ДПС поиска смяна на властта и програмно правителство

ДПС предлага програма за ускорени реформи и иска програмно правителство.

Обратно в новината

Коментари - ДПС поиска смяна на властта и програмно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС са били във властта повече от ГЕРБ, един мандат с НДСВ, един мандат с БСП и НДСВ, една година с БСП (правителството на Орешарски). И какво са направили за ликвидиране на бедността и корупцията, нищо!

"Докато не се справим с това и докато не се справим именно с бедността, демографския срив и най-вече да увеличим и доходите на нашите гласоподаватели и на всички жители на България, ние няма да спрем, декларира депутатът от ДПС." Тези гаче така са се натъпкали, че са се явили излишъци, та са се сетили за бедните. Лицемери!

А нямаше ли скоро изказване на черния сокол, че няма кой освен Боко да върти кормилото на държавата ? Нещо не са им угодили и са почва! Ако толкова искаха свваляне и замяна с каквото и да е правителство не трябваше ли да участват във вота на недоверие ?

Щом най-корумпираната партия вдигна мушка на ГЕРБ има няколко извода: 1. Много са обеднели, независимо от милионите на Пеевски 2. Убийствата напоследък са им размътили водата 3. Много са принципи и наистина видяваха, как ГЕРБ не само не подобрява положението, но ни закопава все повече. Голям парадокс е че най-мафиотската партия, поставя така директно въпросът на втората най-мафиотска партия въпросът да махне мафиотите от властта.

Гладен фес---и в петък свинско плюска!:))))) ...откъм БСП--им показаха среден--и чалмите търсят балами!:))))))

2011 ГОДИНА. 26 Декември 2011 "ДПС поиска правителство на националното съгласие Лютви Местан очаква експертен кабинет през 2012 година" 26 декември 2012 "ДПС: През 2013-та България ще се управлява от експертно правителство" През 2013 България бе управлявана от "експертното" правителство на Пламен Орешарски с "експерти" от ДПС, като Делян Пеевски за малко да не стане директор на ДАНС. 2017 ГОДИНА 21 януари 2018 "ДПС поиска смяна на властта и програмно правителство" 2018 ГОДИНА онова "експертно" правителство на ДПС може да бъде заменено от ново "програмно" правителство на ДПС.

Ми ДПС като иска, да си направи правителство в изгнание, както поляците направиха такова в Англия по време на ВСВ! Турците да правят правителство в изгнание в Диарбекир! БСП да направи правителство в изгнание в Москва! И вълка цял, и агнето нахранено!

ДПС дава заявка за нова политика !!

"България се нуждае от програма за ускорено развитие, за да навакса изоставането си спрямо останалите европейски страни, категоричен е Ахмедов." Тази програма Дебелакът и Ментата ли са я писали?

Много питаш, вече имахме такава програма по времето на БСП-Жан! Тогава заплатите ускорено паднаха до 3$, а пенсиите до 1$! По-добре е бавно да се развиваме, ама напред!

Напред с Тримата шишковци!

30 години "демократични" реформи и все по-зле става за народа. човек няма как да не си помисли, че всичко е нарочно. това реформиране на реформите прилича на кърпене на кръпките. и на кое крило на бкп викат "националисти"?

да тропам у зад. аз сливи бера. и ракия варя. чисто е и с мерак. така е ..юнаци и баш балгаре. тарсети си вашия зад. с някой от другаде.

с 26 народни представители можеш да предложиш само почивката да не е 30, а 35 минути!

В следващия парламент ще са по-малко.

със сигурност!!

И на мен ми се ще да е така, ама както е тръгнало... Силни са по далаверите и Баце е техен. А народът упорито не гласува...

може да влезе местан, особено при мажоритарен вот директно влиза

Въртим се в един омагьосан кръг, в който властимащите /робовладелците/ взимат все повече власт и богатсва. А поданиците/робите/ стават все по-зависими и все по-бедни. И все повече затъват в мизерия. Все повече обществото се поляризира на малка богата политическа класа и огромно мнозинство бедени обслужващи/слуги, работници и роби/. Хора прогледнете, проблема е в робския ви манталитет. С все по-голямата зависимост от политиците, чрез доброволното от вас предоставяне на власт те политиците да определят данъците, пенсиите, здравеопазването и вашите и техните заплатите, ще става все по-зле. Техните заплати ще стават все по-големи. И разликата между вашата и тяханта все по-голяма. А вие все по-бедни и все повече ще затъвате в мизерията. Политиците трябва да са слуги на народа и да работят за неговия просперитет. Но в момента е обратното - народа работи за охолния живот на политиците от /ГЕРБ, БСП, ДПС, "АТАКА" и ВМРО/ Знаете ли колко голяма е президентската, депутатската или министерската заплата, с всички надбавки, бонуси, класове...? Сравмете я с вашата мизерна заплатка. Средната е под 1000 лв. месечно и то преди осигуровки и данъци. Знаете ли че чисто минималната заплата е 397 лв. Това е над 10 пъти по-малко от депутатска и министерска заплата и над 20 пъти по-малко от президентската. Дори е над 2 пъти по-млако от максималната пенсия. Един депутат нарчи за 2-3 дена толкова, с колкото вие живеете цял месец.

По-зависими, по-бедни и ПО-МАЛОБРОЙНИ...

В допълнение:Вече не знам кога българинът вместо да си гледа интереса/ и празната паничка/ оправя голямата политика.

Огладняхме като вълци няма обръчи порции намааа

Пинчер джафка по слон,какво ли ще последва?/Май едно ГОЛЯМО НИЩО,ако не КУПЯТ т.н. ПАТРИОТИ/

ПФ СА НАБЛЮДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАТ НИ ГЕРБ И ДПС. ДПС ИСКАТ ПРОСТО ДА СЕ УЗАКОНИ

ДПС заговори за ... корупция?! И как така изведнъж забравиха за снажния левент Дилян и за обръчите от фирми на Ахмед.

И РАБОТЯТ С БОРИСОВ

Дай факти!

Забравиха и "експертизата" хидроложка ли беше, геоложка ли беше? За "Цанков камък" на Доган.

ДПС си гледат интерсА! Навремето , 97г. бяха със СДС, Костов, след това се заиграха с царя и с БСП-то. Последните годинки тайничко и изподтишка с ГЕРБ! Мене ако пипат те са най големите интесчии, с добре сложени и изградени "обръчи", особенно що се касае за горски работи , дърводобив и т.н. Такива хорица, като ти кажат добро утро, ТРЯБВА ДА СЕ ОГЛЕДАШ и УСЛУШАШ! бб се опитва да се надхитрува с тях! Дано продължава да успява! Засега май резултата е 2 или 3:0 за него!Доган е в минус или си трайка нарочно! Ха наздраве българе за хитреците по нашите земи!

Та БОЙКО СИ ПРЕКАРВА ВСИЧКО С ДПС И НЕ ГО ИНТЕРЕСЕ КАКВО МИСЛЯТ ПФ

Не е вярно. ДПС бяха за кратко със СДС през 1992-ра година. Примиер беше Филип Димитров, а не Иван Костов. Иван Костов тогава беше финансов министър. Тогава се разбра, че са червени ченгета. Правителството на СДС падна. И тогава ДПС заедно с БСП направиха правителството с Примиер Любен Беров. Правителството на Иван Костов беше само на СДС от 1997г. до 2001 г. После дойде Правителството на Симеона Сакскобургодски + ДПС/Доган/. А след него от 2005 г. Тройната коалиция БСП+ДПС+НБСВ. След тях дойде Борисов 1. Послед БСП+ДПС - Орешарски. И след това пак Борисов 2 и 3.

СЪВСЕМ ЯСНО ДПС ЗАЯВЯВАТ. НЕ ЩЕМ ВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВАМЕ В СЯНКА С ГЕРБ ИСКАМЕ ОФИЦИАЛНО ДА СИ СЕДНЕМ НА МЯСТОТО НА ПФ

Ха ха ха.Пееф ли ще го назначи? И сега си лапат заедно с БСП и патрЕотите начело с ортака Боко

Ами всички се явявяаме на избори и след това , който спечели съставя правителство. Нека ДПС си почакат реда. Нали затова е демокрацията?

Карадя е като в небрано лозе. Не знае какво да говори. Доган му наби канчето за вота на недоверие, Борисов му резна половината порцион и май го чака съдбата на Местан. Та малко като последен писък . . .

Нека да припомним какво се случи в последния цял мандат на БСП + ДПС в периода 2005та - 2009та година. С мандата на ДПС управялваха станишев и компания,, по времето на които бяха ликвидирани Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас. Само от БМФ над 1500 човека изгубиха работните си места вследствие масови съкращения, от ТЕЦ Варна 100% от персонала е на улицата, а летищата варна и бургас бяха подарени на ТИМ, и също народ остана на улицата, а заплатите на работещите там бяха намалени в пъти. Днес другарите очакват всички злини които са надробили през годините да са забравени с лека ръка, както те си забравят обещанията. Един кмет нямат на областен град, тръгнали държавата да оправят. Партията, в която депутатите са от милионер нагоре, а избирателите им ровят по кофите след 37 години непрексънат трудов стаж. Единственият шанс на БСП да са във властта, и да опоскат каквото е останало това е коалиция с ДПС. Колкото пъти другарите са били на власт, толкова пъти страната стига до бедност, мизерия, и безработица. Защото сме социалисти!

Ама се питам и не мога да импростя,след като герб взеха власта,ЗАЩО НЕ ПОТЪРСИХА СМЕТКА ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА КОНЦЕСИОНИТЕ ДОГОВОРИ,СГУРЕН СЪМ,ЧЕ В ДОГОВОРИТЕ ЗА КОНЦЕСИЯ НЯМА ТОЛКОВА СЪКРАЩЕНИЕ НА РАБОТНИЦИТЕ.МНОГО ПОРАЗИЙ НАНЕСЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ И ГЕРБ ЗА НИЩО НЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА,ЗАТОВА ВЕЧЕ И НА ТЯХ НЕ ВЯРВАТ.Много ,много им бяха огромни порцийте и искат още и още.Ама виждате ли,че народа много обедня,но на вас не ви пука изроди

Има един АЛЕКО и ,,Бай Ганьо".ЧЕТЕТЕ- нищо не се е променило оттогава насам.....Сдве думи:Цветът е само заради ДАЛАВЕРАТА,а отдолу са еднакви.....

Не съм съгласен, БСП не са социалист. БСП са популисти. Лъжат простите бедни избиратели, че са социалисти, а в действотелност са олигарси милионери капиталисти.

Какво тошкова му е лошото да си на подлрдно мядто? Така няма кой да ти диша във врата и да ти дава зор.:)

Какво правителство ще има в България решават в САЩ. Защо САЩ ще зарежат така удобното им, послушно правителство на Борисов и ще се поведат по акъла на ДПС, след като в момента отношенията на САЩ със Турция са много проблематични заради позицията на САЩ по кюрдския проблем ?

vasil

Игрички за пред будалите,че уж божем не са в симбиоза с БСП...

нито една партия не иска коалиция с дпс даже да имат 90депутати

нови избори или коалция с грб ще нареди на своя човек в парламента сидерчо нали знаете атака е втората партия на дпс спомнете си преди 10 години догана е платил 5млиона за да се учреди атака сега ще си ги иска обратно

kirchevo

Огладняха чекалЕте и глей как се натискат за кокалЯ.

д/п/с =дс

защо използваш ник който си видял от друг, копираш го но това е нечестно

Сичкити са руски кавали

В най-кратък срок тази незаконна групировка да бъде демонтирана от политическия живот на България.

От време на време трябва да се пускат из медиите и такива изказвания за да не си помисли някой че ДПС е в управлението.

с колко МИЛИОНчета ПП ГРОБ ша си откупи това: "Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само, че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител просто защото е от АТАКА. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам. Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт.. ЩОТО ТО ТУЙ КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ АМА ХИЧ НЕ Е КОРУПЦИЯ..

d4

Баси! всички вкупом говорят за реформи, а 30 години нищо не се направи. и нищо не направиха, освен приказване и "стани ти, да седна аз"... плюли са си в устите. и пърдят в едно гърне...

ДПС получи ритник от Бойко и пак зави към Ниновица. Но вече и комунягите не ги щат. Скоро ще настъпи тотален глад за Доганя.

Надай се жено за пиян бай х...

Проф. Беров: да идвам ли? По мое време беше такова хубаво безхаберие, безотговорност, рекет, крупни кражби с мандата на ДПС. Много хубави времена.

е много лоша болест!!!!!!!

Отивай да се лекуваш вместо да мрънкаш тук.

с рисунки може да ви се обяснява.

На тези педераси от ДПС да им напомним че са наследници на терористи, убили невинни жени и деца на ЖП гара Буново... Както и това да си мълчат, за да не им смажем тъпите мюсюлмански тикви - ТО БИВА БИВА НАХАЛСТВО, НО ТОВА Е ВЪРХЪТ НА ТУРСКАТА ПРОСТОТИЯ...!!!!!!

Тези от ДПС са си агенти от бившата ДС.

Още ли не са разбрали, че огромно мнозинство от българите не ги ще в управлението, или ни дразнят умишлено?

сега ще ви съобща кво ще стане във вторник Присъстващи -218 - интересно къде са другите За - 86 Против 132

стига сте еректирали

ша продам. в олх лаптопа на Даскала. за да се засрамите. асус ееепс с ваншен вентилатор. нещо умре у компа и не пука ми що . май прегре от повече рам. на това с години ви грях дупетата. и вие се променихте. без да ме мразите поне. купете компа на Даскала. не требат ми паре за мене. никога не са ми требвали пари за мене. защото винаги сам бил ..илот.

"Докато не се справим с това и докато не се справим именно с бедността, демографския срив и най-вече да увеличим и доходите на нашите гласоподаватели и на всички жители на България, ние няма да спрем, декларира депутатът от ДПС." И как ще се справите!? С рекета си изгонихте читавите! Останаха ви циганите. На тях как ще увеличите доходите? За чия сметка ? За ваша ?

дпс искат както при симион да сме в троиката и да си сложим наши хора за крадливи служби

свиквайте, ви зове дъпъсето, аз съм "българче" байо Воленчо те питат в смесен регион българските турци, как ще да е ?, пара наготово вземате, ама що не сте в смесен регион, а герб, уговорката е налице , така виждам без боб, бабата на Азис съм, ама и него не го тачат нещо в булгаристан, Доганчо, така ли майци те учи дядо Тошо, дпс и бсп бяха заедно, крадоха, но и построиха, а дпс и герб само крадат, а нищо не строят, т.е. строят от парите на доганя, те си знаят, много коментари има, но нали сме честен народ, няма да снимаме техните огромни замъци, не е шега работата, много пари в частно лице мохамеданин се вливат, знаем им пътеките, дори и при назначаването, бардак е мила моя майноле, свиквайте, така ще върви вече, не очаквайте нищо от държавата и техните слугинажи демек народни представители

ДПС НЯМА ЕЛЕКТОРАТ .. ТУРСКИТЕ СЕЛА СА ПРАЗНИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ СРЕД ГЕНОЦИДА НА МУТРИТЕ И ТЕХНИЯ БАШИБОЗУК ЦИГАНИТЕ .... ТУК-ТАМ Е ОСТАНАЛ ПО НЯКОЙ БЕЙ - МЕСТЕН ФЕОДАЛ НАФ 60-ТЕ :)))

Има. Циганите. И тук там по някой българин захлебва. Но Бойко им врътна кранчето и сега тънат в мизерия. Само разходите на Доганя не могат да платят.

СТАРИТЕ ПОЧТЕНИ НАРКОЛОРДОВЕ ИТАЛИАНЦИ .. БЯХА ИЗМЕСТЕНИ ОТ ЛАТИНО БАНДИТИТЕ :))

Спокойно герберасти. Клатенето ви започна още с изказването на Волен че не знае как ще гласува на вота. Сега ДПС. После какво следва - предсрочните избори. За съжаление според астролога Божидар Караджов чак през 2019 г. След това Народен съд като този дето го вкарвате в програмите за 10 клас.

Искат смяна, ама ще гласуват за истамбулската конвенция ;) Дееба тия чалъми дееба :)))

Доганя ревнува бат' Бойко от Ердоганя...

ДПС иска програмно правителство, което ми навява мисълта, че и аз трябва да си променя програмата и от кръчмата в Добринище да се изнеса към Мала Църква. Там на мегдана в селото има една твърде Богоугодна пивница, нарича се "Последн грощ". Боровец е наблизо и до обяд могат да се карат ски а след обяд да се разпуска в кръчмата на ока вино в компанията на готина руса мацка.

от Добринище. Имате свестни хора там. От моя краи. Малко дрти, но работливи. Дано са живи и здрави. И вие Добринищици.

Можете да си чешете езиците колкото си искате (доан направи много простотии), обаче на същия следва да му се признае, че лично той отстрани копилето местан, когато копелдакът замисляше турцизиране на България. Така че, Сопола има право да не иска националисти във властта, още повече последните са просто хрантутници.

Дали е отстранил местан защото е против потурчването на България или заради собствените си икономически интереси е друг въпрос, обаче.

Този сценарии го гледах през 90 те години. Гоооолям Обир беше!!!!!!! Ха ха ха