Коментари - Лекари искат доставка на експериментален серум срещу Ебола | Днес.dir.bg

Лекари искат доставка на експериментален серум срещу Ебола

Трима специалисти по вируса Ебола, отнел живота на повече 900 души засега в няколко африкански държави, призоваха за доставка на експериментално лекарство.

Обратно в новината

Коментари - Лекари искат доставка на експериментален серум срещу Ебола | Днес.dir.bg

Коментари

УСТАНОВЕНО:Всичко идва от нередовно пиене и секс.........

Истината е в Nicotiana bethamianа

Нека и те да спечелят, защо само онези с експерименталното.

е па да печелят това е вид тютюн

humfry

Вируса е изключително заразен, което ще рече, че е много издръжлив във външна среда и е необходимо много малко количество вирусен заряд. Намира се във всички телесни течности, без изключение, това означава, че несъмнено се предава и по въздушно-капков път. При кихане, кашляне, дори и говорене, от устата на човек се изхвърлят хиляди микроскопични капчици, които представляват слюнка и други секрети, съответно и вируса. Достатъчно е околните да влязат в пряк контакт с въпросните капчици. Лабораторно генерирани капчици с размер 0.8-1.2 микрометра са установени като възможни за вдишване и инфекциозни. Прави ми впечатление, че в България има някакво информационно затъмнение. "Елита" е по-загрижен с политическото и икономическото си благоденствие, отколкото с евентуално разпространяване на заразата. Медиите на Запад направо са полудяли по темата, а британските авиолинии са прекратили полетите. Има ли случаи на заразени американци и съмнения за британци, а вероятно и други европейци.

Справка: птичи грип, свински ... какво беше, луда крава, лудо теле ... Всичкото това (без последното) беше подлудило медиите. Търси се лекарство против подлудяващи медии ...

АЗ пък искам спешна доставка на вируси на Ебола за циганската махала!

Видяла жабата да подковават коня и тя вдигнала крака.

БОЖЕ БОЖЕЕЕЕЕ ОТКОГА ВИРУС СЕ ЛЕКУВА С ХОМЕОПАТИЯ И ВИТАМИН Ц....... БОЖЕ КОЛКО МНОГО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ..... А ЧЕ И ПРОСТОТИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.....

Прав си медицината е безсилна за теб.Тайната е в тютюна

Пародия

ходи ръгай витамин Ц може и да се оправиш, ако не наблягай на хомеопатия......

Тайната е в тютюна

Хомеопатията предлага лек за Ебола, но СЗО е под контрола на фармацевтичнит еакули и няма никакъв шанс да бъде използван официално!

Bell

А пък аз вчера звънях на ЕЗОТЕРИКА ТВ и гадателката ме излекува от ебола за 2,40/минута с ддс. Личният ми астролог пък каза, че щом съм зодия водолей, НЯМА как да се разболея от ебола, защото Сатурн се е подредила зад Луната.

;о)))) Като за излекуван от "ебола" дори малко ти е взела - освен, ако лечението не е продължило с месеци;о))

Apollony

Е то беше ясно, че има лекарство, и че ще ни го пробутат веднага след като пуснат вируса да върлува... Продажни фармацевти.

Добре, че е белия човек да ги спасява. И те живеят в 21-век, ама не искат да се развиват...

Истинската, дълбоката причина, е тази.

Защо говориш неверни неща като не познаваш ситуацията в тези страни. Хората навсякъде искат да се развиват. Но на много места не им разрешават.

Странно... на нашите цигани също ли им се спира развитието при нас...

Аз си мисля пък дали операция "Ебола" не е заплануваният рекламен летящ старт на "експерименталното" лекарство, който и да го прекара ударно през контролните лекарствени бариери.

Може да разреждат малко... населението, че им изсякоха горите и отровиха земите за нефт диаманти и злато.

Взе ми думите;о) Тъкмо щях да пиша как след истерията "свински грип" фармакологичните акули в брашна отчетоха рекордни печалби от порядъка на 1500 % ( не съм сбъркала числото, уверявам ви)!

Pesh0

Със скъпите ваксини за причи грип , какво стана , като ги закупихме , някой лекар ще сподели ли ? И дъщере ми на година и 6 месеца , пита , кога ще и бият последната ваксина , която трябваше да се постави , като е на 1 година . Ама все я няма .

Pesh0

Те заплатите , мислят да им спират , нашите се наточили , за експериментални лекарства :)

Как може процент на едно крайно събитие (смърт от ебола при брой заболели хора) да варира между 25 и 90 процента?!?!?! Големи сте ей!

Малко тъпо е да изтипосат тези числа без да обяснят, но има 5 щама от този вирус. Само при единия вероятността за смърт е 90%. При три - вероятността е относително ниска (може би тук са 25-те %). При поледния не знам точно как стой въпроса с процентите, но пак е относително висок.

Естествено че може да варира. Като се сравняват данни от различни източници с различна точност и големина на базата. Пример: При болни в африканско село без лекарска грижа изобщо, смъртността достига до 90%. При болни лекувани в нормална болница - 25%.

Точно така! Това са резултати от различни проучвания.

напълно си прав, но който здраво си е стиснал очите и смята, че не може да бъде, защото не може да бъде, нищо не може да се направи, нека си е невеж, това си е негово право!

НИКОЙ законно и явно няма да пуска болести по планета. Сами си отговорете кой го прави и защо? Военнолюбците. А по принцип в Африка са необразовани и бедни. Бедният човек е винаги необразован. Богатите американци движат прогреса в момента. И пак си задайте въпроса кой умишлено унищожи здравеопазването и образованието в бг-то и въведе чалга културата за първосигналите диваци. Неолиберализма съсипва всяка държава. Но комунистите решиха, че неолиберализма устройва върхушката, но българите и държавата- нали те не са богоизбрани като тях: нагаждачи и лични интересчии, а да и тоталитаристи. Ценности......

другото: тоталитарните велможи на комунизма много бързо прегърнаха идеята не неолиберализма. Защо? Защото тези хора са свикнали да са велможи и началници. А при смяна на системата, т.е. капитализма управляват парите. При кое социално устройство на капитализма те ще са пак на власт: при неолибералистическа среда естествено. Е, не може да се отрече- не са чак толкова глупави, когато става въпрос за личен интерес. Велможите и интересчиите не живеят добре при правова държава и пазарно стопанство. Така че неолиберализма им е най-близък до желанието за власт и неприкосновеност. Така и приватизираха и станаха капиталисти, но с неолиберални идеи. А слуги- винаги има.......

Войната, това е лудост на човешкият разум. Кой ни подбужда да сме разединени /"разделяй и владей/? Логичният отговор е, робовладелците, които ни наричат "животните"-гоите. И какво правят с НАС-лабораторните мишки? ТЪРСЯТ КЪДЕ НИ Е ДУШАТА, та и "те" да се сдобият с такава. "ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ" са хора с човешки тела, но без душа. "...На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август - Иван Вазов, "Дизраели" Израел е създадена през 1948 г. с резолюция на ООН. & Д'израел'и ...?!

Еболата ............това беше причината и да няма ваксина за нея. И то нещо, защото ще е много ефективна и ще ги спаси от болестта, а защото ще трябва после да се опитат да я представят като ефективна. Сега обаче не се знае какъв ще е сценария, по който ще се върви. Вече се говори за експериментална ваксина. Чрез MERS и еболата, могат да създават масови паники, да обявят пандемия от шеста степен и да правят карантини по летищата. А ваксина вероятно ще бъде създадена и ще я тестват първо в Африка, както правя винаги. Там буквално ги избиватсекспериментални ваксини и лекарства. После ще почнат и с паниките в Европа, както беше със свинския грип, което се оказа пълно фиаско, тъй като лабораторен тест в Чехия, засече 72 кг. замърсен материал с вируса на птичи грип, във ваксината срещу свински грип. Напишете в Гугъл: Там разследващата австрийска журналистка, дава доста интересна информация за пандемиите, които престъпниците от СЗО обявяват.

Много е важно да се разбере, че това е умишлено... експериментално лекарство от което в последствие някоя/и корпорации ще спечелят милиарди!!!

Тъпунгер, нарамвай витамин С и бегай да се справиш с Еболата, хем ще ти плащат с диаманти там. А света ще ти даде Нобелова награда по медицина.

Да се надяваме, че на нашата граница от юг няма да цъфне "бежанец" от някоя от трите държави с епидемия. То е и малко вероятно предвид краткия инкубационен период на болестта, но все пак да не подценяваме опасността.

да ви кажа, болестта или е резултат от това, че човек живее не според природните закони или в резултат на експерименти. Според мен с тези облъчвания и експерименти, които правят с мозъка следващите болести ще са по главата. А новите болести тръгнаха от маймуните, което е потвържение, че или това са опити с животни или първите заболявания, дължащи се на незравословни вързки с природата, се появяват при бозайниците най-близки до хората. Например: раковите заболявания: отслабено магнитно поле, прекалено много източници на лъчения, то може и опити да са правени, но и условията са благоприятни за развитието на рака по хората.

Не е изследвано кое е по-опасно. Вируса или ваксината за него.

Много лошо. Ама какво да се прави естествен подбор... Хубавото е, че всичките тези гадости ще се обърнат с най-голяма сила срещу създалите ги в лаборатории и т.н. И сега ако ми кажете, че това не ви звучи апокалиптично......

след като построихме ,,оградата,, можем да спиме ,,спокоини,,!!! като чета: ,,първият,, с ,,двоино,, гражданство ,дошъл е болен в ,,лагос,, или там се е разболял???

Абе, я направо пускайте еболата! и без това господарите са решили да направят 50 милиона от 7 милиарда! Стига сте си играли на медицина! И без това не я разбирате!

тъпако ебола не се предава по въздушен път!!! къде са великите руснаци добри и благи да се борят с ебола в африка??? а само тъпите американци си дават живота за да го спрат??? русофилски тъпаци

Заразените американци са християнски лекари - т.е. основно лекуват с мисионерска цел. След като корпорациите им обират целия свят добре е че има тук там и свестни американци.

Американците обират целия свят, а Руснаците България!

пак те избива на ,,евреиски,, патриотизъм!!! спин-ът и тои тръгна от африка, има в интернет видео с изказването на създателят му!!! съвсем случаино ,,американец,,!!! така че не се пени като ,,комсомолски,, секретар!!! където има диаманти, уран и петрол има американци!!! случаино??? напомня ми южна америка ,конквистадорите и ,,мирните,, мисионери!!!

Ти си и вярваш даже? Я кажи сега кой е създателят му!

И по въздушно капков и всякакъв път. Но проблемът е резервоарът....

Пич стига чете тия "просветни" сайтове , че вече и в гащите си виждаш "Хамериканци"

Ти си напълно луд!! Обаче ме кефиш! Поздрави :)

Защо смятате подадохме оставка? Защото ни предложиха работа в Африка! Най вероятно сме направили добро впечатление на Африканците и затова сега ще ги спасим от Ебола. Първо искам да знам какви ресурси има в хазната ви.

Бебенцета в клиниките по неонатология са най-застрашени. за тях да се купи. Въпреки че е много-скъпа противоотровата, трябва да се купи колкото трябва.

Нали няма лекарство все още? И как ще даваш нещо не бебе, след като не е тествано?

Става дума за ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО лечение, което до момента се провежда само върху двама души.

противоотрова!!!! ????? !!!!!

Аржентина е първият "социален полигон" на илюминатите, след ВСВ. Африка е мястото, за генетичните им експерименти на т. н. РАСОВОТО ОРЪЖИЕ. България, ех България, тук нещата от Африка-"бежанците" и РАЗГРАБВАНЕТО като в Аржентина, ДОВЕЖДАТ ДО ПОТОПИ. А след потопите ... отново "избори", за да се легитимира геноцидът над българският народ. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

А бе рептил смотан, и твоето "време" скоро ще дойде, като ти "се свали" холографската маска.

Искаш ли да не търсим извън Земята? Има достатъчно лаборатории, особено отвъд океана.......................

А лабораториите ... в дълбините на океана?! Или в лабораториите в "кухата земя"?! /"... ,,Обществото на привържениците на теорията за кухата Земя'' в Австралия успя да задържи записките на Бърд и да ги разпространи по-късно. Понякога нещата, които се преподават като факти, по-късно може да се окажат неверни и така някои от нас могат да остават завинаги заключени в рамките на установеното мислене. Повечето от нас приемат за истина това, което ни учат, защото всеки го вярва. Ако тръгнете срещу общото течение, тогава може да бъдете обозначен често с различни думи. Например, ако тръгнете срещу установения религиозен ред, след това ще ви класифицират като езичник, отстъпник или еретик. Ако се колебаете в легитимността на политическия ред, след това вероятно ще бъдете обозначен като нео-нацист или член на фашистка радикална десница. Нашето общество има етикет за всеки, който не е конформист."/

вие си правите маитап...но незнаете за какво става вапрос и колко е сериозно това...за седмица обхваща целят свят...мутира разпространява се и по ваздуха.....ако не го спрат...но като гледам нямат интерес....спомнете си испанскят грип...но няма да си го спомните...трябва да сте чели а вие сте неграмотници

Може да сме неграмотници, но никога не пишем неща като "незнаете", "вАпрос", "обхваща целияТ свят", "вАздуха", "спомнете си испанскияТ грип". Чували сме, че има и запетаи дори.

а чували листе за химическо биологично оръжие -то не изва от само себи си а от лабораториите на сащ- тихото оръжие срещу народите-печалбаалчност и каквото искате са ръководното начало на бедствията на народите от силните

от тотото от Неделя, тиража с 2,5 милионния джакпот 11, 12, 15, 16, 18, 42 хахаха:) не, няма манипулация :)

само спе стестили анонса, че се планира пускане на ваксина догодина и в момента е в тестов период. и как така отново подпалиха най-бедната част на африка - тестовата площадка за фарма индустриите.

Либерастията, както и толерастията, са смъртоносни заболявания и ще ни изядат главата! "Белите" държави, отдавна заразени с по-смъртоносния вирус на либерастията, "съветвали да се ограничат пътуванията". А защо не се забранят, а пренебрегналите забраната да бъдат поставяни под въоръжена карантина? Радикалните проблеми искат радикални мерки! Като довтаса в Европа еболата, съветите, препоръките, указанията, наредбите и насоките, всички издържани в най-добрите еврогейски традиции, ще са ни нужни като на свинче звънче!

Напълно си прав .На времето така безотговорно се отнесоха и към СПИНа и за това плъзна по света.Разбира се това не е случайно както и внезапната поява на тези нови болести.Това явно немарливо отношение към толкова смъртоносна и бързопротичаща болест от която не могат да се опазят дори не някакви си туземни лечители а лекуващи лекари специалисти говари красноречиво за реалната заплаха.От появата на болеста измина предостатъчно време за да са разработили дори действаща ваксина освен ако проблема не е толкова труден за разрешаване както СПИНа.Все пак не бива да си затваряме очите и за многобройните факти за престъпна дейност на фармацевтичните гиганти с цел максимални печалби.

Медиите умеят да всяват паника. Когато гражданите се страхуват, т е са склонни на компромиси.

Изключи си радиото ,телевизора и компа и си спусни пердетата ,заключи се и не излизай от къщи и проблемите ще изчезнат ...Когато си затваряш очите и едно обикновено стъпало което пропуснеш може да ти вземе живота.Не случайно има един израз-,,Предупреден значи защитен "дори и да не важи 100% то не малко можеш да направиш за себе си и близките си ако навреме знаеш за дадена опасност и се говиш за нея.

Никой няма нужда от хора , които си затварят очите. Не знам защо сте ме изтълкувал неправилно. Но масовите медии не са носител на истината. Ако ги пропуснеш, нищо не губиш.

А някой питали какво мислят българските вирусолози? Ако въобще са останали тук такива...

Две години сега, аз се "мъкна" с ЦИТОМЕГАЛОВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ, в активен стадий. Ако не съм благодарен на тези специалисти, до сега да съм си отишъл, подпомогнат от трите си най-тежки заболявания при пациентите /рак, диабет, инфаркт/. "СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РАЯ", книга от д-р Ибън Алегзандър, за "пребиваването" му в НЕБИТИЕТО, по време на бактериален менингит.

Според мен, трябва да пратят два три еболиеца в България, за да си правим наши независими изследвания. Сигурен съм, че феодалите от БАН ще измислят бързо една ваксинка.

humfry

На някои хора Африка им се струва недостижимо далече от гледна точка на Европа и България, а пък случващото се там голям майтап. Чудно ми е кой варди разградения двор България, където всеки може да прекосява границите както си иска, а бежанците пристигат на талази, на талази. Достатъчно е един заразен да полети със самолет по Европа, Азия и Северна Америка, след което следва геометрична прогресия.

humfry

Вируса се предава като грип /въздушно-капков път/ и има първоначално грипоподобни симптоми.

Вирусът не се предава по въздушно капков път, а чрез обмен на течности или кожни клетки. Вирусът се съдържа във всички течности на тялото на болния- кръв, лимфа, сперма, дори в сълзите и потта. Тоест ако имате пряк досег до кожата на заразен- тогава. Но ако сте в една стая, на 3 метра разстояние- няма опасност от зараза.

Какво ще направи служебното правителство за защита на границите от заразоносители. С камъни ли трябва да го сваляме, ако допуска "бежанци"?

Служебното правителство няма да защитават границите. Бъди сигурен.

не на площадите с павета -орешарски от първия ден -тези подлоги да не би да са по добри и те вън докато има партийни предатели в управлението ще предават и българия- комсомолци комунисти безчет- а сега демократи

За наша сигурност мисля че е редно на границата всеки влизащ от тия страни или бежанец да не бъде допускан в страната!!!мисля че така е най добре

Грешиш, Диляне! Американците трябва да се изгонят от България и никога да не се пускат до българските граници! Бежанците бягат от американските планове, които сеят раздори, смърт на хората, за да владеят богатствата и властта в света. Дано никога не ти се налага да си бежанец! 20 години нашите псевдо политици гонят децата ни от страната и ги правят бежанци в други държави.

Александър

Батка, не искам да живея с тебе и такива като тебе, не го ли разбра. Не искам, някой да ми казва какво е добре за мен и да си гледам моето канче. Искам да пътувам и да ми плащат за работата, която върша. Не политиците, българите, които гласуват за тях ме изгониха.

Да пратят Орешарски и министрите му в Либерия за да оравят здравната система там, вече са свободни.

В бизнеса казват, че ако няма пазар за продукта ти, просто го създай. Фармацевтичните компании имат най-мръсния бизнес от тази гледна точка - създават си пазара за сметка на човешкия живот. На всичко отгоре редовно му изтърват края и всичко излиза извън контрол. Д-р Менгеле ряпа да яде.

Няма нищо по-гнусно от ламтежа за милиарди на фармацевтичните компании, които залагат не само здравето, но и живота на хората! Надявам се някой ден да си платят в личен план и скапаните им пари да не могат да им помогнат!

Как искам да стъпя в Америка!! Ще стъпя!! Това ми е мечтата и право в Белия дом!

Те това и заслужават, защото голяма част от "вирусите" в Африка са създадени в американските лаборатории.

кой кой създава вируси; конфликти по целия свят; терористи и безброй нещастия за мирните бедни народи ко кой- лелеяните брата отвъд океана -юрош към тях-нещастни и продажни българиис

Никви бежанци повече в България !

Що бе, да не са болни нещо хората?!

Коментари - Лекари искат доставка на експериментален серум срещу Ебола | Днес.dir.bg

Лекари искат доставка на експериментален серум срещу Ебола

Трима специалисти по вируса Ебола, отнел живота на повече 900 души засега в няколко африкански държави, призоваха за доставка на експериментално лекарство.

Обратно в новината

Коментари - Лекари искат доставка на експериментален серум срещу Ебола | Днес.dir.bg

Коментари

УСТАНОВЕНО:Всичко идва от нередовно пиене и секс.........

Истината е в Nicotiana bethamianа

Нека и те да спечелят, защо само онези с експерименталното.

е па да печелят това е вид тютюн

humfry

Вируса е изключително заразен, което ще рече, че е много издръжлив във външна среда и е необходимо много малко количество вирусен заряд. Намира се във всички телесни течности, без изключение, това означава, че несъмнено се предава и по въздушно-капков път. При кихане, кашляне, дори и говорене, от устата на човек се изхвърлят хиляди микроскопични капчици, които представляват слюнка и други секрети, съответно и вируса. Достатъчно е околните да влязат в пряк контакт с въпросните капчици. Лабораторно генерирани капчици с размер 0.8-1.2 микрометра са установени като възможни за вдишване и инфекциозни. Прави ми впечатление, че в България има някакво информационно затъмнение. "Елита" е по-загрижен с политическото и икономическото си благоденствие, отколкото с евентуално разпространяване на заразата. Медиите на Запад направо са полудяли по темата, а британските авиолинии са прекратили полетите. Има ли случаи на заразени американци и съмнения за британци, а вероятно и други европейци.

Справка: птичи грип, свински ... какво беше, луда крава, лудо теле ... Всичкото това (без последното) беше подлудило медиите. Търси се лекарство против подлудяващи медии ...

АЗ пък искам спешна доставка на вируси на Ебола за циганската махала!

Видяла жабата да подковават коня и тя вдигнала крака.

БОЖЕ БОЖЕЕЕЕЕ ОТКОГА ВИРУС СЕ ЛЕКУВА С ХОМЕОПАТИЯ И ВИТАМИН Ц....... БОЖЕ КОЛКО МНОГО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ..... А ЧЕ И ПРОСТОТИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.....

Прав си медицината е безсилна за теб.Тайната е в тютюна

Пародия

ходи ръгай витамин Ц може и да се оправиш, ако не наблягай на хомеопатия......

Тайната е в тютюна

Хомеопатията предлага лек за Ебола, но СЗО е под контрола на фармацевтичнит еакули и няма никакъв шанс да бъде използван официално!

Bell

А пък аз вчера звънях на ЕЗОТЕРИКА ТВ и гадателката ме излекува от ебола за 2,40/минута с ддс. Личният ми астролог пък каза, че щом съм зодия водолей, НЯМА как да се разболея от ебола, защото Сатурн се е подредила зад Луната.

;о)))) Като за излекуван от "ебола" дори малко ти е взела - освен, ако лечението не е продължило с месеци;о))

Apollony

Е то беше ясно, че има лекарство, и че ще ни го пробутат веднага след като пуснат вируса да върлува... Продажни фармацевти.

Добре, че е белия човек да ги спасява. И те живеят в 21-век, ама не искат да се развиват...

Истинската, дълбоката причина, е тази.

Защо говориш неверни неща като не познаваш ситуацията в тези страни. Хората навсякъде искат да се развиват. Но на много места не им разрешават.

Странно... на нашите цигани също ли им се спира развитието при нас...

Аз си мисля пък дали операция "Ебола" не е заплануваният рекламен летящ старт на "експерименталното" лекарство, който и да го прекара ударно през контролните лекарствени бариери.

Може да разреждат малко... населението, че им изсякоха горите и отровиха земите за нефт диаманти и злато.

Взе ми думите;о) Тъкмо щях да пиша как след истерията "свински грип" фармакологичните акули в брашна отчетоха рекордни печалби от порядъка на 1500 % ( не съм сбъркала числото, уверявам ви)!

Pesh0

Със скъпите ваксини за причи грип , какво стана , като ги закупихме , някой лекар ще сподели ли ? И дъщере ми на година и 6 месеца , пита , кога ще и бият последната ваксина , която трябваше да се постави , като е на 1 година . Ама все я няма .

Pesh0

Те заплатите , мислят да им спират , нашите се наточили , за експериментални лекарства :)

Как може процент на едно крайно събитие (смърт от ебола при брой заболели хора) да варира между 25 и 90 процента?!?!?! Големи сте ей!

Малко тъпо е да изтипосат тези числа без да обяснят, но има 5 щама от този вирус. Само при единия вероятността за смърт е 90%. При три - вероятността е относително ниска (може би тук са 25-те %). При поледния не знам точно как стой въпроса с процентите, но пак е относително висок.

Естествено че може да варира. Като се сравняват данни от различни източници с различна точност и големина на базата. Пример: При болни в африканско село без лекарска грижа изобщо, смъртността достига до 90%. При болни лекувани в нормална болница - 25%.

Точно така! Това са резултати от различни проучвания.

напълно си прав, но който здраво си е стиснал очите и смята, че не може да бъде, защото не може да бъде, нищо не може да се направи, нека си е невеж, това си е негово право!

НИКОЙ законно и явно няма да пуска болести по планета. Сами си отговорете кой го прави и защо? Военнолюбците. А по принцип в Африка са необразовани и бедни. Бедният човек е винаги необразован. Богатите американци движат прогреса в момента. И пак си задайте въпроса кой умишлено унищожи здравеопазването и образованието в бг-то и въведе чалга културата за първосигналите диваци. Неолиберализма съсипва всяка държава. Но комунистите решиха, че неолиберализма устройва върхушката, но българите и държавата- нали те не са богоизбрани като тях: нагаждачи и лични интересчии, а да и тоталитаристи. Ценности......

другото: тоталитарните велможи на комунизма много бързо прегърнаха идеята не неолиберализма. Защо? Защото тези хора са свикнали да са велможи и началници. А при смяна на системата, т.е. капитализма управляват парите. При кое социално устройство на капитализма те ще са пак на власт: при неолибералистическа среда естествено. Е, не може да се отрече- не са чак толкова глупави, когато става въпрос за личен интерес. Велможите и интересчиите не живеят добре при правова държава и пазарно стопанство. Така че неолиберализма им е най-близък до желанието за власт и неприкосновеност. Така и приватизираха и станаха капиталисти, но с неолиберални идеи. А слуги- винаги има.......

Войната, това е лудост на човешкият разум. Кой ни подбужда да сме разединени /"разделяй и владей/? Логичният отговор е, робовладелците, които ни наричат "животните"-гоите. И какво правят с НАС-лабораторните мишки? ТЪРСЯТ КЪДЕ НИ Е ДУШАТА, та и "те" да се сдобият с такава. "ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ" са хора с човешки тела, но без душа. "...На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август - Иван Вазов, "Дизраели" Израел е създадена през 1948 г. с резолюция на ООН. & Д'израел'и ...?!

Еболата ............това беше причината и да няма ваксина за нея. И то нещо, защото ще е много ефективна и ще ги спаси от болестта, а защото ще трябва после да се опитат да я представят като ефективна. Сега обаче не се знае какъв ще е сценария, по който ще се върви. Вече се говори за експериментална ваксина. Чрез MERS и еболата, могат да създават масови паники, да обявят пандемия от шеста степен и да правят карантини по летищата. А ваксина вероятно ще бъде създадена и ще я тестват първо в Африка, както правя винаги. Там буквално ги избиватсекспериментални ваксини и лекарства. После ще почнат и с паниките в Европа, както беше със свинския грип, което се оказа пълно фиаско, тъй като лабораторен тест в Чехия, засече 72 кг. замърсен материал с вируса на птичи грип, във ваксината срещу свински грип. Напишете в Гугъл: Там разследващата австрийска журналистка, дава доста интересна информация за пандемиите, които престъпниците от СЗО обявяват.

Много е важно да се разбере, че това е умишлено... експериментално лекарство от което в последствие някоя/и корпорации ще спечелят милиарди!!!

Тъпунгер, нарамвай витамин С и бегай да се справиш с Еболата, хем ще ти плащат с диаманти там. А света ще ти даде Нобелова награда по медицина.

Да се надяваме, че на нашата граница от юг няма да цъфне "бежанец" от някоя от трите държави с епидемия. То е и малко вероятно предвид краткия инкубационен период на болестта, но все пак да не подценяваме опасността.

да ви кажа, болестта или е резултат от това, че човек живее не според природните закони или в резултат на експерименти. Според мен с тези облъчвания и експерименти, които правят с мозъка следващите болести ще са по главата. А новите болести тръгнаха от маймуните, което е потвържение, че или това са опити с животни или първите заболявания, дължащи се на незравословни вързки с природата, се появяват при бозайниците най-близки до хората. Например: раковите заболявания: отслабено магнитно поле, прекалено много източници на лъчения, то може и опити да са правени, но и условията са благоприятни за развитието на рака по хората.

Не е изследвано кое е по-опасно. Вируса или ваксината за него.

Много лошо. Ама какво да се прави естествен подбор... Хубавото е, че всичките тези гадости ще се обърнат с най-голяма сила срещу създалите ги в лаборатории и т.н. И сега ако ми кажете, че това не ви звучи апокалиптично......

след като построихме ,,оградата,, можем да спиме ,,спокоини,,!!! като чета: ,,първият,, с ,,двоино,, гражданство ,дошъл е болен в ,,лагос,, или там се е разболял???

Абе, я направо пускайте еболата! и без това господарите са решили да направят 50 милиона от 7 милиарда! Стига сте си играли на медицина! И без това не я разбирате!

тъпако ебола не се предава по въздушен път!!! къде са великите руснаци добри и благи да се борят с ебола в африка??? а само тъпите американци си дават живота за да го спрат??? русофилски тъпаци

Заразените американци са християнски лекари - т.е. основно лекуват с мисионерска цел. След като корпорациите им обират целия свят добре е че има тук там и свестни американци.

Американците обират целия свят, а Руснаците България!

пак те избива на ,,евреиски,, патриотизъм!!! спин-ът и тои тръгна от африка, има в интернет видео с изказването на създателят му!!! съвсем случаино ,,американец,,!!! така че не се пени като ,,комсомолски,, секретар!!! където има диаманти, уран и петрол има американци!!! случаино??? напомня ми южна америка ,конквистадорите и ,,мирните,, мисионери!!!

Ти си и вярваш даже? Я кажи сега кой е създателят му!

И по въздушно капков и всякакъв път. Но проблемът е резервоарът....

Пич стига чете тия "просветни" сайтове , че вече и в гащите си виждаш "Хамериканци"

Ти си напълно луд!! Обаче ме кефиш! Поздрави :)

Защо смятате подадохме оставка? Защото ни предложиха работа в Африка! Най вероятно сме направили добро впечатление на Африканците и затова сега ще ги спасим от Ебола. Първо искам да знам какви ресурси има в хазната ви.

Бебенцета в клиниките по неонатология са най-застрашени. за тях да се купи. Въпреки че е много-скъпа противоотровата, трябва да се купи колкото трябва.

Нали няма лекарство все още? И как ще даваш нещо не бебе, след като не е тествано?

Става дума за ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО лечение, което до момента се провежда само върху двама души.

противоотрова!!!! ????? !!!!!

Аржентина е първият "социален полигон" на илюминатите, след ВСВ. Африка е мястото, за генетичните им експерименти на т. н. РАСОВОТО ОРЪЖИЕ. България, ех България, тук нещата от Африка-"бежанците" и РАЗГРАБВАНЕТО като в Аржентина, ДОВЕЖДАТ ДО ПОТОПИ. А след потопите ... отново "избори", за да се легитимира геноцидът над българският народ. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

А бе рептил смотан, и твоето "време" скоро ще дойде, като ти "се свали" холографската маска.

Искаш ли да не търсим извън Земята? Има достатъчно лаборатории, особено отвъд океана.......................

А лабораториите ... в дълбините на океана?! Или в лабораториите в "кухата земя"?! /"... ,,Обществото на привържениците на теорията за кухата Земя'' в Австралия успя да задържи записките на Бърд и да ги разпространи по-късно. Понякога нещата, които се преподават като факти, по-късно може да се окажат неверни и така някои от нас могат да остават завинаги заключени в рамките на установеното мислене. Повечето от нас приемат за истина това, което ни учат, защото всеки го вярва. Ако тръгнете срещу общото течение, тогава може да бъдете обозначен често с различни думи. Например, ако тръгнете срещу установения религиозен ред, след това ще ви класифицират като езичник, отстъпник или еретик. Ако се колебаете в легитимността на политическия ред, след това вероятно ще бъдете обозначен като нео-нацист или член на фашистка радикална десница. Нашето общество има етикет за всеки, който не е конформист."/

вие си правите маитап...но незнаете за какво става вапрос и колко е сериозно това...за седмица обхваща целят свят...мутира разпространява се и по ваздуха.....ако не го спрат...но като гледам нямат интерес....спомнете си испанскят грип...но няма да си го спомните...трябва да сте чели а вие сте неграмотници

Може да сме неграмотници, но никога не пишем неща като "незнаете", "вАпрос", "обхваща целияТ свят", "вАздуха", "спомнете си испанскияТ грип". Чували сме, че има и запетаи дори.

а чували листе за химическо биологично оръжие -то не изва от само себи си а от лабораториите на сащ- тихото оръжие срещу народите-печалбаалчност и каквото искате са ръководното начало на бедствията на народите от силните

от тотото от Неделя, тиража с 2,5 милионния джакпот 11, 12, 15, 16, 18, 42 хахаха:) не, няма манипулация :)

само спе стестили анонса, че се планира пускане на ваксина догодина и в момента е в тестов период. и как така отново подпалиха най-бедната част на африка - тестовата площадка за фарма индустриите.

Либерастията, както и толерастията, са смъртоносни заболявания и ще ни изядат главата! "Белите" държави, отдавна заразени с по-смъртоносния вирус на либерастията, "съветвали да се ограничат пътуванията". А защо не се забранят, а пренебрегналите забраната да бъдат поставяни под въоръжена карантина? Радикалните проблеми искат радикални мерки! Като довтаса в Европа еболата, съветите, препоръките, указанията, наредбите и насоките, всички издържани в най-добрите еврогейски традиции, ще са ни нужни като на свинче звънче!

Напълно си прав .На времето така безотговорно се отнесоха и към СПИНа и за това плъзна по света.Разбира се това не е случайно както и внезапната поява на тези нови болести.Това явно немарливо отношение към толкова смъртоносна и бързопротичаща болест от която не могат да се опазят дори не някакви си туземни лечители а лекуващи лекари специалисти говари красноречиво за реалната заплаха.От появата на болеста измина предостатъчно време за да са разработили дори действаща ваксина освен ако проблема не е толкова труден за разрешаване както СПИНа.Все пак не бива да си затваряме очите и за многобройните факти за престъпна дейност на фармацевтичните гиганти с цел максимални печалби.

Медиите умеят да всяват паника. Когато гражданите се страхуват, т е са склонни на компромиси.

Изключи си радиото ,телевизора и компа и си спусни пердетата ,заключи се и не излизай от къщи и проблемите ще изчезнат ...Когато си затваряш очите и едно обикновено стъпало което пропуснеш може да ти вземе живота.Не случайно има един израз-,,Предупреден значи защитен "дори и да не важи 100% то не малко можеш да направиш за себе си и близките си ако навреме знаеш за дадена опасност и се говиш за нея.

Никой няма нужда от хора , които си затварят очите. Не знам защо сте ме изтълкувал неправилно. Но масовите медии не са носител на истината. Ако ги пропуснеш, нищо не губиш.

А някой питали какво мислят българските вирусолози? Ако въобще са останали тук такива...

Две години сега, аз се "мъкна" с ЦИТОМЕГАЛОВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ, в активен стадий. Ако не съм благодарен на тези специалисти, до сега да съм си отишъл, подпомогнат от трите си най-тежки заболявания при пациентите /рак, диабет, инфаркт/. "СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РАЯ", книга от д-р Ибън Алегзандър, за "пребиваването" му в НЕБИТИЕТО, по време на бактериален менингит.

Според мен, трябва да пратят два три еболиеца в България, за да си правим наши независими изследвания. Сигурен съм, че феодалите от БАН ще измислят бързо една ваксинка.

humfry

На някои хора Африка им се струва недостижимо далече от гледна точка на Европа и България, а пък случващото се там голям майтап. Чудно ми е кой варди разградения двор България, където всеки може да прекосява границите както си иска, а бежанците пристигат на талази, на талази. Достатъчно е един заразен да полети със самолет по Европа, Азия и Северна Америка, след което следва геометрична прогресия.

humfry

Вируса се предава като грип /въздушно-капков път/ и има първоначално грипоподобни симптоми.

Вирусът не се предава по въздушно капков път, а чрез обмен на течности или кожни клетки. Вирусът се съдържа във всички течности на тялото на болния- кръв, лимфа, сперма, дори в сълзите и потта. Тоест ако имате пряк досег до кожата на заразен- тогава. Но ако сте в една стая, на 3 метра разстояние- няма опасност от зараза.

Какво ще направи служебното правителство за защита на границите от заразоносители. С камъни ли трябва да го сваляме, ако допуска "бежанци"?

Служебното правителство няма да защитават границите. Бъди сигурен.

не на площадите с павета -орешарски от първия ден -тези подлоги да не би да са по добри и те вън докато има партийни предатели в управлението ще предават и българия- комсомолци комунисти безчет- а сега демократи

За наша сигурност мисля че е редно на границата всеки влизащ от тия страни или бежанец да не бъде допускан в страната!!!мисля че така е най добре

Грешиш, Диляне! Американците трябва да се изгонят от България и никога да не се пускат до българските граници! Бежанците бягат от американските планове, които сеят раздори, смърт на хората, за да владеят богатствата и властта в света. Дано никога не ти се налага да си бежанец! 20 години нашите псевдо политици гонят децата ни от страната и ги правят бежанци в други държави.

Александър

Батка, не искам да живея с тебе и такива като тебе, не го ли разбра. Не искам, някой да ми казва какво е добре за мен и да си гледам моето канче. Искам да пътувам и да ми плащат за работата, която върша. Не политиците, българите, които гласуват за тях ме изгониха.

Да пратят Орешарски и министрите му в Либерия за да оравят здравната система там, вече са свободни.

В бизнеса казват, че ако няма пазар за продукта ти, просто го създай. Фармацевтичните компании имат най-мръсния бизнес от тази гледна точка - създават си пазара за сметка на човешкия живот. На всичко отгоре редовно му изтърват края и всичко излиза извън контрол. Д-р Менгеле ряпа да яде.

Няма нищо по-гнусно от ламтежа за милиарди на фармацевтичните компании, които залагат не само здравето, но и живота на хората! Надявам се някой ден да си платят в личен план и скапаните им пари да не могат да им помогнат!

Как искам да стъпя в Америка!! Ще стъпя!! Това ми е мечтата и право в Белия дом!

Те това и заслужават, защото голяма част от "вирусите" в Африка са създадени в американските лаборатории.

кой кой създава вируси; конфликти по целия свят; терористи и безброй нещастия за мирните бедни народи ко кой- лелеяните брата отвъд океана -юрош към тях-нещастни и продажни българиис

Никви бежанци повече в България !

Що бе, да не са болни нещо хората?!