”Ислямска държава” екзекутира правозащитничка

Джихадистите от "Ислямска държава" убиха публично правозащитничка в Ирак, която признали за виновна по обвинения във вероотстъпничество.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” екзекутира правозащитничка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не само ИДИЛ, целият мюсюлмански свят трябва да се стегне и да поеме пътя на цивилизованото съжителство! Трябва да си променят коренно манталитета, колкото и да не им се иска, иначе в близко бъдеще може геноцидът да стане официална доктрина останалата част от света, защото макар и привидно всеки мюсюлманин да е против тези зверства, голяма част от исляма подкрепя вътрешно тези главорези, подкрепят и хамас, фатах, ал кайда и всякакви джихадистки формирования. Да се стегат или пращаме крилати помощи, с обеднен уран за всеки агресивен последовател на Мохамед!

Единственият "лек" срещу ИДЛ е ФИЗИЧЕСКОТО им унищожение, колкото и нехуманно да звучи... Който е запознат с психиката и фанатизма на тези изверги, знае какво имам предвид.

Като гледам тая така наречена "Ислямска държава" върши безобразията си все на места където американците влезнаха за да въдворяват "ред и демокрация". Преди да влезнат не беше така. Големи миротворци, няма що...

Така е, защото т.нар. "арабска пролет", вдъхновена от подмолните действия на американската администрация, начело с Обонго, за свалянето на бившите режими в тези страни, които отказваха да обслужват американските интереси, отвори "кутията на Пандора" по отношение на "разцъфването" на ислямския фундаментализъм, който самите те спонсорираха толкова усърдно, като средство за разправа с "непослушните"... И те, така!

Костов създаде ИД! Той им помогна да приватизират претролните рафинерии!

Как може да си толкова просто говедо?

как ще коментирате изказването на губернатора на Аляска Сара Пейлин за употребата на ядрено оръжие с/у България и точно над СОФИЯ - защото България била "троянския кон "на Русия в ЕС квалификациите за българите няма да коментирам

Такова изказване просто няма! Нова "опорна точка" на мразещите всичко живо русофили!

Хаха, прав сте, колега-простестър- това е пародия на г-жата,която обаче се прие като истинска новина. Последната е "the real Mccoy"- "Псаки the original". Дженифър само и подражава в тъпотията. За заинтересуваните моля потърсете незабравимото предаване, в което тя призова да се бомбардира Чехия /след атентатите в Бостън, извършени от братя Царнаеви-етнически чеченци;-)/. След като и посочиха грешката /чеченци-Чечня-част от Русия,практически/ тя отвърна: " Каква е разликата? Нали Русия е част от Чешката република?" Това е жената без нито една мозъчна гънка,колеги- което в зависимост от случая /и интелекта на съпруга;-)/може да е най-голямата благословия или най-голямото проклятие за последния. Така или иначе тя беше препоръчала на Обама да бомбардира с атомно оръжие Русия;-)-това вече е факт.

Поредната комунистическа пропаганда!

Имаш предвид интервюто за сайта "БЪЗИКИЛИЙКС"? хттп://link/2014/03/15/atom-2/

В продължение на предишния си пост бих искал да добавя,че описаните неща са тривиалности. Тази сган няма да бъде унищожена от САЩ с техните смешни "раптори"-те вършат идеална работа на САЩ и на Израел. Като стана въпрос за последния пък,не е ли странно,че религиозни фанатици не отиват да освобождават от евреите светия град Йерусалим с джамията Ал Акса и т.н, а избиват мюсюлмани в мюсюлмански държави? "Аллах Акбар", но не и срещу Израел и неговите граждани по света. Странно,не мислите ли? Всичко,което правят САЩ срещу ИДИЛ, е лош театър с малко фойерверки-така и ще си останат нещата. Десетките хиляди изверги са своеобразен башибозук, с чиито ръце винаги може да се нападне противник, докато "невинните" САЩ в лицето на президента си ги осъждат остро от разни трибуни. "Убивай винаги с чужд нож",нали така казваха Макиавели и равините?

Изтока е дело тънко друже ;) Израел не си по плюват хич, а конфликта шиити -сунити е доста по-стар от този с евреите

Колега, правда,что "Восток-дело тонкое". Как пък обаче така и един път не изказаха някаква заплаха срещу тази държава или нейните граждани? Не интерпретирайте погрешно, че мразя евреите наред-напротив, твърде селективен съм в недолюбването на някой касти сред тях и съчувствам на обикновения еврейски народ,че са управлявани от най-фашистката върхушка на планетата. Знаете обаче например умереният Иран какво мисли по отношение на Израел и неговото място под слънцето /т.е липса на такова на сегашното му място;-)/. Защо тези башибозуци от ИДИЛ трепят всичко,което мърда,заплашиха Русия дори, но дори не се заканват на евреите? Отговорът е очевиден,мисля, и той не е "страх от израелската военна мощ".

Зверствата ще нарастват. Обезглавяванията,за които ние научаваме, са просто на по-важни или известни фигури /чужденци, журналисти, сега и тази правозащитничка/. Адът за местното население в завзетите територии не се тиражира надълго и нашироко в медиите,но все пак има достатъчно информация. Да вземем например сексуалните робини- практика, въведена от АОК в Косово /помните кой създаде,въоръжи и подкрепяше с авиационни удари АОК, нали? Тогава отвлечените жени /сръбкини/ изчезваха с месеци в бардаците на терористите /и в тези на американската база "Бондстийл",според слуховете/,преди да бъдат разфасовани от бъдещия президент на измислената Република Косово г-н Тачи. Робините имат важна функция в джихада. Както знаем, на небето на правоверния са обещани няколко десетки девици и реки от мед,масло и вино /последното забранено на земята/. Хубаво,но колко по-мотивирана ще е маймуната,ако има достъп до нещо подобно и на земята,нали? Ето тук евр...пардон, ислямските идеолози намират това "удобно" решение- сексуалното робство. Нищо не се е променило от времената на хашашините /макар последните да са шиитска секта,специализирана в политическите убийства,не сунитска сган,колеща наред/. Тогава дрогирали с хашиш новопосветените и ги вкарвали в един бардак до сутринта. В лъчите на утрото имамът казвал на нещастника " Всеки твой ден ще е по-сладък от миналата нощ, ако служиш на Аллах, т.е на мен". Масата членове на ИДИЛ са от графата "особено тъпи и бедни",та достъпът до жени и наркотици им идва "дюшеш". Естествено,има и своеобразен идеологически елит, за разбирането на мотивите на включването на който в джихада трябва по-скоро да си спомним историята /и психологията/ на "Баадер-Майнхоф", но най-вече са просто агенти и служители на две популярни /прехвалени/ разузнавателни ведомства .

ония изверги от ИД са шиити, всъщност всички крайни ислямисти май са шиити...предполагам

Ееееее, батка, барем пусни гуглето, преди да пишеш глупости! Къде прочете, че ИД са шиити?

Сунити са,колега.

За всичко е виновна Америка, защото тя и неините западни приятелчета въоръжаваше тези джихадисти за борба срещу народите които не са с нея и са против тяхната агресивна политика на ограбване!

На вас мужиците все Америка ви е виновна!Логика няма, за доказателства не питам, но Америка е виновна, а Путин е велик - е тая простотия се повтаря като мантра от хейтарите-русофили!

jingiby

Ислямска държава са сатанинска секта...

Но създадена от Америка!

Още едно безпочвено твърдение! Нова "опорна точка" на мразещите всичко живо русофили!

martenichka@mail.bg

Създадена е от Кремъл.

Що американофилистиците не питат кой ги създаде и финансира и са каква цел? И защо чак след като завзеха петролните кладенци, които в момента се владееха от сащ-ниците, чак сега станаха лоши. Що бе?

Санкции за Русия!:-)

Ислямистите са финансирани от ислямисти - кеф ти от Саудията, кеф ти от Катар. А че били финансирани от САЩ е поредната тъпа мужишка опорна точка :)

Самира е арамейското звучене на Семирамида..... Свястна жена е била!

Нищо ново, Путин също екзекутира маса правозащитнички! 86% руснаци му ръкопляскат!

Празни приказки дрънкат ей такива тъпаци като тебе!

Празни приказки дрънкат такива като тебе, които си затварят очите за фактите, просто защото според тях бащицата е прав, дори когато съгреши!!!

Тия главорези щом и свои започнаха да убиват, са превьртели тотално!!!! По този начин ще настроят и мохамеданите срещу себе си... Ама в маймуни откьде толкова мозьк........!?!?!

Хич не са превъртели, учат се от бащицата Путин! Той също екзекутира правозащитнички! (Политковская и много други)

Сега видждам, че държиш във всеки пост да покажеш колко съ тъп :)

И как реши, че убиват "свои" много ми е интересно

Тази на снимката едва ли е християнка....... :-)

Мари Цецке, лично девойче, познахта ма ! Помниш ли, мари Цецке, ас като бях шофьор в меверето, А теп та избраха Цецке, Партийна секлецарка на опщината?

Ok, Go Forward.......

И все пак нещо не се връзва ,и само забележете " ислямистите унищожават местата за молитви " и питам кой нормален ще унищожава сама себе си. Тези от Ислямска Държава нямат нищо общо със исляма ами са банда наемници изпълняващи нечии поръчки.

Сунити, шиити и тн...чети друже, информация колкото искаш, и после коментирай;)

Говориш глупости ,тази групировка убива и много сунити ,пленниците от Турция бяха също сунити. Бежанската вълна към турските граници повечето също са сунити,турско говорещите във Ирак също са сунити но бяха едни от първите които ИД ги подгони.Просто тези хора се перчат срещу всички и срещу всичко изглежда са нагласени да създадат само някакъв хаос и след това колкото бързо си дойдоха толкова и бързо ще изчезнат сякаш не ги е имало. Само срещу една държава не знам как не казаха нищо и обратно тази държава също не взема никакво отношение към проблема.

In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

И са кво? Да ходим да трепем САЩ и Израел, па ония там нека си режат глави, нека си се разпростират по света, нека си правят каквото си искат. Ама те не били виновни САЩ и Израел са. Ти като си толкова просветен как можа да напишеш подобна глупост. Голем праз че некой ги бил създал, дай да ги поканиме официално и в България, че те не са виновни че режат глави, тормозят и убиват хора дето си живеят спокойно, щото не им се подчиняват. ГОВЕДО

Сега ако ни светнеш и нас, каква е ползата на Израел

Паника в Букурещ: "Ислямска държава" има клетки в България Радикалните мюсюлмани може да взривят "барутното буре на Европа" Публикувано: 25 септ. 2014, 10:22 Обновено: 25 септ. 2014, 10:22 Разпечатай прочитания: 4621 коментари: 17 Букурещ, Румъния Още по темата 12 терористи могат да направят атентат в България - вече са тук! 12 терористи могат да направят атентат в България - вече са тук! 51 11401 "Ислямска държава има последователи и в България", пише днес румънският в. "Адевърул". "Ислямска държава" достигна Балканите. Радикалните мюсюлмани могат да взривят "барутното буре" на Европа, бие тревога и в."Путеря". През последните седмици етнически мюсюлмани в България рекламираха в социалните мрежи символите на терористичната групировка "Ислямска държава", пише "Путеря", като се позовава на публикация в български вестник. "Ислямска държава е стигнала до Балканите. Терористичната групировка има не само "симпатизанти", но и клетки в страните от региона, най-вече в България и бившите югославски републики със значително мюсюлманско население, като Босна, Косово, Албания, Хърватия, Македония, както и Гърция, пише "Путеря".

ДАНС удари секти на "Ислямска държава" в Шуменско.Радикални секти като "Нурджилар", "Сюлейманджилар" и "Никши Банди", които имат позиции в района на Шумен, са едни от най-сериозните спонсори на свирепата "Ислямска държава". Това разкри източник от ДАНС две седмици след като агенти са нахлули в духовното училище "Нювваб" в Шумен в операция, запазена в тайна.В спецслужбата имало сериозни данни, че терористичната групировка "Ислямска държава" търси свои последователи на Балканите в средите на най-бедните социални прослойки, пише "168 часа". Посредник в тази тяхна мисия са именно крайните ислямистки секти като "Нурджилар", "Сюлейманджилар" и "Никши Банди". Неслучайно въпросните три секти, които трайно са се настанили в България и са изградили свои пансиони в Шумен, са официално забранени със закон в Турция, Русия, Франция и Великобритания. Ограничения за тях има и в Полша, добави агентът на ДАНС.

За това 30 г. се псувам че от последният си запас не се прибрах с оръжието и мунициите,никой не ми търсеше нищо:((((

от кога го знаехме ние обикновените хора, че в тия училища се сее омраза и джихад. лично съм виждал джихадистки деец в автобус в бг 2010 год. в района на бургас.

Сега представете си същите диваци през 13 век, нахлули от Анадола по нашите земи са рязали по същия начин главите на прадедите ни. А сега разни гъзолизци му викат "османско присъствие" Най-тъпото е че културните и толерантни хора в момента са жертва на тези диваци. И е крайно време да се разбере, че на идиотията и простотията не можеш да се противопоставиш с дипломация. Трябва си стрелба на месо.

Шило

Съгласен съм с колегата, че сега няма значение кой ги е създал. Излезли са от контрол, и сега трябва да бъдат въдворени там, където им е мястото.

Има значение защото той носи отговорността! Не замазвай истината!

Каква отговорност бе тъпако, това да не ти е съда в Хага, не че той пък е много авторитетен, като ти опрат ножа до гърлото, що не земеш да му кажеш на тоя с ножа - абе пич дай да видиме кой е отговорен за това положение. Смешник прост.

Шило

Колега, нека оставим анализа за "След мача".

Които си ги създадоха"борците за свобода"те да си сърбат попарата и не ни занимавайте с глупост!Между другото,защо не пишете за предсказанията на Ванга за събитията в Сирия?

Действайте деца мои все пак всичко е в името на "Алах" .Осигурил съм ви удобства тука в преизподнята и по 40 девици на всеки "заслужил" обещтавам всяка от тях с трети допълнителен рог от пред за допълнителна стимулация .Продължавайте аз високо ценя добрата работа по бройката на отрязаните глави и взривените деца и жени .

Какъв ти аллах, само раята им се трепи там за аллаха, ония отгоре много добре знаят че бог няма и всичко е за власт и пари !!!!

Не знам защо коментарите са толкова повърхностни и прост, ама то прост народ с клавиатура под ръка си остава прост. Няма значение кой ги е създал и защо. Важното е,че е необходимо действие за намаляване броя на жертвите от страна на нормалните хора. Това вече е война, а не просто шоу по телевизията. Утре като ви кажат,че или режеш и се дупиш или главата, ще има да виете. Ама сега сте много знаещи - тоя създал това, оня изпуснал еди кво си. Нещастници, жалки същества без чест, достойнство и себеуважение, затова и не уважавате никой друг, защото сами себе си не уважавате. Дано скоро се прекрати това безумие, което става в Близкия Изток, че иначе цял свят ще пламне, защото исляма в тази си версия дава власт на простия човек да осмисля живота са, а такива повече от необходимото за поддържане на разнообразието. И още веднъж не обсъждайта так теми където човешки живот е похабен заради желанието някой да определя кое е правилно и кое не. Щом нещо съществува значи е нужно, дори и насилието, за да му се противопоставим, понякога дори с насилие. Ама тука сте жалки философи, имащи се за ерудите. Погледнете си държавата пък тогава давайте акъл.

Ти гледай себе си бе ИДОИТ, няме вече ни армия НИ РАКЕТИ НИ ПАТРОНИ И ПУШКИ, РАДАРИТЕ СА НИ ОЩЕ ХАРИЗАНИТЕ ОТ СССР ПРЕДИ 30 ГОДИНИ .. ЩЕ ДОЙДАТ ТУКА ИД НЕ АМИ И МАЛКТАТА ТИ ПИ*КА ЩЕ ИЗРЕЖАТ !!!!! БАСИ ПРОСТИЯ НАРОДЕЦ !!!!!!! ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ ОСТАНА, ВСИЧКИ ХАМЕРИКАНЦИ ИЛИ РАШКИ !!!

Айде де,нямало значение кой ги е създал.С муджахидините в Афганистан приличаше идиотизъм,а когато това се повтаря,е явно,че е НАРОЧНО!

Не бъркай муджахидините и талибаните

Толкова много усилие си употребил, а накрая не става яасно какво точно искаш да кажеш, освен да правиш квалификации, което е твърде неубедително и обезмисля коментара ти. Можеш да опиташ отново, та дано се изясниш.

"Абе, момко" в кое село ти пуснаха интернет,че и тука се изказваш. Какво съм написал и какво съм казвам е пределно ясно, само дето май ти не мож го схвана, щото то на село нема такова животно като достойнство, то има крава, офца и некоя и друга коза. МОМКО.

Има и други ислямски държави, които благоденстват, какви са пък тия сега и какво им става.Най-обикновени убийци са явно.

Евтина западна пропаганда! тов а е тази статия като цяло. там всеки ден умират жени по един или друг повод ей така. Защо нищо не се съобщавше за насилие над жени в ислямския свят до сега? А ТЯ- ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО. ЗНАЕЛА Е МНОГО ДОБРЕ КАКВИ СА ЗАКОНИТЕ НА ТЯХНОТО ОБЩЕСТВО.

деер

Американските петролни интереси носят благоденствие на хората!!!!! Какви са тези новини??? В Ирак има демокрация и е страхотен живота там!

Тези хора каквато и вяра да имат такова избиване наистина прекрачва всякакви граници.Може би те трябва да бъдат избити, няма как иначе, те не са разумни хора.

Ислямът обяви воина на света и нормалните хора!Няма връщане назад-тези хора трябва да бъдат спрени без оглед на средства! Престанете да говорите,че САЩ имат вина-тези боклуци са плъзнали по целия свят и сами са навират в Западните страни под формата на 'политически емигранти',а впоследствие се оказва,че през цялото време прокламират допотопната си олигофренска религия,която не е и религия,а масово средство за промиване на мозъци.Затова Комунисти,Нацисти и Мюсюлмани имат обща основа на блудкавата си теория за манипулиране на масите!Подобна Религия трябва да бъде забранена в целия свят!

А защо бе соросоидче ПРОСТО точно щатите ИСЛЯМИЗИРАТ ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА с политиката си на подкрапа спрямо Албания и ТУРЦИЯ а, а а? Недни нахалитети СОРОСОИДНИ и НАГЛИ !!!!

А ти бе русофилски пръдльо ,да си видял лошо от турция или албания ,в сегашно време ?А путин като е толкова велик защо не смее да се включи за премахването на ислямизацията ,щото му падат гащите от страх затова .

И защо да престанеме да говориме като е истина? САЩ вложиха много милиарди за да организират обучат и въоръжат тези изроди а и в момента ползват техните "услуги " в Сирия и други арабски страни за да крепят удобни на САЩ режими!!

И кой има даваше оръжие на тия ислямисти срещу башарката а, а а! А КОЙ БЕ навлезе в ИРАК за ПЕТРОЛА и доведе до този халифат там СЕГА КОЙ БЕ НЕНОРМАЛНИКО !!

Башарката??? така милно го споменаваш, като че ли е вкарал 5 гола за националният ни отбор :) . А Саддам - Саддамката ли е?

Не е нормално да се избиват мирни хора през 21век.Това е антихуманно, животните така не се избиват, а се уважават.Човешкият род изражда ли се?

Ал

"Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък" Тук едни хора са се надъхали против Ислямска държава, без да си дават сметка, че представа си нямат от реалната ситуация и че са жертва на елементарна манипулация - поредната западна пропаганда против поредния "лош" враг. Аз виждам едни хора, които се опитват да сложат малко ред след "намесата" в региона. Опитват се да си създадат собствена и независима от Щатите държава и в това е големия им грях.

Изтърваха ЦРУ дечицата си! Тази невинна жертва не е единствена- днес гледах видео по СКАТ направено от джихадисти в ИДИЛ , направо да се побърка човек! Избиват ги МАСОВО - бяха около 1000 души цивилни всякакви наредени в една редица и следващите кадри ги даваха избити на земята! Това са масови убииства в стила на Хитлер за които досега Европа гузно мълчи! Исляма е религия на геноцида и терора!

деер

А Бандеровците са ги правили и пак ги правят,но с по-малка бройка!

Вземи се образовай малко, бе лумпен! Ислямът бил религия на терора ... Кой ти го подшушна това? Няма религия на терора, никоя от известните монотеистични религии не е такава, но понеже са се извъдили много "познавачи" на религиите като теб, затова ставаме свидетели на такива безобразия! Няма по-голямо зло от невежеството, а човешката простотия е безкрайна, това е тъжната истина!

Що, да не би да си чел корана? Този случай който коментираме тук не ти ли го "подшушна" достатъчно? А за простотията си прав-и твойта наистина е безкрайна!

Шило

Всичко ми е ясно, ама защо украинци? Те нито са казали нещо срещу ИД или когото и да е, нито са направили. Вярно, стават грешки, ама е хубаво да ги пуснат, още повече, че са лекари, сигурно са лекували деца и на терористите. Безумието обхвана и този район.

Първата лъжа на френския президент е, че той ще се бори с ислямистите и терористите, които заплашват сигурността на Европа!! Момент г-н Холандн : ние сега не виждаме никой от тези терористи тук, но вие сега създавате тероризма като атакувате тях, а ние няма да се изненадаме ако видим някои от малийските терористи да извърши атентати в нашата страна и в европа ,За нас е пример какво направиха американците след 11 септември. Дали някой отиде да попита тунизийския народ дали е удовлетворен от новите ислямските правителства, и да попита, какво са им направил през тези две години. Нека ви кажа, че тази война, която започна е икономическа война , и само за спиране на китайския гигант, който прогресивно се разпространява в Африка. Тези войни са само за открадване на ресурси на тези народи. Основната причина за окупирането на Мали е урана и златото, както каза френският президент ще остане дълго време там и ще създаде военна база там, за да се служи само за САЩ. Ние не трябва да попаданем в тази медини лежи. Г-н Холанд подгравате ли с нас!!!! Борите се с терористи в Мали, а в същото време ги подкрепите в Сирия и Либия, Тунис, Египет, това е много странно В крайна сметка виждаме, че Белгийското правителство е решило да участва в тази мръсна война, дори и без да се вземе разрешение от Парламента Не знам защо??????????? МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТЕ ОТ НАШЕТО СЪГЛАСИЕ!!!!!!!!!!Белгийския депутат Лоран Луис:

Тая снимка е на баба Цецка, ОТ, Първата Й партийна книшка! проф. Мердерски- Лечителят

По-заразен от спина и по-опасен от рака, сега за сега, си остава простака...

Подател: Радул Радин

Че зад цялата тази ислямистка паплач и вършените от тях сатанински дела не стоят много умни кукловоди, а самите ислямисти не се усещат как ги употребяват, докато се изчерпят и станат излишни и ще отидат на бунището катро непотребна стока. Но докато това стане, ще загинат много невинни и читави хора. Ислямът е проклятие за нормалнотот човечество и той е създаден именно с тази цел Колкото и да подскачат ислямистите/мюсюлманите, истината е такава и те я знаят, но не могат да я признаят, защото в следващия момент светът ще престане да съществува за тях...

Според доста експерти ислямът е много по-близък до юдаизма, отколкото отколкото до християнството. Мюсюлманинът е нещо като евреин с много нисък коефициент на интелигентност.

Правилно е да се говори за удо-ислям като дух и филисофия, тъй като ядеи ми араби са с генезис един баща от две майки. Пише го ясно в Стария завет. И двете религии са стриктно племенни и на етническа основа; врждебни са към всички извън тяхната религия , обявявайки ги за неверници и не проявяват толерантност към тях и изповядват принципа на око за око, зъб за зъб, и им е чужда прочка и любовкъм ближния. В същото време тук има едно много важно и основно отличие м/у юдеизъм и ислям, което отличие е в соновата на враждаста м/у евреи и мчсчлмани (арабите): Аврам е общият баща, но евреите са от коляното на Исак (майка Сара), които са от Духа, докато арабите са от арабската слугиня, родила Исмаил, дал родоначалието на арабите , които са от Плътта, т.е. от тленното и лошата кръв. Но и двете племена са семитски в основата си, а техните праотци са нефелимите (анунаките: Тези, които слязоха от небето).

Трябва да си абсолютен примитив, заслепен от злоба, за да защитаваш тези варвари от ИД, само защото мразят САЩ. Бог да ви е на помощ, нещастници!

САЩ ги създаде тия. Сега се борят с изчадието си.

Слушах Путин- каза че ударите трябва да са със санкции от ООН-това го изисква международното право и устава на ООН, а не че е против!

OOH е за ударите. Oпресни си инфото.

Това напълно ме убеди, че исляма е религия на Дявола!

Ало, путинистчетата, продължавайте да плюете американците и останалите страни, които нанасят всеки ден удари по ИД. А вашият бог - Путин - е против това. Въпреки, че ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ Е ВДИГНАЛ СРЕЩУ ИД!!! Няма край умразата ви срещу САЩ и просто губите реален поглед върху свтовните процеси и презрението на всички цивилизовани нации към политиката на Путин.

ако не бяха грингосите да ги въоражат тия от идил, да се бият срещу асад, нямаше да се стигне до тук, ама от макдоналдса се затъпява, от де да се сетиш

Не мразя дебелите американци но дай поне една причина да ги обичам. Не се занимавай с Мечока,той знае кога да ходи на лов:)

Alo, умнико, трудно ще е да ти разсея бозата в кратуната, ама за опит пари не вземат. Кой пали войните, кой запали Либия, Египет, Сирия, Ирак, Афганистан, Украйна и се готви да подпали чергата и на други? Кой пак въоръжава умерени, според тях, бунтовници без да питат никого? Кой им дава право да бомбят дето им е кеф, без санкции от ООН? Кво намесваш тука Путин? Просто речи, че го мразиш и штъ разберъ.

Шило

Айде стига глупости, бе! Пфууу, оляхте се.

Това на пейката пред блока ли ти го казаха комшиите? Смешник! Барем прочети какво говорят от Белия дом и Държавния департамент, преди да се изплющиш така смело! А от там казват, че въпреки разногласията с Русия, двете държави продължават съвместната си контратерористична работа срещу ИД и други терористични организации. Аман от тъпаци, ей!

Защо тази истерия? Тези неща се случваха почти всеки ден в множество мюсюлмански страни през последните 15 години. Сега ли разбирате какъв батак е голяма част от мюсюлманския свят? Има един сайт, нарича се "религията на мира". Сайтът регистрира нападения извършвани в името на исляма. Всеки ден по цял свят има по няколко атаки в името на исляма, завършващи с трупове. И така всеки ден през последните 15 години.

Радикални секти като "Нурджилар", "Сюлейманджилар" и "Никши Банди", които имат позиции в района на Шумен, са едни от най-сериозните спонсори на свирепата "Ислямска държава". Това разкри източник от ДАНС две седмици след като агенти са нахлули в духовното училище "Нювваб" в Шумен в операция, запазена в тайна.В спецслужбата имало сериозни данни, че терористичната групировка "Ислямска държава" търси свои последователи на Балканите в средите на най-бедните социални прослойки, пише "168 часа".

Аз виждам че това е странно !! ние имаме един пример пред нас , в Сирия Всеки иска да свали светския режима на президента Башар ал-Асад с фанатичен религиозен режим,който подкрепяме в момента, чак г-н белгийски външен министър отиде при терористите и реши да ги фенансира с 9 милиона евро Хахаха да не казват, че съм против човечеството защото отказва да помогне на бежанците там!!! но кои са тези хора,които споделят нашите правителства да сменат светските режими в екстремистки религиозни правителства!!!! И всеки знае, че белгийски народ страда от икономическата криза и не може да отиде на доктор и да се лекува, аз не знам защо правим това, Че ислямистки фанатици са инстроменти на американците и са техните приятели, и пример за нас е бин Ладен,който е създаден от тях да прекарат собствените си решения, и проекти!! Американците слагат ръцете си върху иракския петрол и инвазията в Афганистан за икономически интереси и кражба на ресурсите на страните. Искаме да сваляме режима в Сирия за икономически причини и за защита на Израел. Знаеме,че чуждестранните интервенция на една потисната страна е много благороден акт,но атакуване суверенна независима държава и за да замени светскят режим с религиозна система, нека да ви кажа и да ме извините това е лайнарска работа от всички страни и леви или десни или междинни парти, които поддържат това.

Белгийския депутат Лоран Луис: "Заставам срещу тази мръсна война срещу това, което се случва в Сирия, защото знам, че те искат да заменят светския режим на президента Асад във фанатична религиозна система като останалите страни . Пред белгийския парламент депотата Лоран Луи осъжда интервенция с помощта на неговата страна на терористични банди, които действат в рамките на така наречена Арабската пролет, каза: "Ние взехме решение в подкрепата на Франция за борба с тероризма срещу ислямистите в Мали Случаят сега в света ме накара да се смея, когато видяхме как медиите подкрепат терористи под името на демокрацията!!! Днес, под името на демокрация окопирахме Ирак . Афганистан, Тунис, Либия и Египет, благодарение на вашето решение сега страната ни участват в първия ред в тази мръсна война ,а това престъпление срещу човечеството. Аз не знам защо искат да свалят светската власт и да ги заменат в фанатични ислямски правителства ,които просто трябва да прилагат ислямския закон.

В Сирия имаше законно избрано правителство което не беше марионетно и защитаваше интереса на народа. ИД бяха създадени от САЩ и наричани опълченци с цел разбиване на Сирия. Ирак беше суверенна страна под управление на Садам, след окупацията Ирак е страна с марионетно правителство, ИД там не са опълченци срещу колониализма а терористи, защо така? Тези разни НПО са спонсорирани от Сорос, Америка за Ирак, много приличат на нашите НПО. Тази не е за разстрел, обаче със сигурност е за затвора, за шпионство, васалство и подобно.

Стига с тази сляпа омраза към САЩ - да по ос..ха се американците, но те единствени си чистят лай..та след себе си - а тавариш ПутКин какви ги забърка и не мисли да оправя цялата каша ...

"Тавариш ПутКин" показа среден пръст на САЩ и последните се насраха! А лайната в Украйна са на САЩ, не на Русия!

Тази омраза към Щатите и всичко американско (много напомняща за умишлено подкопавания имидж на България) трябва д ни накара да се запитаме , защо нещата умишлено се движат в тази посока" ?! Като че ли някой цели достигането до такава точка, когато Америка ще бъде подложена на жесток удар, но никой няма да изпита симпатия към нея, напротив: светът ще каже заслужават си го, и планът на сценариста ще се реализира. Същият случай е и с България... Обачер нещатъа са толкова подмолни, че публиката не може да се усети...а и не иска, щото ще си развали съня.

Хич не е сляпа, а хората прогледнаха и виждат кой е създателя на напрежението по света-Краварландия!

Законно избрано правителство, на което баща му взело властта с Майдан, както го наричате или по просто му с преврат! :D Също както деветосептемврийците взеха властта с преврат и 45 години след това си правеха законни избори!!! Въобще много обичате законни правителства и избори след преврат! :)

Колега, съгласен съм с всичко без последната част за вината и наказанието на жената. Не можем да съдим някого, чиито действия и история въобще не познаваме.

На тези, които не ги мързи да четат, препоръчвам да прочетат "Хищните вещи на века" на Стругацки. Писана преди 40 години дава толкова отговори на днешни въпроси.