ДСБ: Прокуратурата се намесва в предизборни кампании

Системната намеса на прокуратурата в предизборните кампании в България е знак за разпад на институциите, смятат от ДСБ.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Прокуратурата се намесва в предизборни кампании | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пхахахахахааха. Костовистите си имаха своето време и с нищо не показаха спечеленото доверие на народа, най-малкото след като евтиния трик с царя ги изкара от власт. Дай на костовиста власт и му гледай сеира .... хахахаха ... познавам такива ... пхахахах

Радане,има истина в това,което казваш,но защо все още крепите Бай...?Твойте министри от ДСБ ли са или от Герб!!??Такива смешници сте ,че цяла България ви се смее

20 години ни управляват все комунисти И НИЩО НЕ Е МРЪДНАЛО НЯМА НИ ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК ПОВТАРЯХА ЕДНА И СЪЩА ОПОРНА ТОЧКА - КОСТОВ ВИНОВЕН, АМА ТАЯ ОПОРНА ТОЧКА НЕ ХВАЩА ВЕЧЕ ДИКИШ МАКАР, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЗОМБИРАНИТЕ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО ИСТИНАТА Е, ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ ДА НЕ БИ ДА СЕ ВЪРНИ КОСТОВ И ДА ГИ РАЗХВЪРЛЯ ПО КИЛИИТЕ .... НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ Е ТАКА

Прав е !!! Нищо няма да се промени в тая страна ако не се реформира и не заработи ефективно съдебната система !!! Трайков - президент !!!

Ходи да ти го лапа дълбоката рада

ТО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ НИЩО СМИСЛЕНО НЕ СЕ ОЧАКВА жалко, че сте много глупаците

Абе гаврош костовистки, кой допусна да се създаде тази съдебна система?! Кой? Крадецът вика дръжте крадеца ... Егати прехода костовистки!

Горко ни ако Радев подлогата на ДПС го изберат, ДПС отново ще дойде на власт!!!

Щом вият от ДСБ значи нещо свестно прави накрая прокуратурата!!!

ДСБ,внимавайте в картинката,защото Бой Хой ще вкара лабораторния плъх предизборно в затвора.

Нашите демократи са си едни боядисани в синьо червени номенклатурчици. Изкуствено създадени партии от ДС и БКП, с бъдеще на спираловидно затихване и забвение в историята... Господа боядисани в синьо...за следващия парламент може и да не успеете да прескочите бариерата

Ами щом всички са червени, имали значение кои ще влязат в парламента ?

За съжаление драги ми парии и презрени и вие роби на труда селски демократи доведохте тази държава до едно порнографско положение, до едни порнографски избори. Обяснете ми какво значат 20 и кусур кандидати за президент а в една америка са само двама. Обяснете ми как мама цеца която заема най високия пост в една парламентарна република според конституцията е съгласна да я бутнат в пета глуха като президент което е една представителна длъжност. Или много вероятно боцко като верен пъдар на любимия ви цар който никога не е бил коронован му е обещал най висшата държавна длъжност шеф на парламента с последващо парламентарен монарх или монархия. Сега разбрахте ли какво е демокрацията. Един процент елит а робите които не слушат в тюрмата.

докато има овце, ще има и вълци...

Волен Сидеров ви каза , когато го арестуваха , че иде вашия ред и тогава няма да има на кого да се жалвате , е сега разбрахте ли , че ВОЛЕН винаги е прав.

Ето това е дбилът основен избирател на "Атака" - "Волен е винаги прав". За това с една телевизия лумпена Волен печели 6-7%.

Като се имаш за не дебил ми кажи едно нещо дето ВОЛЕН казва и да не е станало?

СЕ РАЗМЕЧТАХА ЗА ВЛАСТ :) ...МОЖЕ, МОЖЕ АМА ПРЕЗ ЕДИН ГОЛЯЯЯЯМ КРИВ МАКАРОН!

Абе Кънев всичко което казваш е така, но ти беше от първите, които се изтипоса пред телевизията да подкрепиш Прокуратурата в аферта "Костинброд". Ама тогава менторът ти Костов беше близък на Цветан Василев и КТБ даваше пари за протести, Барековци и манипулации. Иначе Цацаров е ясен на всички!!

Партии за които корупцията е политика и манталитет на поведение са удобни за осребряване влостовото влияние на прокуратурата! Техният девиз е: "Разделяй и владей!"