В околосветския си полет ”Слънчев импулс-2” кацна в Египет

Самолетът "Слънчев импулс-2", задвижван със слънчева енергия, пристигна в Египет, предпоследна спирка от околосветското му пътуване, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В околосветския си полет ”Слънчев импулс-2” кацна в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големанов, почваш да настигаш Чалева, бе! Я се виж какво си сътворил, ако не успяваш да се ориентираш, подигравките отдолу ще ти помогнат!

А беше 2025 и се върнахме пак 2016 :)) Обожавам 21 век ;)

Машина на времето! :-)

Олигофренията явно стана мода. Във всяка статия има гешки, които не кореспондират нито с бързина на писане, нито с грешно натиснати близки бутони, нито с неграмотност.

по лошо е,че лети с 55 км/час.

И на мен първата реакция ми беше да се изхиля, но после се зачетох и се оказва, че това нещо наистина има крейсерска скорост 90 км/ч денем и 60 км/ч нощем (т.е. само на батерии).

Днес.дир.бг - вашите новини от бъдещето.

Няма нищо по-лошо от заблудата, че си завършил/а висше образование, а да не знаеш смисълът на числата- древните истини! Съжалявам те, наистина! Боже, колко бързо тече времето! Но аз ще бъда свидетел на събитие от 2025 година!

И после се сърдят като казваме ,че имаме смешна журналистика и смешни журналисти........а някой почват да ги защитават,че било техническа грешка и не трябвало да правим от мухата слон!!!!!!А мен като не ме интересува какво е станало 2025!?

Dir-a си взел истински журналисти, не просто ограничени преводачи.

Тука и новини от бъдещето почнаха да публикуват вече. ДИР - С 10 години пред всички останали! Браво!