Египетски министър: Вероятно терористи разбиха ”Еърбъс”-а

По-вероятно е катастрофата на египетския самолет да е причинена от терористи, отколкото от повреда, каза египетски министър, цитиран от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Египетски министър: Вероятно терористи разбиха ”Еърбъс”-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може и "пацифисти". То вече в този демократичен свят с колониални отношения, човек вече не знае коя дефиниция на какво отговаря. Евроценностната комисия какво каза?

Самолета въобще не е паднал, Средиземно море не е гьола във Филиповци! Ако беше паднал щеше да има огромно петролно петно , а ако е бомба - отломки ще има навсякъде. От известно време има корелация между измеренията, която се засилва. Много интересни са последните действия на пилотите , първо губят връзка и след това виждат отдолу съвсем друга обстановка и започват да въртят наляво надясно. Политиците много добре знаят за какво става на въпрос, но прикриват истината, защото е свързана със свободата на народите.

няма да стане така с този толерантен подход тук трябва Оланд този смешник, този селянин, този плазмодий да бъде заменен от един диктатор който да изчисти Франция от ислямистите иначе много хора още ще загинат ....трябва да се пипа с твърда ръка на твърдите ислямисти трябва да се отговори с твърд подход който да запомнят докато са живи, какво е това само усмивки пускат и продължават ......къде е Хитлер, къде е Сталин, къде е Пиночет....

Тук един от сериозните "прозападни" тролове ко,петентно обясни, че мюсюл,аните във Франция били между 4 и 10%. Поради забраната за събиране на расово и религиозно профилирани статистически данни във Франция броят е неясен, но 4% е просто смешно... По груба оценка общият брой на хората с неевропейски имигрантски корени е между 8 и 10 милиона, като огромната част са съсредоточени в районите на Париж, Марсилия, Лион, Лил. За сметка на това Бретония и югозападната част на Франция хората с подобен произход са много по-малко - 2 до 5%. Голяма част от тях са африканци-християни. Но... проблемът е много по-сериозен, защото при хората във възраст 0 до 35 години процентът мюсюлмани е над 15, а заедно с черните африканци е от порядъка на 20-25%. В районите на Париж и Марсилия при младежите тези хора са даже мнозинство...

ДИРА ,защо не написахте ,че 90 % от черногорците са против влизането им в НАТО начело с фашистка Америка предадени ,както нас от управляващите ги политическа мафия !???? Милион пъти ще съжаляват след това ,но след като милионите им са в Западни банки ,както на нашите бандити ...няма къде да ходят .

"Черният дроб на човечеството - от най-низшите до най-висшите духовно същества се раждат тук."- Поздравления за коментара! Това го е казал Дънов. В посещението си тук Мадона, консултирана от скъпите си съветници посети единствено домът на Дънов. А Айнщайн каза на времето: "Цял свят се прекланя пред мен, а аз пред българския Петър Дънов". ДА! Ние сме черният дроб на човечеството - не го знаем, не го съзнаваме, не се гордеем. Не четем. Не вярваме в себе си.

Значи на всеки 2ч часа трябва да проверяват 8ш хиляди души с достъп до охраняемите зони, от които поне 80% са мюслита. ХА-ХА-ХА! ПАРИЖ! Тежко ни - никакво доверяване на авиолиниите на европейските столици. Никакъв туризъм!Никакво доверие! СРАМ, ПОЗОР И ЖАЛКОСТ! Столицата на световната култура, мода... в плен на колонизираните си роби. Лувъра и Версайския дворец! Притежаващи колекции за милиарди, но ограбено, платено с милиони жертви и кръв!

-8ш- да се чете като -86 хиляди.

Проблемът е, че Франция е пълна с терористи. Англия- също! За останалата част на Европа да не говорим! Ако само 10% от бежанците са терористи, то става въпрос за стотици хиляди! И те няма да атакуват само самолетите! Те са навсякъде! Пуснахме ги в Европа, сега ще си сърбаме попарата!

НЕ НИЕ ГИ ПУСНАХМЕ!

Прави впечетление как бързо египтяните разбраха, че ставa въпрос за тероризъм, а с руския самолет се правиха на ударени цели месеци след като беше доказано, че атентат е причината за гибелта на руския самолет. Сега бягат като попарени при мисълта, че техниката им може да издиша. Но, ако действително причината е тероризъм в този случай, то нещата стaват страшни: френските мерки за сигурност отиват на кино, или пилотът може да е разбил самолетa по някакъв начин, ако е бил мюсюлманин-фанатик. Ужас, ти редим копеле.

Франция е най-добрата, Белорус и Руснака са най-лошите народи!

Аха, ахам да кацне в Египет и терористите го разбиха..... Що не го разбиха 20 мин след излитане?

След няколко години могат да направят още един сериал "Ало,ало" този път посветен на френските специални служби :)))) Големи смешници!!!

А Плондив гласува да живеят бурките тъпкани с експлозиви! Черен чаршаф се вее Майноло прикриващ един Господ знае каква/какво?!

Турция не беше ли навита на още един самолет.... Както обикновено не са догледали

Не е изключено нато да са прихванали самолета!

Много удобна версия!Продажбите на "пластмасовия"NEO не вървят много добре,сега остава технически проблем или не дай боже конструктивен недостатък на изходния модел......

Путин е виновен! Сега търсим съучастниците!?

Съжалявам, че не съм гледал този филм, но не се чудя на опитите да бъдем дискредитирани по всякакъв начин. Не ми е ясно защо се случва така! Очевидно земята ни буди доста апетити, затова ни мачкат. Дълг на нашите историци и особено на политиците е повече да държат на националното ни достойнство. Особено политиците, които явно не познават добре историята и не са подготвени, за да защитават самочувствието, което заслужаваме като народ.

Съжалявам - това беше коментар към други постове. Вината за появата му тук не е моя!

И грешка на пилотите или пък технически срив, или пък турбулентност въобще никой не допуска? Ако бяха по тъпигьоз от Луфтханза можеха да го прехвърлят и те на сметката на световния тероризъм.

Преди бяха писали някои нещо за аероплана с ръшите? А сега - нещо такова?

ако тези хора бяха загинали на Земята надали щеше да им обърнат внимание. но случката се случва със самолет. и както казва една говорителка по ТВ-то "цял свят си задавал въпроса как се е случило"? дреме ми на мен. ако се гътна никой няма да се чуди от какво или защо съм се гътнал. защо трябва да ми пълнят ефира с подобни въпроси за други ?

Дреме му на цял свят, защото авиацията е сложна техническа и интелектуална дейност, върха на съвременното научно-техническо развитие. И хората биха искали да остане такава, и да се развива, и най-вече да са сигурни че има начин да се предпази от смъртоносни заплахи. За биологичното ти съществуване разбира се никой не го е грижа.

Французите издишат.

Издиша ти главата.

Франция има поставен, наложен отвън слаб политик, посредствен. Същото е с брюксерските чиновници, решаващи съдбата на Европа. СЕГА Е ЕРАТА НА МАЛОУМНИТЕ ПОЛИТИЦИ, ВОДЕЩИ ЕВРОПА КЪМ УНИЩОЖЕНИЕ- слабохарактерни, елементарни,посредствени, послушни. Не могат да се мерят с ДЕ ГОЛ, с ЧЪРЧИЛ, с ....

В района е бил забелязан руски изтребител - СУ - диктатора Путин е способен на такова зверство!!!!

Абе ти май не си си пил хапчетата и затова пишеш,такива глупости.Егати мало*мника.

Има ли по света инцидент, в който да не "участва" руският президент? Ставате смешни!

В района били забелязани звезди и въздух, предполагам, че те са виновни.....

Уволнени от работа на френското летище ислямисти заложили бомбата в багажното отделение. Самолета е станал неуправляем.

От лакомията и простотията на "политиците" страдат обикновените хора, защото тези които правят световни конфликти не хвърчат с обикновените ! Те си имат специялни полети и мерки за сигурност !..

така е, 100000+

така ще е занапред, искат ни земята спокойствието, уредения живот, всичко. Искат нижените, материалните блага /защото смятат че са взети от тях благодарение на нафтата която ни продават/. Мислят ни за лесна цел, и ни атакуват постоянно. Ето, последните ги хванаха има няма 5 месеца. Сега пак други. Това е, искат война, но ще я получат, жалко за невинните! Въпреки че се съмнявам че има мюслюманин който да не подкрепи свой!!!!

Някой да посочи по-голям терорист от Путин!!!!! Яйде де!!!!!

вожде я посочи един терористичерн акт на путин бе,аман от твоите шамански излияния

Обама

Баща ти, бе!..натрасе ни те..

Жалко за Франция - символа на Ренесанса, Барока.... на изкуството и модата до 80-те години на миналия век! Сами се унищожиха. НЕ от чувство на вина към колонизираните и ограбени от тях народи, а от алчността на монополите за евтина работна ръка. ЖАЛКО ЗА СИМВОЛНИЯ ПАРИЖ! Париж и Лондон налазени от чернилки. Дни ти трябват като кацнеш, за да срещнеш представителите на тези световни артистични и културни центрове. Обидната им погнуса към нашия народ и история е наказана, защото отричат цивилизоваността на света, а са нейни най-ярки представители. Отричат корените на човешката цивилизация, науката, културата и християнството, тръгнали от нашите земи и народ.Гледах обидно за нас, предаване по Дискавъри за археологията и историята ни. И най-простия не отрича баща си. Кой каквото си направи, друг и да иска - не може да му го направи".

предаване, което е инспирирано умишлено от хора, които имат нездрав интерес към България, би трябвало да реагират нашите политици! Помните ли Станишевия каква сума плати на някакъв ПР специалист за повдигане имиджа на България? Ами, защо президентчето мълчи, а Рамаданчо Кънев се прави на умряла лисица, както и тези от кохортата на Меги Куневата?! Всъщност Крал Артур (англ. мит) е с бълг, произход. Хората му са обитавали областта, позната като Сарматия, и са били наети от Римската империя, за да охраняват стената в Британия, спираща набезите от северозапад на келти и викинги. След изтеглянето на римляните от Британия въпросният крал Артур и племето му остават на острова (днешна Англия) и стават част от анг. нация , и заради геройските си подвизи като защитник на обикновените хора се превръща в мит. Имаше англо-американски филм по този повод, базиращ се на съвременни археологически разкопки в земите на Сарматия (Голяма Скития), който фил беше излъчен преди 10 год. по БНТ 1. Защо нашите велики историци мълчат като бити задници, а журналистите направо трябва да се скрият някъде и да не се показват.

Символ на Ренесанса е Италия, още по-точно - Флоренция и Венеция. Барокът също се заражда в Италия, но най-ярки негови представители са германците. Франция е фантастична в много отношения и е дала на цивилизацията много. За съжаление колониалната политика в близкото минало я напълни с хора, които нямат нищо общо с културните постижения на французите, дори се борят срещу тях. Колко жалко за нас - европейците!

Защо такива уточнения трябва да разводняват темата и да отклоняват вниманието. Мислиш ли, че не знаем това, което казваш? НАРИЧА СЕ АДЕКВАТНОСТ И НАЦИОНАЛЕН ДЪЛГ умението да разграничаваш важното от маловажното, националното от чуждите интереси. Уточненията трябва да работят за националната кауза. Иначе са белязани с глупост и предателство. Тук и темата не са сцена за показ на знания. Ако Левски и Ботев се балтавеха в уточнения, сега още щяхме да веем потури. Имай го предвид и не изпускай същественото в живота. Иначе с това знание можеш само да спиш спокойно и да си го пъхнеш под възглавницата. ТОМА Е БЕДАТА НА БЪЛГАРИНА- ВСЕЗНАЙКОВЩИНАТА, неслужеща на никой. Знанието трябва ДА СЛУЖИ, А НЕ ДА СЕ ПАРАДИРА С НЕГО ВЪВ ВАКУУМ. С добро и с поздрав!

ЦИТАТ: Вестник"Кроа" припомня, че след атентатите в Париж м.г. е било разпоредено да се прегледат всичките 86 000 хиляди разрешения за достъп (пропуски) до охраняемите зони на двете летища Руаси и Орли. Общо от януари 2015 до април 2016 на 600 души е отказано издаването на нов служебен пропуск или подновяването на стар. За мнозина причина е тяхното съдебно минало, а за 85 души - подозрения за радикализация. 86 хил. души персонал в охраняеми зони си е един голям бг. град. Огромна част от тях - мюслита. Пак сме каръци. Жалко за безвизовото пътуване из Европа. Не можем да го ползваме заради "нова желязна завеса". ЖАЛКО за Западния свят - толкова се пазеше в Студената война от нас, че сам си вкара бомбата в гащите, чрез приетите мюслита за черен труд. А към българи и румънци до ден днешен бълва отрова. Това е тяхното Божие наказание. За предателството към и враждата към християнските народи.

Тяхното "мулти-култи" е не човеколюбие, хуманност и алтруизъм, а лицемерие и хищническо воинствено-завладяващо и унищожаващо отношение към православните им братя-християни, бащи и автори на днешните цивилизационни постижения, особено българите. Като християни потъпкаха истината и предателстваха. ЗАПОМНЕТЕ: Божият народ, Черният дроб на чове чеството - от най-низшите до най-висшите духовно същества се раждат тук. Който е посегнал на тях - ПРОСЛЕДЕТЕ ИСТОРИЯТА И РАЗВИТИЕТО МУ! БОГ дава шанс за покаяние и поправка, но НЕ ПРОЩАВА. Всички народи, посегнали на нашия народ ще преживеят своя катарзис. Успехите им са просто цена за дълбочината на болката, която ще изпитат от загубата.

Откакто Путин се самообяви за Набмър Уан в Галактиката, нещо много зачестиха самолетните катастрофи! Случайност????? Съвпадение????? Едва ли е съвпадение!!!!! Едва ли е случайност!!!!! Дявола не разчита на съвпадения или случайности!!!!! Той ги организира!!!!!

Мерките за сигурност по летищата са УЖАСНИ!!!!!!!! Рискуват живота на хората!

Да ти кажа идвайки от Щатите винаги съм се впечатлявал от безхаберните проверки по европейските летища. Друго не коментирам, но Европа може много да се научи от тях в ютази насока. Никой не е абсолютно застрахован, но полко по-сериозно трябва.

Мерките за сигурност започват да правят летенето безмислено на средни разстояния. Проверките + пътя до летищата (до и от) за полети на средни дистанции вече е повече от самия полет, за полет от 2-3 часа.

При съществуващите средства за наблюдение, подслушване, скрийнинг не би трябвало да има проблеми с откриването на потенциални (и фактически извършители на терористични актове)! Явно подходът трябва да се смени. Например, да отпадне презумцията за невинен до доказване на обратното, а напротив, всички със съмнителна външност да са виновни до доказване на противното. Това е начинът и пътят. Освен ако някой не иска да всява несигурност и страх, с цел една "по-висша" цел.

FuckTheEU

Пътят към ада наистина е осеян с добри намерения.

Не е уместна, защото става дума за умишлено търсен ефект от тези терористични актове и от тази нагласена "бежанска криза". И докато си стоим пред ПС-тата и умуваме, нещата се движат според "спуснатия план"...

Франсетата не стават !

Да не е Путин или Орбан ?

Така е защото са дискриминирани, нека махнем визите на всички в Африка да видите как един самолет няма да падне- а сега им пречим да си изнасилват , безчинстват и онождат ляво-тротоарните в ЕУ, за това са гневни, слаба ни е демокрацията

Полека-лека параноята обзема ертопейците и става тяхно естествено състояние.

Франсетата пак нещо не са слушкали САЩ....

И да слушкат,и да не слушкат получават си го. По-добре да не слушкат.

Има ли французи, които товарят багажа, или всички хамали са араби и африканци ! Този проблем ще съществува дълго, защото запада е отворил дълбока рана в арабския свят !

E по-евтино ли излиза мултикултуризма на Европа? Който и да го е направил, вече така сте омешали всичко, че не се знае кой какъв е. Сега какво, ще се следи всеки като в "1984" на Оруел?

Най вероятната причина за катастрофата е че в самолета са пътували Садам, Бен Ладен ,Кадафи но липсва ми Ердоган а дано да следващия полет бъде и Ера.

Ако се окаже тер.акт значи Франция пак проспа терористите.

Злият дух е изпуснат от бутилката! Много е страшно, ако наистина са терористи. Те не жалят нито своя, нито чуждия живот и ако при тези мерки по летищата успяват да се промъкнат в самолет или да сложат нещо в багажното, излиза, на никого вече не може да се вярва. Май всичко, което до девето коляно назад не е европеец, трябва да бъде върнато по родните места на прадедите си. Иначе става все по-опасно.

Муслими/ислямисти, защото природата на тази сатанинска религия е античовешка и неценяща човешкия живот. Какво още трябва да се случи, за да се събуди спящото западноевропейско население. Какви са тези квоти за прием на "бежанци" за следващите години?! Та това не са бежанци, а унищожители на бялата християнска цивилизация в Европа! Кой има интерес от това?!

70-80% от товарачите и проверяващите на летището в Париж са от малцинствата - мюсюлмани с корени от Северна Африка и черни африканци. Това се счита за неквалифицирана работа, която те перфектно могат да изпълняват. Подобно е и положението в Белгия, Холандия, Великобритания. Не искам да кажа, че всеки от тях е потенциален терорист, но голяма част от мюсюлманите в тези страни изпитват скрита или нескрита омраза към коренните европейци...

Всеки, който е пътувал в западноевропейските държави знае, че там обслужването почти 100% е в ръцете на имигранти и потомците им. Явно в транспорта и други важни области на живота трябва много прецизно да проучват кандидатите за работа и при най-малко съмнение да не ги допускат.

казал съм ти нема ходиш у египет с друго освен камили

Или пилота е бил депресиран?

Жьо сюи Шарлииииииииии !

Жьо сюи Шумкар

Издал съм фетфа(заповед) нашите хора да си търсят работа предимно по летищата на Ал Фаранса, Ал Алман, Ал Андалус и Ал Ингилиз. И добре се справят - чалми, тюрбани, тюбетейки, марокански фесове са обслужващия персонал из цяла Аурупа.

Май Министрите по цял Свят нямат цедка на устата и си приказват каквото им дойде.. И като добавиш жадните за сензация журналисти и става цяло чудо, ако в края на историята 4 + 4 излезе под 10

Малко се повтаря почерка от едни събития от 2001, но при добро желание може да се отдаде и на случайността.

Време е да приключваме с летищата, че почна да става напечено. Както са тръгнали терористите, ще почнат и да крадат.