Египет отмъсти на ИДИЛ с две серии удари в Либия (обновена)

Египет предприе две серии въздушни удари срещу "Ислямска държава" (ИД) в Либия, след като джихадистите обезглавиха 21 египетски християни (копти).

Обратно в новината

Коментари - Египет отмъсти на ИДИЛ с две серии удари в Либия (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ние ги приемаме тези мангали като бежанци!!!

Дир.бг е ченгеджийска медия!

Краля на Йордания пилотира боен самолет срещу ИД, Египетския същата работа... А еврогейците от Дания и Франция се събрали на мълчалив простест с по една свещ....молещи се за свобода на словото?!?!? Пидираска му работа!

Имам една единствена мечта.Да ми попадне в ръцете един от тези първобитни изроди-страхливци,които режат глави на вързани хора.Искам го само за 1 час и обещавам,че няма да го убивам,но не мога да обещая,че той няма да съжалява ,че се е родил!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нали ще се насереш от страх само като го видиш бе палячо!

Никакво отмъщение не е!Отмъщение е,ако се наредят 42-а джихадисти и се обезглавят!

Либия заприлича на циганска п...а!Кой де що свари,атакува!Държава има ли,няма ли!?!

А има демокрация.Подарък от американците и НАТО

Боклук руски! Не виждаш ли, че араби защитават своите християни? А нашите "християни"-атакисти какво защиатават? Смъртта, дето я сее техния бог Пиздьо.

Ами да ги хванат тия боклуци и да заснемат клипче как ги разпват на кръста и после как им отстраняват дъ balls. Ислямски боклуци!

Ислямска Държава като Египет отмъщава на Терористите за убити християни . В християнска държава като България се приемат бежанци от тези удари на Армията . В същото време редактора на ДИР пише следобяд, вместо следобед . Явно България става вече колония на ИД .

Може би е искал да каже след като е обЯдвал и от там следобЯд. хихи хи

ислям е името на тези изроди !

мдаа и докато го прикриваме с имена като идил, алкайда и тн да се пазим да не ни обезглавят ...

Истинското им име е "Русия". Без нея отдавна да са умрели.

бат боико и плевнята не можаха да обяснят на хората каква е работата на армията за границата , а тея идилчета точно отам идват. но понеже идилчетата са лошото дете на америка, няма как наще еничари да ги спрат.

Евала на Египет! решават, че имат право и открито и честно нападат ИДИЛ, независимо, че е в съседна страна. защо Путин не смее да си признае, че прави същото в Украйна, а се прави на "ни лук ял,ни лук мирисал" и с тази си очевадна лъжа става за смях пред целия свят?! Е, има и такива, като Атака и БСП, които за да си получат обещаните рубли, се правят, че вярват в тази опашата лъжа.

кога путин ще се заеме с терористите вместо да заграбва съседни територии и да тормози населението на русия и украина?

Koй кой НАРУШИ МИРА в Ирак , Сирия , Либия и доведе до това което са днес ???

кои го е нарушил? путин го наруши

Тоест казвате, че той е Световният Полицай в Съвременният Свят и трябва да оправи кашата на нато

Е гати американската демокрация, дето я насадиха в арабско. Всъщност, чух нещо интересно по една руска телевизия, не знам Путин ли говореше или друг, тогава не обърнах внимание, но сега вдявам. Та се каза - 'в Афганистан ние срещнахме първата вълна на сегашния ислямизъм'. Що ли ми се струва вярно? А кой плащаше на тогавашните муджахидини - САааЩ. Откъде се пръкна Алкайдата - от там. Американците да ти кажат Добър ден! - огледай се. Не унищожиха опиумните полета в Афганистан - защо ли? Сигурно не са ги открили, щото са много малки и не се виждат и да се загубиш в тях дори.

Що за хора може да са тия!Да обезглавяваш хора като в средновековието!

.......мусулмани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Юдомасони и еврогейове - много точно. Ю Ес юдомасоните си играят игричките, еврогейовете смирено пригласят ( и плащат ), после Путин им бил виновен. Чеченци им гръмнаха маратона, сигурно Путин ги е накарал, в Канада бяха като гръмнати, когато един исльо стреля в парламента им, дали не го е пратил Путин, в редакцията на Шарли - от хорска срама не обвиниха Путин, в Дания - тава не може да не е агент на Путин, масиран като датски ислямист, най-смехотворното е как Асад им е на практика съюзник, ама нали го плюха, сега с посраните задници не смеят поне едно мерси да му кажат.

А пък Сидер е Евроазиатски гей. Със златно бомбе и боядисана коса. Същински Азис 2.

ИДИЛ има разклонение и в България,което се ръководи от Волен Сидеров.

Знаете го по-добре от нас Путин и Обама. Спрете им кранчето и вкарайте танкове и пехота.....след месец ще забравим ИД......къде останаха тия сенегалски пирати....май сгрешиха флага на един кораб:)

Бяха сомалийски пирати но иначе си прав

Абе главата мисли едно,пръстите пишат друго.....жив и здрав:)))

а за жертвите на кавичките кога ще има ответни удари?

Странно изкривен е съвременният свят-ислямисти/джихадисти има само там, където има неконтролирани напълно от Англосаксите петролни запаси. Поради тази тъпа причина се налага да респектират местните, за да не точат от кранчето на природните си богатства. Не случайно УСА дава 3 млд.$ безвъзмездна военна помощ на Египет и тя е най-силната арабска военна машина, на която е вменено да контролира Северна Африка.

Щом в Туитър подкрепят Радикалните Сайтове, ясно е, че тази групировка се финансира и подкрепя активно от САЩ и Банкерската Ционистка Мафия, която ги управлява! Същото се отнася и за т.нар. "Алкайда" - измислена от ЦРУ! Без Войни няма печалби за Военните Комплекси на САЩ и основните им акционери : Ротшилд и Рокфелер мафията! Приходите им драстично ще намалеят след като все повече страни отказват да използват долара, като валута и ще взимат заеми не от МВФ мафията и СБ!

Честно изобщо не вярвам в това,че този цирк не може да бъде спрян...при добро желание,разбира се. Ето Египет взеха крути мерки!Ама няма обяснения,няма предупреждения,няма преговори,няма ала-бала.За един ден, 2 пъти при това(ги взеха мерките). Малко ми е трудно да повярвам,че това... нещо... не може да бъде приключено буквално за нула бройки. Сега не може цял свят всеки ден да тръпне в очакване на това кога ще излъчат следващата порция екзекуции.Това не е TV сериал все пак,щото те на това го обърнаха. Струва ми се,че не се взимат достатъчно мерки по въпроса. Ние не сме чак толкова малоумни, и на малкитге деца сигурно вече им е ясно,че има някаква схема там.

Защо мислиш, че е цирк? Няма цирк. Прочети историята и ще видиш, че тая работа е така, откак има писмена история.

Опаааа, ИД в Либия!?!? Нещо взеха да се размножават тези ИДта. Уж лошият Кадафи, бомбардиран от Франция, го няма. Уж Либия се демократизира. Резултата е, вече няма Либия. Там се бията един с друг, отвличат министри. Пълна каша. А сега и ИД. Що така бе господин Улан?

Япония не реагира на екзекуциите на нейни поданици макар да са неизброими като нация но Египет отвърна на предизвикателството на момента с точни попадения. Какво ще рече това? Че Египет има данни къде се намират базите им и действат без пропуск. И нашата държава реагира бързо като съдейства за освобождаването на мед. сестрите от Либийският процес. Гълъбин Боевски...Брендо.. Сега и разни недоразбрали трафикантски моряци дето пудра захар мислели че пренасят и то 3 тона а кораба с празни трюмове и газ на далаверата.. да прекосят океана празни а заплатата с премиални дори.

Могат да смажат ИДИЛ само за няколко месеца, спират им каналите за въоръжаване, затварят границите и ги смазват от ежедневни въздушни удари. Ако се налага САЩ разполага и с ядрено оръжие. Постижимо е, дори в кратък срок, ще получат и подкрепата на ЕС, Египет и други недоволни съседи, обаче.. истината е, че не им изнася да ги смажат, ползват ги като зловещи пионки. Въпросът е ако изпуснат контрола върху чудовището какво следва? Честно казано ще приветствам, ако ги избият до крак заедно със семействата им, не терябва да оставят и един жив радикален ислямист.

Не обвинявайте американците за "демокрацията" в близкия изток. На тези хора им дадоха права и вижте до къде стигнаха. За тях свободата значи да обезглавят всеки, който мисли различно, изповядва друга религия. Те използват всичко в тяхна изгода.

Разбира се,че американците и техните васали от ЕС са ВИНОВНИ Те организираха и спонсорираха тази АРАБСКА ПРОЛЕТ срещу обявените за"диктатори"бивши управници,вследствие на която на повърхността изби пяната на ислямисткия джихадизъм !

Дааа днес явно пицата е била с гъби..

Само напалма ще ги излекува тези мизерници.

Малко им е напалм! Спрямо ислямистките джихадисти и техните семейства трябва да се проведе ГЕНОЦИД!

много добре хортуваш, но ви видяхме какви сте провокатори и лъжци... векове няма да стигнат, за да избършете депесарското от устата си.

Единственото разумно нещо, което може да направи Египет е да мобилизира 50000 души, да навлезе в Либия и да унищожи всички религиозни елементи и всеки, който се изявява на страната на ИД. Египет губи ценно време и оставя ислямската общност от Либия, Алжир и Тунис да се организира. Центърът на ИД е в Тунис и от там те организират своите акции в съседните държави. След като 30% са тунизийци в ИД и докато властта в Тунис все още е на мястото си, операциите не трябва да се бавят. ИД трябва да се унищожи безкомпромистно във всички държави, от които произхождат бойците на ИД.

иииии кой ще го определя това? иииии с какво ще е по-добро от Кадафи?

Надявам се повече хора да РАЗБИРАТ и ПРИЕМАТ ФАКТА ,че тези така наречени ''ислямисти'' са най обикновен башибозук!!!Те са платени мародери ,които за пари ще отрежат главата на собственият си баща!Върху това не се поставя ударение(не случайно уви)по СМИ!Пита се обаче ,какви изверги са тези които ги спонсорират и после ОТ ДРУГА СТРАНА спонсорират излъчването на героични филми,репортажи за войната на силите на доброто срещу злодеите произведени от ТЯХ САМИТЕ!????

Ами задай си въпроса - Защо беше маяхнат Кадафи . Какво стана след това- и ще имаш отговора - кой.

КОИ ЛИ ЩЕ СА ДВЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ ???

какви ги натвориха франсетата в Либия. Търсете го сега Кадафи и манифестирайте за Шарли. Тъпоумници.

Много интересен факт е, че Египет със слабичкото си и старо ВВС за няколко часа нанесе такива сериозни щети на хабибитата от ИД, а "великите" САЩ редовно докладват за "взривен ДЖИП" или подобна дреболия, въпреки че разполагат с ултра модерна армия. Дали САЩ искат ИД да бъде спряна? Това е въпросът !

Има малка разлика. Египет и Йордания не се интересуват от цивилни жертви. САЩ, и Европа не искат да се дават жертви сред цивилното население.

И от кога корефеите на въздушните удари тип "бомбен килим" станаха толкова милозливи,че ад отчитат цивилни жертви....просто им е изгодно отрочето им ИД да диша още известно време....дори Съудитска арабия нанеси въздушни удари ,но САЩ взривяват джипове,а Израел изобщо си чоплят носа и само лаят.....странно нали....

Да, това го видяхме през 1999-та в Югославия, когато загиналите бяха основно цивилни. Виждаме го и сега в Украйна...

Орлин Данев

Ох леле! Щото кръволоците юдеомасони от САЩ,както и техните васали еврогейовете са едни милостиви и състрадателни......! Просто САЩ не искат да унищожат изродското си творение ИДИЛ,информират предварително рязаните кога и къде ще бомбардират,да не вземат да ги утрепят случайно! После изсипват бомбите си върху празна земя!

TИPAMИCУ

За това ли в Украйна въопъжават орките? За дда си стрелят сватбарски по населението ?

Президентът на Египет Абдел Фатах ас Сиси обяви седемдневен национален траур за "жертвите на терора". Аз не знам какви ги мисли още Обама , а не предприемат сухопътна операция в сирия и Ирак срещу джихадистите. Значи тези "изроди" могат вече да ни убиват и в собствените ни домове/Париж и Копенхаген/, а ние още говорим за правата на човека. Какви хора могат да бъдат главорезите от ИДИЛ ?

Е как ще предприеме Обама сухопътна операция срещу собственото си отроче ИДИЛ?Американците преди да"бомбардират"джихадистите,ги предупреждават,да не би да ги утрепят случайно!После изсипват бомбите ,или върху празна земя,или върху някакви ръждясали ламарини и тенекии!

Ама нали те ги създадоха бе драги.САЩ ги стздадоха тези изверги.Да отмъстят на Русия,че подкрепи Сирия.Те и на Китай се пробват,ама номера не минава и ако продължават да дърпат Дракона за опашката ще гризнат дръвцето.

Да хванем някой ага с брада и да му к..... ем картуната на площада, и после да публикуваме клипа в туитър.!!! Ех мечти, мечти ние сме "цивилизовано общество".........

Отиди и кажи на някой ходжа пезевенг или го изрисувай в карикатура. Така ще сме точно "цивилизизовано общество"

Да благодарим на Западния империализъм за идиотската им политика през последните години. Навсякъде конфликти , войни , смърт . Родиха радикален ислямизъм , а в Европа радикален национализъм. Не искам да имам нищо общо с тия. Незабавно напускане на НАТО .

Викаш преди това никога не е имало войни и смърт и хората не са умирали даже?

Руският трол не се интересува от смърт или война. Той се интересува "да се слави името Му Пиздятинско! Иначе щеше да попита колко жертви е дал руският народ по време на комунистическата война срещу собствения народ.

Колкото по-зле, толкова по-добре... Тия изроди ще нанесат на исляма такъв удар, от който ислямът може и никога да не се съвземе...

Кадафи добре ги държеше, сега хамериканците с тяхната прехвалена демокрация да ходят да ги оправят.

Съгласен съм с коментара ти, но се пише американците, а не "хамериканците"! ....каква е тази "мода" напоследък или е демонстриране на циганизация на нацията ни?

Нека НАТО да продължава да се занимава с Украйна,докато един ден ,Европа се окаже завладяна от шепа откачени цигани-зверове. Има песен-дорде е мъничка змията с крак да и строшим главата.

Била съм в арабския свят но името на този шеф на ВВС на Либия не е либийско.Май е Египетско или Иранско.Мой познат иракчанин сподели ,че оня Ал Малики не е иракчанин а иранец!Т.е странно как разбитите държави от УСА тихомълком се сдобиват и с Чужди "предводители"?А вчера точно чух по БНР,че ЕС и НАТО пак обмисляли намеса в Либия,че пак не слушкали.!И гледай сега какво съвпадение? то пък Египет ги изпреварил/европейците де?/.Ама май нещо се позасилили войниците на Кадафи!

Тия от ИД все мохамедани ги бомбят... Смятайте и те колко ги имат за хора...

Къде е Свободната либийска армия? Изобщо има ли държавата Либия? Къде са американските съветници и компаниите за възстановяване на страната? Но в случаят е показателно, колко лесно може без жертви да се нанесат удари от Египет. А "международната коалиция предвождана от САЩ" какво прави, май въоръжава "добрите" бунтовници срещу Садат в Сирия. Те едни мангали разположени на пусия в пустинята не могат да разгонят, Европа ще пазят от филанкишията.

Рано или късно това се случва, щом десетилетия е имало деспотизъм и ниско образование. Дали САЩ, дали друг, или от само себе си - тов арано или късно се случва. САЩ не ни промениха режима, а комунистите сами си свалиха Тошо, щото видяха края на фарса. Така е навсякъде. Въпорсът е, че за да няма такив аексцесии, зрелите обшества се борят за демократично решаване на проблемите прдеи да дойде драматично натрупване. Те това е най-хубавото на западните общества. Имат грижа непрекъснато. На други места е цигания - кампанийно, революционно. От френската буржоазна революция насам не съм видял една плодотворна революция. Всички са за да наместят вандали на власт. Ето това е лошото на незападните общества пък. А най-лошото е комунистическата зараза, която Германия вкара в Русия. И идеологическото оръжие все още действа, вече станаха 100 години.

Добре е един човек да се осведоми, преди да пише нещо. При Кадафи Либия имаше една от най-добрите образователни системи в Африка. За образование, здравеопазване и инфраструктура се инвестираха огромни средства. Ако не вярваш, попитай някой от десетките хиляди българи, работили там по времето на Кадафи.

Френката боржуазна революция ползотворна???? Ти чел ли си малко история? Имаш ли идея за какво поголовно клане става въпрос.? Сталин във Франция под името Робеспиер. Вземи се разрови малко повече.

Всякакви навлизат през южните граници на Европа,правят си организации и след това всички ще страдаме! Трябва тотален контрол на външните граници на ЕС,трябва да се спре това навлизане на бежанци,защото съвсем скоро тези ще колят и бесят не само невинни граждани,но и политици!!!!

Прави впечатление,че в случая Египет скърби за своите сънародници,отмъщавайки за тях,независимо,че са копти(християни),защото болшинството им се състои от мисюлмани.Дори не отдавна дори мисюлманите и коптите в Египет имаха стълкновения помежду си,но независимо от това,личи си,че са единни срещу общия враг.Браво на генерал Сиси.

НИЕ ОТ ПАРТИЯ АТАКА СМЯТАМЕ ЧЕ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ МОГАТ ДА СЕ РЕШАТ ЕДИНСТВЕНО СЪС СВЕЩЕНИ ВОЙНИ И ДЖИХАД !!!! НАШИЯТ ДЖИХАД Е ПО ФОРУМИТЕ !!!!

Като плагиатстваш, мислиш ли си че заблуждаваш някого? Откажи се, не ставаш и за чеп за зеле.

Орлин Данев

За вас соросоидните американо-западняшки лакеи и плагиати знаем! Вие освен да плагиатствате и да пишете от чуждо име друго не знаете!Пригответе се по-нареждане на вашите американо-западняшки колониални господари да си свалите гащите и да приложите на практика "евроГейските ценности" спрямо прииждащите в България ислямистки"бежанци"!

Кой създаде ИДИЛ ? А Марсианците Б - "Световната демократична общност "

Кой те създаде тебе? А. 2ма полуидиоти Б. 2ма пълни идиоти

ВЕРНИЯ ОТГОВОР Е Б!

Няма го Кадафи с тоягата .

Хора ,от целия демократичен свят,забравихте ли че имаме ядрено оръжие..?Защо не превърнем територийте на ИД в ядрен полигон?Или да изчакаме докато и те не се снабдят с такова?Виждате как действат?Ще ги оставим ли?Това е безумие...Международна коалиция и ядрени удари по всички обекти...иначе излиза че ги подкрепяме,като не правим нищо...

НИЕ ОТ ПАРТИЯ АТАКА ОСТРО ОСЪЖДАМЕ ДЕЙСТВИЯТА НА ЕГИПЕТ СРЕЩУ НАШИТЕ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ !!!! НИЕ ЩЕ ОТМЪСТИМ ЗА ТОЗИ ВАРВАРСКИ АКТ НА ЕГИПЕТ !!!!!

Щерев ти ли си бе кретен ?

Смени си името, бе кретен атакистки!

Не е Щерев, той си легна много късно тази сутрин. Това е някой от пъпчивите ученици, няма въображение, пък за образование да не говорим!