Дрогиран и пиян швед изправя на нокти ченгета в Барселона

Шведът, който вчера вкара полицията в Барселона в инфарктно преследване на краден камион, пълен с бутилки газ, не е терорист.

Обратно в новината

Коментари - Дрогиран и пиян швед изправя на нокти ченгета в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за толкова пари какво BMW щеше да си вземе от горубляне ... на 150 000 km :-)

"Гнилото" от Дания се е прехвърлило и в Швеция!

Те шведите обмислят и секс-почивка в работното време!

Много се беше прав тато Тръмп онзи ден! Ама те му вяра не хващат!

А ЗАЩО ЦЕНТЪРА НА БАРСЕЛОНА Е БЪКАН С ПОЛИЦАИ, С АВТОМАТИ??? ...И ШВЕДСКИЯ БИЗОН ДРЪНКАШЕ ГЛУПОСТИ В НЕДЕЛЯ, А В ПОНЕДЕЛНИК МЪЛЧЕШЕ, КАТО НАСРАН ;)

"К*рви и бело" а?! Пича определено си е купонясал как си треа.. Сега обаче това не е България, дори и в Испания ще му се стъжни.

Екиме, Екимеее...

..Дрогиран и пиян швед изправя на нокти ченгета в Барселона... --- и кво от това, а? Дрогирана и пияна европа изправя на нокти източна европа сеейки разруха и смърт вече 30 години ! и кво от това, а?

Ей 100 пъти повторихте, че е швед, да ви еба в слагачите. Ако беше арапин щяхте само леко да промърморите под сурдинка.

Не, просто знаят, че 30 пъти да го повторят, ти пак ще го изкараш арабин, та затова. Не, че не може да е мюсли. ;) Тема за размисъл, а? Я виж по твойте влогове дали не е викал алах акбар и дали не го крие полицията, защото така й е наредено. :))

Не те разбирам пич. Защо да го изкарвам арапин? Ти не си ли съгласен, че ги крият? Помниш ли преди 3 дни като се смяха помиярите на Тръмп, че има проблем в Швеция? Знаеш ли, че после излезе един насран полицай и обясняваше, че наистина е имало зулуми ама те не искали да се разчува и ги покрили?

отдавна по телеевизията даваха един шведски филм, Честни сини очи. Някой помни ли, култов сериал.

Епа помним, толкова чекии сме ударили на тая шведка, как и беше името. Ех младини.

Сигурно е получил пари от трафик?!

Типично за шведски боклук.В Швеция ги държат в зомбирано състояние и като се измъкнат през отпуските си ги вършат такива!

Откъде ви изравят такива умници бе операторе?

Пича хвърлил 20 бона за проститутки, дрога и пиене и после излязал да покара камин на чист въздух и да се гаври с ушевите! Класик!

полицейският шеф, деликатно е намекнал за състоянието на злополучният шофьор, но нашите журналисти не са така деликатни и в прав текст са ни казали (ами то ние си имаме нужда, някой може и да не разбере), че задържаният е тъпкан с наркотици. Просто се замислих, че хората по света умеят да проявяват уважение, дори към някакви пълни отрепки. Защото ..., ами защото имат възпитание. У нас, ако не викаш, не крещиш, не се караш с хората, не си груб, то никой не те уважава. И това показва нивото ни.

а аз си мислех, че само у нас могат да изкарат 4.99 промила с мицеларна вода за уста. Хахахахаха

Евала баце! Така се прави! Тоз е надминал и МАЙОРА дори по купонясване!

Туй беше преди два дни,ДИР :))

Накрая ще се окаже, че той не бил швед, ами наш си бай Ганьо, не бил в Барселона, ами с Брацигово и не е сял ужас, ами домати, при това не с камион, ами с трактор!

Той шведа вече изтрезня... Ченгетата от Барселона отдавна не са "нокти" ...дори си ги изрязоха... А ВИЕ от ДИР.Бг явно чак сега се СЪБУДИХТЕ...СПИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕЧКИТЕ В БЕЛАСИЦА ... С П И Т Е .... Аман от стари двудневни "новини" и претоплени оняднешни манджи дето ни поднасяте ! Ако съм ви шеф или сте ми жена ...отдавна да съм ви наритал по заспалите задници !

Имало и руска подводница около Барселона. Общото е с тази новина е, че имала същите вторични полови белези, като тази около Стокхолм.

Ауууу това не може да бъде! Пиян швед? Това явно се е слчило в Русия, в чистата бяла и бухкава Европа това е НЕвъзможно!

А, не се притеснявайте, възможно е, случва се от време на време и става новина, докато в Русия си е обичай, никой не гледа на подобни неща, като на новини, защото ако почнат, то за други новини няма да остане място.

Информацията ви е нещо от сорта: "Или е апендисит, или перитонит, ако не е нещо друго."

По-точна диагноза не съм чувал.

И дрогата , а и студът - не прощават!

E, и тук ги имаме такива, ама бедняци.

Този от къде има пари и за дрога и за пийнье едновременно? На мене не ми стигат и за ...ферментирала боза!?

Къде продават "ферментирала боза"?

Дето и спец.лютеницата!

Kaзах ви аз оня ден, каква е работата в Швеция, вие ми се смяхте. Сега ще видите кон боб яде ли?

Верно е Тръмпе, прави си - има им нещо на шведите! На мен най ми е мъчно за шведките - такива хубави, чисти, бели, руси, синеоки мацки ще ги опъват едни не особено бели, не особено чисти и въобще не симпатични хора, докато не им затрият нацията! Ама ако шведите го позволят така ще стане, то с тая толерастия ... Нещо за шведки съм се размечтал и аз - хайде шведки ето ме - бял, рус и синеок - пич та дрънка! :D Абе шведки ... имаме си супер яки българки - хайде момета ей ме на! Е, пак няма да ми върже нищо - да свършва работния ден, че да си гледам мадамите по xHamster - те са идеални - не отказват, не искат пари, не се оплакват и ... не съществуват! :D

Е, нали и Тато Тръм ни каза онзи ден: - Вижте какво става в Швеция! ..... И там има нещо гнило, като в Дания.