ДПС даде още ден на БСП за мораториума за земята

ДПС е готово с искане за сезиране на Конституционния съд (КС) за отмяна на мораториума за купуване на земеделска земя от чужденци. От партията очакват подкрепа от БСП с подписи до утре, обяви Лютви Местан. От левицата обмислят.

Обратно в новината

Коментари - ДПС даде още ден на БСП за мораториума за земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да ги бъде комунистите. Вижда им се края на мандата. До нова година ще са се пръснали като пилци.

Едни други се крият и УЖ дебнат. ОСТАВКА!!!

Пълен хаос е в този Парламент. Това не трябва да продължава още дълго.

Оставка ! Оставка ! Стига сме ги бавили!

Българката земя не се продава на турци или каквито и да било чужденци по добре потърси ОСТАВКА на това говедо Ореховчо

Леле, домкъде го докарахме..ДПС да казва какво и що да става в страната ни!...дано не е някаква поредна игричка на бсп и дпс..

Комунистите и турците играят някаква игра!

Днес Доган пак ще развърже кисията си и Местан като вярно кученце ще ги раздаде на всички "обмислящи" комунисти

АЗ ЛИЧНО СМЯТАМ ДА ВИ ДАМ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ДА СЕ ПОИЗЛОЖИТЕ КАКТО ПРЕД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ТАКА И ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ - НЕКА И ТЕ ДА ПОГЛЕДАТ ОЩЕ МАЛКО СЕДМИЦА ИЛИ ДВЕ, А СЛЕД ТОВА ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ.

Хан Глупак, все още България е суверенна държава, а не село и ЕС е политически съюз, а не държава.

Ти да не мислиш с плитката си?! В България българските закони са над всичко. Европейските закони са обвързани с договор и от там идва тежестта им. Само за пример - никой закон няма по голяма тежест в България от конституцията.

Ще се разберете, спокойно. То и с ПЕЕВСКИ стана грешка, ама по добре такива грешки, че да може да ви оцени народа още по "достойно"

някой тъпак се изказа, че европейските закони били над българските?! боже опази!! какви хора ни управляват?!

Погледнете го само как се разпорежда в Българския парламент. Бълтарите сме си виновни. Тодор Живков ги вкарваше с предимство в училищата. Те са от него поколени. Богопомазани. Така са израсли с протекции.

Защо не се спазват изискванията на ЕС?

Сус бе, диванета! Земя баш кяр османлъ. Бая келепир извадиме, цял живот диван-чапраз лежиме и рахат локум муаме.

Все-още има българска земя и за да могат да я купят турците трябва да се махне тоя мораториум. Надявам се БСП да ни помогнат за предаването на България на Турция по икономически и териториален път

Отпада и последното обвинение срещу Големия Маргин

Така и не ми стана ясно, даже и да е разрешено, но самият собственик отказва да продаде - какъв е проблема? Правят сметка без кръчмаря, че да да има някой право да купува без да е ясно дали някой ще му е съгласен да продаде. Като някой е голям патриот да не си продава декара и това е или други да не си продават хектарите и заедно с това ще продължат получаване на субсидии за "земеделци".

ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!!!

ДПС започва да се издига в очите на ЕС. Ама че работа - точно ДПС да е най-големия защитник на европейските закони (принципно възможно ли е?)

Абе ти толкова ли си наивен? Тоя цирк е за такива като теб.

МНОГО ПРАВИЛНО ПОКАЗВА КОЙ В ДЪРЖАВАТА Е КУМ И КОЙ СВАТ.МНОГО СЕ ИЗКЕФИВ.

15 септември 2020 година. Първи учебен ден в софийско училище. - Мустафа Эл Экх Зери... - Тук! - Ахмед Эл Кабул... - Тук! - Кадир Сел Олми... - Тук! - Мохамед Енд Арта... - Тук! - Мих Аилма Нев... Никой не отговаря. - Последен път питам. Мих Аилма Нев... - Сигурно съм аз, но моето име се произнася Михаил Манев...

"На пресконференция Местан потвърди, че позицията им е категорична - решението противоречи на Договора за присъединяване към ЕС" Нито ЕС ги интересува, нито конституцията, която всеки си я върти както иска, а само техните цели, за които може само да гадаем и предполагаме.

Долу послушковците на ДПС!!! Долу предателите на майка България! Ако БСП и сега се изгаври с българите -никога няма да види властта. А също ГЕРБ и АТАКА

Че те 20 години се гаврят.. Защо смяташ, че сега ще са различни? Това го могат най- добре, не виждаш ли? Шутове, и толкоз!

Вън Местан в Турция!

НЕ НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС!!!!!!!!!!!! НЕ ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА Е ТУРСКА ГУБЕРНИЯ!!!!!!!!!!!!

Жегата и огънят изгарят всички паразити.

най - важното да не допуска продажба на общинска И ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ на чужденци . частна земя само на граждани от еу.

Германия и турция са в съюз още от 2-рата световна така че не чакайте никаква помощ от ЕС а само от Братушките.

Братушките ти, тъпако.. си го местят от левия, в десния за теб, мен и нас.. Така че.. айде без високопарни лозунги!

Началниците от ДПС ни казаха веднага да им дадем 12 гласа. Ние сега се правим, че обсъждаме и мислим :)))

Още ден и ще ви го наврем,купете си вазелин.

Каквото гласува НС да се приложи!Никакви "ограничения" и половин забрани!!Само "врата"за нова голяма корупция!Барозу и дружина са против българските интереси!Закриха се цели сектори от икономиката!400 000 безработни!Скапани заплати!ДПС няма да види власт повече ако продаде земята вервайте ми!

ДПС винаги са дърпали задкулисно конците на управлението.Т.е. те са органически свързани с мафията!

Pesh0

То че първо техните хора ще бъдат опарени е ясно , ама после ще се затрие държавата . А ДПС и за техния електорат не се интересува , когато има заповеди от Турция .

Те вече така са забогатяли на наш гръб,че въобще не им пука,спокойно могат да загробят кялата държава.Това са нагли,хитри,безскруполни престъпници.Срамувам се!

Началото на края.....

ДПС-Движение Престъпни Свине

С таз радиация сме управлявани от ни мъже,ви жени,ни турци,ни българи,..........трябва да са някакви марсианци-майкопродавци!

Гледате ли турските сериали излъчвани по почти всички канали?Нали виждате колко подли и коварни са турците като нация.Защо СЕМ не забрани тези филми или всичко се прави съзнателно за турцизацията на България?Подлеците начело със Станишев ще ни харижат заедно със земята на Турция.Позор!

ДПС НАГЪЗИХА ЯКО БСП..АМА И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ..УРААААААААА СТАНИШЕВ

Наглостта на Местан и ДПС е повече от красноречива. Нека всеки българин да си направи ясна равносметка защо антиконституционната етническа партия ДПС толкова натиска - и то брутално, ултимативно! - за отпадане на този мораториум?! Това е въпрос, касаещ националната сигурност на България, пълно безумие е да се остави в ръцете на една абсолютно незаконна протурска партия да го решава! Сега ще видим има ли българи в Народното събрание, които по категоричен начин да защитят националните ни интереси. Или ние, гражданите, да излизаме на улиците, за да ги защитаваме САМИ!!

Pesh0

и това в момент, когато през разградената граница , страната се пълни с всякаква измет, на която трябвало да се помага , вместо да се екстрадира.

Именно!

Какво толкова те "възбужда" Мери?! Значи българските граждани могат да купуват земя в другите страни от ЕС, но реципрочното не ти изнася. Ами тогава европейците ще изхвърлят стотиците хиляди българи работещи в ЕС и ще затворят границите си. В бюджета ще зейне огромна дупка от липсата на 1 млрд. лева пращани от гастарбайтерите. Социалната система ще клекне от тежестта на нови 5-600 000 безработни... Какво да ти разправям... това което лично те засяга е, че цените на магистралките ще паднат драстично и това ще се отрази зле на семейния ти бюджет.

Питам се кой е мандато носителя ДПС или БСП???

Pesh0

дпс бърза за да могат емигрантите да напазаруват земя. Ако са европейци , да спрат да мъкнат бюлетини от турция .

Четох коментарите - прави сте.Ако сме суверенна държава, ще ИМА МОРАТОРИУМ! А сега и още енщо ми стана ясно - Писах в Правната комисия на 42НС, че има схема през нотариуси и съдии да се извършват измами с наследствени имоти, а г-н Бисеров ми отговори, че те не могат да вземат отношение, дори и да има фалшифицирани подписи! Е, как да вземат отношение, като ТЕ СА ТЕЗИ,КОИТО правят схемите - ясно като бял ден. Жалко за Добруджа, изхранила толкова хора през войните. Прави сте, че зад Джон или друг си е Али ага.....Остава само да се махнат точно ДПС от властта - завинаги . ЧЕТЕТЕ СТЕФАН ЦВАЙГ - ЖОЗЕФ ФУШЕ!!!!!!! Е, ние сме точно това в момента. Досега не съм излязла на протеста - това лято - но евреме за всички ни, от всички градове и села- време е ДПС - вън и повече да не партия, а с нея и БСП, другите също да си ходят, щом не могат да защитят България. Нарочно още се мотаят с изборния кодекс, зада могат да си оправят и преразпределят избирателите, които или не съществуват или си останаха с по две имена - и БГ и турско, едното в лична карта, друго в паспорт и като няма ДОКУМЕНТАЦИЯ В КМЕТСТВА И ОБЩИНИ, КОЯТО ДА Е АКТУАЛНА !!!! Защото върнаха имената през съда.... а познайте дали има документация в кметствата!!!!!

Сега на Посрано 20 пеят: Пляс, пляс пед..лите... Пляс , пляс пед..лите...

Колкото и да Ривете ще става това което Ние от любимата партия ДеПеСароБеСеПе решим. Ние сме победители на изборите, защото бугарите гласуват за нас и сега ще стане това което каже Местан паша и върховния вожд Доган паша, нека аллах да му даде хиляда години живот и да му слугуват хиляди бугарки ханъми!

Българите сме застрашен вид. И не ми е смешно никак. Социалните надбавки толерират циганите, една етническа партия командва парада, друга изкуфяла столетница ни води към светло бъдеще, пробутват ни бежанци, вместо стипендии в училищата въвеждат военно, а болниците са пред затваряне. По улиците глутници кучета, в планините расте безконтролно популацията от мечки, не стига това ми някакви умни глави внесли зубри в Родопите! Кажете, не сме ли застрашен вид? Не е ли време да си почетем кочинката? Прасетата да му мислят, иде Коледа!

Резила е пълен. Турците пак ще намажат, БСП пак ще бъде унижена, Бойко пак ще обърне палачинката. Малоумието също е пълно. Сега ще се отрече нещо, което е гласувано от НС! Че то така може всеки закон да се промени една седмица след като е приет! Да, ще донесат от десет дерета вода за да се оправдаят. Било противоконституционно!? Че какъв е този парламент дето гласува нещо, което може да се окаже противокноституционно. Българи!!!! Аз лично нямам мнение по въпроса за земята, но управляващите СА БЕЗПРИНЦИПНИ! Горко ни ако изкарат мандата. След това ще ни е все едно кой може да купува земя в България.

Отпадане на мораториума НЕ БИВА да се допуска от НС. Ние, всички, дори и да сме негативни към В.Сидеров, трябва по този конкретен, жизненоважен за нацията ни закон, ДА ГО ПОДКРЕПИМ! С гражданско неподчинение, ако се наложи! Аз бих застанала редом с Атака (колкото и да не им симпатизирам) по въпроса за продължаване на мораториума. Когато се касае за изключително важен национален въпрос, трябва да сме ЕДИННИ!