Коментари - Костов призова за подкрепа на Плевнелиев срещу Калфин | Днес.dir.bg

Костов призова за подкрепа на Плевнелиев срещу Калфин

Националното ръководството на ДСБ призовава избирателите на партията да подкрепят Росен Плевнелиев за президентските избори, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Костов призова за подкрепа на Плевнелиев срещу Калфин | Днес.dir.bg

Коментари

Димотров тъпако, грешката се нарича Софиянски, ако не си го разбрал, край със "Синята коалиция"

много му здраве на Костов, той ли ще ми каже кого да подкрепя, той, който продаде Балкан за 1 лев или дето подари Нефтохим на руснаците.Да си мълчи този национален предател, трябва да няма очи да дава неговите тъпи акъли

Костов, остави цветовете, бъди мъж и българин, бъди надпартиен, подкрепи Калфин сега.

Farsat v Balgaria moze da se nareche "izbor bez izbor". BKP/DS/BSP/GERB kuklovodite spuskat svoi kandidati pod maskata na oponenti. Kogoto i da izberete naivni BG andreshkovci shte sluzi na mutrokomunashkata mafia. Niama drug film. Chervenite razboinici mogat da badat pometeni samo s revoliucia. Te samite si kazvat "S krav sme vzeli vlastta, s krav shte ya dadem". Ne si pravete iliuzii za chestni izbori, demokracia i nezni revoliucii. Tova sa komunisticheski lazi za zakrepvane na tehnoto prestapno statukvo. emigrant

ДРУГАРЮ БОРИСОВ ДЕКЛАРИРАМ ЧЕ АЗ ДРУГАРЯ КОСТОВ БЕРЗЕЗЕРВНО ВИ ПОДКРАПЯМ С ЦЯЛАТА СИ ПАРТИЯ ТЯ МОЖЕ ДА Е МАЛКА (20 ЧЛЕНА) НО СПЛОТЕНА И ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА

Циганска му работа, ами партийната секретарка разрешавали

Гаргамел,какъв ли ще е следващият ти прякор,даден от Бойко,който и без това те няма за нищо,а Костофф

Кой беше тоя Костов!?

Ако някой си мисли, че политиката на ГЕРБ е дясна, и че бившия комсомолски секретар е подготвен да бъде президент, значи е прост. Ако някой си мисли, че Росен ще прави вето на неразумен закон изкован под диктовката на Борисов, значи е много заблуден. Всеки може може да оправдава омразата си както му е удобно и ще пусне гласа си за това което вече си е решил, но поне да не се лъжем." Да бъдем честни поне пред партията", имаше такъв лозунг навремето.

Добре, че си свали маската на време, да знаем кой да плюем. Ние пак ще си изберем Калфин и без теб. Но после връщане няма да има.

а ТОЗИ защо не е в затвора - заедно със Станишев и "Царя" и Царчето.

Костов желае много силно да ВИДИ РЕЗИЛА НА ГЕРБ В ЛИЦЕТО НА Плевнелиев и Попова! Той знае, че това с Калфин и Данаилов неможе да се случи, защото цензат и подготовката на единия и ОЧАРОВАНИЕТО на другия са ДОСТАТЪЧНА ГАРАНЦИЯ!

Костовите желания винаги са били опровергавани и охлаждани от реалността ... Но неприятните последствия обикновенно са били за други/ в случая - за теб/. Даже с цензАт на Калфата и ,,очарованието" на Ламбо....

Правилния избор е да подкрепиш Калфин, реформиран ляв, има опит и е компетентен, докъто Плевнелиев си е сталински, търд комсомол от пещерата, а и нищо не разбира.

Мдааа, Костов от доста време насам гласува от немай къде. След като сам се докара до такова положение. Още от времето на Софиянски все гласува "с отвращение". А след две години никой няма да го пита за кого ще гласува...

Колко много хора с дясно мислене стоят встрани и не гласуват заради този човек и Мартин Димитров. Или разпиляват гласовете си за други кандидати и идеи. Къде изчезна синята кауза/ в някои джобове???/, къде се разби мощната синя вълна, за която Витошка в София и площадите във Варна и Пловдив бяха тесни...и така навсякъде. А сега не достигат и 2%. И на всичко отгоре се сърдят и карат по между си, по стара циганска синя традиция. Питайте ги!!!

Костов, ти работа на Плевнелиев ли търсиш или за себе си, че и двамата сте безработни, а нищо не умеете.

Тъй като гледам, Плевнелиев едва ли ще допре до теб да му осигуряваш работа;о)

Другарю Костов, ЕВАЛА!

Не винаги съм харесвал Костов, но пък не може да му се отрече, че един от малкото истински държавници в модерната ни история. Ако не беше той да застане мъжки и да каже - БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА , още щяхме да се лутаме като някоя съветска република! Той каза: ИЗБИРАМЕ НАТО И ЕС! И работи здраво за да се случи това! Да, тогава го обвинявахме в авторитарност - но, това е начина да се управлява държава! И за съжаление комунистите му врътнаха гадния номер с Царя и го прецакаха! Тъжно! Но въпреки, че не гасувам за Костов, аз го уважавам и сега той отново е прав! Не може пионката на гоце (вижте какъв е бил 2002-2005) да стане президент! Просто това не е допустимо!

Цитат: "Той каза: ИЗБИРАМЕ НАТО И ЕС!" Той каза, ама народът - не. Какъв е тоя?! (Да не говорим, че той и П. Стоянов решаваха, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, в точно определен момент - когато небето България беше нужно на янките и "европейските" им съюзници в поредната им мръсна война срещу държава, която не им се подчини и народ, който не е от роби и мекерета, та очерниха името на страната ни със слугинаж на едни убийци, бомбардирали телевизии, мостове и родилни домове на една крачка от нас. Позор!

Костов, я си помисли пак, кое е по-малкото зло, ухиления комсомолски далавераджия Плевнелиев без един ден трудов стаж или човек с ясна и проверима биография Калфин. И двамата са синове на партията.

Мдааа, точно Плевнелиев е човека без един ден трудов стаж! Интересно, много интересно! Ти да не се обърка с хамстера? А, да те попитам какъв е бил Калфин в периода 2002-2005 и дали той не просто една пионка на гоце? Напъни се и помисли малко, преди да пишеш глупости!

Ама всичките петима избиратели ли бе?

Браво г-н Костов, хвала - политик си!!!!!! Казва ти го симпатизант на ДСБ, бивш член на НКС на СДС и до тези избори твърдо гласуващ за ДСБ... Но пред опасността да се върнат пак крадците и мафиотите от партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то, няма алтернатива! Всички за Плевнелиев и Попова - това е Евроизборът на България!!!!!!

Костов се самоДескридитира . Преди:"Ваньо, кажи си" Сега :Ваньооо,мълчи си . Ама ,не ! Сбогом Ваньо,Сбогом Костов !

- Шъ ти помагъм - пари шъ ти давам, други работии. Шъ знайш! - Колко пари имаш? - Епъ неемъм пари де! Нали и аз това ти казвъм!

На всички е ясно, че на страната й е нужен обединител и успокоение. На всички също е пределно ясно, че това не може да е зомбирания Плевнелиев, защото всички явно или не го мразят. За какво тогава му е тая подкрепа, та даже и от Костов след като се разминава с целта.

bira_more

Ами до колкото комунист не може да бъде нито обединител нито успокоител.

Костов се страхува за кожата си и сега единствено вижда спасение под мощната мишница а ГЕРБ. Пък и са изпаднали в роднинска зависимост. В ГЕРБ са отишли всичките му бивши съпартийци и електорат. Не виждаш ли, че министрите на ГЕРБ преди това са минали всички школата на СДС?

Точно защото на страната и трябва успокоение, точно затова Плевнелиев трябва да е новият президент! Нали не си мислиш , че ако Калфин спечели, той ще работи за обединение? ТОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА КРИЗА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! И това точно, когато ни трябва спокойствие и предвидима политика! Ама друго си е главата да ти е от чугуний!

Нацията харесва Бойко Борисов. Германската нация е харесвала Хитлер и после е плащала десетки години цената за това. Нацията харесва Бойко Борисов. Германската нация е харесвала Хитлер и после е плащала десетки години цената за това. Изказване на Дончева в интервю за БНР ден след провеждането на изборите на 23 октомври

И каква е точно аналогията между Хитлер и Борисов? Че сме огорчени от края на предишната световна война и искаме да търсим реванш? А, ти знаеш ли защо Хитлер е бил толкова харесван от германците? Защото преди да полудее и да тръгне да завладява цял свят , той е изправил Германия на крака след Великата депресия. Но е много лесно, да си говорим ей така. А, защо не кажете че САЩ са харесвали и Рузвелт и че и сега са му благодарни? А, защо не кажете, че Китай е харесвал Дън Сяо Пин и сега са му благодарни? Много е лесно да се говори по-принцип. А, това дали Бойко е добър или лош ще се види поне след 15-20 години.

Мозъка в главите ви е толкова малко че няма как да проумеете какво ви казва Костов. Костов е велик а вие сте мъничета, злобни мъничета, нищо не постигнали в живот низ от провали. Костов може да бъде критикуван от хора които поне малко се доближават до интелект и житейски път до неговия. Тази мижава държавица ако сега е нещо и е в ЕС и НАТО е благодарение на него. А на вас плюещите за какво да благодарим???

Костов просто го е страх да не го изостави и малкото му останал електорат. Иначе и той вижда на къде отиваме.

2 % - за какво по-напред? Колкото мумиите мърдат, толкова и Гаргамел. А Мартиничко е толкова тъп, че о-ле-ле-е-е-е.

Ченгетата пак го нагъзиха.

С какво ще подкрепяш бе Костов? С 1% дето получи.

Я, да си взема лупа, за да видя кой беше КОСТОВ и кой ли му иска подкрепата от 20-30 бр. объркани електорани единици.

Такова мръсно и коварно същество не се среща често. Ти знеш ли кого подкрепяш, най-големия комсомолски ултрабетон от сталински тип. Разбираш ли тоя гербаджия, дето се хили като малоумен е абсолютен сталинист, много хора са пропищяли от него. И не е никакъв десен, а кооомууууунист от Гоце Делчев. Разбра ли Костов, подкрепяш пребоядисан комунист.

Плевнелиев може, и е сталинист ,но на Костов главата му вече виси само надолу-вижда се от снимката -лицето.Той няма доблестта да гледа хората срещу себе си,защото предаде доверието им.А бъдещия президент ,ако допълзи до поста ,ще е бетониран само донякъде,а пепелив като цвета на сурата си и магистралите.Всъщност,двамата се допълван чудесно -единият без настроение ,другият псевдо еуфоричен- типично за потомствените комунисти.

Костов явно си е взел парчето от тортата от Борисов и сега си връща услугата !! Ама има мозък човекът... как ли го е подхлъзнал бат Бойко ?!

Величието на Костов е изумително. Винаги намира най-подходящия момент ,за да забие нож в гърдите на дясно мислещите.Разби ОДС ,досъсипва и жалките останки. Колкото по- скоро Димитров се отдели ,толкова повече ще спечели .А Костов е политически мъртвец и единствено страхът от възмездие го кара да подкрепя, макар и завоалирано ,ГЕРБ. Вече 3 часа си мия дясната ръка.

Мартинчо трябва да си ходи при Софиянски и неговия 1% подкрепа! А Костов ако не се разграничи от СДС подлогите рискува да унищожи партията си! Жалко че пак надделя сметкаджийството за да се вкарат 7 съветника в СОС. Докога???

Костов е останал само със своя кръг от 5 кредитни милионери родени от него и това е партията му.. Но жестоко го гони щубето да няма предсрочни избори, че да остане вън от парламента и загуби единствената си сигурност от народния гняв. "парламентарния имунитет" Че вън от Парламента съществуванието му е твърде тъмно.

Костов си е Костов и ще си остане такъв.Когато ти постигнеш в политиката колкото него тогава се обаждай.Срам за флага.

Повтаряйки една тъпотия не ставаш по умен, а изглеждаш все по-тъп.

Костов, циганията и неговия цар Киров, заедно с Тиквата, ТИМ, котараците и олигархията от Глобална България срещу народа на България. Ще ви объркаме сметките, Мавре, все едно дали натрапите оня лигльо Плевнелиев. България без вас може, но без народа си не може!

Костов се е разкрачил като крастава жаба. Жалко, мислех, че е политик с достоинство. Очевидно 2011 г. бележи политическата му кончина!

сте всички....Защото ако Иван Костов не беше. Мутрата нямаше просто да има какво да усвоява сега като еворфондове Българина е късопаметен и злобен... Косотв мива през своя Път но вие сте злобни за това следващите години ще ви казват"АЗ ЗАПОЧВАМ ДА Се Дразня" думи на Борисов спрямо журналистна брифинга. Честито да ви е!!!

Костов ставаш вреден за себе си и опасен за обществото.

аз доган ,заставам отзад деянов-калфата със своя твърд......електорат

Костов на следващите избори ще бъдеш ЗАБРАВЕН.Край с твоето ДСБ.

Костов, що обърна резбата на стари години, не те ли е срам.

Уважаеми господа, преди 4 дни произнесъх присъда:ПП ГЕРБ извън закона. Основания:В тази партия основни кредитори са:1.цигани /вещ.доказателство-членска книжка на цар Киро,2.мутри -четете CV-то на министър-председателя,3-то тъпаци и кретени от ДС,КГБ,ВИФ/физкултурници/ и прочие. Ако искате да живеем в нормална държава на 30.10.-против Роско и цървула -Костов.

ООН започва разследване, като как, аджеба, Ив.Кост.е клекнал на БойБор ? Тиа от ООН немат грешка !

Ти не знаеш ли че циганите подкрепиха ГЕРБ? Как може циганинът Костов да не го подкрепи?

Ми то винаги циганите и турците гласуват само за комунистите! А Костов е велик!

Кунева се държи като ощипана мома.. Докато Костов, си знае интереса..

Напълно разбираема е подкрепата на Костов за Бойко,който роди МУТРИТЕ,окрадиха двамата държавата,единият -преди 14години ,а другият -и сега т.е.,започнал по Костово време.Народът ни е най-бедният в света,"благодарение "на тези двамата!Българино ,мисли с главата си.

Умен ти си бил много тъпо парче! Ми Костов ти направи държаватга и валутата която имаш днес! Той спаси България от вас червените крадци през 1997 година и въведе България в ЕС и НАТО! Затова ви боли и сърби и ще ви боли винаги!

Късно е либе за китка, Сокола пусна малките си на всеки километър!!!

Коментари - Костов призова за подкрепа на Плевнелиев срещу Калфин | Днес.dir.bg

Костов призова за подкрепа на Плевнелиев срещу Калфин

Националното ръководството на ДСБ призовава избирателите на партията да подкрепят Росен Плевнелиев за президентските избори, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Костов призова за подкрепа на Плевнелиев срещу Калфин | Днес.dir.bg

Коментари

Димотров тъпако, грешката се нарича Софиянски, ако не си го разбрал, край със "Синята коалиция"

много му здраве на Костов, той ли ще ми каже кого да подкрепя, той, който продаде Балкан за 1 лев или дето подари Нефтохим на руснаците.Да си мълчи този национален предател, трябва да няма очи да дава неговите тъпи акъли

Костов, остави цветовете, бъди мъж и българин, бъди надпартиен, подкрепи Калфин сега.

Farsat v Balgaria moze da se nareche "izbor bez izbor". BKP/DS/BSP/GERB kuklovodite spuskat svoi kandidati pod maskata na oponenti. Kogoto i da izberete naivni BG andreshkovci shte sluzi na mutrokomunashkata mafia. Niama drug film. Chervenite razboinici mogat da badat pometeni samo s revoliucia. Te samite si kazvat "S krav sme vzeli vlastta, s krav shte ya dadem". Ne si pravete iliuzii za chestni izbori, demokracia i nezni revoliucii. Tova sa komunisticheski lazi za zakrepvane na tehnoto prestapno statukvo. emigrant

ДРУГАРЮ БОРИСОВ ДЕКЛАРИРАМ ЧЕ АЗ ДРУГАРЯ КОСТОВ БЕРЗЕЗЕРВНО ВИ ПОДКРАПЯМ С ЦЯЛАТА СИ ПАРТИЯ ТЯ МОЖЕ ДА Е МАЛКА (20 ЧЛЕНА) НО СПЛОТЕНА И ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА

Циганска му работа, ами партийната секретарка разрешавали

Гаргамел,какъв ли ще е следващият ти прякор,даден от Бойко,който и без това те няма за нищо,а Костофф

Кой беше тоя Костов!?

Ако някой си мисли, че политиката на ГЕРБ е дясна, и че бившия комсомолски секретар е подготвен да бъде президент, значи е прост. Ако някой си мисли, че Росен ще прави вето на неразумен закон изкован под диктовката на Борисов, значи е много заблуден. Всеки може може да оправдава омразата си както му е удобно и ще пусне гласа си за това което вече си е решил, но поне да не се лъжем." Да бъдем честни поне пред партията", имаше такъв лозунг навремето.

Добре, че си свали маската на време, да знаем кой да плюем. Ние пак ще си изберем Калфин и без теб. Но после връщане няма да има.

а ТОЗИ защо не е в затвора - заедно със Станишев и "Царя" и Царчето.

Костов желае много силно да ВИДИ РЕЗИЛА НА ГЕРБ В ЛИЦЕТО НА Плевнелиев и Попова! Той знае, че това с Калфин и Данаилов неможе да се случи, защото цензат и подготовката на единия и ОЧАРОВАНИЕТО на другия са ДОСТАТЪЧНА ГАРАНЦИЯ!

Костовите желания винаги са били опровергавани и охлаждани от реалността ... Но неприятните последствия обикновенно са били за други/ в случая - за теб/. Даже с цензАт на Калфата и ,,очарованието" на Ламбо....

Правилния избор е да подкрепиш Калфин, реформиран ляв, има опит и е компетентен, докъто Плевнелиев си е сталински, търд комсомол от пещерата, а и нищо не разбира.

Мдааа, Костов от доста време насам гласува от немай къде. След като сам се докара до такова положение. Още от времето на Софиянски все гласува "с отвращение". А след две години никой няма да го пита за кого ще гласува...

Колко много хора с дясно мислене стоят встрани и не гласуват заради този човек и Мартин Димитров. Или разпиляват гласовете си за други кандидати и идеи. Къде изчезна синята кауза/ в някои джобове???/, къде се разби мощната синя вълна, за която Витошка в София и площадите във Варна и Пловдив бяха тесни...и така навсякъде. А сега не достигат и 2%. И на всичко отгоре се сърдят и карат по между си, по стара циганска синя традиция. Питайте ги!!!

Костов, ти работа на Плевнелиев ли търсиш или за себе си, че и двамата сте безработни, а нищо не умеете.

Тъй като гледам, Плевнелиев едва ли ще допре до теб да му осигуряваш работа;о)

Другарю Костов, ЕВАЛА!

Не винаги съм харесвал Костов, но пък не може да му се отрече, че един от малкото истински държавници в модерната ни история. Ако не беше той да застане мъжки и да каже - БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА , още щяхме да се лутаме като някоя съветска република! Той каза: ИЗБИРАМЕ НАТО И ЕС! И работи здраво за да се случи това! Да, тогава го обвинявахме в авторитарност - но, това е начина да се управлява държава! И за съжаление комунистите му врътнаха гадния номер с Царя и го прецакаха! Тъжно! Но въпреки, че не гасувам за Костов, аз го уважавам и сега той отново е прав! Не може пионката на гоце (вижте какъв е бил 2002-2005) да стане президент! Просто това не е допустимо!

Цитат: "Той каза: ИЗБИРАМЕ НАТО И ЕС!" Той каза, ама народът - не. Какъв е тоя?! (Да не говорим, че той и П. Стоянов решаваха, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, в точно определен момент - когато небето България беше нужно на янките и "европейските" им съюзници в поредната им мръсна война срещу държава, която не им се подчини и народ, който не е от роби и мекерета, та очерниха името на страната ни със слугинаж на едни убийци, бомбардирали телевизии, мостове и родилни домове на една крачка от нас. Позор!

Костов, я си помисли пак, кое е по-малкото зло, ухиления комсомолски далавераджия Плевнелиев без един ден трудов стаж или човек с ясна и проверима биография Калфин. И двамата са синове на партията.

Мдааа, точно Плевнелиев е човека без един ден трудов стаж! Интересно, много интересно! Ти да не се обърка с хамстера? А, да те попитам какъв е бил Калфин в периода 2002-2005 и дали той не просто една пионка на гоце? Напъни се и помисли малко, преди да пишеш глупости!

Ама всичките петима избиратели ли бе?

Браво г-н Костов, хвала - политик си!!!!!! Казва ти го симпатизант на ДСБ, бивш член на НКС на СДС и до тези избори твърдо гласуващ за ДСБ... Но пред опасността да се върнат пак крадците и мафиотите от партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то, няма алтернатива! Всички за Плевнелиев и Попова - това е Евроизборът на България!!!!!!

Костов се самоДескридитира . Преди:"Ваньо, кажи си" Сега :Ваньооо,мълчи си . Ама ,не ! Сбогом Ваньо,Сбогом Костов !

- Шъ ти помагъм - пари шъ ти давам, други работии. Шъ знайш! - Колко пари имаш? - Епъ неемъм пари де! Нали и аз това ти казвъм!

На всички е ясно, че на страната й е нужен обединител и успокоение. На всички също е пределно ясно, че това не може да е зомбирания Плевнелиев, защото всички явно или не го мразят. За какво тогава му е тая подкрепа, та даже и от Костов след като се разминава с целта.

bira_more

Ами до колкото комунист не може да бъде нито обединител нито успокоител.

Костов се страхува за кожата си и сега единствено вижда спасение под мощната мишница а ГЕРБ. Пък и са изпаднали в роднинска зависимост. В ГЕРБ са отишли всичките му бивши съпартийци и електорат. Не виждаш ли, че министрите на ГЕРБ преди това са минали всички школата на СДС?

Точно защото на страната и трябва успокоение, точно затова Плевнелиев трябва да е новият президент! Нали не си мислиш , че ако Калфин спечели, той ще работи за обединение? ТОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА КРИЗА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! И това точно, когато ни трябва спокойствие и предвидима политика! Ама друго си е главата да ти е от чугуний!

Нацията харесва Бойко Борисов. Германската нация е харесвала Хитлер и после е плащала десетки години цената за това. Нацията харесва Бойко Борисов. Германската нация е харесвала Хитлер и после е плащала десетки години цената за това. Изказване на Дончева в интервю за БНР ден след провеждането на изборите на 23 октомври

И каква е точно аналогията между Хитлер и Борисов? Че сме огорчени от края на предишната световна война и искаме да търсим реванш? А, ти знаеш ли защо Хитлер е бил толкова харесван от германците? Защото преди да полудее и да тръгне да завладява цял свят , той е изправил Германия на крака след Великата депресия. Но е много лесно, да си говорим ей така. А, защо не кажете че САЩ са харесвали и Рузвелт и че и сега са му благодарни? А, защо не кажете, че Китай е харесвал Дън Сяо Пин и сега са му благодарни? Много е лесно да се говори по-принцип. А, това дали Бойко е добър или лош ще се види поне след 15-20 години.

Мозъка в главите ви е толкова малко че няма как да проумеете какво ви казва Костов. Костов е велик а вие сте мъничета, злобни мъничета, нищо не постигнали в живот низ от провали. Костов може да бъде критикуван от хора които поне малко се доближават до интелект и житейски път до неговия. Тази мижава държавица ако сега е нещо и е в ЕС и НАТО е благодарение на него. А на вас плюещите за какво да благодарим???

Костов просто го е страх да не го изостави и малкото му останал електорат. Иначе и той вижда на къде отиваме.

2 % - за какво по-напред? Колкото мумиите мърдат, толкова и Гаргамел. А Мартиничко е толкова тъп, че о-ле-ле-е-е-е.

Ченгетата пак го нагъзиха.

С какво ще подкрепяш бе Костов? С 1% дето получи.

Я, да си взема лупа, за да видя кой беше КОСТОВ и кой ли му иска подкрепата от 20-30 бр. объркани електорани единици.

Такова мръсно и коварно същество не се среща често. Ти знеш ли кого подкрепяш, най-големия комсомолски ултрабетон от сталински тип. Разбираш ли тоя гербаджия, дето се хили като малоумен е абсолютен сталинист, много хора са пропищяли от него. И не е никакъв десен, а кооомууууунист от Гоце Делчев. Разбра ли Костов, подкрепяш пребоядисан комунист.

Плевнелиев може, и е сталинист ,но на Костов главата му вече виси само надолу-вижда се от снимката -лицето.Той няма доблестта да гледа хората срещу себе си,защото предаде доверието им.А бъдещия президент ,ако допълзи до поста ,ще е бетониран само донякъде,а пепелив като цвета на сурата си и магистралите.Всъщност,двамата се допълван чудесно -единият без настроение ,другият псевдо еуфоричен- типично за потомствените комунисти.

Костов явно си е взел парчето от тортата от Борисов и сега си връща услугата !! Ама има мозък човекът... как ли го е подхлъзнал бат Бойко ?!

Величието на Костов е изумително. Винаги намира най-подходящия момент ,за да забие нож в гърдите на дясно мислещите.Разби ОДС ,досъсипва и жалките останки. Колкото по- скоро Димитров се отдели ,толкова повече ще спечели .А Костов е политически мъртвец и единствено страхът от възмездие го кара да подкрепя, макар и завоалирано ,ГЕРБ. Вече 3 часа си мия дясната ръка.

Мартинчо трябва да си ходи при Софиянски и неговия 1% подкрепа! А Костов ако не се разграничи от СДС подлогите рискува да унищожи партията си! Жалко че пак надделя сметкаджийството за да се вкарат 7 съветника в СОС. Докога???

Костов е останал само със своя кръг от 5 кредитни милионери родени от него и това е партията му.. Но жестоко го гони щубето да няма предсрочни избори, че да остане вън от парламента и загуби единствената си сигурност от народния гняв. "парламентарния имунитет" Че вън от Парламента съществуванието му е твърде тъмно.

Костов си е Костов и ще си остане такъв.Когато ти постигнеш в политиката колкото него тогава се обаждай.Срам за флага.

Повтаряйки една тъпотия не ставаш по умен, а изглеждаш все по-тъп.

Костов, циганията и неговия цар Киров, заедно с Тиквата, ТИМ, котараците и олигархията от Глобална България срещу народа на България. Ще ви объркаме сметките, Мавре, все едно дали натрапите оня лигльо Плевнелиев. България без вас може, но без народа си не може!

Костов се е разкрачил като крастава жаба. Жалко, мислех, че е политик с достоинство. Очевидно 2011 г. бележи политическата му кончина!

сте всички....Защото ако Иван Костов не беше. Мутрата нямаше просто да има какво да усвоява сега като еворфондове Българина е късопаметен и злобен... Косотв мива през своя Път но вие сте злобни за това следващите години ще ви казват"АЗ ЗАПОЧВАМ ДА Се Дразня" думи на Борисов спрямо журналистна брифинга. Честито да ви е!!!

Костов ставаш вреден за себе си и опасен за обществото.

аз доган ,заставам отзад деянов-калфата със своя твърд......електорат

Костов на следващите избори ще бъдеш ЗАБРАВЕН.Край с твоето ДСБ.

Костов, що обърна резбата на стари години, не те ли е срам.

Уважаеми господа, преди 4 дни произнесъх присъда:ПП ГЕРБ извън закона. Основания:В тази партия основни кредитори са:1.цигани /вещ.доказателство-членска книжка на цар Киро,2.мутри -четете CV-то на министър-председателя,3-то тъпаци и кретени от ДС,КГБ,ВИФ/физкултурници/ и прочие. Ако искате да живеем в нормална държава на 30.10.-против Роско и цървула -Костов.

ООН започва разследване, като как, аджеба, Ив.Кост.е клекнал на БойБор ? Тиа от ООН немат грешка !

Ти не знаеш ли че циганите подкрепиха ГЕРБ? Как може циганинът Костов да не го подкрепи?

Ми то винаги циганите и турците гласуват само за комунистите! А Костов е велик!

Кунева се държи като ощипана мома.. Докато Костов, си знае интереса..

Напълно разбираема е подкрепата на Костов за Бойко,който роди МУТРИТЕ,окрадиха двамата държавата,единият -преди 14години ,а другият -и сега т.е.,започнал по Костово време.Народът ни е най-бедният в света,"благодарение "на тези двамата!Българино ,мисли с главата си.

Умен ти си бил много тъпо парче! Ми Костов ти направи държаватга и валутата която имаш днес! Той спаси България от вас червените крадци през 1997 година и въведе България в ЕС и НАТО! Затова ви боли и сърби и ще ви боли винаги!

Късно е либе за китка, Сокола пусна малките си на всеки километър!!!