Армията на крак, очакван бунт в ”деня на гнева” в Египет

Над 25 хиляди войници и офицери от египетската армия ще осигуряват безопасността по време на готвените за днес митинги и протести на ислямистите.

Обратно в новината

Коментари - Армията на крак, очакван бунт в ”деня на гнева” в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре би било Александрия отново да стане седалище на Средиземноморский флот.

Popa

Седалища, драги, имаше в бившите соцстрани и днес в Русия, щото там беше и е главен задника! На Запад имат главни квартири, щото там водеща е главата!

Остроумната ти забележка е добра...обаче предвид ставащото в света през последните 20 год. забележката ти е по-скоро за вестникарска колонка, отколкото уместен коментар, отразяващ реалността. Мисълта ми е, че илюзиите свършиха и трябва да си дадем с/ка за това. Достатъчно е да се поинтересуваме за истината с двата малайзийски авиона и да приключим с темата за добрия и лошия брат и да се доверим на Луи Пастщор, който е казал " В една бутилка вино има повече философия, отколкото във всички книги на света." ПС. Ако това го беше казал българин, щяха да го оплюят, но предвид личността на автора, тази мисъл се превръща във фундаментална мантра (и ние я споделяме).

Браво на египетската армия!

Браво на египтяните.

Египет е единствената държава, която успя да се отърве от чумата (арабска пролет), посята от сащ. Армията да издави "братята" в суецкия канал.

само две изречение и вече сам си противоречиш

кажИ, бе, краварче, какво бърка?

избити до крак?

Браво на Египет, имат си армия хората която и спасява страната...А ние имаме еврокукиш благодарение на нашите мили продаващи се дупетати и измислени политици..За съжаление Бълагрия вече няма армия..... Това кеото е останало от армията ни е в Националния Военноисторически Музей!!!!!

Уви. Но пък ще дойдат USA-танкове. Демократични танкове.

Последно нямало да идват, но в армията всяка заповед е предпоследна.

Най демократичните танкове...От тези които нсоят демокрацията на народите на края на дулата на танковите си оръдия.

Popa

Хо-хо! Египетската армия е въоръжена с Калашници и руски танкове! Там, където има руски оръжие, през ден стават революции! Там, където оръжието е американско, революции няма!

Египетската държава и народ беше спасена от ислямизирането, следващо всяка цветна революция, от своята армия и офицери. Бих искал да попитам българските офицери,войници и "войнички", те чувстват ли се адекватни на титлата "защитници на Отечеството" в качеството си на натовски хрантутници? Мога само за едно да ги поздравя- сред нито един от личния състав,а засичам доста от тях в супермаркетите и по улиците, не се наблюдават признаци на недохранване. Хвала на готвачите на натовския солджър и солджърка! P.S Египтяни,ако се уважавате, избесете арестуваните чужди агенти "Мюсюлмански братя" по стълбовете на Кайро. Искам да видя как на една клика сред еврейското население ще им се изправят масурчетата от яд:-).

Браво на египетската армия! Това трябваше да направим и ние с ислямизираните ни цигански скотове, вместо да разкарваме жандармерията. Освен това армията досега трябваше да е извършила поне два преврата, за да спаси България от нападналите я кърлежи от селата и селскостопанските техникуми. В нормалните държави армията е коректор и попляскващ самзабравилите се идиоти на властта, която не им се полага. Срам е за Българската армия да крепи крадци, далавераджии и рушители на демокрацията. Вината за това е на десницата - бившите партийни активисти, реститутите и криминалните от пандиза.

Прясно се отърваха от ислямската чума наречена Мюсюлмански братя.

То и в Турция армията спасяваше положението(светската държава на Ататюрк) през последните 50 години. И затова първа работа на Ердоган беше да я обезглави и демократизира.

колеги,Путин...????

Прясно-цветно демократизирана.

Българското Външно министерство да излезе с декларация в подкрепа на детето на ЕвроАтлантизма - Мюсюлмански братя и да изкаже безпокойство от действията на РЕЖИМА в Кайро................................