се е чувствал дядо му 1945 година :)

Все едно ,любимият на Путя мост няма да го има.

И мак Я ти винаги иска да и е вътре моста

Вярно ли любимеца на ппутинските тролчета Тъкър е казал,че идеята за денацификаия изказана от Путлер е най-тъпото нещо,което е чувал през живота си?

ха ха и ние сме там, да организираме баните на вермахта, търкай със сапуня да ти дойде акъла ... хах ха смешникоооо, ха ха виж къде е постигнато ФИналното решение с Евреите - само в Украйна

не трябваше да ядосвате, ватя - вече НЕ СЕ неутрални и помощта им за Украйна ще е безценна. Имат и опит в издирването на нацисти ;)

Верно е! Демилитаризацията и денацификацията с в ход.. Менн най ме е страх от третото Отдръпване на НАТО до 1991 г. и Трето Освобождение

Най-вероятно не са се разбрали за хонорара та 'великия журналист' реши да сподели искреното си мнение :))) Не стана ясно дали шафрантията Симанян пак се е просълзила..

Путин им сецна лайното а посланика мълчи щото са го предопредили ,че вместо до берлин ще се ходи до бон..

Честита ви ядрена война! На печелившите умрели в първите 30 минути честито, да му мислят останалите!

ИСТИНАТА е в Червено море.. С фрегатата "ХЕСЕН". Пуцна ДВЕ ракети по съюзническио "РАПТЕР".. Ама те цопнаха в морето.. И се оказа, че НЯМА ПОВЕЧЕ ракети.. Може би затова се опъва Шолцо. Много кът са му ракетите. Па си виж как отпадат една след друга поръчките за гаубиците 2000, за ТИГЪРЧЕТАТАТА.. Може и шефа на Райнметал да си попрочетеш - през януари 2022-ра един 155 мм снаряд струваше 2000 €. Сега струва 4000€. А и за 2% БВП дето ще иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вече почти ясния Тръмп. И как военнио Писториус през януари се обади - в АРСЕНАЛИТЕ ни остана джепане само за ДВА дни отбрана. И как арсеналите требе да се пълнят. Или с ДВА пъти повече пари в бюджета, или с ДВА пъти по-малко джепане. На фона на БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ на Германия и напъните на Шолц да намери нов ЗАЕМ за закърпването на бая голямата дупка. За затворения в Европа БАСФ и липсата на немска амониева селитра и амоняк за немски барут. За затворените 4 металургични гиганта на Митал там. За вече реалното намаляване с по 2 милиона тона на година производство на Тисен Круп.. И това от което се прави джепането - нямо да ти обяснявам. Щото си много далеч от истината.

Заловиха ли Щирлиц? Или още го търсят?

За последните 24 часа 1415 са се срещнали с Бандера. Лично.

Генерал клоунашенко каза 14000...

Много е смешно когато използват " това е шамар" , " удариха им шамар" и т.п. И то в международните отношения. Пък и в междуличностните също е смешно. Аз съм бил свидетел какви хора по този начин си обясняват и обясняват на другите какво всъщност се случвало. В междуличностните- на практика това ще бъде удар и счупена коленна капачка, удар по адамовата ябълка и невъзможност за дишане, удар в носа и вкарване на костите в мозъка, а ако е шамар в ухото- пукнато тъпанче. За МО си има утвърдена и приемлива терминология на всички езици. А иначе- кръчмарската лексика си е за кръчмата.

Доставката на тези ракети в Украйна с немски военни за използването им прави заводите за производството им в Германия легитимна цел за руските ракети. Достави ги , бе Шолц. Искам да гледам шоу как дойчето става ундер алес. Ще видим и колко е ефикасен чл. 5 на НАТО, демек ще видим НАТО дали и как ще ти помогне. Вероятно това са казали руснаците и на посланика. Той затова си трае като насран.

Доста неща започнаха да се изясняват последните седмици. Случайно или не западните "мисирки" потвърдиха голяма част от "руската пропаганда и дезинформация". Толкова за "непредизвиканата" агресия на Русия...

кат меркелицата със баба и и трите гърнета,и накрая се насрал преди гърнетата,швабите трябва да бият къча на краварите които ги принизиха до нивото на байдън и сие

Трогвам се само като чуя да кънти кратуната на кривокракото джудже по стълбите на бункера, дето се крие като мишка

Стълбите са предизвикатекателство единствено за деменцията, която обича да лази след среща с тях..

може ли така да говорите за глезеното дете на "целия цивилизован свят"???;)

2024-03-04 15:06:51 Много важно и от съществено значение (нерегистриран) ША вА гази мечка ей... И мечката вече не е сънена и ленива. Тя вече напълно се събуди е раздразнена. Не си играйне с късмета и да я разгневите, щото не се знае до къде ще стигне баба Меца кат' тръгне. ------- скоро ще и привършат запасите от зимнина ...и тогава що ще чиниш ти зимъска, като всички кинти ще се изтръскат! . санкциите трябва да се затегнат, и да има контра-санкции за не-спазващите санкциите ...като някои южни кочини!

Тая опорка, че на баба меца щяла да им свърши зимнината, от Посолството ли ти я режисират? Я дай малко разяснения, като какво ще свърши за баба меца? п.п. Казах аз на майка ти, дан' събира мат'рияла за теб от пода на чалготекаа, ама тя не ме послуша....

Българите да си знаят -като видят айфеловата кула - гробна тишина и никакво обсъждане къде да се сложат шашките, че да падне, щото веднага ще цъфне полицията.

Вече съвсем се объркаха кой какво приказва, какво се е объркал и за какво се извинява !

Дайте им всичко на украинците да се защитят, не щадете средства, време и усилия. не само защото са обект на агресия, но защото това е агресивна териториална война в Европа за промяна на границите от ВСВ насам. Русия на Путин трябва да бъде спряна и наказана. Ако сега последвате призивите и политиките изолационизъм както в САЩ преди ВСВ, след това е възможно да се наложи да участвате против волята си в много по-голяма война. Също преди ВСВ имаше гражданска война в Испания, Европа трябва много добре обмисли следващите си стъпки. За мен всеки подход различен от този на Рейгън към СССР ще бъде непростим.

Момче, вместо да тролиш защо не се ограмотиш малко? Украйнците в Украйна са под 15% от населението им. Не е редно 15% да определят начина на живот останалите 85%.

Избори има и демокрация има, да си изберат представител тези 85%, вие като сте по-"образовани" Янукович_Путин ли искате да командват там. Путин може да команва само в Русия, но и той с неговите 6% одобрение е вече нелигитимен.

Това е фалшиво, всяка една държава трябва да има право сама и по демократичен начин да избира своя път. Украйна е избрала вече и никой няма право да и отнема това право.

След като и рупорът на либералната пропаганда " Ню Йорк Таймс" излезе оня ден с ферман за участието на ЦРУ в майдана от 2014, не знам как се намират още хора, които да твърдят, че Украйна била избрала нещо си....

"И получи гневен отговор от Лондон. Заключението на германския канцлер, че британски и френски персонал управлява крилати ракети, предоставени на Украйна, е "погрешно, безотговорно и представлява шамар за съюзниците" Интересно защо отричат? Страхуват ли се от нещо? Ако да, тогава от какво? Не вярвам да е от Русия...в края на крайщата сериозната организацип в Англия - Британското Разузнаване - заяви че имат информация за това как Русия е свършила калашниците и ракетите и сега се бият с лопати и мятат перални. Ако имате някой знае от какво ги е страх, моля да ни извести.

че не в берлин, а в бункера има "трепетни вълнения" ! . влагата и държи все още ! . спокойно ...киевското царство ще получи тауруси ...от короната ....моста ще бъде срутен целият ....а дойчланд ще бъде "не причьом" !

Виждам,че фронта ви се срути целия,и вчера видях как като излезохме със знамената ,вие мишоци евроатлантически се покрихте и цел ден сте бълвали коментари във форумите,цел ден насрани.

ША вА гази мечка ей... И мечката вече не е сънена и ленива. Тя вече напълно се събуди е раздразнена. Не си играйне с късмета и да я разгневите, щото не се знае до къде ще стигне баба Меца кат' тръгне.

федералните ще со спомнят с носталгия за щази.там в изтока нямаше тинтири минтири,щази беше класа над всички

Хайде, чукнете го накрая този мост, че да не сте капо. Очевидно, ползата от милиардите евро и оръжия дето изсипахте е нула. Можехте да ги дадете за здравеопазване в ЕС и резултатът на фронта щеше да е пак същия (отстъпление).

Да разбираме, че "Шахедите" са изработени и първоначално са изстрелвани без иранска помощ. Дори и Политбюрото на "Хисбула" никога не е била в Москве за инструкции. Не виждаме намесата на Иран и Русия при въоръжаване и обучение на хусите. Това държавна политика на Путин ли е или "безконтролната" всекосмическа военна сила?! Тези въпроси с "Бундесвера" нямаше да се задават ако Шолц се бе вслушал в становището на САЩ, Великобритания, Франция и на мнозинството в Бундестага да предаде тези ракети на Украйна преди година. Зеленски наистина е прав - историята няма да прости една диктатура да съсипе една суверенна държава в сърцето на самата Европа.

От балкона в Перник едва ли виждаш нещо повече от праните килоти на майка си.

Германия има исторически дълг, да даде своят принос в борбата с руския нацизъм. Ракетите Таурус ще бъдат подходящ инстумент, с който да се подпомогне справедливата битка за свобода и независимост на украинският народ!

Що бе? Доставете ги. Лошо няма. Най много да минете още една червена линия, малко ли минахте вече? Ако се окаже че е най ярката от всички червени линии, тогава в Берлин ще замирише на руски ракети. Но какво от това?! Евроатлатническите ценности изискват саможертви...нали така?

Ако в Берлин замирише на руски ракети, мислиш ли на какво ще засмърди в Москва?

На какво? Кажи? Кой по Лондон и Вашингтон ще превърне държавите си в ядрен полигион заради Германия? Или който и да е друг? Кажи моля те? Щото ако знаеше малко повечко за света и примерно американската политика, щеше да знаеш че когато Кисинджер се пенсионира като политик, призна че САЩ НИКОГА е нямало да стрелят с ядрено оръжие по СССР дори ако превземат цяла европа! Казва ли са го за да успокоят европейците. Ако мислиш че те лъжа или си го измислям, има интернет, иди и провери! Много е лесно!

ще се увеличи броя на танковете пред бундестага

Шолц е левичар и палячо. Германските военни трябва да поемат управлението на държавата в свои ръце и тогава Русия и САЩ ще си припомнят поговорката: Кон боб яде ли?

Германските военни са в същата развала като американските от десетилетия инклузивни политики. Неслучайно в Щатите не могат да си окомплектоват армията, щото християнските бели момчета от Средния Запад не щат да служат на елит който пропвядва трансждендърни атеистични идеологии, та се набират нелегални латиноси, на които се предлага гражданство по бързата процедура след отслужване на определен брой месеци.

мен ми се чини, че немчугите са страшно ошашавени с какво още може да разполагат руснаците и кога ще им хрумне да го изкарат на бял свят... Недай боже нещо за Северен Поток да са прихванали.