СДС се споразумя със Софиянски и Бакърджиев без ДСБ

Напрежението в Синята коалиция ескалира, след като ръководството на СДС подписа предизборно споразумение с Общността на демократичните сили (ОДС), в която влизат партиите на Стефан Софиянски, Евгений Бакърджиев и други представители на бившето СДС.

Обратно в новината

Коментари - СДС се споразумя със Софиянски и Бакърджиев без ДСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези сами се обявиха за лидери и политици и има още будали,които им вярват.Върнете си спомените 20 години назад и разкажете на по-младите,които не помнят тези времена,за втората и третата вълна на внедряване на ДС в СДС-една буквичка разлика.

Никога не бих гласувала за коалиция, в която участва Софиянски! Пълен отврат, СДС умря напълно.

И аз!

Има такава причина. Тя е една от 99% избиратели, които не страдат от "reality distortion"

Последно - не страдат или страдат? Защото според мен отговора е "Не, страдат!"

Е, както вече казах 99% нямат псих. проблеми...дори с демокрацията - имате право на мнение, глас и всичко останало.

Пак се събраха на рок-фест все старите муцуни! Двете бои се менкат един-други през 5-8 г., а ние ручаме ли, ручаме жабетата..... Скачаме, тропаме с празни тенджери, викаме "У-у-у", кичим се с лентички, ядем кебапчета на връх планината, пеем революционни песни и се плюем по медиите. Те просто ни се смеят и си я карат тихичко и мирничко пожизнено! Избори между нищото, кухото и празното.

Е ти ходи при "новите муцуни" в Герб примерно, ха ха

Румен Христов пробута и останалите шпиони! Свърши със СДС...

СДС, ДСБ, ОДС, ДП, Радикали, Софиянски, Праматарски, Костов, Методиев и пр. са "мръсни думи" за отчаяния ни сух!

Стефан Софиянски, Евгений Бакърджиев ... и двамата са политически к*рви, да не говорим за подозренията в корупция.

Ето резултата от недалновидната политика на Костов по отношение на "коалиционните партньори"...Който те е предал веднъж ще го направи отново!!! Костов нали за това създадохме ДСБ!

Тия нещастници - отрепките от някогашното СДС, вече и със себе си не могат да се разберат по нито един въпрос! А Костофф и своите не го искат в коалиция - защото най-добре му знаят спатиите и подлярския характер! Но някаква малка агитка от замаяни реститутки и наивници от епохата на прехода продължават да гласуват за техните лидери и да ги вкарват в парламента, който им служи като параван за далаверите и им осигурява имунитет от наказателно преследване за грабежа на страната! Дали са толкова наивни, колкото и тъпи тези гласувачи, или са просто напълно изперкали в жегата?! А дъщерите Костоффски добре инкасираха пари и имоти - на негово име може и да няма кой знае какво в страната, но на тяхно има много, и никой не дава обяснения откъде, как и защо?! А стадото си блее за синята мъгла, докога, заспали електорати?! Няма ли да прогледнете вече?

Нещастници, извадете си главите от пясъка !

Сигурен начин да преброим най-големите будали в страната, - тези, които гласуват за старото котило, нарекло се за благозвучност демократи.Единствената файда ще е, ако този път Бакърджиев реши да взриви и Парламента.

Разгеле, един точен канидат за президен. Дано да стане, та да не ни е срам.

само тая пълна отрепка ни липсваше

Тея горките са по-зле и от БСП. Къв Мафиянски, къв Бакърджиев... остава и Фори светулката да сложат. И мотото им е "Ти избираш"... Циркаджии, толкова са се корумпирали и отдалечили от народа, че не могат да разберат, че стават само за презрение, дори не е смешно вече.

Пичове, малко хора ще гласуват за вас. Защо изобщо се опитвате да объркате вота? Аз няма да гласувам за ГЕРБ, но вие защо не се обърнете към българския народ с реалната оценка на нещата?

Цирк,цирк,цирк!

Тия глупаци ще си изпуснат победата в София. Прошко има реален шанс да стане кмет, ама те от разправии.

а бе пич...ти къде живееш и от къде знаеш какъв е този Прошляк Прошляков?Аз му сърбам попарата от години и зная,че и за чеп не става и администрацията му а той и на целия град иска да става кмет....първо да се научи семейство как се управлява а след това кметство

Изключително полезно е за България да има силна дясна алтернатива! Но със старите кадри, отрочета на ДС - няма да стане!

най -после едо смислено действие на СДС

СДС - София си отиде на мястот. При далавераджиите, които разсипаха синята идея Ясно е че ДСБ е единствената дясна партия

Стефан Иванов, Бориславов, Сотиров, Гогов и цялата там пасмина най-накрая трябва да се очистят. И без СДС София ще гласуваме за СДС, даже повече хора.

-Ставай Мартинчо ! -Рано е мамо, какво ще правя ? -Ще ходиш в парламента да изнасяш реч ! -За какво ще говоря в тази реч ?- става с прическа на успал се ученик Мартин Димитров. -Как за какво? Каквото ти е заръчал Иван Костов !

Оооооооооооооооооох, каква е тая тъпняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя? Как каква? Калиткооооооооооооооооо.

Бакърджиев все още не ни е обяснил откъде има кила злато и снопове пари у дома си и все още е в политиката?! Бойко и ЦвЦв разгромявали престъпността! Ами хайде да ми отговорят - откъде Бакърджиев има тия пари! От заплатата си? И плащал ли им е данъци. Искам бойко и ЦвЦв да ме убедят, че Бакърджиев не е перач на пари и крадец. Простичко - откъде са пачките пари и килата злато на Евгений Бакърджиев? И какво дебелоочие е човек с недоказани доходи да участва в кампанията за президент!

КАК ОТ КЪДЕ? ОТ МАВЗОЛЕЯ НА Г. ДИМИТРОВ! ЗА КАКВО БЕШЕ ТОЯ ЗОР ДА ГО БУТА, ТА СТАНА ЗА СМЯХ НА ВСИЧКИ, А ТО СИ ИМАЛО ЗАЩО!

Веднага ще ти кажа откъде са. След взривяването на мавзолея са намерили в основите скрити от мръсните комунисти злато и пачки пари. Ама пък те са честни и сигур са ги предали в полицията...абе и аз не знам...

Европейската комисия признава също така, че българското правителство продължава да има "неотслабваща воля" за продължаването на реформите

При това БСП, ДПС, "Синята" коалиция (част от играта на ДПС и БСП) и РЗС подкрепят вота! След гласуването основната част от депутатите от БСП, ДПС и "Синята" коалиция напуснаха залата,

А, ко беше туй СДС бре хора? Някой помни ли ги още? И те ни излъгаха. Двама човека да останат пак ще се скарат и ще се разцепят. Смешници.

Напънала се планината и родила мишка.

kgb777kgb

Софиянски и Бакърджиев ще се съюзят и с всички дяволи във вселената само да откраднат още нещо , че СТОТИЦИТЕ милиони не им стигнаха , а смешника Мартин е готов и гъз да даде само да го показват по телевизията и на вратата му да пише началник , председател няма значение !!!

Тия що се карат? Кмета на София със сигурност няма да е от "Синята коалиция", а в парламета ако въобще влязат ще мотат да отидат първия ден на работа с един файтон.

Нормално в София повече хора да гласуват за ДСБ, по принцип си е така последните години, докато СДС има по голяма подкрепа в провинцията. Тия ОДС и Софиянски няма да ги коментирам...3 мандата е кмет - нито околовръстно, нито завод за боклук нищо, само Вълка докара. В същото време Прошко в Лозенец чисти на 1/10 от такса смет...

Гого,къде по-точно живееш в Лозенец,че да си сменя и аз регистрацията щом толкова се плаща.........и аз живеч в тоя район и да не споменавам таксата смет,че няма да ми повярват а за кофата която трябваше да имам се борихме цяла година и сега заради изборите я докараха.....и тоя иска кмет да става,първо да вземе станишевата подопечна за жена пък тогава да се напъва